World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.126.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Stavio 12.8 na ferdya, tuce ko lud!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav dan. 14 pobjeda u nizu bez poraza {#} Valjda nisam urekao {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Gozz kaže...
Stavio 12.8 na ferdya, tuce ko lud!

To ti je jagdtigerov stock top,dobro izbija za svoj tier.

Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Još mi nisu dingali a bilo ih je dobro postavljenih, E 75 bez ikakvih problema probija...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako "ammo rack-at" IS7 {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 19:07 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas je faking retardiran dan, od 15 partija sa IS-om, svaku izgubili, nisam ni bonus uspio pokupit još, nemoš vjerovat.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Danas je faking retardiran dan, od 15 partija sa IS-om, svaku izgubili, nisam ni bonus uspio pokupit još, nemoš vjerovat.

A tak sam ja jucer sa E50 tek nakon 17-te partije pokupio double... ne vrijedi se zivcirat na takve stvari u ovoj igri.. opusti se i igraj ovo je pravi gangsteraj{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

E imam Akaunt sa T30,Is 7,Maus,E100,arty Type e,Patton,t 95, t 50 -2,M 41,Is4,T 34 americki,Lorraine40t,Arl 44,Isu 152,t 34-85,Kv,M 24 chaffee Ime mi je u igri nenaddoca pa proveri te sta imam.Imam jos oko 190 dana premijum i zabroravio sam da navedem premijum tenk type 59.Ako sam pogresio neki naziv oprostite mi.Na prodaju je acaunt iznesite ponude ako ima zainteresovanih.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:34 (Zuja007).

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Poslije 21:00 nema smisla igrat osim ako imate Tier IX ili X tenk.

Svaka borba i završim u top tier fajtu. (igram T VI VII)

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo zašto volim KV.. jedna simpa partija {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nine kaže...

evo zašto volim KV.. jedna simpa partija {#}

E još ti jedan kill falio da me stigneš xD.

Allianz osiguranje
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Neznam bas, ja nakon 21h u T29 odigram moje najbolje partije. Vecinom sam top tank i dobijam oko 700 xp ( bez premiuma ) cak i vise nekada.

Upravo sam odigrao jednu partiju, dobio sam 600 xp i 25 000 kredita, uz to Sniper i Steel Wall, steta sta smo izgubili.  Al definitivno moja najbolja izgubljena partija. 

15 godina
neaktivan
nine kaže...

evo zašto volim KV.. jedna simpa partija  {#}

U svakom slučaju mene si stigao...Ali nisi me stigao po max expereienceu(imao negdje 1300 sa panzerom IV)...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

bez premiuma molit ću lijepo {#} 1858 sa KV-om

mislim da su bila 4 killa u pitanju neki high tierovi, nisam ss-ao na žalost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

ma to je ludnica jedna kakve su pratije zadnje ... pogle ovo ... 10 Tier X u jednoj partiji ... a ja uzeo IS ... pokriti se usima preko glave ... uglavnom smo izgubili ...

17 godina
protjeran
nine kaže...

bez premiuma molit ću lijepo {#} 1858 sa KV-om

mislim da su bila 4 killa u pitanju neki high tierovi, nisam ss-ao na žalost

oce to KV ponekad da napravi, i meni je IS 1914 eksp neki dan ali nisam SS napravio, tj nisam ni skonto, u zurbi sam odigrao da iskoristim x5 to vece, na starom acc(koji sam prodao) mi je KV s 152mm topom drzo rekord od preko 2300eksp, isto sve bez premiuma

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan dobar replay, tek se sad sjetio prije spavanja pokazat ga lol

http://www.mediafire.com/?277sx5b4f9b3box

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Doxy_CRO kaže...
ivanoile kaže...
Krešo91 kaže...
Doxy_CRO kaže...
Pranja kaže...

I onda se pojavi Marder II sa ruskom 76-icom i od oba tenka napravi šrot {#}

I onda Marder se zabavlja sa njima,a T-50 ga izvrti i od njega napravi Gavrilovic mesni dorucak{#}

Upravo igrao s T-50, protiv STUGIII i M3Lee...kako presmiješno, vrte se ko izgubljeni.

Ja kad igram sa Stug-om masakriram kad sam u svom tieru.

Ali kad je veći tier, tj. kad igram u platoon-u sa frendovima, oni uzmu visoki tier negdje 7-9 a ja Stug-a. Cijeli tim crkava od smijeha kad dođe mali Stug i razyebe tier 10 tenkove {#}

Pa s cim gadjas iz Stug-a, atomskom bombom tier 10.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

top 105mm i HE granate i može bez problema oštetiti tier X tenk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Igram sa Rusima i koliko mi se cini budem se prebacio na Francuze, oni ne da pune, nego to je mitraljez za Rusa.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

1. u koji dio tenka se gađa s 105mm HE ?

2. koliko se štete nanosi prilikom pogotka?

3. hoće li uopće doći do pogotka ili će bouncati?

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
zrimo kaže...

1. u koji dio tenka se gađa s 105mm HE ?

2. koliko se štete nanosi prilikom pogotka?

3. hoće li uopće doći do pogotka ili će bouncati?

1. prvo i najvažnije s HE granatama uvijek gađam kupolu kod većih tiera, oštećuješ module, posadu.

2. ako ne napravi prodor možeš uništiti module a da npr. ne oduzmeš ni 1% HP-a, naravno da ne možeš razvaliti veće tier tenkove ali ih možeš osakatiti.

3. kod većih tiera naravno da će odbiti, ali si barem napravio neku štetu, a kod manjih tiera imaš uvijek mogućnost punog prodora naručito na većim udaljenostima jer HE granatama ne opada mogućnost prodora na velikoj udaljenosti.

Još jedan veliki plus HE municije je što su jeftinije, ja sam uvijek na Stugu koristio HE granate i razvališ KV, Tigera itd. bez problema na udaljenosti.

10,5 cm KwK 42 L/28

je i namijenjen za HE municiju, jer ima malu prodornost i velik dmg

15 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...

Pa s cim gadjas iz Stug-a, atomskom bombom tier 10.

zrimo kaže...

7,5 cm L/70 i samo AP granate, sastrane bez yebemti probijam IS-7.

Evo replay sa frendom....malo smo rušili stabla na raznima mapama pa reko poslje mu kažem da vidim di mogu probit IS-7, da vidim kako ide meni protiv njega u Stug-u {#}

http://www.mediafire.com/?9jt4dovg4wlbzob

Kad sam pogodio očita mjesta za osmatračke uređaje bez problema sam ih oštetio i mislim da sam vozača isto oštetio kad sam pogodio sprijeda onaj dio gdje je vozačev viewport.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 13:14 (Krešo91).
17 godina
Krešo91 kaže...

Evo replay sa frendom....malo smo rušili stabla na raznima mapama pa reko poslje mu kažem da vidim di mogu probit IS-7, da vidim kako ide meni protiv njega u Stug-u {#}

Kad sam pogodio očita mjesta za osmatračke uređaje bez problema sam ih oštetio i mislim da sam vozača isto oštetio kad sam pogodio sprijeda onaj dio gdje je vozačev viewport.

WTF?

kako ja s 12,8cm KwK i AP granatama ne mogu bočno probit IS-7 ?

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Krešo91 kaže...

WTF?

kako ja s 12,8cm KwK i AP granatama ne mogu bočno probit IS-7 ?

jer ne znas :r

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene ubijaju criticali!!! Ne ljutim se na dinganje, to se može pripisati utjecaju puno faktora, od sreće, preko nakošenosti pa do ne-znam-ni-ja-čega. Ali ne mogu podnijeti kad s 128mm topom spi*dim T-34-85 i napravim critical bez damagea. Pa onda još jednom ponovim i ponovno napravim istu stvar. Tek s trećom granatom sam ga ubio {#}. To ne mogu nikako progutati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 15:42 (WHO2fckru).

6 0 hvala 0
17 godina
WHO2fckru kaže...

Mene ubijaju criticali!!! Ne ljutim se na dinganje, to se može pripisati utjecaju puno faktora, od sreće, preko nakošenosti pa do ne-znam-ni-ja-čega. Ali ne mogu podnijeti kad s 128mm topom spi*dim T-34-85 i napravim critical bez damagea. Pa onda još jednom ponovim i ponovno napravim istu stvar. Tek s trećom granatom sam ga ubio {#}. To ne mogu nikako progutati.

Meni je najbolje što s 12,8cm topom mogu one shootati T-34-85 s boka {#}

16 godina
neaktivan
BL-10 ga one shota kroz 2 AMX12T :P
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

i mene živciraju no dmg critovi..

jučer sa is3 prvi hit skeljim amx12 i lik ostane na 1hp-a, nakon toga 2 no dmg critta dok su mene u međuvremenu njihovi artyji skinuli 1000hp-a jer me on održavao detectanim.

isto masu puta pogodim t50 u punoj brzini iz daleka i uvijek ali baš uvijek bude no dmg critt..

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice