- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav dan. 14 pobjeda u nizu bez poraza Valjda nisam urekao
To ti je jagdtigerov stock top,dobro izbija za svoj tier.
Danas je faking retardiran dan, od 15 partija sa IS-om, svaku izgubili, nisam ni bonus uspio pokupit još, nemoš vjerovat.
Danas je faking retardiran dan, od 15 partija sa IS-om, svaku izgubili, nisam ni bonus uspio pokupit još, nemoš vjerovat.
A tak sam ja jucer sa E50 tek nakon 17-te partije pokupio double... ne vrijedi se zivcirat na takve stvari u ovoj igri.. opusti se i igraj ovo je pravi gangsteraj
E imam Akaunt sa T30,Is 7,Maus,E100,arty Type e,Patton,t 95, t 50 -2,M 41,Is4,T 34 americki,Lorraine40t,Arl 44,Isu 152,t 34-85,Kv,M 24 chaffee Ime mi je u igri nenaddoca pa proveri te sta imam.Imam jos oko 190 dana premijum i zabroravio sam da navedem premijum tenk type 59.Ako sam pogresio neki naziv oprostite mi.Na prodaju je acaunt iznesite ponude ako ima zainteresovanih.
Poslije 21:00 nema smisla igrat osim ako imate Tier IX ili X tenk.
Svaka borba i završim u top tier fajtu. (igram T VI VII)
evo zašto volim KV.. jedna simpa partija
E još ti jedan kill falio da me stigneš xD.
Neznam bas, ja nakon 21h u T29 odigram moje najbolje partije. Vecinom sam top tank i dobijam oko 700 xp ( bez premiuma ) cak i vise nekada.
Upravo sam odigrao jednu partiju, dobio sam 600 xp i 25 000 kredita, uz to Sniper i Steel Wall, steta sta smo izgubili. Al definitivno moja najbolja izgubljena partija.
evo zašto volim KV.. jedna simpa partija
U svakom slučaju mene si stigao...Ali nisi me stigao po max expereienceu(imao negdje 1300 sa panzerom IV)...
ma to je ludnica jedna kakve su pratije zadnje ... pogle ovo ... 10 Tier X u jednoj partiji ... a ja uzeo IS ... pokriti se usima preko glave ... uglavnom smo izgubili ...
bez premiuma molit ću lijepo 1858 sa KV-om
mislim da su bila 4 killa u pitanju neki high tierovi, nisam ss-ao na žalost
oce to KV ponekad da napravi, i meni je IS 1914 eksp neki dan ali nisam SS napravio, tj nisam ni skonto, u zurbi sam odigrao da iskoristim x5 to vece, na starom acc(koji sam prodao) mi je KV s 152mm topom drzo rekord od preko 2300eksp, isto sve bez premiuma
Evo jedan dobar replay, tek se sad sjetio prije spavanja pokazat ga lol
I onda se pojavi Marder II sa ruskom 76-icom i od oba tenka napravi šrot
I onda Marder se zabavlja sa njima,a T-50 ga izvrti i od njega napravi Gavrilovic mesni dorucak
Upravo igrao s T-50, protiv STUGIII i M3Lee...kako presmiješno, vrte se ko izgubljeni.
Ja kad igram sa Stug-om masakriram kad sam u svom tieru.
Ali kad je veći tier, tj. kad igram u platoon-u sa frendovima, oni uzmu visoki tier negdje 7-9 a ja Stug-a. Cijeli tim crkava od smijeha kad dođe mali Stug i razyebe tier 10 tenkove
Pa s cim gadjas iz Stug-a, atomskom bombom tier 10.
top 105mm i HE granate i može bez problema oštetiti tier X tenk.
1. u koji dio tenka se gađa s 105mm HE ?
2. koliko se štete nanosi prilikom pogotka?
3. hoće li uopće doći do pogotka ili će bouncati?
1. u koji dio tenka se gađa s 105mm HE ?
2. koliko se štete nanosi prilikom pogotka?
3. hoće li uopće doći do pogotka ili će bouncati?
1. prvo i najvažnije s HE granatama uvijek gađam kupolu kod većih tiera, oštećuješ module, posadu.
2. ako ne napravi prodor možeš uništiti module a da npr. ne oduzmeš ni 1% HP-a, naravno da ne možeš razvaliti veće tier tenkove ali ih možeš osakatiti.
3. kod većih tiera naravno da će odbiti, ali si barem napravio neku štetu, a kod manjih tiera imaš uvijek mogućnost punog prodora naručito na većim udaljenostima jer HE granatama ne opada mogućnost prodora na velikoj udaljenosti.
Još jedan veliki plus HE municije je što su jeftinije, ja sam uvijek na Stugu koristio HE granate i razvališ KV, Tigera itd. bez problema na udaljenosti.
10,5 cm KwK 42 L/28je i namijenjen za HE municiju, jer ima malu prodornost i velik dmg
Pa s cim gadjas iz Stug-a, atomskom bombom tier 10.
7,5 cm L/70 i samo AP granate, sastrane bez yebemti probijam IS-7.
Evo replay sa frendom....malo smo rušili stabla na raznima mapama pa reko poslje mu kažem da vidim di mogu probit IS-7, da vidim kako ide meni protiv njega u Stug-u
http://www.mediafire.com/?9jt4dovg4wlbzob
Kad sam pogodio očita mjesta za osmatračke uređaje bez problema sam ih oštetio i mislim da sam vozača isto oštetio kad sam pogodio sprijeda onaj dio gdje je vozačev viewport.
Evo replay sa frendom....malo smo rušili stabla na raznima mapama pa reko poslje mu kažem da vidim di mogu probit IS-7, da vidim kako ide meni protiv njega u Stug-u
Kad sam pogodio očita mjesta za osmatračke uređaje bez problema sam ih oštetio i mislim da sam vozača isto oštetio kad sam pogodio sprijeda onaj dio gdje je vozačev viewport.
WTF?
kako ja s 12,8cm KwK i AP granatama ne mogu bočno probit IS-7 ?
WTF?
kako ja s 12,8cm KwK i AP granatama ne mogu bočno probit IS-7 ?
jer ne znas :r
Mene ubijaju criticali!!! Ne ljutim se na dinganje, to se može pripisati utjecaju puno faktora, od sreće, preko nakošenosti pa do ne-znam-ni-ja-čega. Ali ne mogu podnijeti kad s 128mm topom spi*dim T-34-85 i napravim critical bez damagea. Pa onda još jednom ponovim i ponovno napravim istu stvar. Tek s trećom granatom sam ga ubio . To ne mogu nikako progutati.
Mene ubijaju criticali!!! Ne ljutim se na dinganje, to se može pripisati utjecaju puno faktora, od sreće, preko nakošenosti pa do ne-znam-ni-ja-čega. Ali ne mogu podnijeti kad s 128mm topom spi*dim T-34-85 i napravim critical bez damagea. Pa onda još jednom ponovim i ponovno napravim istu stvar. Tek s trećom granatom sam ga ubio . To ne mogu nikako progutati.
Meni je najbolje što s 12,8cm topom mogu one shootati T-34-85 s boka
i mene živciraju no dmg critovi..
jučer sa is3 prvi hit skeljim amx12 i lik ostane na 1hp-a, nakon toga 2 no dmg critta dok su mene u međuvremenu njihovi artyji skinuli 1000hp-a jer me on održavao detectanim.
isto masu puta pogodim t50 u punoj brzini iz daleka i uvijek ali baš uvijek bude no dmg critt..