World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Reichz kaže...

Može li mi netko objasniti zašto mi nekad kolege iz tima svijetle na minimapi? Pitao sam prije par dana, ali mi nitko nije odgovorio {#}

Ti crveni krugovi znace da odredeni igrac iz tvojeg tima napada odredenog igraca iz neprijateljskog tima ( pa je onda tai crven krug oko njih da znas o kojim se igracima radi ). A ovo da je tvoj kolega iz tima svjetlo zeleni, prvi put vidim... :O
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina

@Reichz

Specijalne tenkovske postrojbe iz Černobila.To inače isijavaju radijaciju {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 22:49 (Ćoby).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

To zeleno je kad si mrtav (post mortem mode) onda stisneš CTRL tipku i onda staviš pokazivač miša na listu svojih "drugara s bojišta" i tako vidiš koga ćeš odabrat. Nekad je buggy pa onda samo ostane svijetlit {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Hahahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 4:44 (Unimatrix 007).
Moj PC  
17 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo dokaza da su popravili mm u novom patchu XD

6 0 hvala 0
16 godina

Kakav je to mod? Govori li omjer pobjeda i poraza za određenog tenka s kojim se igra ili govori sveukupni omjer? I je li to možda mod koji također predviđa koja bi strana mogla pobijediti?

13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

To zeleno je kad si mrtav (post mortem mode) onda stisneš CTRL tipku i onda staviš pokazivač miša na listu svojih "drugara s bojišta" i tako vidiš koga ćeš odabrat. Nekad je buggy pa onda samo ostane svijetlit {#}

@Stolnik, hehe to za krugove znam, nisam bas toliki njub {#} 

Ne događa se dok sam mrtav, obično samo u prvih 5 minuta borbe.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Kakav je to mod? Govori li omjer pobjeda i poraza za određenog tenka s kojim se igra ili govori sveukupni omjer? I je li to možda mod koji također predviđa koja bi strana mogla pobijediti?

to je xvm

u ovom slučaju pokazuje sveukupni omjer i eff rating, isključeno je predviđanje pobjednika jer to nikad nije radilo kako treba:)

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Koliko god se trudio-izgubili smo. :(

I nisam srušio rekord sa Jagdpantherom. :((

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
never kaže...

evo dokaza da su popravili mm u novom patchu XD

Working as intended...

{#}

Reichz kaže...

Ne događa se dok sam mrtav, obično samo u prvih 5 minuta borbe.

Znam i meni tako, kažem ti da je nekad stvarno buggy i samo počne svijetlit svuda. Aj makar imaš neki Božićni ugođaj u igri xD

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Znam i meni tako, kažem ti da je nekad stvarno buggy i samo počne svijetlit svuda. Aj makar imaš neki Božićni ugođaj u igri xD

hahah za bozicni ugodjaj vec imam onaj mod za garazu, ali eto, ukrasa nikad dosta {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima iko m26, ili razrađenu taktiku s njim možda ga krenem malo vozat {#}

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam ga, full upgrajdan je prava zvijer, jedan dan sam igrao sa jednim IS-3 (Stock) sa druge strane su bila 2 IS-3 i KV-4 neznam kako ali su me pogodili dosta puta i nije bilo PEN, tako da smo ih unistili dok je dosla pomoc, igraj oprezno s njime nije neki rush tank, nije okretan ni brz kao T-44 zato igraj polako pusti igrace da napadnu pa se tek onda pridruzi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Onaj novi britanac premium. To dugačko ko limuzina, stao mu na boku i gleam kolko površine za gađanje.

To čudo ima katastrofa armor a 1400hp-a,služit će samo za to da si neprijatelj sakuplja experience.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
St0ka kaže...

Onaj novi britanac premium. To dugačko ko limuzina, stao mu na boku i gleam kolko površine za gađanje.

To čudo ima katastrofa armor a 1400hp-a,služit će samo za to da si neprijatelj sakuplja experience.

