World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
GRDI-146 kaže...

u zamjenu za IS 4 ce dobit onog OBJECKT-a ( Profit :) 

is4 ostaje, samo ga pomjeraju u tier10. +dobijes jos jedan tenk.

(=XII=)SandMan_CRO....
16 godina
pandza94 kaže...
dzan kaže...

75% posada po clanu je uvjek 20k srebrenih. kako smo danas rasturili ODV i uzeli im teritoriju.

Čestitam!

Vi ste izvježbali ovu mapu ili?

Dosta mi je bilo vidjeti one poredane IS-7ice...{#}

Nabaviti ću i ja T30,pa da s  BOLT-om počnemo nešto raditi...

Trenutno na T29,grind za motor i radio,lako za T32! {#}

Jučer smo skup bili u Himmelsdorfu? (onoj gradskoj). Ti u svojoj T29 branio bazu, zadnji preživjeli s naše strane... Ja u skoro pa stock Hetzeru {#}, pa ajmo reč da nisam dugo preživio u tom meču ;). Dobar game.

Za sada u Hetzeru imam katastrofalan omjer. 24 gamea, 8 pobjeda... (inače sam na 50%, većinom TD i arty grana). Do sada nadogradio gusjenice i motor, sada moram dogrindat do 105mm topčine... Pa ću možda moći i Tigrove/KV3/IS-ove/T-ove ogrebat... A onda će i omjer gore...

16 godina
Dala kaže...

Za sada u Hetzeru imam katastrofalan omjer. 24 gamea, 8 pobjeda... (inače sam na 50%, većinom TD i arty grana). Do sada nadogradio gusjenice i motor, sada moram dogrindat do 105mm topčine... Pa ću možda moći i Tigrove/KV3/IS-ove/T-ove ogrebat... A onda će i omjer gore...

okani se tog topa.idi radje na onaj brzi 75mm

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
World of Tanks

da nemoj uzimat stuH ( 105mm ) reloada pre sporo a opet nije nekaj extra ( to je top za pjesadiju gadat ) {#}

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav fajt, 6 tenkova skinuo s SU-5. U prve tri minute skinuo sam trojcu, svakog s 1 direktnim pogotkom.

0 0 hvala 0
17 godina

ma kakav 75mm ljudi moji s njim samo stružete boju i ravnate limove tier4+ ... ja sam sa 105. igrao na hertzu, stugu i na jagdpz4 sve dok nisam došao do 88mm .. pusti priče drži se 105 i možeš sa HE granatama 1 shot sve tier3 i večinu tier4 a ove tier5+ skidaš po 20-40%.. istina ima slow reload ali kad lupi boli jako jako znaci pamet u glavu i nakon shota se makni u zaklon strips se malo i opet zvekni, KV_u ako ga s leđa streseš u poklopac ode mu i do 80% ako ga ček i ne ubiješ.

P.S.  malo upozorenje nije pretjerano precizan na daljinu ... ali kupi si ramer malo si olakšaj igru i odma češ doći do stuga koji je strava tenk

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:11 (mtv).
15 godina
neaktivan
mtv kaže...

ma kakav 75mm ljudi moji s njim samo stružete boju i ravnate limove tier4+ ... ja sam sa 105. igrao na hertzu, stugu i na jagdpz4 sve dok nisam došao do 88mm .. pusti priče drži se 105 i možeš sa HE granatama 1 shot sve tier3 i večinu tier4 a ove tier5+ skidaš po 20-40%.. istina ima slow reload ali kad lupi boli jako jako znaci pamet u glavu i nakon shota se makni u zaklon strips se malo i opet zvekni, KV_u ako ga s leđa streseš u poklopac ode mu i do 80% ako ga ček i ne ubiješ.

P.S.  malo upozorenje nije pretjerano precizan na daljinu ... ali kupi si ramer malo si olakšaj igru i odma češ doći do stuga koji je strava tenk

Da 105-ica+HE je zakon, kako sam sa njom skidao KV-e{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne mogu kupit gold.paypal me odbija redovno,kartice ne prolaze.Proba sam i preko http://www.shatteredcrystal.com/code.php/world_of_tanks_europe.daj netko pomazi,a onaj moneybookers su totalni idioti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Paypal ne radi,kartice ne prolaze, http://www.shatteredcrystal.com/code.php/world_of_tanks_europe ,nece ni preko ove stranice.STA DA RADIM???{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Rakli su da se kupuje iskljucivo preko njihove stranice, a ne preko shattered i sl. Ikada kupuješ ne kupuj preko billing partner, nego preko playspan. Ako neide na paypal idi na moneybooker ili 3 more choices, i onda na karticu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 12:52 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Update 6.5 trailer:

Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pošto sam tek krenuo imam njemacki Ltraktor i odlucio sam igrati samo s njima...sada sam ka skroz "nabrijao" i dosao je u elitnu klasu...no sada sam bas kupio i drugog njemackog lakog tenka PzKpfw 35(t)...i sada me zanima kako da iskustvo za istrazivanje od Ltraktora prebacim na PzKpfw 35 ako je ikako moguce??? ako nemogu dal da prodam tog Ltrakotra ili ne?? ja bi prodao, sta ce mi ako cu sada sa ovim igrati

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

pošto sam tek krenuo imam njemacki Ltraktor i odlucio sam igrati samo s njima...sada sam ka skroz "nabrijao" i dosao je u elitnu klasu...no sada sam bas kupio i drugog njemackog lakog tenka PzKpfw 35(t)...i sada me zanima kako da iskustvo za istrazivanje od Ltraktora prebacim na PzKpfw 35 ako je ikako moguce??? ako nemogu dal da prodam tog Ltrakotra ili ne?? ja bi prodao, sta ce mi ako cu sada sa ovim igrati

Za prebacivanje iskustva trebaš golde. Pa prodaj ga ako želiš i ako nećeš igrati s njim.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

mozes prebacit ako imas golde

14 godina
neaktivan
World of Tanks

a koliko mi golda treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

a koliko mi golda treba?

1 gold za 25 xpa

14 godina
neaktivan
World of Tanks

huhu...e a Ltraktor nisam morao popravljati a ovaj moram??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

huhu...e a Ltraktor nisam morao popravljati a ovaj moram??

Tako je, sve osim ta prva 3 moraš popravljati.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

aha..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedan savjet za sve koji još ne znaju (iskreno nisam ni ja znao do prije par dana) - lupite CapsLock + 0 na početku partije. Dobit ćete ciljnik servera, dakle gdje server vidi da će vaša granata otići. Dosta je preciznije.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 13
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Evo jedan savjet za sve koji još ne znaju (iskreno nisam ni ja znao do prije par dana) - lupite CapsLock + 0 na početku partije. Dobit ćete ciljnik servera, dakle gdje server vidi da će vaša granata otići. Dosta je preciznije.

MENI TO NERADI

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kakva je vama statistika?? mene to zivcira igram s nekim trupcima i onda izgubimo aaaaaaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Znam da vam već idem na živce s ovim Stug SS-ovima, ali tko kaže da je KV najveći moneymaker u igri - nema pojma..{#} (vidi sliku)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Meni ovo ne radi :S Moze slika kak to izgleda?

Hvala!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
17 godina
neaktivan
World of Tanks

stug je najbolji moneymaker uz arty naravno{#} kad igram is3 izrokaju me sa svih strana,bas ih moramo pregazit da dobit postenu lovu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

s kojim se jos tenkovima (njemackim) dobro zaraduje osim stugom III....a i da nije neka banana...jer valjaju ti samohodni topovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...
DamageHigh kaže...

Meni ovo ne radi :S Moze slika kak to izgleda?

Hvala!

Evo, ovo plavo što vidiš na slikama.

EDIT: Eh, da, ne na numeričkoj tipkovnici nulu..;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 19:18 (DamageHigh).
16 godina
World of Tanks

Pa to nije ništa novo, pa znaš da će ti granata lupiti negdje u onaj krug koji se suzuje ako stojiš na mjestu, a ne točno u centar ciljanika. Zato se taj krugi i povečava kad se krečeš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 19:29 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa to nije ništa novo, pa znaš da će ti granata lupiti negdje u onaj krug koji se suzuje ako stojiš na mjestu, a ne točno u centar ciljanika. Zato se tja krugi i povečava kad se krečeš.

voli se on prosipat {#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa to nije ništa novo, pa znaš da će ti granata lupiti negdje u onaj krug koji se suzuje ako stojiš na mjestu, a ne točno u centar ciljanika. Zato se taj krugi i povečava kad se krečeš.

Nije poanta u tome. Ova stvar koristi kada npr. imaš nešto veći ping, zatim puno pomaže kod pucanja u pokretu i prlikom okretanja turreta (probaj, pa ćeš vidjeti da ti se ne poklapaju - ispravni je ustvari ovaj plavi, od servera). Znate situacije kada se skrivate iza nekog brda, naciljate i opalite ispred sebe u to brdo, iako je ciljnik bio na protivničkom tenku...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice