- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sry za ali ako tko prodaje WOT acc s Tier 8-9-10 tenkovima neka se javi na PM, hvala
Victory!
Battle: Sand River 28. travnja 2012. 15:49:04
Vehicle: Object 212
Experience received: 1.150
Credits received: 29.031
Battle Achievements: Mouse Trap
jeli značajno ono poboljšanje na is4 oklopu, jeli ga t8 i balje buši ?
moze slika IS-4 statsa sa test servera? hvala
izvoli
zahvaljujem, malo mi je ovo cudno sta je isti oklop.. pa sa is-3 ga busim bez pardona.
izvoli
zahvaljujem, malo mi je ovo cudno sta je isti oklop.. pa sa is-3 ga busim bez pardona.
Na test serveru su ga također lako bušili, ali zato u sljedećem mu povećavaju kup gornje plate sa 58 na 61, nadam se da će biti bolje, jer ovako je sranje...
Reduced penetration of the М-62-Т2 gun (top gun for IS-4, IS-8, ST-I) from 270mm to 268mm.
Reduced penetration of the М-62-Т2 gun (top gun for IS-4, IS-8, ST-I) from 270mm to 268mm.
nisam se jako dugo ovako dobro nasmijao. neš ti nerfa.
Ima li itko problem da mu se ne želi ulogirat na test server?
Da si barem 6 ubio bilo bi impresivno...
ljudi,koji je najbolji način za igrati sa ruskim t-34?da znam nebih pitao,imam već s-54 top,upgradean turrret i engine...
ljudi,koji je najbolji način za igrati sa ruskim t-34?da znam nebih pitao,imam već s-54 top,upgradean turrret i engine...
najbolji način je da što prije izgrindaš sljedeći tier :) jako loš tenk..ja isto nisam znao šta bi od muke..
Reduced the maximum speed of the KV-4 to 30 km/h.
Ipak je bilo previše nerealno da mrcina od KV-4 dostiže 50km/h
@krayz1e - a para imaš?
a to su nova kodna imena za IS-ove? :D koje od tog je IS-4
a to su nova kodna imena za IS-ove? :D koje od tog je IS-4
Sir Bit će na knap jer ne stignem gridat pare makar imam t34 u garazi.
najbolji način je da što prije izgrindaš sljedeći tier :) jako loš tenk..ja isto nisam znao šta bi od muke..
evo ja znam kak igrat,dapace jucer sam imao i steel wall sa t-34
jucer sam cak i probal prvi put taj zadnji top nakon sto sam prodao t-34 da kupim t-34-85,pa sam opet kupio i t-34 da se malo jos zekam
inace t-34 sam UVIJEK igral sa 57 topom koji dok relouda vec i nanisani i ima najbolji penetration
to je tenk kao i t-28 za brzi odlazak na poziciju i skrivanje,pa snajpas nekog ili ga docekas "iza ugla u shemu" i natrag u zaklon i onda promjena pozicije,ic pomoc timu na drugu stranu,itd
na svakoj mapi imas dosta pozicija za kampanje iza stijena da te niko nemre pogodit,a ti malo izviris i mitraljiras
tenk ima jedinu manu da kao i t-28 zadnji top je **anje jer jaaaaako dugo aima i cudno trza,makar t-28 sa 85 topom moze bit snajper,sa 57 je jurisnik i presretac a i damage ukupni je negdi isti-1 granata iz 85 i 2-3 iz 57 s tim da 85 cudno nosi ako nije do kraja smanjen nisan,a ja preferiram brzi top u odnosu na jaki top
postize i dobru brzinu nizbrdo i meni je uz t-28 i npr pzr3/4 jedan od zabavnijih tenkova za igrat( jucer sa bas tim pzr3/4 busim bok kupole od t32 bez beda)
ali su i t-28 i t-34 dosta suplji i svi ih buse, moras koristit brzinu i skrivanje i NE KORISTIT ZADNJI TOP
jednostavno se za neke tenkove predzadnji top znao pokazat kao bolji
t-34 je brzi i okretniji od shermana i top puno bolje nisani,sa m4 je snajpanje muka ko da pucas iz haubice
taj tenk ce te naucit KAKO IGRAT SA MEDIUMIMA ak te t-28 vec nije
izvrstan je i za duele 1na1 protiv sporijih hevija-dok se on okrece ti ga busis,kv je mrtav jaaako brzo ak je igrac nepazljiv,a roknul sam s njim i 57 zis-om i t29,gadjo ga u stranu zadnjeg kraja medju zgradama u himmelsdorfu,on mene nije mogo pogodit a ja njega samo u mali dio zadnjeg kraja,dok su me njegovi zrokali ja sam pucal i pogadjal i na kraju sam ga zapalil...(da da ja sam pritajeni piroman volim zapalit tenka, narocito premiuma
)
obavezan pribor je fireextinguisher,repairkit,medkit-ja imam u svakom tenku osim nekih brzih rusa di nosim speed governor
i ovo sam sve isprobal sa posadom na 100% na obadva i elitanim tenkovima,jedno vreme su imali oba ramer i vent,plus camo net ili toolbox
i da NIKAD NEJDI PRVI NAPRED jer si je*o jeza
Točno to..t-28 ako se pravilno koristi, i s tim topom može doista pošteno izbušiti svakakoga...S njim sam imao dvije bitke s čak 8 killova (što i nije loš rezultat za takav tenk). Brz je, okretan i strašan, strašan moneymaker...I što je najbolje od svega, uopće me nije strah i nije me briga ako me unište..jedva 1000 kredita za popravak doista nije ništa. Za municiju ni da spominjem...
Jel i vama server nešto zahebava...
Ujutro nije radio oko pol osam (due to scheduled maintaince), onda je proradio sad opet zbog istog razloga mi nece uci...
Jel i vama server nešto zahebava...
Ujutro nije radio oko pol osam (due to scheduled maintaince), onda je proradio sad opet zbog istog razloga mi nece uci...
Ni ja ne mogu uci u igru... al ne vidim nigdje nikakvu obavjest o odrzavanju servera...
Taman sam si kavicu napravio i nabrusio na igru kad ono k....
ne radi server bla bla, jeste picajzle..
odjenite se, i malo van u grad na sunce... da dobijete finu boju
grad je pun komada
grad je pun komada
A kaj ti radis na forumu onda?
grad je pun komada
E pa baš sam to i radio zadnja četiri dana tako da sam se zazelio tenkova
evo ja znam kak igrat,dapace jucer sam imao i steel wall sa t-34
jucer sam cak i probal prvi put taj zadnji top nakon sto sam prodao t-34 da kupim t-34-85,pa sam opet kupio i t-34 da se malo jos zekam
inace t-34 sam UVIJEK igral sa 57 topom koji dok relouda vec i nanisani i ima najbolji penetration
to je tenk kao i t-28 za brzi odlazak na poziciju i skrivanje,pa snajpas nekog ili ga docekas "iza ugla u shemu" i natrag u zaklon i onda promjena pozicije,ic pomoc timu na drugu stranu,itd
na svakoj mapi imas dosta pozicija za kampanje iza stijena da te niko nemre pogodit,a ti malo izviris i mitraljiras
tenk ima jedinu manu da kao i t-28 zadnji top je **anje jer jaaaaako dugo aima i cudno trza,makar t-28 sa 85 topom moze bit snajper,sa 57 je jurisnik i presretac a i damage ukupni je negdi isti-1 granata iz 85 i 2-3 iz 57 s tim da 85 cudno nosi ako nije do kraja smanjen nisan,a ja preferiram brzi top u odnosu na jaki top
postize i dobru brzinu nizbrdo i meni je uz t-28 i npr pzr3/4 jedan od zabavnijih tenkova za igrat( jucer sa bas tim pzr3/4 busim bok kupole od t32 bez beda)
ali su i t-28 i t-34 dosta suplji i svi ih buse, moras koristit brzinu i skrivanje i NE KORISTIT ZADNJI TOP
jednostavno se za neke tenkove predzadnji top znao pokazat kao bolji
t-34 je brzi i okretniji od shermana i top puno bolje nisani,sa m4 je snajpanje muka ko da pucas iz haubice
taj tenk ce te naucit KAKO IGRAT SA MEDIUMIMA ak te t-28 vec nije
izvrstan je i za duele 1na1 protiv sporijih hevija-dok se on okrece ti ga busis,kv je mrtav jaaako brzo ak je igrac nepazljiv,a roknul sam s njim i 57 zis-om i t29,gadjo ga u stranu zadnjeg kraja medju zgradama u himmelsdorfu,on mene nije mogo pogodit a ja njega samo u mali dio zadnjeg kraja,dok su me njegovi zrokali ja sam pucal i pogadjal i na kraju sam ga zapalil...(da da ja sam pritajeni piroman volim zapalit tenka, narocito premiuma
)
obavezan pribor je fireextinguisher,repairkit,medkit-ja imam u svakom tenku osim nekih brzih rusa di nosim speed governor
i ovo sam sve isprobal sa posadom na 100% na obadva i elitanim tenkovima,jedno vreme su imali oba ramer i vent,plus camo net ili toolbox
i da NIKAD NEJDI PRVI NAPRED jer si je*o jeza
eto vidiš..nekom super nekom loš..dobro ja se nisam uopće obazirao na taj tenk, bio mi je potpuno nebitan..kao i ja uostalom u sijaset bitaka s njim ;)
već 34-85 mi je bio zanimljiv, pa sam skrenio na kv13 koji je jednom rječju - fenomenalan..
al opet kažem, to su moja iskustva..svako ima svoje favorite i omiljen način igranja