Ali zato novi britanski TD AT-15А TIER 7 ima 228mm oklop, puni 4 sekunde sa 150 štete. Zvijer.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Britanci su ruganje sve isto samo druge verzije istog (churchill), tako da mi se ne sviđaju..Između Kv-a i churchilla uvik biram KV :)

Btw E-75 Je ČUDO pa ako tko ima nedoumicu koji HT igrat sa viših kategorija toplo mu preporučan E-75 :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Brate strava je e-75 dobar dmg pravi sa topom meni je skido i po 500hp-a na is8 :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Imam ga, full upgrajdan je prava zvijer, jedan dan sam igrao sa jednim IS-3 (Stock) sa druge strane su bila 2 IS-3 i KV-4 neznam kako ali su me pogodili dosta puta i nije bilo PEN, tako da smo ih unistili dok je dosla pomoc, igraj oprezno s njime nije neki rush tank, nije okretan ni brz kao T-44 zato igraj polako pusti igrace da napadnu pa se tek onda pridruzi :)

ok, možda krenem opet igrat :) taman je nagrindan

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra borba protiv exilesa vcrs, svaka čast momci.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
began kaže...

Brate strava je e-75 dobar dmg pravi sa topom meni je skido i po 500hp-a na is8 :)

A jesi izabro protivnika za E75 xD

Nego što se tiče E-75, probao sam ga kod frenda na accountu prije...errrrrmm....7.5 update-a ako se dobro sjećam.

Zadivljen sam koliko to čudo odbija hitaca jer ima tako jednostavan oklop. Nego što se tiče samog grinda od početka, jednostavno je zayebano....dok se ne dođe do druge kupole i drugog topa

15 godina
World of Tanks

Vidim da se sada vidi koliko vremena ima do popravka gusjenica....

daj mi recite od kada je ona fora kad držiš z/y da se pojavi commo rose ili kako e već zove? ja to sad prvi put vidim...milim da su izbacili opciju "fall back"

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

daj mi recite od kada je ona fora kad držiš z/y da se pojavi commo rose ili kako e već zove? ja to sad prvi put vidim...milim da su izbacili opciju "fall back"

To je od 8.0 update-a. Ja sam sebi stavio na MMB i lakše/praktičnije za koristit....barem meni.

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

...milim da su izbacili opciju "fall back"

jok, još je tu. "naciljaš" tenk iz svog tima i onda imaš opciju za fall back (samo što nitko ne šljivi)

ima na eu forumu dobar mod za uređivanje tih opcija:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/184767-enhanced-customizeable-radial-menu-82/

15 godina
Krešo91 kaže...
began kaže...

Nego što se tiče E-75, probao sam ga kod frenda na accountu prije...errrrrmm....7.5 update-a ako se dobro sjećam.

Zadivljen sam koliko to čudo odbija hitaca jer ima tako jednostavan oklop. Nego što se tiče samog grinda od početka, jednostavno je zayebano....dok se ne dođe do druge kupole i drugog topa

ST-I?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

oprostite na noob pitanjima,ali kaj je to commo rose,i kako to vidjeti koliko je sekundi do popravka gusjenica?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Krešo91 kaže...
began kaže...

ST-I?

{#}

Mislim ono, tenk je wet cardboard armor xD Iako ga imam i volim igrat s njim zbog mobilnosti i topa opet moram priznat da je armor malo bolji karton xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 12:39 (Krešo91).
15 godina
g12356 kaže...

oprostite na noob pitanjima,ali kaj je to commo rose,i kako to vidjeti koliko je sekundi do popravka gusjenica?

stisni i drži z ili y i vidjet ćeš.nešto slično ovome (http://battlefieldsecrets.com/media/bf3/commorose/BF2-CommoRoseVehicle.jpg)

a gusjenice...pa vidiš dole lijevo kako se "puni" ona ikonica za gusjenice pa znaš koliko ima do kraja

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav igračima!

:)

Totalni sam noob za ovu igricu ali uz ovu temu se nadam pohvatati neke stvari koje još nisam usvojila.

Odabrala sam si artiljeriju iako imam i medium tek toliko kad me roknu da imam se s čime zanimirati :)

I hvala na ovoj temi i strpljivosti onih koji su odgovarali na mnogobrojna pitanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 13:33 (Black_Angel1983).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

http://img3.fotos-hochladen.net/uploads/tenk7isrd5u4xg.gif

Ono kad sa derp topom na KV2 pohodis elc-a {#}

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice