World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Sry za {#} ali ako tko prodaje WOT acc s Tier 8-9-10 tenkovima neka se javi na PM, hvala{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!
Battle: Sand River 28. travnja 2012. 15:49:04
Vehicle: Object 212
Experience received: 1.150
Credits received: 29.031
Battle Achievements: Mouse Trap  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ako neko nije još vidio nove tenkove odnosno ruski teh. tree u 7.3 :

USSR USSR
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli značajno ono poboljšanje na is4 oklopu, jeli ga t8 i balje buši ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

moze slika IS-4 statsa sa test servera? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

izvoli

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 19:59 (nani_cropes).
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

izvoli

zahvaljujem, malo mi je ovo cudno sta je isti oklop.. pa sa is-3 ga busim bez pardona.

13 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
nani_cropes kaže...

izvoli

zahvaljujem, malo mi je ovo cudno sta je isti oklop.. pa sa is-3 ga busim bez pardona.

Na test serveru su ga također lako bušili, ali zato u sljedećem mu povećavaju kup gornje plate sa 58 na 61, nadam se da će biti bolje, jer ovako je sranje...

17 godina
World of Tanks

Reduced penetration of the М-62-Т2 gun (top gun for IS-4, IS-8, ST-I) from 270mm to 268mm.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Reduced penetration of the М-62-Т2 gun (top gun for IS-4, IS-8, ST-I) from 270mm to 268mm.

nisam se jako dugo ovako dobro nasmijao. neš ti nerfa.

15 godina
World of Tanks

Ima li itko problem da mu se ne želi ulogirat na test server?

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo zašto obožavam AMX 12T {#}

Replay ako neko hoce vidjeti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Da si barem 6 ubio bilo bi impresivno...

ljudi,koji je najbolji način za igrati sa ruskim t-34?da znam nebih pitao,imam već s-54 top,upgradean turrret i engine...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 11:16 (g12356).
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...

ljudi,koji je najbolji način za igrati sa ruskim t-34?da znam nebih pitao,imam već s-54 top,upgradean turrret i engine...

najbolji način je da što prije izgrindaš sljedeći tier :) jako loš tenk..ja isto nisam znao šta bi od muke..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još 28 000 exp do IS4. To ću danas polako privest kraju, nakon čega ću to sve lijepo proslavit sa prijateljima i rodbinom{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 12:28 (krayz1e).

2 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Reduced the maximum speed of the KV-4 to 30 km/h.

Ipak je bilo previše nerealno da mrcina od KV-4 dostiže 50km/h

15 godina

@krayz1e - a para imaš? {#}

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

@krayz1e - a para imaš? {#}

Za pršut i masline će se nać, a za sir ću vidjet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 13:17 (krayz1e).
15 godina

a to su nova kodna imena za IS-ove? :D koje od tog je IS-4

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

a to su nova kodna imena za IS-ove? :D koje od tog je IS-4

Sir{#}  Bit će na knap jer ne stignem gridat pare makar imam t34 u garazi.

15 godina
nev75 kaže...
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...

najbolji način je da što prije izgrindaš sljedeći tier :) jako loš tenk..ja isto nisam znao šta bi od muke..

evo ja znam kak igrat,dapace jucer sam imao i steel wall sa t-34{#}{#}

jucer sam cak i probal prvi put taj zadnji top nakon sto sam prodao t-34 da kupim t-34-85,pa sam opet kupio i t-34 da se malo jos zekam

inace t-34 sam UVIJEK igral sa 57 topom koji dok relouda vec i nanisani i ima najbolji penetration

to je tenk kao i t-28 za brzi odlazak na poziciju i skrivanje,pa snajpas nekog ili ga docekas "iza ugla u shemu" i natrag u zaklon i onda promjena pozicije,ic pomoc timu na drugu stranu,itd

na svakoj mapi imas dosta pozicija za kampanje iza stijena da te niko nemre pogodit,a ti malo izviris i mitraljiras

tenk ima jedinu manu da kao i t-28 zadnji top je **anje jer jaaaaako dugo aima i cudno trza,makar t-28 sa 85 topom moze bit snajper,sa 57 je jurisnik i presretac a i damage ukupni je negdi isti-1 granata iz 85 i 2-3 iz 57 s tim da 85 cudno nosi ako nije do kraja smanjen nisan,a ja preferiram brzi top u odnosu na jaki top

postize i dobru brzinu nizbrdo i meni je uz t-28 i npr pzr3/4 jedan od zabavnijih tenkova za igrat( jucer sa bas tim pzr3/4 busim bok kupole od t32 bez beda)

ali su i t-28 i t-34 dosta suplji i svi ih buse, moras koristit brzinu i skrivanje i NE KORISTIT ZADNJI TOP

jednostavno se za neke tenkove predzadnji top znao pokazat kao bolji

t-34 je brzi i okretniji od shermana i top puno bolje nisani,sa m4 je snajpanje muka ko da pucas iz haubice

taj tenk ce te naucit KAKO IGRAT SA MEDIUMIMA ak te t-28 vec nije

izvrstan je i za duele 1na1 protiv sporijih hevija-dok se on okrece ti ga busis,kv je mrtav jaaako brzo ak je igrac nepazljiv,a roknul sam s njim i 57 zis-om i t29,gadjo ga u stranu zadnjeg kraja medju zgradama u himmelsdorfu,on mene nije mogo pogodit a ja njega samo u mali dio zadnjeg kraja,dok su me njegovi zrokali ja sam pucal i pogadjal i na kraju sam ga zapalil...(da da ja sam pritajeni piroman volim zapalit tenka{#}, narocito premiuma{#})

obavezan pribor je fireextinguisher,repairkit,medkit-ja imam u svakom tenku osim nekih brzih rusa di nosim speed governor

i ovo sam sve isprobal sa posadom na 100% na obadva i elitanim tenkovima,jedno vreme su imali oba ramer i vent,plus camo net ili toolbox

i da NIKAD NEJDI PRVI NAPRED jer si je*o jeza{#}

17 godina
neaktivan
ED63 kaže...
nev75 kaže...
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...
,a roknul sam s njim i 57 zis-om i t29,gadjo ga u stranu zadnjeg kraja medju zgradama u himmelsdorfu,on mene nije mogo pogodit a ja njega samo u mali dio zadnjeg kraja,

Točno to..t-28 ako se pravilno koristi, i s tim topom može doista pošteno izbušiti svakakoga...S njim sam imao dvije bitke s čak 8 killova (što i nije loš rezultat za takav tenk). Brz je, okretan i strašan, strašan moneymaker...I što je najbolje od svega, uopće me nije strah i nije me briga ako me unište..jedva 1000 kredita za popravak doista nije ništa. Za municiju ni da spominjem...

15 godina
World of Tanks

Jel  i vama server nešto zahebava...

Ujutro nije radio oko pol osam (due to scheduled maintaince), onda je proradio sad opet zbog istog razloga mi nece uci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Jel  i vama server nešto zahebava...

Ujutro nije radio oko pol osam (due to scheduled maintaince), onda je proradio sad opet zbog istog razloga mi nece uci...

Ni ja ne mogu uci u igru... al ne vidim nigdje nikakvu obavjest o odrzavanju servera...

Taman sam si kavicu napravio i nabrusio na igru kad ono k.... {#}

17 godina
World of Tanks

ne radi server bla bla, jeste picajzle..

odjenite se, i malo van u grad na sunce... da dobijete finu boju {#}

grad je pun komada

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

grad je pun komada

A kaj ti radis na forumu onda?

15 godina
Ziga kaže...

grad je pun komada

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

grad je pun komada

E pa baš sam to i radio zadnja četiri dana tako da sam se zazelio tenkova {#}

15 godina
neaktivan

evo ja znam kak igrat,dapace jucer sam imao i steel wall sa t-34{#}{#}

jucer sam cak i probal prvi put taj zadnji top nakon sto sam prodao t-34 da kupim t-34-85,pa sam opet kupio i t-34 da se malo jos zekam

inace t-34 sam UVIJEK igral sa 57 topom koji dok relouda vec i nanisani i ima najbolji penetration

to je tenk kao i t-28 za brzi odlazak na poziciju i skrivanje,pa snajpas nekog ili ga docekas "iza ugla u shemu" i natrag u zaklon i onda promjena pozicije,ic pomoc timu na drugu stranu,itd

na svakoj mapi imas dosta pozicija za kampanje iza stijena da te niko nemre pogodit,a ti malo izviris i mitraljiras

tenk ima jedinu manu da kao i t-28 zadnji top je **anje jer jaaaaako dugo aima i cudno trza,makar t-28 sa 85 topom moze bit snajper,sa 57 je jurisnik i presretac a i damage ukupni je negdi isti-1 granata iz 85 i 2-3 iz 57 s tim da 85 cudno nosi ako nije do kraja smanjen nisan,a ja preferiram brzi top u odnosu na jaki top

postize i dobru brzinu nizbrdo i meni je uz t-28 i npr pzr3/4 jedan od zabavnijih tenkova za igrat( jucer sa bas tim pzr3/4 busim bok kupole od t32 bez beda)

ali su i t-28 i t-34 dosta suplji i svi ih buse, moras koristit brzinu i skrivanje i NE KORISTIT ZADNJI TOP

jednostavno se za neke tenkove predzadnji top znao pokazat kao bolji

t-34 je brzi i okretniji od shermana i top puno bolje nisani,sa m4 je snajpanje muka ko da pucas iz haubice

taj tenk ce te naucit KAKO IGRAT SA MEDIUMIMA ak te t-28 vec nije

izvrstan je i za duele 1na1 protiv sporijih hevija-dok se on okrece ti ga busis,kv je mrtav jaaako brzo ak je igrac nepazljiv,a roknul sam s njim i 57 zis-om i t29,gadjo ga u stranu zadnjeg kraja medju zgradama u himmelsdorfu,on mene nije mogo pogodit a ja njega samo u mali dio zadnjeg kraja,dok su me njegovi zrokali ja sam pucal i pogadjal i na kraju sam ga zapalil...(da da ja sam pritajeni piroman volim zapalit tenka{#}, narocito premiuma{#})

obavezan pribor je fireextinguisher,repairkit,medkit-ja imam u svakom tenku osim nekih brzih rusa di nosim speed governor

i ovo sam sve isprobal sa posadom na 100% na obadva i elitanim tenkovima,jedno vreme su imali oba ramer i vent,plus camo net ili toolbox

i da NIKAD NEJDI PRVI NAPRED jer si je*o jeza{#}

eto vidiš..nekom super nekom loš..dobro ja se nisam uopće obazirao na taj tenk, bio mi je potpuno nebitan..kao i ja uostalom u sijaset bitaka s njim ;)

već 34-85 mi je bio zanimljiv, pa sam skrenio na kv13 koji je jednom rječju - fenomenalan..

al opet kažem, to su moja iskustva..svako ima svoje favorite i omiljen način igranja

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice