World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
BIPS kaže...
Ajmo konstruktivne prijedloge, kako najbolje potrositi 7500 zlata???

2 mjeseca premiuma :) Ostalo za slotove i prebacivanje opreme

WoT: BlackRainCRO
14 godina
Y2K2 kaže...

Opet nista od americkih tenkova u ovom pacthu il sam ja nest pogresno razumio.

Ne, u ovom patchu nema novih tenkova. U 0.7.1 dolazi T34/M103 zamjena, zajedno sa francuskim stablom...

17 godina
neaktivan
BIPS kaže...

pandza94 kaže...
BIPS kaže...

2 mjeseca premiuma :) Ostalo za slotove i prebacivanje opreme

ili kupiš type 59 i imaš moneymakera

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Ja sam uvijek htio isprobati gold ammo na topovima gdje zaista daje veću penetraciju i damage.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
BIPS kaže...

2 mjeseca premiuma + lova za prebacivanje posade bez gubitka iskustva+ otključavanje expirencea u free expirence

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Definitivno 3 mjeseca premiuma, najbolji način da se iskoristi zlato, i igraš ko čovjek sve ostale je bacanje zlata uzalud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Posto igram cca svaki drugi dan po cca dva sata cinilo mi se da premium acc nema smisla. Razmisljam o type 59 jer na standardu jedino imam problema sa srebrom, dok igram sa panterom 2 i Is3 ne zaradjujem bas pare, kad otkljucam is4 i e 50 imat cu ku*ac za ih platit...
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Idiot{#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dear Player,

Thank you for contacting World of Tanks support service.

The player Renek01 was detected by the automated team kill system.
The violator will bear responsibility in accordance with the rules of the game World of Tanks.

Sincere regards,
Costa Hansen

Ima da mu daju ban na godinu dana,mučko đubre

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ubo sam type59, 200 kn dobio na okladi dinamo ajax, poraz sa vise od tri gola, hvala dinamo...
Kako dosla lova tako i otisla...
Recenzija slijedi uskoro, nakon par partija mogu rec samo da bez premiuma s osrednjom dobivenom partijom ostane 40k srebra
15 godina
Napokon...uzeo IS-3 ,al nemam vise ni za municiju tako da sad igram sa M36.
This post is signed by Ivanoile
17 godina
neaktivan
Krilnik kaže...

Uglavnom...za dobru ekonomiju treba imati najmanje 2 tanka. preporucljivo je da vam moneymaker bude neki T6 tank..npr VK3601.  jednostavno je nemoguce igrati T8+, a da nemate neki dobar tankic koji ce vam nosit lovu...mislim moguce je ali jako tesko.

IMO najbolji moneymaker ti je tier 5-6 arty.Svakog tenka mozes ostetit i jos bolje ako te ubace u high tier borbu jer ide vise love.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Posto igram cca svaki drugi dan po cca dva sata cinilo mi se da premium acc nema smisla. Razmisljam o type 59 jer na standardu jedino imam problema sa srebrom, dok igram sa panterom 2 i Is3 ne zaradjujem bas pare, kad otkljucam is4 i e 50 imat cu ku*ac za ih platit...

Veći mi je problem na e50 bez premiuma grindanje exp-a za opremu, pare nabavis sa KV-om ili Pz IV, ali exp se dobiva kriminalno malo ( 600 je super partija {#} ).

IS4 sa full opremom (aluminijske gusjenice, kupola u boji karaserije, 2.0TDI motor i big gun + oprema) mi je prosjecno u blagom plusu (do 5k srebra)

Ako budes stavio glasanje ja bih rekao premium :-)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvo malo WoT humora:

Dva primjera odličnog matchmakinga

Dva primjera poslovice "čija majka crnu vunu prede" iz dvije perspektive

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Za type 59 mogu reć sljedeće,

Odigrao - 8 partija - 7 pobjeda

Okretan - ispunio očekivanja

Brzina - dosta loše ubrzava, penjanje katastrofa, po ravnom prihvatljivo

Top - već svima poznati idiot top sa ruske linije, osjetno lošiji od duge 88-ice sa pantera II ali zadovoljavajući za mediuma,

MM - uvijek sam do sada završio u prvih 5, rijetko se uopće i moraš borit sa svojim tierom...

Zarada, bez premiuma - pogledajte sliku, sva četiri sam 100% ubio sam, sam sam naišao na njih po onom doljnjem kanalu na mapi sa slike, bouncali su me većinom puta, ostalo mi 2/3 HP-a niži tierovi sa topom kao njemačka kratka 88 nemaju šanse

Zarada do sada prosjek - 35k po partiji

Usporedba, po meni za nijansu bolji od skroz nadograđenog T-44 (ja ga nemam pa primam kritike i druga mišljenja), ali lošiji od pantere II (e to tvrdim jer imam jednu)

Zašto sam ga izabrao preko premium acca: Ovako mi nije žao kad koji dan ne igram a premium mi curi....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Josipe jel se to javlja xilion mucko djubre :)

Mislim da znam tu e 100 jer je jednom ubila u mom timu 3 arty -.- idiot...

Neznam kaj mu znaci ako ubije svoj tim..em je u minusu em si kvari statistiku....stvarno idiot..

i za premium kazem da je zakon..imam 11 tenova u garazi : t30 t-50-2 IS-3 Tiger P Pershing T-44 Panther II obj 212 (mlati pare :)) hummel t34 i jag panther i frende imam 6 i pol milijuna..al ce nestat brzo jer sam blizu pattona e-50 t54 obj 261 micro mausa itd :)

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Josipe jel se to javlja xilion mucko djubre :)

Mislim da znam tu e 100 jer je jednom ubila u mom timu 3 arty -.- idiot...

Neznam kaj mu znaci ako ubije svoj tim..em je u minusu em si kvari statistiku....stvarno idiot..

i za premium kazem da je zakon..imam 11 tenova u garazi : t30 t-50-2 IS-3 Tiger P Pershing T-44 Panther II obj 212 (mlati pare :)) hummel t34 i jag panther i frende imam 6 i pol milijuna..al ce nestat brzo jer sam blizu pattona e-50 t54 obj 261 micro mausa itd :)

Da xilion,dobar lik.Igrali smo par puta,odma je reka prijavi gada.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kontam izgrindat SU-14. Samo radi toga sto brutalno udara za razliku od gw panthera.Zanima me njegova preciznost.Pise da je 0,48-0,5 sto mi izgleda jako neprecizno.Jeli ima dobar splash dmg ? Mobilnost mu nije jaca strana.Zanimaju me vasa iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:12 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vidim da hvalite Tigra (P). Odlično, pošto mi je to tenk kojeg sam bio zacrtao da dođem do njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Vidim da ste napaljeni svi na tigera-p, on je mozda jedini tenk kojeg sam uspi one-shot-ati sa ferdiandom. Odlican vam je on isto ka i tiger. Samo sto se tice moje zadnje recenice {#}{#}{#}

0 2 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Kontam izgrindat SU-14. Samo radi toga sto brutalno udara za razliku od gw panthera.Zanima me njegova preciznost.Pise da je 0,48-0,5 sto mi izgleda jako neprecizno.Mobilnost mu nije jaca strana.Zanimaju me vasa iskustva.

To je uber shit usrano rusko smece.. bjez od toga.

Imam SU8-posada na 100%, elitni status + kamuflaza 92%...

otkljuao SU14, KUPIO SU14, svu posadu pretrenirao s SU8 na SU14...

u igri.. ~30 sekundi mu treba da se okrene za 180 stupnjeva, a kad te scout napadne, ne moras ni bjezat mrtav si iste sekunde jer taj drek dok napravi 5kmh prodje 5 sekundi... neprecizan do jaja, (gore od SU8), igrao s njime i svaku bitku sam bio u minusu...

poludio..

pretrenirao posadu na SU8, prodao to govno od SU14, ponovo kupio SU8...  izgubio sam zbog tog milijune kredita (kupovna cijena SU14, cijena prebacivanje posade u goldima, moduli s SU8 koji su mi propali svi i onda prodajna cijena SU14 koje je umanjena, prodajna cijena SU8 koja je smanjena i ponovo kupio SU8 po punoj cijeni)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 21:17 (Ziga).
17 godina
Sint1 kaže...

Vidim da ste napaljeni svi na tigera-p, on je mozda jedini tenk kojeg sam uspi one-shot-ati sa ferdiandom. Odlican vam je on isto ka i tiger. Samo sto se tice moje zadnje recenice {#}{#}{#}

Odličan kao Tiger? još i bolji zahvaljujući prednjem oklopu od 200mm! to je ubojita  zvijer Tiera 7... kolje sve živo..OSIM IS-7..njemu ni 1HP DMGa ne mogu napravit.. {#}

pogledaj sliku... prvo pogledaj koliko su me puta pogodili..a zatim moju energiju u donjem lijevom kutu... navedi mi jedan živi tenk koji to može preživjeti..

16 godina
Sint1 kaže...

Jesi čuo za Ammo rack? Mene je E-50 u Mausu one-shootal, pa kaj..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

Kontam izgrindat SU-14. Samo radi toga sto brutalno udara za razliku od gw panthera.Zanima me njegova preciznost.Pise da je 0,48-0,5 sto mi izgleda jako neprecizno.Mobilnost mu nije jaca strana.Zanimaju me vasa iskustva.

To je uber shit usrano rusko smece.. bjez od toga.

u igri.. ~30 sekundi mu treba da se okrene za 180 stupnjeva, a kad te scout napadne, ne moras ni bjezat mrtav si iste sekunde jer taj drek dok napravi 5kmh prodje 5 sekundi... neprecizan do jaja, (gore od SU8), igrao s njime i svaku bitku sam bio u minusu...

poludio..

pretrenirao posadu na SU8, prodao to govno od SU14, ponovo kupio SU8...  izgubio sam zbog tog milijune kredita (kupovna cijena SU14, cijena prebacivanje posade u goldima, moduli s SU8 koji su mi propali svi i onda prodajna cijena SU14 koje je umanjena, prodajna cijena SU8 koja je smanjena i ponovo kupio SU8 po punoj cijeni)

Jesi imao full nabrijanog Su-14? Posada na 100%,oprema?

17 godina
Zaja kaže...

to me govno koštalo dvostruko golda.... nisam imao samo najjači top ali nebitno. SPG je mrtvo pokretno govno koje ubije Tier4 scout, a nisam mogao pogoditi ništa.S SU8 rasturam

16 godina
neaktivan
World of Tanks

@zaja

203mm top, koji ces otkljucat na SU-14 i koristiti na Obj. 212 je odlican. Splash je 6.54 metara. preciznost i nije problem, osim onih partija kada kucu ne mozes pogodit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Zaja kaže...

to me govno koštalo dvostruko golda.... nisam imao samo najjači top ali nebitno. SPG je mrtvo pokretno govno koje ubije Tier4 scout, a nisam mogao pogoditi ništa.S SU8 rasturam

Nema veze sto je spor.Navika sam na spore tenkove.Odigra sam preko 800 borbi sa GW Tigrom,a ni GW E nije pretjerano brz.

17 godina
neaktivan
dzan kaže...

@zaja

203mm top, koji ces otkljucat na SU-14 i koristiti na Obj. 212 je odlican. Splash je 6.54 metara. preciznost i nije problem, osim onih partija kada kucu ne mozes pogodit. 

Splash mu je odlican,duplo bolji  nego u panthera.Mislim da cu ga izgrindat i igrat sa njime masu partija jer me ne brine popravak kao u GW E a posluzit ce i za moneymaker kad se zaredaju lose partije sa GW E. Prebacit opremu sa panthera i posadu sa SU 85 i razvaljivat{#}. Vec imam istrazenog su 26.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 0:25 (Zaja).
17 godina
World of Tanks

Sjećam se prve partije u SU-14...... prokleti Himmelsdorf! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni je u beti SU-14 bio odličan, da je spor, spor je, nema šta. Nakon ovih promjena s trejserima nije sada toliko bitno, a gledam ako scout dođe do moje baze onda mi je tim i onako fail, mada sječam se sretnih vremena prije arty nerfa u beti kada sam s SU-14 mogao bilo kojeg scouta ubiti u pokretu. 

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice