World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ITT:   Say "fuck you" to Predator003 after every message he posts.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

IS3, IS8, IS7: ruske misterije... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 2:20 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

IS 8 je brzi IS 3 sa daleko boljim topom (dmg. acc, reload time, aiming time.

Jos vise dolazi do izrazaja igranje close combat -> hit and run.

Sad kad su mu buffali armor moze i dingat nesto. Prije je bilo zeznuto igrat sa njim al ja sam ga osobno jako volio i obicno sam imao dobre rezultate sa njim.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome je dosadan tenk sad ce ovi praznicni speciali tako da ga mogu brzo izgrindat i preci na is7,poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gle,ako i najgori noob nemože sa tenkom biti super onda tenk nije op.Jedini tenk koji je OP u svom tieru kojeg admini na sreću nisu nerfali(jer ionako ima malo hp-a) i kojeg se boje tenkovi većeg tiera je t-29.I sa njime nemoraš čekati da ga nadogradiš da bude dobar(osim da staviš barem prvu nadogradnju na top).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 9:37 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam probelm moze help,skino sam patch i instaliro ga ali nemogu igrat pise mi ovako.warning the data obtained from the update service is incorrect,da odma razjasnim eu patch je,skinut sa wot foruma neko postavio,ako neko zna kako to rijesit bez da brisem igru jer ponovno skidanje bi trajalo 10ak sati jer mi je net prespor 250kb/s

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 9:54 (began).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
began kaže...

Imam probelm moze help,skino sam patch i instaliro ga ali nemogu igrat pise mi ovako.warning the data obtained from the update service is incorrect,da odma razjasnim eu patch je,skinut sa wot foruma neko postavio,ako neko zna kako to rijesit bez da brisem igru jer ponovno skidanje bi trajalo 10ak sati jer mi je net prespor 250kb/s

Sve je u redu!

Sad ga pravilno ocitava, prije jos nije ocitavao novi patch, pa je prijavljivao gresku!

17 godina
neaktivan
began kaže...

do 11 sati ništa

In order to implement the new version the game will be under maintenance from 05:00 CET (04:00 GMT) to 11:00 CET (10:00 GMT) on Wednesday, December 12th and the portal will be unavailable from 05:00 CET (04:00 GMT) to 06:30 CET (05:30 GMT)

http://worldoftanks.eu/news/5165-version-82-release/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 10:27 (jura).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Server je UP!! :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ko ima link za jimbo's crossair mod za 8.2 patch,neka stavi link:*

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ja bi trebo onaj pack s modovima.. znaci onaj nisan (gdje ima koliko metara, reload time, travel time - arty) i tak te gluposti.. + stvarno mi treba onaj za podizanej fps - takodjer je bio u tom paku prije koju stranicu.. hvalaa

0 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Ako ko ima link za jimbo's crossair mod za 8.2 patch,neka stavi link:*

Mislim da još ni izašo nije. I ja ga čekam.

EDIT

Evo linka

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 13:38 (St0ka).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ko ono reče ima 20 god i blizanac je, ja sam to našvrljo nisam ni gledo, ali da mi treba 200 partija da vidim kakav je tenk to ne, ne kažem ja da sam najbolji "ako me neko ne  treba učiti to je wot" nisam mislio da sam najbolji od vas(mada ste nobovi žešći kad mislite da je is8 dobar) već da se kužim kakav je koji tenk, is8 je najgora 8ica uz m4pa vi pišite kolko oćete a ja se ne planiram spuštati na vaš nivo pogotovo ovoga šta je reko "recite mu fuck you iza svakog posta"

0 12 hvala 0
14 godina
Predator003 kaže...

ko ono reče ima 20 god i blizanac je, ja sam to našvrljo nisam ni gledo, ali da mi treba 200 partija da vidim kakav je tenk to ne, ne kažem ja da sam najbolji "ako me neko ne  treba učiti to je wot" nisam mislio da sam najbolji od vas(mada ste nobovi žešći kad mislite da je is8 dobar) već da se kužim kakav je koji tenk, is8 je najgora 8ica uz m4pa vi pišite kolko oćete a ja se ne planiram spuštati na vaš nivo pogotovo ovoga šta je reko "recite mu fuck you iza svakog posta"

Pa dai šuti ret*rd   gl*pi, pojima nemaš o nicemu, vec nam svima ides na k***c! 

Ti se nečes spuštat na naš nivo? Pa tvoj nivo je niži od tapirivig nivoa {#}. Sve se vidlo kako imas dobru statistiku tj ACC, a i sad se vidi kako imas "odličnu" procjenu i kako znaš "dobro" procjenit bilo koji tenk!! {#}

Čovjek je dobro rekao, šta ti treba reć iza svakog posta!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:45 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ajde nubeki tiho, nemojte da se ja moram vraćati {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

daj prevedi mi ovu rečenicu???{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta mislite da li se isplati iz na ovog novog Amerikanaca ?!*{#}

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Daj stvarno koji si ti? Odkud si ispuzal?

Prvo IS-8 nije tier8. 

Drugo, nemaš pojma o WoTu. Misliš da ćeš tenk naučiti igrati u 2 partije.

Treće, ako je IS-8 sranje, daj mi reci šta je onda bio T34? 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Prvo IS-8 nije tier8. 

bio je kazna za usa fanbojeve{#} snagatore{#} i rambo wannabe-jeve{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
ED63 kaže...
mystik kaže...

Prvo IS-8 nije tier8. 

bio je kazna za usa fanbojeve{#} snagatore{#} i rambo wannabe-jeve{#}

Pa i ne bas, t 34 kad je bio nadogradjen i sa opremom je bio dobar tenk.

14 godina
World of Tanks

šteta pa si nisam prvo ispekao kokice i otišao kupit colu pa onda krenuo čitat ovo...smijeh i samo smijeh.Ovaj Predator s*re po IS8 a ni nema ga haha.Pa mogu i ja s*at po ferrariju a vozit yugo,iako sam ferrarija vozio samo u nfs-u {#}

No,nevezano uz to,danas mi se dogodilo nešto presmiješno...Upalim wot,krenem u bitku s VK3601H,odem u kuhinju i zaboravim da sam pokrenuo bitku.Gledam neku tekmu belgijske lige,odem za komp i vidim svoj VK s nekih 20% HP,naši vode 13>11,i još sam uspio smaknut zadnjeg njihovog tenka.No,to nije ništa specijalno,ali ono što sam vidio po dolasku u garažu jest.Steel wall i Hladnokrvan(10 ricocheta zaredom).Pogledajte screenshot i uvjerite se,kao i broj primljenih hitaca lol.Izgleda da je netko ostao bez metaka,izašao iz tenka i počeo me pljuvat pa su možda to uvrstili među hitce,inače ne znam kako sam ih uspio toliko primit. {#} {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Ćoby kaže...

šteta pa si nisam prvo ispekao kokice i otišao kupit colu pa onda krenuo čitat ovo...smijeh i samo smijeh.Ovaj Predator s*re po IS8 a ni nema ga haha.Pa mogu i ja s*at po ferrariju a vozit yugo,iako sam ferrarija vozio samo u nfs-u {#}

No,nevezano uz to,danas mi se dogodilo nešto presmiješno...Upalim wot,krenem u bitku s VK3601H,odem u kuhinju i zaboravim da sam pokrenuo bitku.Gledam neku tekmu belgijske lige,odem za komp i vidim svoj VK s nekih 20% HP,naši vode 13>11,i još sam uspio smaknut zadnjeg njihovog tenka.No,to nije ništa specijalno,ali ono što sam vidio po dolasku u garažu jest.Steel wall i Hladnokrvan(10 ricocheta zaredom).Pogledajte screenshot i uvjerite se,kao i broj primljenih hitaca lol.Izgleda da je netko ostao bez metaka,izašao iz tenka i počeo me pljuvat pa su možda to uvrstili među hitce,inače ne znam kako sam ih uspio toliko primit. {#} {#}

Došo je neki low tier scout pa te pljuvao svojom strojnicom u prednji armor (dam se kladit da je tako) {#}

15 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

šteta pa si nisam prvo ispekao kokice i otišao kupit colu pa onda krenuo čitat ovo...smijeh i samo smijeh.Ovaj Predator s*re po IS8 a ni nema ga haha.Pa mogu i ja s*at po ferrariju a vozit yugo,iako sam ferrarija vozio samo u nfs-u  {#}

No,nevezano uz to,danas mi se dogodilo nešto presmiješno...Upalim wot,krenem u bitku s VK3601H,odem u kuhinju i zaboravim da sam pokrenuo bitku.Gledam neku tekmu belgijske lige,odem za komp i vidim svoj VK s nekih 20% HP,naši vode 13>11,i još sam uspio smaknut zadnjeg njihovog tenka.No,to nije ništa specijalno,ali ono što sam vidio po dolasku u garažu jest.Steel wall i Hladnokrvan(10 ricocheta zaredom).Pogledajte screenshot i uvjerite se,kao i broj primljenih hitaca lol.Izgleda da je netko ostao bez metaka,izašao iz tenka i počeo me pljuvat pa su možda to uvrstili među hitce,inače ne znam kako sam ih uspio toliko primit.  {#}  {#}

To me podsjeća na situaciju kada je neki hetzer sa 4% išao rammati nekog afk lika(50%)...obadva su bila zadnja u svom timu ali onaj lik sa afk tenkom je odlučio bitku.

Vas dva ste vjerojatno najbolji afk igrači u wot-u.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 18:10 (g12356).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ponovo 7v7 kup s Gold nagradama http://www.esl.eu/hr/wot/news/210237/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Prvo IS-8 nije tier8. 

Kurwa mac!{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
jura kaže...
Predator003 kaže...

daj prevedi mi ovu rečenicu???{#}

To je novi premium koji svira i u isto vrjeme ispaljuje zlatne mp4 granate{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
World of Tanks

Ajde jednostavno prestanite se raspravljati sa Predatorom, prestalo je davno biti zanimljivo.
Ako covjek misli da je IS8 sranje neka misli, njegovo licno misljenje i mi nemamo nis od toga, a isto tako Predatore popusti ba malo, vec si par puta naglasio kako mislis da je tenk veci shit i jasno nam je to tako da nema potrebe dalje se raspravljati i spamati po temi....

Je li se vama desava sa novim updateom da kada odbroji onih 30 sekundi da ona zadnja 00:00 traje nekih 3 sekunde :)
Ko je igrao na testnom sa ovom novom americkom linijom, valja li onaj heavy na kraju sta ili se busi lako kao i francuzi???
Usput je li ko igrao sa onim francuskim tier VIII premium tenkom, kakav je ???? 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sma igrao amera malo, i mogu reci da je cak bouncao na testu,ali nisam bas obracao paznju

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Onaj novi britanac premium. To dugačko ko limuzina, stao mu na boku i gleam kolko površine za gađanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi netko objasniti zašto mi nekad kolege iz tima svijetle na minimapi? Pitao sam prije par dana, ali mi nitko nije odgovorio {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice