World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rossi utd kaže...

ljudi je moguce da je is4 takvo smece....uzeo ga prije tjedan dana i nevjerujem buse me ko sir.....mislio sam da je is3 smece ....igram vec dugo i nevjerujem da sa is4 odmah zginem....jest da je stock turet ali opet...pokusavao sa nekavim kutevima ali .....neznam....

ja mislio kako covjek ide prema vecim tierima da je bolje a ono katastrofa.....bolje mi je bilo sa is i kv3....

malo se strpi i tek kad ti bude do kraja upgradean bit će prav tier9 tenk..

sam ga vozim i definitivno najbolji tenk u igri, jedino ti je pod must have consumable -oživljavanje posade ( ili ak možeš kupi spremnik sa 10 vozaća {#}) jer vozać krepa vrlo ćesto

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je ekipica iz wargaminga nerfala mausa mozda jer nisam dugo s njim igrao, dns sam odigra par partija s njm i nevjerovatno da me svi buše u *ebenu kupolu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 17:13 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

IS-4 je vjerovatno najbolji tier9 heavy tank.Vozio sam IS-4, trenutno vozim(full upgradeani) E-75 a M103 sam vozio kod prijatelja i mogu ti sa sigurnošću reći da je IS-4 najbolji.Nizak je, ima dobar oklop(samo ukoliko se ispravno koristi), sa zadnjim motorm je relativno brz i ima dobar top(naravno).Za razliku od E-75, kupola od IS-4 često odbija granate sa svih strana.IS-4 je poznat kao veoma "ubagovan" tenk koji sa strane odbija granate ili ih samo proguta uz poruku penetration, that one went right through i sl. Ako ti IS-4 ne valja, neće ti valjati niti jedan drugi "oklopljeni" tenk.

14 godina
World of Tanks

koja je razlika izmedu KV-5, T34 i Lowe-a? T34 i Lowe su 12 500 golda a KV-5 samo 7 500 pa me zanima zasto je KV-5 jeftiniji?

hvala

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima najlošiji top, samim tim nije dobar kao Lowe ili T34 koji imaju penetraciju da probiju skoro sve ingame tenkove ukoliko nišane.

15 godina
Stolnik kaže...

koja je razlika izmedu KV-5, T34 i Lowe-a? T34 i Lowe su 12 500 golda a KV-5 samo 7 500 pa me zanima zasto je KV-5 jeftiniji?

hvala

top mu je najslabiji od ta tri, ima top zapravo od KV-a zis6 samo mu je malo poboljšani reloading time...

KV-5:

107Caliber (mm)7,00Rate of fire (rounds/min)167/219/54Average penetration (mm)300/300/360Average damage0,43Accuracy at 100m (m)2,9Aiming time (sec)2400Weight (kg)

Lowe:

105Caliber (mm)5Rate of fire (rounds/min)234/294/60Average penetration (mm)320/320/420Average damage0,33Accuracy at 100m (m)2,9Aiming time (sec)3600Weight (kg)

T34:

120Caliber (mm)4Rate of fire (rounds/min)248/297/60Average penetration (mm)400/400/515Average damage0,35Accuracy at 100m (m)3,4Aiming time (sec)2790Weight (kg)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 19:36 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
grb1tj kaže...

IS-4 je vjerovatno najbolji tier9 heavy tank.Vozio sam IS-4, trenutno vozim(full upgradeani) E-75 a M103 sam vozio kod prijatelja i mogu ti sa sigurnošću reći da je IS-4 najbolji.Nizak je, ima dobar oklop(samo ukoliko se ispravno koristi), sa zadnjim motorm je relativno brz i ima dobar top(naravno).Za razliku od E-75, kupola od IS-4 često odbija granate sa svih strana.IS-4 je poznat kao veoma "ubagovan" tenk koji sa strane odbija granate ili ih samo proguta uz poruku penetration, that one went right through i sl. Ako ti IS-4 ne valja, neće ti valjati niti jedan drugi "oklopljeni" tenk.

Hajdučko Srce
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
grb1tj kaže...

Ti mislis da ce ti netko stojat tako mirno dok ga gadjas, pa tako nije problem probiti ni jedan tenk u ovoj igri.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
14 godina
World of Tanks

slazem se da ko i svaki tenk kada postane elita je odlican tenk....ali prvi dojam kako me buse je nevjerovatan.....

covjek ocekuje da kad se vec namucio i dosao do triera 9 da bude tenk koji kada se pojavi to je to....

ali ovako katastrofa......

grindat cu jer nemislim ga prodavati jer bezobzira sto sam rekao lose i sto sam iznenađen mislim da je tenk dobar.......a pretpostavljam is 7 najbolji tenk....

vidjet cemo u patchu 7.3

do tada moram izdrzati....

dobar filmic

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 20:52 (rossi utd).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
grb1tj kaže...

koji je to top ?

17 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
Zaja kaže...
grb1tj kaže...

koji je to top ?

Najbolji od KT.

Hajdučko Srce
17 godina
rossi utd kaže...

slazem se da ko i svaki tenk kada postane elita je odlican tenk....ali prvi dojam kako me buse je nevjerovatan.....

evo Ausf B se ne mora elitati...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako mrzim kad netko đođe na forum i počne izvaljivati gluposti...

IS-4 je nešto nadrealno za svoj tier,bez S70 je na ti sa drugim T9,ali sa

S70 postaje OP,nije ni čudo što ide u TX.

Svi te buše?Probaj okrenuti prednju stranu prema njima,nije ti d*pe baš nešto oklopljena.

I da,naravno da te buše na testu kad svi pucaju GOLD.

I još nešto,onaj hebeni top na IS-4 ima gold penetration 400.

F*ck logic,go Russian.

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Svi te buše?Probaj okrenuti prednju stranu prema njima,nije ti d*pe baš nešto oklopljena.

F*ck logic,go Russian.

U jbm. ti,to uzima max damage na t95 čak i odnaprijed...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

F*ck logic,go Russian.

pa mora imati najbolji top kad ima najmanji oklop, inače bi svi izletili pred is4 i ubili ga kao od šale

najjače mi je kad is4 počne plesat lijevo desno kad ga netko ima pucat ( 50% šanse da će bouncat ili pogodit gusjenicu - na t9 topovima )

14 godina
World of Tanks

ako je neki tenk cijeli apgrejdan i ako ga prodam onda se sva njegova oprema ( gun, motor, gusjenice pa kamoflaža i ostale skupe stvari....) proda s njim? ili trebam na njega stavit sve stock i onda ga prodat da mi gun, motor i to ostane u garazi??

Hvala

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 11:10 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

ako je neki tenk cijeli apgrejdan i ako ga prodam onda se sva njegova oprema ( gun, motor, gusjenice....) proda s njim? ili trebam na njega stavit sve stock i onda ga prodat da mi gun, motor i to ostane u garazi??

Hvala

kad prodaješ tenk imaš opcije za demontiranje kompleksne opreme ( za gold ) i posade sa modulima na tenku ( koja je po defaultu već označena tako da ih ne gubiš )

15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

pa mora imati najbolji top kad ima najmanji oklop, inače bi svi izletili pred is4 i ubili ga kao od šale

najjače mi je kad is4 počne plesat lijevo desno kad ga netko ima pucat ( 50% šanse da će bouncat ili pogodit gusjenicu - na t9 topovima )

najjače mi je kada mi ekipa iz bliza ima cijev uperenu u ammo rack kada igram sa is4 i is7 {#}

odmah krenem plesati lijevo-desno ko brazilka kad klati guzicom lol..

sa IS7 se i da bouncati nešto iz bliza od naprijed, ali sa IS4 si obično nadrapao, slično kao na videu gore.. granate prolaze gdje hoćeš. u hatch, ispod hatcha, donji mantlet, iz kosa u svjetla (ammo rack)..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
nine kaže...
DedicatedGamer kaže...

najjače mi je kada mi ekipa iz bliza ima cijev uperenu u ammo rack kada igram sa is4 i is7 {#}

odmah krenem plesati lijevo-desno ko brazilka kad klati guzicom lol..

sa IS7 se i da bouncati nešto iz bliza od naprijed, ali sa IS4 si obično nadrapao, slično kao na videu gore.. granate prolaze gdje hoćeš. u hatch, ispod hatcha, donji mantlet, iz kosa u svjetla (ammo rack)..

jedan t110 je jurišao na mene i popio 2 šuta ( ja gledam koji debil, a još i nepuca ), zabio se u mene i onda boom ode ammorack .... ?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

čini mi se da novi američki high penny gunovi najbolje ammorackaju.. znači vjerojatno će to biti prednost IS4 nasprem IS7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz!

Relativno sam nov, trazim klan, imam puno pitanja...

Imam headset, jel ima kakav voice chat il treba koristit Ventrilo,Teamspeak?

Jel ima kakav server za teamspeak?

Ne vjerujem da bi kupovao previse goldova, pa ak ima neki klan koji je lagano casual jer nemam zbog posla previse vremena.

Grilla mi je trenutno najdraza, grindam da bi presao na Hummela, dal mi se to isplati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

I jos jedna stvar, zna mi stat igra na ovom ekranu, vidim da se mec odrzava, tocno vidim koji tenkovi nestaju(ginu,sive na listi), i na kraju me vrati u garazu, dobijem uredno xpe i kredite?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Isto se i meni događalo na sarom lapu, sad s novim nema toga. Možda ti je preslaba konfiguracija kao i meni (nagađam)

15 godina
Stolnik kaže...

ako je neki tenk cijeli apgrejdan i ako ga prodam onda se sva njegova oprema ( gun, motor, gusjenice pa kamoflaža i ostale skupe stvari....) proda s njim? ili trebam na njega stavit sve stock i onda ga prodat da mi gun, motor i to ostane u garazi??

Hvala

nek ti postane navika skidat SVE s tenka prije nego ga prodas,a ak se ne mislis vracat na njega onda mozes prodat i gusjenice i kupolu upgrejdane

a ostalo-top,motor,radio,granate i consumables SVE demountaj u depo jer inace dobis samo POLA {#} od cifre koju si platio za to

koristis motore,topove i radio na drugim tenkovima slicnog tiera

jer inace igras i nikad nemas love za dalje i moras prodat trenutni elitani tenk da kupis iduce stok sr*nje i ne ostane ti ni za pretreniranje posade{#}

vidio sam ljude kaj prodaju sve u garazi da kupe iduci tir{#}

ja imam 24 tenka od toga sam dobio samo tetracha i t34(i kv-3 jer sam prodao 10 t-127 od kodova pa ga smatram "giftanim" tenkom)

znaci 21 sam kupil

vise od pola na snizenjima-kupis u pola cijene,pa kad ti dosadi prodas ga za tih istih pola cijene i samo vrtis pare nis ne gubis,a u medjuvremenu si zaradil s njim

opremu kupujem na snizenjima,skupa sa slotovima,povecanjem barracksa, i consumablesima

snizenja ti idu do tir7 tak da ces tek za tir 8 morat pljunut konkretnu cifru

ostalo grajndaj i cekaj pravi moment jer se mjesecno izrotiraju akcije za sve ovo navedeno{#}(zahvaljujuci ozbiljnost novog comuniti managera koji otkad je doso valjda jedini za praf radi svoj poso-sigurno nije iz bjelorusije)

ja sam tak kupil 3 tir4 lighta,3 tir 5 arty, pa 3 tir 6 td-a,pa sad t-34-85, 2 pzr tir5,2 vk-a tir6, 3 shermana tir6,......

jedino me shebalo da nakon kaj sam imal t29 i is-a su dosli na popuste

najcesce ti bude tir 4-5 i tir 7

tak cu ubost i oba tigera, panthera i vk db kad dodjem do njih

inace je pravilo da dok nisi zgrajndal creditsa za novi tenk ne kupujes ga,ak nemas prem koristi t5 za lovu, preporucam td-e zbog iznimno velike zarade a  i ucis se td-ejat za vise tireve i zabavnije je nego s kv-om

a imas i novu americku liniju td-a s kupolom koji su jako brzi i mogu radit kaos po mapi

a za bolju zaradu,kao sto je reko jedan forumas tu,nema kempanja,ides sa spicom napada i pushas(nikad prvi,to previse kosta), igras agresivnije i koristi svoj tenk do maksimuma, uci od drugih, budi strpljiv,i na kraju ....sinko...

koristi intuiciju jer ovo je takva igra,psiholoska, i dosta je bitno da slijedis osjecaj-veci tir ne znaci bolji igrac,vidio sam debile sa stok t8 kaj neznaju mape, profije sa t-50 kaj su me ownali u svim mogucim tenkovima, djecu na tatinim akauntovima pa rade sr*nja, mediume u cosku mape,lightove kaj "snajpaju", artije kaj skautaju, t-50 kaj se skrivaju iza kv-a, wolwerina kaj se skriva na brdu iza kamena i ceka kv-a sa troll gunom da mu dodje iza ledja....{#}{#}{#}

i nemoj se bojat pucat po svom u cilju promoviranja gaming kulturnog ponasanja i postivanja reda pa ces bit {#}

ja pucam bez najave i debile uklanjam odma-reda mora biti,a ak si pazljiv da puknes i po neprijateljima nebus poplavil...

15 godina
EpicFailGuy kaže...

I jos jedna stvar, zna mi stat igra na ovom ekranu, vidim da se mec odrzava, tocno vidim koji tenkovi nestaju(ginu,sive na listi), i na kraju me vrati u garazu, dobijem uredno xpe i kredite?!?

Nema to veze s konfiguracijom, probaj reinstal igru

15 godina
Riker kaže...

Odlučio sam kupiti t-34 (kasnije i t34-85) jer su na 50% popustu...Na žalost, do tih tenkova se može doći jedino preko A-20 tenka. Taj tenk je doista najveće sranj...koje sam do sada susreo. Jednostavno ne znam kako ga koristiti. Kao scout ima presporo ubrzanje, cik-cak vožnja je vrlo teška jer tenk slabo skreće. Od max brzine nikakve koristi. Dakle, kao scout sranj...Kao običan tenk, opet sranj...Niti jedan top ne može ništa učiniti. Apsolutno ništa. Tenk je kao IV tier i stavljaju ga u koš s is-3 i sl. Čisti kaos.

evo sad i ti znas sto je bol i kako je mladi werther patio

a-20, m3 lee, pzr38 nA,pzr3, to ...a da amx40, amx 38, to su sve bozje kazne onima kaj bi se igrali na visim tirevima

bolje odustani

ja nisam,igral sam pzr3,38nA i a-20 u isto vrijeme jer sam htio doc do tir5

e pa tu ti pocinje prica sa skautovima i MM-om koji te baca s velikima,mislim da tir 4 light ima mečmejking ko tir 5 hevi....pa si ti zamisli kaj te ceka

a-20 je skrnicl {#} na gusjenicama al je najbrzi tenk u igri (bar je bio)

moras jurit,stat,mozda puknut na nekog,pa opet jurit

ak se na pocetku partije zaletis u njihovu bazu ziher si odma gotov,mislim da roknes ak se neko i zaleti u tebe

zato se moras skrivat i bjezat stalno,puno plakat

psovanje takodjer puno pomaze da cim prije rijesis tih 13k expa do t-34

ili koristi free expe

i da tu ces se naucit steci postovanje prema igracima kaj vec imaju t-34 i njihovu muku da do njega dodju

i nemoj brate tolko kukat jel ce ti picard dat otkaz

ak oces isprobat elitnog t-34 i vidit jel muka ima smisla pm-aj me pa cu ti dat na mom acc da probas

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako su bili na popustu eliteao sam i t-34 i t-34-85.. u prosjeku sam bolje igrao sa t-34, puno partija sam dobio preko 1k xp-a, i za čas sam ga preletio.

t-34-85 čeka prodaju.. istražio upravo turret, a sve ostalo je istraženo.. tako da praktički nisam ni probao sa dobrim topovima igrati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma, ja sam došao do IS-3 i odustao od daljnjeg istraživanja ruske grane teških tenkova..Sada me zanima grana srednje teških tenkova. Pogledao sam par gameplaya s t-54 i ostao sam ono {#} Tenk izgleda strašno brz, okretan, a top (valjda zadnji) ima vrlo brz reload. Oklop možda i nije nešto, ali to je ionako medium tenk. I da, izgleda strašno zabavan. Tako da...Pokušati ću nekako preko t-34, pa t-44 itd itd. Ali samo pod uvjetom da preživim skupiti ovih par tisuća xp-a s prokletim A-20 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ma, ja sam došao do IS-3 i odustao od daljnjeg istraživanja ruske grane teških tenkova..Sada me zanima grana srednje teških tenkova. Pogledao sam par gameplaya s t-54 i ostao sam ono {#} Tenk izgleda strašno brz, okretan, a top (valjda zadnji) ima vrlo brz reload. Oklop možda i nije nešto, ali to je ionako medium tenk. I da, izgleda strašno zabavan. Tako da...Pokušati ću nekako preko t-34, pa t-44 itd itd. Ali samo pod uvjetom da preživim skupiti ovih par tisuća xp-a s prokletim A-20 {#}

Je,je,je prezabavan je, ima smece od topa, guta lovu, ako uzmes da ti je granata 1200 a radi prosjecnih 320 dmg i puca svakih 6.89 sekundi onda izracunaj kolko ti je to prosjecno na municiju.  Nemoj ni pokusavati bez premiuma.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kontam kupit E50 pa kakav je vama to med oni koji ga imaju i jel moze se bez premiuma gurat.Nisam bas neki igrac med i E50 bi mi bio prvi tier9 med pa da probam za promjenu nesto novo.Dosadili mi svi tenkovi u garazi osim KV sa 152.

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 16:38 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice