I ja kupujem is8 za koji dan nije zar toliko slab xD,meni ovi iz klana rekli da je bufan i da je bolji nego je prije bio;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
volio bih vidjeti izraz lica tog igraca kad cita izvjestaj poslije bitke i skuzi da je unistio tenka
Uh, što je ovaj IS-8 loš. Igram s njime da iskoristim dan premiuma i da otljučam top, ali bojim se da top baš i neće pretjerano poboljšati ovaj tenk. Popije svaki hitac i iznimno rijetko nešto odbije. IS-3 mi je stvarno odličan, ali ovaj je katastrofa.
Pogledajte ovu partiju koju sam danas odigrao sa IS-3-com - 23 pogotka primljena. IS-8 je čista suprotnost njemu.
sad je još dobar is8 kak je prije bil.prije su te mogli bušmani sa otrovnim strelicama probiti
loooool
Našao sam odličan božićni garage mod:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/182455-081082-christmas-garage-and-other-goodies/
download link: http://www.mediafire.com/?y7y1l12p769lljy
I ja kupujem is8 za koji dan nije zar toliko slab xD,meni ovi iz klana rekli da je bufan i da je bolji nego je prije bio;)
Duže preživim i napravim više štete sa IS-3 u bitkama lvl.10, nego s tim smećem.
Koji je ovo vrag,unistim 5 tenkova i dobijem 15k ovi su nesto za*rali.
Koji je ovo vrag,unistim 5 tenkova i dobijem 15k ovi su nesto za*rali.
važan je dmg koji si napravio a ne kolko si ih ubio...
Ovaj premium se dobro iskoristio, eh sad ostaje nesto za bozic i novu godinu, valjda ce opet biti nesto dobro :)
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/182455-081082-christmas-garage-and-other-goodies/
Fala ti, instalirao sam si prekrasno je
Nešto sam čitao da će nerfati gold ammo na derpovima, pošto je pre strašno, pa sam išao na brzinu istražiti šermane s derpovima. Suza radnosnica mi se ne miče s lica. Obične granate su slabe ali ove heat uvijek rade full damage ili više.
Fala ti, instalirao sam si prekrasno je
kako si gaa instalirao? ja dobijem crni ekran sa pahuljama i ružičasti tenk :D7
radi
Ruzicasti tenk :D
Da li mi netko može reći kakav je IS8? I na koji način igrat s njim budući da je IS8 heavy-midium hibrid?
IS-8 se igra kao medium jer to nije onaj klasicni "Teskas"...
Opa, danas opet s KV-4 ONESHOTAO IS-3 koji je imao full HP. Duga 107-ica. H8's gonna h8.
Dobio je AMMO RACK, a pogodio ga bočno u stražnji kraj.
IS4 one shoot kill sa GWTiger-om.
http://mwreplays.com/replay/OORXSDDPDBW7/
I 6 killova sa GWTiger-om malo mi je team pomogao sa 6.
http://mwreplays.com/replay/073VXML4N8MO/
Nije nešto ali čovjeka veseli.
Da li mi netko može reći kakav je IS8? I na koji način igrat s njim budući da je IS8 heavy-midium hibrid?
Ja ga kupio danas, i nakon 5-6 partija osjećam se kao ementaler. Buše me sa svih strana, čini mi se da je is3 puno čvršći. Za sad imam još onaj BL9, pa nisam baš konkurentan ni sa penetracijom. Nadam se da će biti bolje kad ga malo unaprijedim...
Sta je ovo ljudi moji svi kupili is8,i ja isto juce kupio,nemogu rec da je los samo treba znati igrati sa njim a doduse i is3 mi je bio slab dok ga nisam potpuno istrazio tako da nesudite po koricama ;)
Sta je ovo ljudi moji svi kupili is8,i ja isto juce kupio,nemogu rec da je los samo treba znati igrati sa njim a doduse i is3 mi je bio slab dok ga nisam potpuno istrazio tako da nesudite po koricama ;)
da ali IS3 nije stalno imo protivnike sa +/-260mm penetracije,a IS8 ih ima...
malo morgen nije loš, branite ga jer ga imate, veće sranje od teškog tenka nisam vozio otkad sam probo arl 44, sretno vam do is7 al 8ica je sranje nad sranjima, nikad ali baš nikad mi nije dingo sa t110e5, al ok on je 10ka, sa t34 mi je dingo jedino 5-6 puta uvri glave kad bi ga u top pogodio, ali inače nema teorije da dinga prima sve ko spužva vodu, nije da vas plašim ali treba igrat ko sa T34 heavy, samo kupolu izvirit i nadat se da neće doć do tebe (mada njemu kupola nije OP ko na t34)
malo morgen nije loš, branite ga jer ga imate, veće sranje od teškog tenka nisam vozio otkad sam probo arl 44, sretno vam do is7 al 8ica je sranje nad sranjima, nikad ali baš nikad mi nije dingo sa t110e5, al ok on je 10ka, sa t34 mi je dingo jedino 5-6 puta uvri glave kad bi ga u top pogodio, ali inače nema teorije da dinga prima sve ko spužva vodu, nije da vas plašim ali treba igrat ko sa T34 heavy, samo kupolu izvirit i nadat se da neće doć do tebe (mada njemu kupola nije OP ko na t34)
Vidim da si zaboravio na 0 DMG na tome tenku, ( imam ga ) i puno puta kad me netko u bok pogodi, cuje se onaj zvuk kako se piga zeljezo, ogromna rupetina je na tenku a i dalje sam na 100% i to se zna dogodit puno puta ( makar ce 0 DMG bit ispravljem na kompletnoj IS seriji u 8.2 Patchu )

je li se ikada nekome dogodilo da mu jedan od kolega iz tima na minimapi bude označen sa svijetleće zelenoj boji? Ne znam kako bih točno opisao boji, poprilično je svijetlija i kao da nekako svijetli :/ svaki put kad mi se to dogodi u pitanju je heavy tenk, a nije u pitanju premium jer par puta nije bio premium tenk.
covjece koji si ti nub
to je bilo prije godinu dana, kada su ruski tenkovi sve dingali (heviji) a njemacki kad se zakose
sad je malo drukcije,pogledaj si onaj video battle mechanics-penetration, mozda nesto i naucisdok vjezbas sive stanice
arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s u sveukupnom dojmu,kad se elta naravno,stok je krama i visok je ko katedrala...imam oba ali kv-1s nisam bas puno igral a arl je elitan
ima top 90mm na tiru 6 ko tigar dugi 8.8 na tiru 7
granata je oko 250 cred, pen je preko 200,jako brzo puca i to je jedan od najzabavnijih topova u igri
s onim 100mm sporije puca i manji je pen-slican ko 107mm zis 6 na kv-2,a i granate isto nisu skupe tj nejdu sa cijenom nebu pod oblake ko ruske 122mm ili ameri sa 105mm sto je granica gdje prestaje zabava i pocinje nisanjenje i ekonomija-nema pucanja ak nije siguran pogodak jer se ide u minus
znaci arl se moze igrat ko snajper(vent,gun drive,camo net) ili sa jacim topom kao podrsku u napadu za agresivnije igrace(ramer,vent i nesto po izboru),da ne spominjem kak moze proc cijelu partiju samo sa ostecivanjem gusjenica i strasno nerviranje protivnika,samo se treba znat igrat-a i pogledat koji video sa tutorijala,i procitat malo o taktici na wot portalu do je poblize objasnjen kad je bio tenk mjeseca
kao da na tenk koji je brz kao kv-2, ima oblik slican is-u, tier je 6 i mozes birati izmedju 100mm i 107 zis6,s tim da 100mm ima pen preko 200mm-eto to ti je ukratko arl-44, nedovoljno cijenjeni dragulj zabarske proizvodnje
isto tako ti je i bdr g1b pomalo OP francuski hevi u tiru 5 sa 90mm topom(imao sam 10 kilova s njim pa znam),kao i s-35 ca td tir 5 sa 100mm topom-kao nekad su-85 sa 107mm zis-om
i amx m4 45 je u tiru 7 vrlo opasan protivnik zbog izbora ta 2 topa-90mm dca 45 i 100mm koji dozvoljavaju razlicite stilove igre,ima jako dobru pokretljivost i vrlo tesko ide u minus zbog jeftinog streljiva
samo da znas nema losih tenkova,samo losih igraca
ja sam sa pzr 3/4 dobio steel wall, sa kv-3 invader i raider,sa su-8 i m5 stuart sniper, sa su-26 imao 9 kilova,sa ms-1 sam jos kao nub ostal sam protiv 5 pa ih poskidal....
a isto tak se sjecam kak sam i is-u 1 na 1 popushi0 izbliza protiv vk3601 da sam ga preko 10 puta zaredom dingal jer sam panicno pucal bezveze a svi su pisali u chatu lol is noob a ja sam psovooooooo
tenk je ko zena,uppoznaj ga da bi izvuko puni potencijal iz njega,a to nemres kad je stock,niti u 20 partija
kreni polako i daleko ces dogurat
arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s u sveukupnom dojmu,kad se elta naravno,stok je krama i visok je ko katedrala...imam oba ali kv-1s nisam bas puno igral a
Nije istina,idemo ja i ti jedan na jedan ti sa arlom ja cu sa kv1s pa ces vidit...kv1s je zvijer od tenka i za mene je bolji od arla,ne puno ali je bolji...Ovo sto si rekao za francuskog amx je istina,vrlo dobar tier 7 samo mekan boli glava,ja ga sa isom busim ko blesav...
kv1s je sigurno najbolji t6, istina da arl ima bolji pen ali alpha damage je ipak važniji
što se tiče is8 lakše mi ga je probiti sprijeda nego sa strane gdje obavezno bude bar jednom 0dmg
Ma sve vas one shota KV-2 s gold amo. Osobno ne bih rekao da je arl bolji od kv1s koliko god volim francuze, ali zato mogu reći da je AMX 50 100 najbolji T8. S druge strane 50 120 i 50b su meh. Možda bude bolje nakon što smanje 0 damage hitove makar to čak nije bitno nego imaju čudan MM.
covjece koji si ti nub
to je bilo prije godinu dana, kada su ruski tenkovi sve dingali (heviji) a njemacki kad se zakose
sad je malo drukcije,pogledaj si onaj video battle mechanics-penetration, mozda nesto i naucisdok vjezbas sive stanice
arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s u sveukupnom dojmu,kad se elta naravno,stok je krama i visok je ko katedrala...imam oba ali kv-1s nisam bas puno igral a arl je elitan
ima top 90mm na tiru 6 ko tigar dugi 8.8 na tiru 7
granata je oko 250 cred, pen je preko 200,jako brzo puca i to je jedan od najzabavnijih topova u igri
s onim 100mm sporije puca i manji je pen-slican ko 107mm zis 6 na kv-2,a i granate isto nisu skupe tj nejdu sa cijenom nebu pod oblake ko ruske 122mm ili ameri sa 105mm sto je granica gdje prestaje zabava i pocinje nisanjenje i ekonomija-nema pucanja ak nije siguran pogodak jer se ide u minus
znaci arl se moze igrat ko snajper(vent,gun drive,camo net) ili sa jacim topom kao podrsku u napadu za agresivnije igrace(ramer,vent i nesto po izboru),da ne spominjem kak moze proc cijelu partiju samo sa ostecivanjem gusjenica i strasno nerviranje protivnika,samo se treba znat igrat-a i pogledat koji video sa tutorijala,i procitat malo o taktici na wot portalu do je poblize objasnjen kad je bio tenk mjeseca
kao da na tenk koji je brz kao kv-2, ima oblik slican is-u, tier je 6 i mozes birati izmedju 100mm i 107 zis6,s tim da 100mm ima pen preko 200mm-eto to ti je ukratko arl-44, nedovoljno cijenjeni dragulj zabarske proizvodnje
isto tako ti je i bdr g1b pomalo OP francuski hevi u tiru 5 sa 90mm topom(imao sam 10 kilova s njim pa znam),kao i s-35 ca td tir 5 sa 100mm topom-kao nekad su-85 sa 107mm zis-om
i amx m4 45 je u tiru 7 vrlo opasan protivnik zbog izbora ta 2 topa-90mm dca 45 i 100mm koji dozvoljavaju razlicite stilove igre,ima jako dobru pokretljivost i vrlo tesko ide u minus zbog jeftinog streljiva
samo da znas nema losih tenkova,samo losih igraca
ja sam sa pzr 3/4 dobio steel wall, sa kv-3 invader i raider,sa su-8 i m5 stuart sniper, sa su-26 imao 9 kilova,sa ms-1 sam jos kao nub ostal sam protiv 5 pa ih poskidal....
a isto tak se sjecam kak sam i is-u 1 na 1 popushi0 izbliza protiv vk3601 da sam ga preko 10 puta zaredom dingal jer sam panicno pucal bezveze a svi su pisali u chatu lol is noob a ja sam psovooooooo
tenk je ko zena,uppoznaj ga da bi izvuko puni potencijal iz njega,a to nemres kad je stock,niti u 20 partija
kreni polako i daleko ces dogurat
ako mene neko ne može o nečemu učit to je WOT, is8 je usratn to moraš prihvatit i arl isto, 7 je priča za sebe(među boljim brawlerima, bar meni) ali 8 je sranje nad sranjima, jedini mu je plus brzina...
btw živciraju me ljudi koji brane tenkove koje imaju, post nisam ni čito čim sam došao do arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s
EDIT tenk je ko zena,uppoznaj ga da bi izvuko puni potencijal iz njega,a to nemres kad je stock,niti u 20 partija
kreni polako i daleko ces dogurat----------------- aj nemoj filozofirat, loših tenkova ima, m3 se nemože mjerit ni s jednim u svom ranku
ako mene neko ne može o nečemu učit to je WOT, is8 je usratn to moraš prihvatit i arl isto, 7 je priča za sebe(među boljim brawlerima, bar meni) ali 8 je sranje nad sranjima, jedini mu je plus brzina...
btw živciraju me ljudi koji brane tenkove koje imaju, post nisam ni čito čim sam došao do arl je najbolji tir 6 hevi-i da bolji je i od kv-1s
Wooow, so hardcore! Izgleda da si jedini koji misli da je is 8 sranje... Nemoj generalizirati, ako tebi ne paše igranje s njim, ne znači da je tenk sranje...