World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.124.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dr. Vicko kaže...

http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/tenk7isrd5u4xg.gif

Ono kad sa derp topom na KV2 pohodis elc-a  {#}

Ima tu ljudi koji su sa tim topom one shotali tier 6 tenkove.

Dapače,ima i ljudi koji su one shotali tier   6 tenkove sa tim topom dok je još bio na kv-1 u tieru 5.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
g12356 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ono kad sa derp topom na KV2 pohodis elc-a {#}

Dapače,ima i ljudi koji su one shotali tier   6 tenkove sa tim topom dok je još bio na kv-1 u tieru 5.

Jao,kad se sjetim tih dana.Ja u T1 HT,uključim snajper i vidim KV tadašnji kako me nišani s derp gunom.Samo me trnci prođu prije nego osjetim silinu na svom tenkiću,ufff {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

sad mi je kv2 skinuo oko 600 hpa na t34 a pogodio me sprijeda u kupolu

pretpostavljam premium ammo

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
g12356 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ono kad sa derp topom na KV2 pohodis elc-a  {#}

Jao,kad se sjetim tih dana.Ja u T1 HT,uključim snajper i vidim KV tadašnji kako me nišani s derp gunom.Samo me trnci prođu prije nego osjetim silinu na svom tenkiću,ufff  {#}

Kad se sjetim kad sam ja jednom tako nekog ruskog tier ix tenka ubio(doduše ne iz jednog hica,ali bila je snajperska partija).Ali taj top je služio za mljevenje svega što nije bilo barem tier 5 heavy.

Shermane m4 znam one shotat i sa 10.5cm topom,šta im je tek 152mm gun radio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
never kaže...

Premium ammo ima manji dmg, a 206 mm penetracije nije dosta da probije moćnu kupolu T34-vorke od naprijed, to je bio HE shell :)

15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
never kaže...

Premium ammo ima manji dmg, a 206 mm penetracije nije dosta da probije moćnu kupolu T34-vorke od naprijed, to je bio HE shell :)

Nikad ne podcjenjuj HE shell od 152 mm topa...

15 godina
World of Tanks

Ovo je borba za pamćenje, medalja ko u priči...

Dobio top gun (8 killova) i još confederate {#}

14 tenkova oštetio {#}

Tijekom borbe kad smo gubili kojih 0:7 neki lik mi napiše da sam noob jer imam 7000+ borbi i sad cu izgubiti,well guess who laughs at the end {#}

Replay

Prva kolobanova medalja {#}

Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nevezano uz ovu temu THQ je u financijskim problemima (bar se tako prića).

Uglavnom, nedavno su imali sjajnu The Humble THQ Bundle akciju i ko god je htio mogao je kupit igre u paketu za iznos daj koliko daš

i nakon završetka akcije objavili su listu najvećih donatora, a developeri omiljenog nam WOT-a su bili solidarni pa su i oni nešto udjelili

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 17:49 (gamer_101).

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Pa jel ima ovo više smisla igrat? {#}{#}{#}{#}{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Ćoby kaže...

Trenutak kada sam izgubio vjeru u čovječanstvo i inteligencijuI tako ja top tenk jumbo sherman solo u dragon ridgeu ubijam dolje u jami četvrtog neprijatelja s derpom.  Ostatak je gore na sredini fajta se. Score je 9:2. I od jednom neprijatelj počinje cap, zacukao se okolo jedan. Ja pingam ovima sa sredine da se vrate, imamo super score. Nitko ne jebe živu silu, na kraju naš arty pokuša nešto ali pogiba na brzinu, a ekipa sa sredine ni makac. 

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Maleni Su 26 mi postao najdrazi arty. Mozak na pasu,cista zajebancija i farmanje killova{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto se tice KV2 evo dva SS,naravno samo se koristi zlatna municija. Takoder meni osobno najzabavniji tenk za igrat. Odvalis onu premium đubrad t34 za 680,lowe za 970 u bok i pun qurac ostalih high tier killeva.{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sta vi mislite isplati li se kupovati KV5 iako vec imam super pershinga ili cekati bozic pa mozda bude i type u ponudi tih dana????

0 0 hvala 0
14 godina

pa šta će ti jos jedan premium?

Taj tvoj Super P mi ide na živce kad ga sretnem teško ga je probiti od napred,

Ja imam Typa 59 i zadovoljan sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 21:12 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...

pa šta će ti jos jedan premium?

Taj tvoj Super P mi ide na živce kad ga sretnem teško ga je probiti od napred,

Ja imam Typa 59 i zadovoljan sam.

Pa posto trenutno grindam za E 100, a na test serveru sam ga max koristio sa gold municijom i tada ne da je zabavan vec ultra zabavan, vise premium tenkova bi bili odlicni da jedan dan samo sa njima nagrindam love jer ipak gold granate su skupe :)
A iskreno ni sa jendim tenkom se ne zabavaim kao sa SP-om :) 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

moze mi ko dati link di ima za skiniti onaj xvm proxy preko kojeg pokrecem igru?? znaci ne zanima me download xvm-a 3.2 nego mi treba taj proxy preko kojeg se pokrece igra...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 22:41 (pero1985).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero1985 kaže...

moze mi ko dati link di ima za skiniti onaj xvm proxy preko kojeg pokrecem igru?? znaci ne zanima me download xvm-a 3.2 nego mi treba taj proxy preko kojeg se pokrece igra...

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/wot-xvm-full

Samo pogledaj pod "Discription", tamo ti je DL link za sve ostalo...

Inače ne koristim XVM pa neznam koja je trenutna verzija, jer na google docs linku ima 3.2.0 verzija ali neznam jeli to zadnja verzija tj. za WoT 8.2

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

Moze li mi tko reci koji se sve top tier tenkovi/arty/td koriste za clanwar?

Ili bar koji su najkoristeniji?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 23:53 (dzejmshr).

0 0 hvala 0
14 godina
Gajotres kaže...
Ćoby kaže...

Trenutak kada sam izgubio vjeru u čovječanstvo i inteligencijuI tako ja top tenk jumbo sherman solo u dragon ridgeu ubijam dolje u jami četvrtog neprijatelja s derpom.  Ostatak je gore na sredini fajta se. Score je 9:2. I od jednom neprijatelj počinje cap, zacukao se okolo jedan. Ja pingam ovima sa sredine da se vrate, imamo super score. Nitko ne jebe živu silu, na kraju naš arty pokuša nešto ali pogiba na brzinu, a ekipa sa sredine ni makac. 

Ja samo čekam da siema fajterima naprave vlastiti server...to će biti dan kad ću na wot-u odmorit dušu i živce {#}

17 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
Gajotres kaže...
Ćoby kaže...

Ja samo čekam da siema fajterima naprave vlastiti server...to će biti dan kad ću na wot-u odmorit dušu i živce {#}

a to bude nikad

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
Black_Angel1983 kaže...

Pozdrav igračima!

:)

Totalni sam noob za ovu igricu ali uz ovu temu se nadam pohvatati neke stvari koje još nisam usvojila.

Odabrala sam si artiljeriju iako imam i medium tek toliko kad me roknu da imam se s čime zanimirati :)

I hvala na ovoj temi i strpljivosti onih koji su odgovarali na mnogobrojna pitanja.

iskoristi to da si (jos,hehe) u dvadesetima i potrazi klan,dvojica ili trojica u plotunu naprave cuda,dok kad si sama to ovisi previse o sreci.

moj savjet,drz se artija i medsa, meni naj kombinacija... ili dobar td..cucis u grmu,marendas i cekas(pogotovo sa troll gunom,cesto treba samo jedan pogodak)

12 godina
neaktivan
phnx kaže...
Black_Angel1983 kaže...

Pozdrav igračima!

Totalni sam noob za ovu igricu ali uz ovu temu se nadam pohvatati neke stvari koje još nisam usvojila.

Odabrala sam si artiljeriju iako imam i medium tek toliko kad me roknu da imam se s čime zanimirati :)

I hvala na ovoj temi i strpljivosti onih koji su odgovarali na mnogobrojna pitanja.

iskoristi to da si (jos,hehe) u dvadesetima i potrazi klan,dvojica ili trojica u plotunu naprave cuda,dok kad si sama to ovisi previse o sreci.

moj savjet,drz se artija i medsa, meni naj kombinacija... ili dobar td..cucis u grmu,marendas i cekas(pogotovo sa troll gunom,cesto treba samo jedan pogodak)

Znam zato sam i odabrala arty :) Doslovce se pomaknem u najbliži bush i čekam :)

Al mali sam level tako da imam ja još za naučiti.. a ovo za klanove tek istražujem i gledam što je,mislim da ću još malo sama grindat da malo se ipak naučim da se ne sramotim u klanu :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 10:01 (Black_Angel1983).
13 godina
neaktivan
Black_Angel1983 kaže...

Znam zato sam i odabrala arty :) Doslovce se pomaknem u najbliži bush i čekam :)

Al mali sam level tako da imam ja još za naučiti.. a ovo za klanove tek istražujem i gledam što je,mislim da ću još malo sama grindat da malo se ipak naučim da se ne sramotim u klanu :D

Imas veliki broj klanova koji su samo za low tier igrače. To su najčešće podklanovi koji služe za regrutaciju igrača u tier 10 klanove. Tu nema sramoćenja, ima veliki broj igrača sa manjim tenkovima, atosfera je opuštena i lako je naći nekoga za platoon i uz njega učiti.Znaš ono, u dvoje je lakše {#} Nisam stručnjak i ne znam ostale klanove, ali ja sam u HRCRO i uvijek ima ljudi koji će ti odgovoriti na pitanje ili te savjetovati. {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
Black_Angel1983 kaže...
phnx kaže...
Black_Angel1983 kaže...

Pozdrav igračima!

Sa artyem je super igrat...fino se sakriješ i udaraj. Kako napreduješ s artyem tako će postajati skuplje. Ja trenutno imam GwPanthera (Tier 6 njemački arty) i ako ne pazim kako pucam ili ako me brzo unište, što zna bit jer završim s noobovima koji scoute ne znaju uništit, lako završim u minusu. Ali u biti ja sam zarađivao fine novce i sa tier 5 arty (Hummel).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,kaj mislite o novoj američkoj heavy liniji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

dečki, trebam savjet jer već sam se jednom zaje*o sa njemačkim tenkovima pa sad ne želim napraviti istu pogrešku. tražim savjet iskusnijih igrača....

trenutno sam na shermanu M4 i račva mi se na američku medium liniju do kraja (pershing, patton) ili da idem na heavy tenkove? vaše mišljenje?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
quickr kaže...

dečki, trebam savjet jer već sam se jednom zaje*o sa njemačkim tenkovima pa sad ne želim napraviti istu pogrešku. tražim savjet iskusnijih igrača....

trenutno sam na shermanu M4 i račva mi se na američku medium liniju do kraja (pershing, patton) ili da idem na heavy tenkove? vaše mišljenje?

Ja bi rekao heavy liniju, T29 je badass, a kamoli ovi poslije tenkovi, a i koliko sam shvatio po forumima, za CW se često koriste američki heavyi tier X....

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

ja sam otisao na heavy liniju i nisam pozalio. M6 je odlican tenk iako ima dosta mana i relativno brzo ga prijeđeš. T29 je san snova, jednostavno ga obožavam. O med liniji ti ne mogu reći puno, bio sam došao do M4A3E2 koji je solidan tenk sa nevjerojatno dobrim prednjim oklopom, ali malo glomazan i sa slabim alpha damagom. Ali opet ti je najbolje gledati kako ti osobno igraš i kakav ti je stil. Meni pašu heavyi, sa medovima bas i ne volim.

tl;dr; američki heavy tenkovi su brutalni, sa medovima nisam upoznat.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina

a ništa, onda sa britancima medium igrat, a sa amerima heavy.... švabe su mi popile krv {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se zna hoce li type 59 doc u prodaju i kada i koliko ce kostati ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice