World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
miller1985 kaže...

stižu štuke :) 

Ah, nije dobro. Polako izvire pohlepa, WoT je bio neočekivani uspjeh i sad hoce jos, jos $$$.  Kao sto je netko vec napisao bolje da se koncentriraju i uloze sve resurse u unaprijeđenje WoT-a nego da se rastežu na dvije fronte.

I kako sto to u vecini kompanija bude, vrh cesto zna odluciti da se sredstva iz uspjesnih projekata preljevaju i krpa minus na onima neprofitabilnima, sto se world of planes svakako biti na pocetku. Mislim da ovo nije dobro za WoT.

Wargaming nije EA da moze gurati nekoliko naslova odjednom da ne trepne.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:36 (PureEntity).
15 godina
miller1985 kaže...

Hjoooooj kad mi krenu kempat tamo iza oblaka.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
16 godina
World of Tanks

Ma taj World of Warplanes radi sasvim drugi tim od onog koji je radio wot i koji ga sad održava.

Rekli su na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:20 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...
miller1985 kaže...

Jedva cekam mislim da cu imat kaj igrat sljedece 3 godine !{#}

14 godina
World of Tanks

Kao što je kolega rekao nekoliko postova iznad, td powah! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 22:15 (smola3005).

5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo da se i ja pohvalim jedanput... nisam slikao druga 2 taba,al nema veze...ovaj je najzanimljiviji :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je top najbolji za kv3???

trenutno imam onaj 107mm od kv-a al nije bas nesto !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...
miller1985 kaže...

dobra :)

P.S. @Ivan_T moro si objavit tu sliku da se vidi di ja nisam nis unistio :(

e i da molio bih invite u Bolt ak je ikako moguce :) ( Imam jos i M4A3E8 i arty nekakav)

16 godina
made kaže...

Koji je top najbolji za kv3???

trenutno imam onaj 107mm od kv-a al nije bas nesto !

nisu ni drugi nešto jači, svi su tu negdje, meni osobno je baš 107 najbolji

15 godina
World of Tanks

@TWade A sta da radim, pa nemam nekoliko ovakvih...ova je jedina :D Mogao sam te eventualno cenzurirat... {#}

Ja sam isprobao onaj stock, pa 122 mm i ovaj 107. 107 je definitivno najbolji... 122 i 155 imaju jaaako spor loading time...155 najsporiji. Nije 107 puno brzi od 122, ali jest i to ponekad prevagne. Ali je zato precizniji, a dmg mu isto nije los. Ugl od kada sa njim igram malo mi se ipak popravio score.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebem ti kv3 za sta sam ja dao milju credtisa za sranje evo sad vec 7 runda skupio mozda sve skupa 300 exp i mozda 20k creditsa svaku hebenu rundu sam na kraju ljestvice!

Gadno sam se shebo kupivsi kv3 evo score

kv3    borbe         victory

21                 0

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 10:58 (made).

0 0 hvala 0
16 godina
made kaže...

Hebem ti kv3 za sta sam ja dao milju credtisa za sranje evo sad vec 7 runda skupio mozda sve skupa 300 exp i mozda 20k creditsa svaku hebenu rundu sam na kraju ljestvice!

21                 0

kad neznas :)

on je pravi mali moneymaker 

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
made kaže...

21                 0

kad neznas :)

on je pravi mali moneymaker 

mozda je al sa onim svojim topom sta dobis uz njega je sranje nemos prdnut s njim trebam tri hica da t28 unistim dok sam ga sa kv-om jednim rijesio

16 godina
made kaže...

mozda je al sa onim svojim topom sta dobis uz njega je sranje nemos prdnut s njim trebam tri hica da t28 unistim dok sam ga sa kv-om jednim rijesio

Pa to je potpuno isti top sa kv-a, mislim onaj zadnji za kojeg ti treba 14k exp-a. {#}

Nemoguce je da ti treba 3 puta da ga ubijes jer taj 107 gun ima damage 300, a health t28 je 320, osim ako ti je odbio granatu, a to je teško da bi ti t28 odbio metak s tog topa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:47 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolje kad kv-a pogodiš u kupulu ali otraga u ona vratašca, 50% of.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jedna mala zanimljivost s drugog foruma :)

http://i90.photobucket.com/albums/k259/Gervasius_2006/WoT/shot_158.jpg

nisam ja autor ofc

P.S. iz ovog se da zakljucit da vec rade na World of Warplanes :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 13:10 (TWade).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešto o tenkovima , svakako pogledajte xD

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Također, ako imate priliku pogledajte Patton 360 na History channelu.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

BL-9 je hebena stvar. Moj IS-3 je postao muško s njim.

Zadnjih dana imam po 4-5 arty po partiji,malo previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiće tih arty-a malo je i meni to čedno, igrao sam partiju gdje je bilo po 5 arty-a u svakoj ekipi kaj je ludnica, a i nekako mi se čini da su preprecizni a da u stvarnosti to tak nije bilo..

u jednoj partiji arty-i su imali 11 uništenih tenkova tak da tenkovi nisu imali posla osim scout

da se mene pita 2 arty-a po ekipi čisto dosta

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

što se tiće tih arty-a malo je i meni to čedno, igrao sam partiju gdje je bilo po 5 arty-a u svakoj ekipi kaj je ludnica, a i nekako mi se čini da su preprecizni a da u stvarnosti to tak nije bilo..

u jednoj partiji arty-i su imali 11 uništenih tenkova tak da tenkovi nisu imali posla osim scout

uspoređivanje ove igre sa stvarnim životom nema smisla, jest da igra obiluje sa puno stvarnih podataka, ali nekako mi se čini da na bojištu (virtualnom) uopće nisu važni te kao takva igra je više arkada s pokojim elemntom simulacije.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
protjeran
CRT kaže...
gamer_101 kaže...

uspoređivanje ove igre sa stvarnim životom nema smisla, jest da igra obiluje sa puno stvarnih podataka, ali nekako mi se čini da na bojištu (virtualnom) uopće nisu važni te kao takva igra je više arkada s pokojim elemntom simulacije.

Igra ima smisla sa tim da artiljerija nije toliko precizna 100% siguran...

Najviše nerealnosti je previše oštećivanje gusjenica i njihovo ekspresno popravljanje što je nemoguće ... Da to poprave i brzinu IS 7 koja je nenormalna i nerealna sve bi bilo koliko toliko realno... IS 7 je jednostavno prepunpana ne zbog oklopa ili topa već zbog jednostavno nevjerovatnosti da ide brže od Pershinga...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 15:54 (Busola).
16 godina
Busola kaže...

Igra ima smisla sa tim da artiljerija nije toliko precizna 100% siguran...

Najviše nerealnosti je previše oštećivanje gusjenica i njihovo ekspresno popravljanje što je nemoguće ... Da to poprave i brzinu IS 7 koja je nenormalna i nerealna sve bi bilo koliko toliko realno...

LOL, i kaj onda ak ti netko skine gusjenicu, možeš se slikat cjelu partiju? Pa tko bi tko igrao?

Između ostalog, gdje ste vi pročitali uopće da igra i želi biti simulacija?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

Meni se arty još uvijek ponaša  mušičavo, davno prije početka samog vremena vremena u sretna vremena  mogao sam sa SU-14 pogodtiti A-20 u pokretu. Nakon nerfa damage je dalje dobar ali, ovisi od partije do partije sada s Hummelom, nekada mogu samo pogledati i pogoditi šta hoću, s a nekada natrošim se municije a ništa ne pogodim. Pri minimalnom krugu na fixnoj meti znam potrošiti 4-5 granata s 100% posadom, samo da pogodim

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

sorry na njub pitanju tek sam počeo igrati. zašto mi tenk po ravnom razvija 11-14kmh a maksimalnu brzinu tek nizbrdo kad idem?

kako uopće ikog ubit kad te redovito rokaju na random mapama? :)

0 0 hvala 0
16 godina
Ziga kaže...

sorry na njub pitanju tek sam počeo igrati. zašto mi tenk po ravnom razvija 11-14kmh a maksimalnu brzinu tek nizbrdo kad idem?

Koji tenk?

Kad se sjetim KV-a i uzbrdice.5kmh :D

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji tenk?

Leichtetractor. malo sam i dogradio motor pointima..ali svejedno uber je spor :( da ide 40 po ravnom ok super, i 5 uzbrdo i to kuzim..ali ovo ne..

16 godina
Ziga kaže...

Leichtetractor. malo sam i dogradio motor pointima..ali svejedno uber je spor :( da ide 40 po ravnom ok super, i 5 uzbrdo i to kuzim..ali ovo ne..

Kako daješ gas? Na strelice ili na "R"?

Ako gas daješ na "R" onda moraš znat da imaš tri brzine pa ti možda koristiš najsporiju ako jednom stisneš

EDIT:"wasd" pardon

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 19:24 (Kill Frenzy).
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Ziga kaže...

Koji tenk?

I KV i KV-3,oboje po 5-8km/h na uzbrdici,dotle na Bug forum i malo citat,vratis se za minutu i evo ga pri kraju uzbrdice.

Inace,ne shvacam kako mislis da tenk uhvati maksimalnu  brzinu pa na nizbrdici,to je nekako logicno,a na ravnom ovi sa jakim motorima uhvate maks. brzinu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
ivanoile kaže...

I KV i KV-3,oboje po 5-8km/h na uzbrdici,dotle na Bug forum i malo citat,vratis se za minutu i evo ga pri kraju uzbrdice.

Inace,ne shvacam kako mislis da tenk uhvati maksimalnu  brzinu pa na nizbrdici,to je nekako logicno,a na ravnom ovi sa jakim motorima uhvate maks. brzinu.

Radi se o tome da mu tenk presporo ide na ravnom.nisam igrao s tim tenkom ali mislim da je malo premalo da na ravnom ide 11 kmh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice