evo več treči put odgovaram:samo jedan kod po računu možete iskoristiti.čovjek vam da prst vi bi cijelu ruku-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Vidim sad su ti svi neki svetci, a kad je bila ona promocija srbskog casopisa(valjda je srbski) svi su grabili i sakom i kapom.

Pozz,
jel se moze gdje promjenit ime? Jos davno kad sam se registrirao sam stavio nesta bezveze i reko promjenit cu kasnije, i et sad pokusao kad ono nemrem naci, a nije bas da mogu ponovo krenut jer sad vec dosao do is-3 sa rusima i tiger i tiger P sa njemcima.
Pozz,
jel se moze gdje promjenit ime? Jos davno kad sam se registrirao sam stavio nesta bezveze i reko promjenit cu kasnije, i et sad pokusao kad ono nemrem naci, a nije bas da mogu ponovo krenut jer sad vec dosao do is-3 sa rusima i tiger i tiger P sa njemcima.
Mislim da ne. Prije se moglo, al mislim da više ne.
Pozz,
Jedno vrijeme su dozolili promjenu imena. Koliko ja znam ne mozes promijenit ime, ali najbolje bi bilo da njih pitas da ti to omoguce.
gdje se mora upisati taj kod?
EDIT: našao...
Vidim sad su ti svi neki svetci, a kad je bila ona promocija srbskog casopisa(valjda je srbski) svi su grabili i sakom i kapom.
ma ti si nekaj krivo shvatil.samo objašnjavam ljudima da ne upisuju više mail adresa jer im ništ ne znači.a o tim časopisima ne znam ništ niti me zanima.
LP
Kupio Shermana...OMG, u Tier VI, on je najveći moneymaker.
Izgubljena partija i uvijek minimalno 15 000. A popravak i municija nikad zajedno preko 4000.
Sa VK švabama, ili Jagdpanzerom uvijek max 5000, a popravak 20% skuplji od zarade ako izgubiš.
Dobio sam gold :D :D
hvala :*
Dobio sam gold :D :D
hvala :*
i drugi put.imaš gumb hvala.
Meni nešta neće, javlja neki error
ma i kod mene javljal neki eror ,ali kod je došel na mail.
Sta mislite jel se moze nagrindat ISU 152 u 3 dana premiuma? Sad sam na su100,blizu prvog top 100mm.
Sta mislite jel se moze nagrindat ISU 152 u 3 dana premiuma? Sad sam na su100,blizu prvog top 100mm.
Moze ak igras 24/7.
jura care, gold sjeo
Moze ak igras 24/7.
Mislim da bi mogao uspjet.Javim kako napreduje
ma i kod mene javljal neki eror ,ali kod je došel na mail.
Yup, došo je kod, samo mi čudno to izgledalo neki error a kod je stigo
anyway, sad imam golda i premium, tnx ^_^
Ko prvi njegov kod...
:D
GSTRMH5A3-55X9-VAS5
Sad sam otkrio kako je to one shootati..
ubio sam 2x Type59 nakon što sam ih pogodio direktno u top
ISU-152, pogodio me direktno i nista..0hp dmg
T29 pogodio me direktno s 5metara..nista ... 0hp dmg
zato sam ja njih brzo i kirurški precizno
Neugodno je mala rijec.
ISU je krhak tenk kao amerikanci.Pada u par sec ako ga dvoje fokusiraju.
Sad sam otkrio kako je to one shootati..
ubio sam 2x Type59 nakon što sam ih pogodio direktno u top
ISU-152, pogodio me direktno i nista..0hp dmg
T29 pogodio me direktno s 5metara..nista ... 0hp dmg
zato sam ja njih brzo i kirurški precizno
Eh, puno si rekao! U čemu si bio?
Eh, puno si rekao! U čemu si bio?
VK4502 Ausf A