- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Purchased:
'GW Typ E' successfully purchased. You have spent credits: 3.540.000.
Ja sam danas uspješno naručio JagdPz IV, a htio sam JagdPantera (pošto je u pola cijene) Ode 450k kredita u vjetar
Sinkronizirano kempanje
Ajde ako ti nije problem uploudati to u rezi 1920x1080 ... za wall :)
ty
ej decki imam pitanje:
jel neko ima mozda link za onu akciju sto je bila da kad se regas na neki sajt dobis slot,stuarta i nesto golda na acc, a kaj ide prek pay pala ili kred.kartice
sad imam pejpal pa bi si ubo nesto dzabe
p.s. jgpanther i su-152 upo ceneTMkonacno, a i 8 slotova ekstra,nek se nadje
Evo napokon sam istrazio M26 Pershing dali netko zna ako ce uskoro biti neki 50% off ili da kupim KV-1 za skupljanje para?
Evo je
Btw sry za spam sto nisam samo editao stari post...
uf koja poslastica za T92 :)
Jagdpanther svaki tjedan na popustu ili ima credit boost lol
Evo napokon sam istrazio M26 Pershing dali netko zna ako ce uskoro biti neki 50% off ili da kupim KV-1 za skupljanje para?
Panther 2 ili Pershing, ima li neko iskustvo? Koji je bolji ili koji se moze uopce igrati bez Premiuma???
Panther 2 ili Pershing, ima li neko iskustvo? Koji je bolji ili koji se moze uopce igrati bez Premiuma???
pa.. meni je pershing dosta legao,ima nizu siluetu i to,ali nekad bas zna dosta 0 dmg ili dingova biti
Nema potrebe dva puta napisati isto
Prva borba sa ovim tier X heavijom i mogu samo reci wow
5200 damage prva borba, pa to cudo je tako precizno on the move da sam mislio sta je ovo
Dingao sam dosta shellova od ostalih tenkova tako da armor nije problem
jesu popravili mape highway i south coast?
Ima tko sliku gdje zajedno poziraju Maus,Is-7 i t30?
Htio bih u paintu napisati:"We used to be tier 10 tanks before it was cool."
ja sam se nado da će stavit onu varijantu od FV215 sa 184mm topom :/
Moji dojmovi sa test servera:
Britanska heavy linija od tiera 4 do 6-Ne probija ju nitko ali ona probija sve.
Matilda ima oklop kao neki tier 5-6 mediumi ali ima i gun koji probija većinu tier 6 heavyja bez problema.A akceleracija joj je ipak bolja od amx 40,
Churchill 1 je novi stari panzer IV(minus brzina i minus to da ipak nema najbolji front armor u svom tieru).Mislim da će biti dobar u snajpanju,ne kao da je njemac,ali će biti dobar.Isto tako neće imati probleme probijati tier 7 tenkove sa najboljim topom.(osim ako ne naiđe na tigera p ili t-29 ofc).
Tier 6 churchill je sličan churchillu 1 ali uz to ima i vjerojatno najbolji oklop u tieru...
ja sam se nado da će stavit onu varijantu od FV215 sa 184mm topom :/
To će vjerovatno biti tier 9 ili tier 10 td
Ma ljudi,ovo je sinkronizirano kempanje...
http://cry-havoc.enjin.com/forum/m/4923988/viewthread/2867030-clan-wars-2104
Arty, od koje nacije je najbolja? trenutno igram sa americkom i francuskom...

Poslije Easy 8 koji je odlican, tek kupljen T20 bio je ocajan al postaje zanimljiv tenk,
istrazio sam sto je se istraziti moglo i sad je solidan samo jos posadu malo srediti...
hahahhaahaha
Ne znam za njemačke, no zna se naći dosta sovjetskih tenkova:
http://www.mortarinvestments.eu/products/tanks-2#currency=USD
Nisam siguran dali uopće postoje njemački tenkovi koji su na prodaju pošto ih je večina uništena, a preostali su završili u muzejima...
edit: našao sam repliku Panthera za 169 000$