World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
Asteroid1979 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Što prvo istražiti za JadgTiger?

Pa verovatno bi trebao da imas sve vec sa predhodnog TD-a tako da ti preostaje samo da mu istrazis gusenice i kada njih stavis onda lepo i polako skupljas exp za najjaci gun. To bi ti bilo to.

Nemam nista sa prethodnog sto bi moglo koristiti na JT, a imao sam Ferdia na elite.

13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Asteroid1979 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Što prvo istražiti za JadgTiger?

Pa verovatno bi trebao da imas sve vec sa predhodnog TD-a tako da ti preostaje samo da mu istrazis gusenice i kada njih stavis onda lepo i polako skupljas exp za najjaci gun. To bi ti bilo to.

Nemam nista sa prethodnog sto bi moglo koristiti na JT, a imao sam Ferdia na elite.

Kako nemas nista? Pa imas oba motora sa fredija i radio a zadnji gun na frediju ti je prvi gun na jgtigru tako da sve sto ti preostaje na istoem da istrazi je prvo gusenice pa onda novi gun.

Nadam se da nisi prodao ferdinanda i da si ga ostavio u garazi, jer ako nisi onda si se debelo za*ebao. Pa nezna se tacno u kom pecu ce da dodje nova nemacka TD grana ali preko fredija ces moci da otkljucas Stug E-100 koji ce u toj TD grani biti zadnji. Ja mog nisam prodao nego sam ga ostavio pa na njemu skupljam exp i kada dodje Stug E-100 odmah ga istrazim i kupim, kontam da nece trebati vise od 170k exp ali sve jedno skupice se bar jedno 220k zlu netrebalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 12:23 (Asteroid1979).
13 godina
....

Kako nemas nista? Pa imas oba motora sa fredija i radio a zadnji gun na frediju ti je prvi gun na jgtigru tako da sve sto ti preostaje na istoem da istrazi je prvo gusenice pa onda novi gun.

Daj nemoj pričati kad neznaš! Motori nemogu sa ferdinanda na Jadgtiger, top se već dobije na JT pa neću ja njega kupovati posebno a radio sam već negdje otključao. I kakvog bi smisla imalo da ja istrazin ono na prethodnom pa cu necu morati istrazivati na sljedecem tenku?

EDIT: Znam za stug e-100 vec sam 15 puta pitao u ovoj temi. A i nisam te pitao da mi misu držiš nego što bi bilo najbolje istražiti prvo na JT. A pošto vidim da ti niti neznaš pa nemoraš mi niti odgovarati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 12:46 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
A jesi me ljepo nasmijao... :D
Kakvi su vam dojmovi od novog amera Tier X ? ja ga jos nisam uspio testirat
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

paa dobar je.. ima 8.59 reload .. dmg kao u francuza.. za klanske ne vidim kako ce bit upotrebljiv. a za standardne je super.. 202 pentracija a sa goldom 280+..

ako te sta jos zanima reci

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
16 godina
neaktivan
sta se armora tice ? bouncao mi je par puta od IS-4 i neke shotove je cak 'pojeo' za 0 dmg
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
g12356 kaže...

Budi se u 4 ujutro kao ja pa igraj!

Kakvo buđenje?

Pa ja legnem u 5 {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

ne zeli uc u test server{#}

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bok,ljudi ;)

tek sam poceo igrat igru i svida mi se..

od tenkova trenutno imam:njemacka-pzkpfw 35 (t) i onaj sa pocetka leichttraktor

amerika-t1 sa pocetka i t2 medium tenk

rusija-ms-1 sa pocetka

e sad sta da prodam sta da kupim,jel' mi bolje kupit njemacki pzkpfw 38 t ili americki m2 medium tenk,ili pak da stedim za ruse..

dajte mi neke prijedloge,itd..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Eto i ja uspio uz puno muke uči na test server . Prvi dojam je da su opet radili na šminki , a ne na ispravljanju grešaka . Eksplozije tenkova ljepše izgledaju ali MM je još gori , barem na testu . Nove mape zanimljive , ali čine mi se male . Za posadu novi skilovi i novi činovi . Utjeha je da dolaze novi tenkovi na mjesto onih koji mjenjaju ulogu . Šta se tiče igranja na test serveru , uglavnom su Rusi i koliko sam vidio nemaju pojma .

M6A2E1 M6A2E1
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Eto i ja uspio uz puno muke uči na test server . Prvi dojam je da su opet radili na šminki , a ne na ispravljanju grešaka . Eksplozije tenkova ljepše izgledaju ali MM je još gori , barem na testu . Nove mape zanimljive , ali čine mi se male . Za posadu novi skilovi i novi činovi . Utjeha je da dolaze novi tenkovi na mjesto onih koji mjenjaju ulogu . Šta se tiče igranja na test serveru , uglavnom su Rusi i koliko sam vidio nemaju pojma .

Normalno da nemaju pojma kada igrači sa nižih tierova

uglavnom igraju da isprobaaju više tierove...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Unbeliever kaže...

Novi heavyji su s*anje. M103 još može nekako proći, iako bi trebao dobiti bar top speed cap na 35-36.  Mogli su staviti i turret sa M103A2 verzije, al ne, onda bi to bio dostojan amer. 

Tractor110. Pa nije vrijedno spomena. Do sada je T30 bar imao neku ulogu u CWu. Od sada ameri nemaju više što tražiti. Iako bi trebao biti neki buff u reviziji patcha, vjerojatno će se svesti na buff traverse speeda turreta i samog tenka.

Inače, kaj se tiče samog modela, ukakili sve što su mogli. Nije im se dalo modelirati novi hull pa su uzeli onaj sa M103, iako bi trebao biti onakav kakav ima M60. 

Armor ništa impresivno, sad možda može bouncati tier7 tenkove na upper hullu. Al tko će gađati upper hull osim idiota kad ima duplo veći lower hull za pogoditi.

Turret armor nema više, tak da se da i sprijeda probiti. + tumor iliti Empire State Building koji viče hit me sa drugog kraja mape.

Svaka partija ammo rack ili turret odu. M58 kao najmoderniji top, je zapravo užas.

Pen bi trebala biti barem 290 za AP, dmg 450, RoF 7.5 i accuracy 0.3. 

15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
....

Daj nemoj pričati kad neznaš! Motori nemogu sa ferdinanda na Jadgtiger, top se već dobije na JT pa neću ja njega kupovati posebno a radio sam već negdje otključao. I kakvog bi smisla imalo da ja istrazin ono na prethodnom pa cu necu morati istrazivati na sljedecem tenku?

EDIT: Znam za stug e-100 vec sam 15 puta pitao u ovoj temi. A i nisam te pitao da mi misu držiš nego što bi bilo najbolje istražiti prvo na JT. A pošto vidim da ti niti neznaš pa nemoraš mi niti odgovarati.

Ako imas istrazen E75 ili tigra II i sve na njemu onda ces imat na JT istrazene motore i radio.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 14:28 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Pa nemozes gledat MM na testnom serveru kad tamo 90% ljudi igra sa tier 9 i 10.

=XII=SandMan....
15 godina
World of Tanks

Zašto ne. Ako 90% igra sa tier 9 i 10, cca 20k ljudi. Znači da se tu može složiti podjednak tim. Zašto onda najednoj strani mogu biti 3 T10, na drugoj 1. Ili 2 naprema 0. Zašto može biti GW Tiger i M12 u jednom timu, a T92 i GW Typ E u drugom.

Nadam se da ovakav MM neće pustiti na server iako nije ni loše tako. S obzirom da je najčešće ovaj T10 viška u drugom timu Tractor110, onda je to razumljivo. IS-4 ga owna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
....

Vodozemac jedan nekulturni, ti si prvi pitao sta da istrazis na JT i ja sam ti reko gusenice pa zadnji gun i sta tu ima nejasno? Ja mog JT kada sam istrazio sam imao samo da mu istrazim gusenice pa gun a to ako ti nemas onda se zna uvek se ide gusenice, kupola ako je ima ako ne kao kod TD-a onda se ide na gun pa tek onda radio i tek na kraju motori.

I ja ti ne drzim misu seljaku jedan nego sam ti samo dao smernicu sta da radis i kako da radis jer ocigledno je da nemas ti pojma cim ovde pitas sta prvo da istrazis. Da mi je samo znati kako si ti dosao do JT kada pitas ovako banalna pitanja???

A ja u mojoj garazi imam sledece tenkove: E-100, JT, VK 4502 (P) Asuf. B, Ferdinand, Hummel, Object 212, AMX M4 1945, Lorraine 40 t, T25 AT, T-43, T34, T30, IS-4, IS-7, ISU-152, Type 59, Lowe... Eto koliko ja nemam pojma. Poz vodozemac.

13 godina
Asteroid1979 kaže......

Vodozemac jedan nekulturni, ti si prvi pitao sta da istrazis na JT i ja sam ti reko gusenice pa zadnji gun i sta tu ima nejasno? Ja mog JT kada sam istrazio sam imao samo da mu istrazim gusenice pa gun a to ako ti nemas onda se zna uvek se ide gusenice, kupola ako je ima ako ne kao kod TD-a onda se ide na gun pa tek onda radio i tek na kraju motori.

I ja ti ne drzim misu seljaku jedan nego sam ti samo dao smernicu sta da radis i kako da radis jer ocigledno je da nemas ti pojma cim ovde pitas sta prvo da istrazis. Da mi je samo znati kako si ti dosao do JT kada pitas ovako banalna pitanja???

A ja u mojoj garazi imam sledece tenkove: E-100, JT, VK 4502 (P) Asuf. B, Ferdinand, Hummel, Object 212, AMX M4 1945, Lorraine 40 t, T25 AT, T-43, T34, T30, IS-4, IS-7, ISU-152, Type 59, Lowe... Eto koliko ja nemam pojma. Poz vodozemac.

Vodozemac ti je u gaćama. Ja sam pitao što da istražim a ti si mi rekao da uzmem motor sa Ferdinanda koji nemogu uzeti! Zato jer taj motor Nemože na JadgTiger. To sam ti i napisao a ti krenio sa vrijeđanjem. Imaš tolike tenkove u garaži a ipak širiš dezinformacije, pa ili si glupan sa previše slobodnog vremena ili trollaš? Jednostavno to sto si mi bio reka je netočno.

Evo da te citiram: "Pa imas oba motora sa fredija i radio a zadnji gun na frediju ti je prvi gun na jgtigru tako da sve sto ti preostaje na istoem da istrazi je prvo gusenice pa onda novi gun." To što si reka je netočno! Tolika zbirka tenkova za "tuduma" je grijeh.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 16:35 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Asteroid1979 kaže......

Vodozemac ti je u gaćama. Ja sam pitao što da istražim a ti si mi rekao da uzmem motor sa Ferdinanda koji nemogu uzeti! Zato jer taj motor Nemože na JadgTiger. To sam ti i napisao a ti krenio sa vrijeđanjem. Imaš tolike tenkove u garaži a ipak širiš dezinformacije, pa ili si glupan sa previše slobodnog vremena ili trollaš? Jednostavno to sto si mi bio reka je netočno.

Evo da te citiram: "Pa imas oba motora sa fredija i radio a zadnji gun na frediju ti je prvi gun na jgtigru tako da sve sto ti preostaje na istoem da istrazi je prvo gusenice pa onda novi gun." To što si reka je netočno! Tolika zbirka tenkova za "tuduma" je grijeh.

Pa ko je tebi kriv kada samo guras jednu granu tenkova, ja sam temotore otkljucao jos pre marije terezije i neznam vise sta sam sve sa kojim tenkom gde otkljucao ali akda sledeceg istrazim ja vec imam polovinu stvari otkljucanih znaci kupim gusenice i furam manje vise full tenk a to sto ti hoces samo jednu granu jebiga to kao sto vidis ima svoju cenu.

A drugo NE MOZE se pise odvojeno. Imas PM.

13 godina
Asteroid1979 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže......

Pa ko je tebi kriv kada samo guras jednu granu tenkova, ja sam temotore(?) otkljucao jos pre marije terezije i neznam vise sta sam sve sa kojim tenkom gde otkljucao ali akda sledeceg istrazim ja vec imam polovinu stvari otkljucanih znaci kupim gusenice i furam manje vise full tenk a to sto ti hoces samo jednu granu jebiga to kao sto vidis ima svoju cenu.

A drugo NE MOZE se pise odvojeno. Imas PM.

Da tko je meni kriv sto nemam previše slobodnog vremena za WoT, ali "nefuram" samo jednu granu tko ti je to rekao? Sada na Tiger-u bi trebao otkljucati drugi motor za JT. I nemoj mi tražiti greške u pravopisu, prvo ti nauči pravilno pisati na tipkovnici, zadnja tri posta ti nemaju dvije složene rečenice. I daj nemoj mi prijetiti preko PM-a psovanje ti je na razini na*rkanog dječaka, može te se sram biti. "Pas koji laje ne grize". 

+ Su-100 na rus grani + Su-100 na rus grani
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 17:10 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Hajde dosta toga vise, nego sta si odlucio prvo razvit jer cu i ja brzo uzet JT-a, fali mi milijuncek srebrenjaka...
I savjetuješ da ferdya ostavim u garazi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gozz kaže...
Hajde dosta toga vise, nego sta si odlucio prvo razvit jer cu i ja brzo uzet JT-a, fali mi milijuncek srebrenjaka...

Ovisi, ja sam svog prodao pa ću kad dođe nova TD linija počet ću od najnižeg tiera( iako sam ga prodao imam cca. 30000 xp.) A za istraziti cu prvo gusjenice pa motor pa top. Osim ako ne istrazim prije motor na Tigeru

13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Gozz kaže...

Ovisi, ja sam svog prodao pa ću kad dođe nova TD linija počet ću od najnižeg tiera( iako sam ga prodao imam cca. 30000 xp.) A za istraziti cu prvo gusjenice pa motor pa top. Osim ako ne istrazim prije motor na Tigeru

Aha, ja sam kontao prvo gusje pa gun, grindanje xp sa ferdinandom je fantasticno lako, svaka borba minimum 600 izgubio ili dobio, naravno osim onih par kad me arty odmah rape-a ili me oni francuzići uhvate hebavat, ali to je rijetko {#}

15 godina
World of Tanks

Još 800 experianca i kupujem KV-a, uf šta ovaj T-28 zarađuje malo experianca od 100-300 po borbi (kad izgubim 10-100 :D), al oke još malo i tu je...

EDIT: Stigao je, šta da upgradeam prvo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 18:23 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prvo 107mm ZIS top,ali prvo gusjenice pa kupolu,top i onda na motore

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

Međutim provjeri dali će ti gusjenice podnosit tu težinu...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i mene nakon duugo vremena, mislim da će me se baš ono stariji sjećati... :D

Počeo sam igrati prije otprilike godinu dana, i tako tukao po njemačkoj heavy liniji, došao do tigera II u dva tjedna i onda je počeo posao, škola i druge stvari pa sam na dugo vrijeme pauzirao. Imao sam tu i tamo brief periode kad sam opet malo igrao, počeo sa ruskom heavy linijom i došao do T-28 i onda stao. I tako sam pred tjedan dana krenuo opet, prošao kv i sad sam na kv-3, skupljam za is.

Apropo kv-a: osobno sam prije 107mm researchao 152mm, iako ima enorman reload time, odličan je ako se igra pametno te se da poprilično zaraditi, a i zabavno je. 107mm treba za kv-3 (bilo bi ga zgodno imat researchanog), ali više mi se sviđa stil igre sa 152mm (osobno), tako da je to moja preporuka.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Evo i mene nakon duugo vremena, mislim da će me se baš ono stariji sjećati... :D

Počeo sam igrati prije otprilike godinu dana, i tako tukao po njemačkoj heavy liniji, došao do tigera II u dva tjedna i onda je počeo posao, škola i druge stvari pa sam na dugo vrijeme pauzirao. Imao sam tu i tamo brief periode kad sam opet malo igrao, počeo sa ruskom heavy linijom i došao do T-28 i onda stao. I tako sam pred tjedan dana krenuo opet, prošao kv i sad sam na kv-3, skupljam za is.

Apropo kv-a: osobno sam prije 107mm researchao 152mm, iako ima enorman reload time, odličan je ako se igra pametno te se da poprilično zaraditi, a i zabavno je. 107mm treba za kv-3 (bilo bi ga zgodno imat researchanog), ali više mi se sviđa stil igre sa 152mm (osobno), tako da je to moja preporuka.

tak sam i ja nekak pauziro {#}

13 godina
neaktivan
g12356 kaže...
MrXleader kaže...

pa napisao sam PRVO gusjenice nakon zareza :)

Xc
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
g12356 kaže...
MrXleader kaže...

pa napisao sam PRVO gusjenice nakon zareza :)

Sorry,moja greška...{#}

13 godina
neaktivan
Vjestine u 7.2

Jel netko zna pojasniti ove nove vjestine posade

kolko ce ih moci biti po clanu (do sad je moglo sva 3)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice