World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
nani_cropes kaže...

vidi divne garaže :D

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/premium-hangar ubacite ovo u \World_of_Tanks\res_mods\0.7.3 i imat cete premium garažu bez premium accounta... a što je najbolje onda možete bilo kakve premujm garaže ubacivat.. samo onda skinuti sadržaj ubacite u \World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\content\interface\shells\Hangar_premium

koja korist od drugačijeg izgleda premium garaže?

pa ovo nije za one koji već imaju premium, nego za one koji nemaju.. zašto bi imao običnu garažu kad ubacivanjem par fajlova možeš imat premium...

a onda dodatno još ko hoće može, ko što sam ja, ubacit neku drukčiju premium... inače bez ovog prije se nije mogla koristit u potpunosti premium garaža

★★★★★☆
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo ljudi imam skoro 1000 bitki znači još sam na tieru 6 a ti se tenkovi ne mogu pohvalit debelim oklopom pa mi recite koliko je bitno preživljavanje u borbi u odnosu na broj uništenih tenkova?prijatelju nikako ne mogu utuvit u glavu koji kampa cijelo vrijeme u nekom grmlju čekajući da izgine većina tima i koji sa kv-1 ima 30 bitki a 4 uništena tenka a postotak preživljavanja preko 50% i ne mogu mu utuvit da je obični kamper i ubija tenkove koje je predhodno neko debelo oštetio (krade drugima kill)?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pričate o tenku "Tumor" koji je pak taj? 

Hvala na garaži :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
renofan kaže...

pričate o tenku "Tumor" koji je pak taj? 

Hvala na garaži :)

T110E5,poklopac na kupoli je tumor!

Kreso91 jel mozes dati link na one neke modove za grafiku i zvukove ili nesto sto si vec prije dao?nemogu sada naci

Xc
14 godina
Taj tvoj prijatelj je pametan a u ovoj igri nema krade kilova jer se exp dobija po steti ucinjenoj,zapravi sigurno nebi letao okolu tenku pogotovo u kv-u bit je kampat i pobit njihove rushere i onda rushat sa podrskom arty i td-a.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

A kod nijemaca? Vuce me malo na destroyere hetzer i stug...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kad me netko iz teama optuzi da kradem killove, ubijem ga istog trena.

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Postoji razlika između krađe killova i team playa.

@nine

Da primjetna je ta razlika. Jer na nekim tenkovima se eff armor baš kreće od 250-260 i tu je ta razlika. Ovaj probija, ovaj bounca većinu puta. 

Istina je da su njemački tenkovi nešto oklopljeni od ostalih pa time kompenziraju nedostatak penetracije, al E100 je u povećim g*vnima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

lol ma upucam sve što se miče, doduše po prioritetima. jer dok je tenk živ, spota te i može ti dmg napraviti. a tko što priča zaboli me neka stvar:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
Kreso91 jel mozes dati link na one neke modove za grafiku i zvukove ili nesto sto si vec prije dao?nemogu sada naci

Naravno, evo par koje sam našao i isprobao.

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/78166-say-s-complete-mod/

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/103725-sound-modes-wot-war-atmosphere-bfot-20/

Poslje mi dojadili pa sam maknuo ali možda opet stavim ove zvukove jer mi nedostaje pravi zvuk tenkovskog topa :D

BTW evo prije par sati imao epic meč u Objectu xD

Defeat
Battle: Prokhorovka 29. svibnja 2012. 21:47:42
Vehicle: Object 704
Experience received: 615
Credits received: 37.427
Battle Achievements: Kamikaze

4 killa i mislim 2 oštećena i 1 detected. IS-4 spustio do 20 HP-a i dojadio mi on pa se ja zaletio u njega {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 1:26 (Krešo91).
14 godina
World of Tanks

Odličan  MM . Na našoj strani 8 artya , na suprotnoj 7  i  novi  "ukrasi" na IS-4 kolege iz klana . Uz sve te rupe preživio bitku sa 304 HP .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

evo ljudi imam skoro 1000 bitki znači još sam na tieru 6 a ti se tenkovi ne mogu pohvalit debelim oklopom pa mi recite koliko je bitno preživljavanje u borbi u odnosu na broj uništenih tenkova?prijatelju nikako ne mogu utuvit u glavu koji kampa cijelo vrijeme u nekom grmlju čekajući da izgine većina tima i koji sa kv-1 ima 30 bitki a 4 uništena tenka a postotak preživljavanja preko 50% i ne mogu mu utuvit da je obični kamper i ubija tenkove koje je predhodno neko debelo oštetio (krade drugima kill)?

Pokazi mu neki replay di se roka na sve strane,valjda ce ga to natjerat da igra aktivnije.

Bat can eat peanuts coming our of my shit
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

za mene je krađa killa kad ja igram 1 na 1 sa nekim i kad mu skinem većinu helatha i ostane mi još jedan shoot da ga ubijem i doleti mi padobranac i zvizne ga u motor...

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
cod4gamer kaže...
Ziga kaže...

za mene je krađa killa kad ja igram 1 na 1 sa nekim i kad mu skinem većinu helatha i ostane mi još jedan shoot da ga ubijem i doleti mi padobranac i zvizne ga u motor...

To je timska igra, mozda te je taj lik spasio sta da te je onaj pogodio u ammo rack i ubio te?

16 godina
World of Tanks

Evo danas sam odigrao neke partije koje su odlicne. 

Svi pomazu svima, ja inace u igri ne koristim previse one !help i te fore. 

Danas igram i na mene Is8 napadne me ja u KV-3 i ono na malo heltha stisnem help! odma odgovara Gwpanther afformitive! i IS isto.
Unistili smo Is8 u 10 sec.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je ks jedino kad netko namjerno čeka da ja  spustim protivnika na 10% i onda ga ubije, par puta se dogodilo da smo bili 2 na 1 i ovaj moj je čekao dok ga nisam skinuo dovoljno onda je samo provirio i dokrajčio ga ,zbog toga sam ja izgubio 50% hpa

0 0 hvala 0
17 godina
never kaže...

meni je ks jedino kad netko namjerno čeka da ja  spustim protivnika na 10% i onda ga ubije, par puta se dogodilo da smo bili 2 na 1 i ovaj moj je čekao dok ga nisam skinuo dovoljno onda je samo provirio i dokrajčio ga ,zbog toga sam ja izgubio 50% hpa

više expa dobiješ na mrcvarenju a ne na zadnjem dovršavanju protivnika koji su već na izdahu s energijom.

13 godina
neaktivan

nije problem u expu nego što bi ga ranije ubili da obadva pucamo i on bi manje štete napravio, ovako on mene ošteti jer  tenk iz mog tima čeka za kill

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Možda se desilo da mu je baš top pogođen ili ima dugi reload. Ako nije preostaje ti Complain za Unfair Play i kažeš ostalima da ga prijave pa možda nešto bude ;)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

na kraju ostali ja protiv kv5,t50 i 2 artya i sve pobio :D

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:29 (seth).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
seth kaže...

Sve vidimo, kralju cropanja {#}

17 godina
seth kaže...

zar ovo nije sramota? jest da nemaš premium  ali zar nije sramota dobiti tako malo creditsa za takvu junačku partiju?

se*em im se na nerfove u zaradi

15 godina
seth kaže...

Nekako mi mala zarada...

Jest da je bez premiuma al za 8 killa trebao bi vise dobiti...

Ili su ovi koje si ubil imali mali broj HP...

Aj uploadaj replay {#}

Ja kad odigram poštenu borbu sa S-51 zaradim 50k (s premiumom)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:52 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

igram sa kv5,ubijem ih 6 i mi izgubimo jer igraju ljudi bez mozga u mom timu. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.balkan-ekspress.com/upload/files/3760232618.jpg Silovanje na CW, kasnije se i ja sa t 92 prikljucio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bilo nam dosadno na treningu pa malo pozirali za kamere...

Nakon što nam je to dosadilo,bacili smo jednu malu utrku,točnije od baze II do samog

cappa baze I.
Nakon mukotrpe bitke za prijelazak mosta,naravno uz dosta detrackanja,dobio je Borgosaurus. 

Nego imam ideju,ako ima dovoljno ljudi može se i realizirati.Trebalo bi mi 14 Mausa,2 Artya i par brzih tenkova.

Možemo snimiti utrku između Mausa,bilo koja mapa,dozvoljeno detrackanje,ali bez gađanja za damage.

P.S.Ako je netko dobar s VideoEditing softwareom bilo bi odlično!  

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

check this out :D

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
pandza94 kaže...

check this out :D

Nisu to Mausi i nema tu detrackanja...

Fuj to :D

WoT: BlackRainCRO
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio AT-1 proda D2
Najbolja odluka dosad. Zasad mi super ide sa Tank destroyerom. Nakon 10 meceva vec mogu sljedeceg uzet.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice