World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.129.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

koji tenk da kupim tj. koji je bolji

Light Tank PzKfw III Ausf. A

ili

Light Tank PzKfw II Luchs

oba su njemacka

hvala

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

ili

oba su njemacka

hvala

Ne gledaj samo sljedeci tenk, nego liniju kojom on vodi. Luchs je skaut linija, i imas poslije njega jos samo 2 tenka. Tako da je bolje pz.III

14 godina
dzan kaže...
Stolnik kaže...

ili

oba su njemacka

hvala

Ne gledaj samo sljedeci tenk, nego liniju kojom on vodi. Luchs je skaut linija, i imas poslije njega jos samo 2 tenka. Tako da je bolje pz.III

ok hvala
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

cuda su moguca

ja sam u beti izbio 11 sa KV-om .. na žalost nemam ss -.-

trenutni best je 9 komada sa t-26 artyjem.

po 8 sa MS1, KV, KV3 i IS-om..

ne igram puno, i igram bez premiuma inače.. atm skupljam XP za IS3 sa IS-om, KV13 sa KV1S, s-51 sa KV-om i tek kupio SU100 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
World of Tanks

mislim da bih danas bouncao od ltraktora i kad bi on mene puknuo definitvno bih popušio top i gunnera!ko da su mi is3 i tigar 2 ukleti!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma meni je fascinantno to što full često prvi šus koji popušim obavezno sjedne u moj top ili gunnera... nema mi niš gore

nek mi shebe sve sve sve, ali ne diraj mi accuracy -.-

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

baš to jedino što ti ostane je onda se zaletavati u protivničke tenkove! a obavezno mi se to desi od tenka 2 tira slabijeg!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 17:48 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nine

evo i ja idem na is3 imam 40k xp jos 40k fali {#}

a s51 vec imam ali oni 152mm je kao i na kv-u samo malo (par metara :P) duzi, fali mi jos 15k xp do 203mm

kv1s imam sa 122mm, tenk nema oklop kao kv3 a top nije precizan i opet imam više bitaka s njim nego s kv3, kad sve staviš na papir najgori teški tenk za svoj tier {#} ali tenk je baš super jer je ga treba igrati kao mediuma i onda je najbolji za svoj tier {#}, fali mi jos 40k xp do kv13 ali is3 je prioritet

ipak meni je KV najbolji tenk u igri - prvi put kad sam uništio type59 sa kv-om, 1 hitac u ammorack  boom ode type

inace neznam zašto ali igra je jako ovisna, nemogu je prestati igrati mada često izgubim sve živce igrajući i pobijem pola svoga tima( i samo 1 dan suspendiran 2 puta zbog toga )

edit: evo nasao sam onaj replay sa IS-12 kills

http://www.mediafire.com/?mzizej9pfn52t2x

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 23:06 (DedicatedGamer).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 23:33 (Gozz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Hahhaha. {#}

SK crew
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga napokon...Došo E100 u garažu {#}{#}{#}

E100 :) E100 :)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa, evo sinoć sam i ja počeo igrat WoT pa ako imate par korisnih savjeta za početnika nabacite ovdje! Trenutno koristim T-26, ali u borbi nikako ne mogu ubiti PzKpfw 35 (t). 

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

kak snimate partiju? da vam pokazem kak se s amx90 gine prije nego prvi put reloada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pod settings imas battle recorder
Xc
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

Ja sam izmasterirao KV3 i prodao ga iako mi je bio heben {#} KV1S mi je baš kanta, ali mislim da će KV13 biti uber. ali ofc isto mi je prioritet IS3.

meni je inače isto KV najdraži tenk.. zarađujem najviše para na njemu (122mm shellovi su skupi), pogotovo kad izmiksa samo do tiera 5. inače sa 107mm topom, sam uspio ubiti svakakva tier VIII/IX čudesa.. nekidan sam izbio e75.. {#}

mrzim te high tier švabe {#}

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, evo sinoć sam i ja počeo igrat WoT pa ako imate par korisnih savjeta za početnika nabacite ovdje! Trenutno koristim T-26, ali u borbi nikako ne mogu ubiti PzKpfw 35 (t). 

Dobrodošao...pa evo savjete..kupi premium kad dođeš do tiera 4 ili 5,gađaj protivnike što niže i dođi im s leđa ako uspiješ a dalje ćeš i sam skužiti...e da pz 35(t) je svima problem..i Sretno(trebat će ti sreća)

17 godina
protjeran
World of Tanks

I ja sam jedva cekao da dodjem na IS-3, sad ga imam, samo mi fali BL-9 top i IS-4 jos, ali bice i top za par dana, uglavnom, IS-3 je IS na steroidima, top isti kao i na IS i KV-3 (onaj od 122mm,samo vrijeme punjenja drugacije) a to koliko mi puta top u igri ode, nije za vjerovat, jucer idem na Pantera 1vs1, laka meta, prvi shoot u mene ode top u crveno, ja ga popravim u roku odma, izvirim i drugi shoot u mene ode top u zuto, ma mogu se vise slikat a ne nekog pogodit, zaletio se medju protivnike, dosao T-95 na guz i razvalio ga s 5 granata, Panter me 8 puta bounco s ledja a tek me TigarII i arty me dokusurile. Uglavnom nekad partije budu totalno nebulozne sto se tice ostecenja, igram s KV-3, M6,Tigar,KV,ARL (onaj francuz 6tier), 44 pogotka u mene su imali, ubio sam prvu trojicu ali me francuz dokusurio, 12 shuseva 12 pogodaka 44 primljena, i partiju izgubimo naravno ...

da dodam, evo maloprije odigrano, prvi shoot arty na mene i ode top, ma mogu poslje da pogodim koga ocu, a nisam nikog ... ne kuzim ovaj IS-3, od 20 partija dnevno u najmanje 10 mi je top u crvenom, ove dodatke vise ni ne koristim za popravak,bacanje kredita uzalud ...

a vidi ovu bitku , isto prije par minuta, ma strasno nesto, 8francuza u protivnickom timu, sanse nismo imali ...

evo jos main gun i to 2 zaredom ... ne kontam, kako me ko pogodi main gun je unisten, i sta da radim vise, suicide, em ti igre vise i IS-3 {#} ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 14:08 (JozicA).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Moj post prid dnu, Agree?

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Moj post prid dnu, Agree?

Bojim se da si se prekasno sjetio jer je prešao 15.Možemo to očekivati ako bude u bugu da bude u 4. mjesecu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan

ma torrent mi je ugašen i na europskom sam serveru ali i dalje šteka.... 

ping mi je stalno na 110 - 150... spusti mi se na 80 jedino kad gledam u nebo ili kad gledam prema zemlji... XD

13 godina
neaktivan
World of Tanks

zovi internet providerai reci da ti spuste ping i navedi da je npr 300-400 lol 

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
World of Tanks

izgleda brutalno a top gun ce mu biti 130 mm,cant wait {#} i 50 km/h top speed kao i 1200 hp pa to meni na papiru izgleda zesce od is-3

Xc
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 8:41 (MrXleader).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

izgleda brutalno a top gun ce mu biti 120 mm,cant wait {#} i 50 km/h top speed kao i 1200 hp pa to meni na papiru izgleda zesce od is-3

130mm.

13 godina
neaktivan
17 godina
World of Tanks

Završio semestar pa dobio slobodnog vremena, na prijedlog Vexxx555 (Pranja) krenuh ja igrat WoT prije 2 dana.

Vrlo brzo sam prešao sa MS-1 na T-26 pa tako i na T-46 s kojim sam imao u početku problema velikih jer nisam skoro nikog mogao ubit s default gun-om, a o armoru da nepričam(1 shell od KV-a me ubio iz prve), no s malo prakse i boljim gun-om krenulo je.  Sutradan sam kupio T-28 i sada skupljam experience i pare za KV-1. Na pola sam puta 160 000 kredita i ~6500 experience-a.

Puno mi je pomogao onaj premium account na 1 dan za valentine day, danas u 2h mi je istekao :(

Silno želim neki tenk s dobrim armorom, jer ni T-46(15mm armor) ni T-28 (20mm armor) nemogu ni malo izdržat beštije tipa KV-1.

Dali sam pogrješio što sam odabrao ruse? Vidim da njemački tenkovi imaju prilično deblji armor.

Još me zanima koliko to otprilike KV-1 zarađuje po partiji? Ja za sada po 3000 - 6000 ako pobjedim i uberem kill ili dva što je rijetko kada me stave u 80% slučajeva protiv Tiera V, VI i VII.

"The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence." - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Evo taman kupio Tiger obicnog, jeli se isplati kupovati gusjenice/motor?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Naravno.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

To je isto kao da si kupio novog BWM a neces mu kupovat benzin.

Josip666 Hajdučko Srce
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice