Baš gledam KV seriju.
Totalno su OP. Krmača za koju treba 3 tenka da je skinu.
Baš gledam KV seriju.
Totalno su OP. Krmača za koju treba 3 tenka da je skinu.
hahaha - kurwa...
e, sta znaci siema?
to ti je pozdrav...kao engleski hi...
Napokon kupia T20, zasad san zadovoljan, odigra san samo jednu i to na stock djelovima, čini se dobar.
Iden sad u lov na T23 i na kraju M26 pershing... Ovako zvuči jednostavno al ubiti je bolan proces
T20 je car dok je T23 smece neopisivo. Isto tako i Pershing je teski lol. Cekam onaj patch koji ce zamjeniti Pershinga za M46.
Ako imas golda na bacanje skipaj T23.
Mislim da sam se zasitio ove igrice...dogurao sam do GW Panthera...15 minuta traje borba, a ja nisam tip osobe koji bi samo čekao, stalno idem rush, takoder nevidim nikakvu zabavu u tome...dobivam pisljivih exp...a to znači da ce mi trebat cijela vječnost do tigera a da nepričam ovog novog...SPG-a...ko voli nek izvoli, ja igram da dodem sto prije do zadnjeg lvl...a ocito morm igrat 24/7 da bi u nekih 30 dana mogao doci do cilja...a o preciznosti da i nepričam, 6 pucanja 6 promašaja...razočaran sam i neda mi se...i jos 30 escundi da pocne runda...ma daj....
ocekujem minuse ali i zato me zaboli...
Primit će te kriza nakon par dana...vratit ćeš se ti..
Mislim da sam se zasitio ove igrice...dogurao sam do GW Panthera...15 minuta traje borba, a ja nisam tip osobe koji bi samo čekao, stalno idem rush, takoder nevidim nikakvu zabavu u tome...dobivam pisljivih exp...a to znači da ce mi trebat cijela vječnost do tigera a da nepričam ovog novog...SPG-a...ko voli nek izvoli, ja igram da dodem sto prije do zadnjeg lvl...a ocito morm igrat 24/7 da bi u nekih 30 dana mogao doci do cilja...a o preciznosti da i nepričam, 6 pucanja 6 promašaja...razočaran sam i neda mi se...i jos 30 escundi da pocne runda...ma daj....
Dobro došao u svijet online igranja.
Najbolje da odma možeš birat koji Tenk ti paše i ne se mučit?
Igra ni nije zamišljena da bi prvi tjedan imal sve nego da igraš što duže i da potrošiš što više love na gold.
Igra nije rađena za malu djecu i nije rađena na bazi volonterskog rada da bi se ljudi igrali za badava nego je biznis ko i svaki drugi.
Ako igraš igru da bi vozio naj naj tenk onda si u startu promašio poantu isto ko i oni pederi koji capaju bazu umjesto da ubijaju jer to daje više xp-a.
Poanta igre je ubijanje tenkova.
slažem se...poanta je takoder gubljenje vremena...jer si ti samo u grmu i cekas drugog tenka...i tako 15 minuta...ma da nebi...sad idem svaku rush i tak mi svejedno koliko cu dobit expa...
Primit će te kriza nakon par dana...vratit ćeš se ti..
ja sam zbog hebenog t28 odustao 3 puta i svaki sam se put nakon par dana vratio nazad!
Al otkad imam KV to je druga prica jest da top bas i nije nesto al zato prima batina i batina!
GW Tigar je dosadan do zla boga, pucas manje od 2 puta u minuti i samo cekas, a kut topa nekih par stupnjeva, pa se moras okretat pa opet dok naciljas, pa tenk nestane, uzas. GW Panther je zabava.
Ali ako hoces biti Rusher onda idi na ruske heavy tenkove, zasad sam na IS3 ali uvijek sam u prvim redovima jel nevolim cekati kao ni ti.
Koji narod ima najblje med. tenkove ?
kako postat član BOLT-a
ja bi tjeo
ako jos ima mjesta
Ja sam nabrijao IS-3, još radio najjači da stavim i idem ganjati IS-4.
Rammer sam monitrao, još ću vertikalni stabilizator jer igram kao medium, dosta se krećem i pucam u vožnji i ventilaciju, da imaju zraka :D
IS-3 je jako zabavan i moćan, zviznuo sam IS-4 na 300 metara od naprijed u vozačev periskop i uništio ga, a imao je 70% (kad sam pogledao prije pucanja, može biti da mu je neko skinuo još koji postotak).
Recite mi sto od opreme (one dodatne) stavim na: ISa, Hummela, Lowe?
Sad posjedujem trenutno 2x camuflage net, binocular telescope i toolbox ...
hummela nisam jos reserchao, ali cu uskoro...
sad sam za Grille kupio camo... a ovo dvoje ne vidim (moze na eng.) ?
Kakvi su Grille i Hummel kao money makeri? Razmišljam da idem skupljati pare za IS-4 kad ga istražim sa artiljerijom jer mi je KV-3 malo dosadio (iako je dobar money maker čak i na standardnom acc). Al opet nisam toliko zagrijan za arty da bi trpio 2rpm i long aim na većim arty tierima.
Koliko Hummel potegne prosječno po partiji?
Kakvi su Grille i Hummel kao money makeri? Razmišljam da idem skupljati pare za IS-4 kad ga istražim sa artiljerijom jer mi je KV-3 malo dosadio (iako je dobar money maker čak i na standardnom acc). Al opet nisam toliko zagrijan za arty da bi trpio 2rpm i long aim na većim arty tierima.
Koliko Hummel potegne prosječno po partiji?
Ako oćeš dobar money maker onda preporučam njemačku tank destroyer liniju, točnije Hetzer i Stug III.
Imam ih oba i jednako su dobri u nanošenju štete i brzini kretanja i ciljanja. Ja eto na Stug-u imam full upgrade, a od dodataka gun ramer, camo i binoculars...naravno ekipa na 100% pa ide sa 105 mm topom dosta brzo reload i ciljanje. Ako je dobra partija (npr. 4-7 kill-a) bude cca. 15-20 k čiste zarade
Meni su tank destroyeri nezanimljivi. Za arty pitam jer imam Sturmpanzer 2, pa da idem dalje ako mogu dobro zaraditi. Ako ne, držim se tenkova.
Meni su tank destroyeri nezanimljivi. Za arty pitam jer imam Sturmpanzer 2, pa da idem dalje ako mogu dobro zaraditi. Ako ne, držim se tenkova.
Ako upadneš sa dobrom ekipom nebi trebalo bit problema igrat s arty-jem. Ja uvijek upadnem sa budalama koji rush-aju na bazu i ostave arty same -.-
Ja od dodataka sam si kupio camouflage net, toolbox i binocular telescope. Sve po dvoje.
Sad me zanima ovi dodatki išta vrijede?
Dali mi išta znači na KV3 i Tigeru(uskoro na tigeru 2) gdje ih trenutno koristim?
Ja od dodataka sam si kupio camouflage net, toolbox i binocular telescope. Sve po dvoje.
Sad me zanima ovi dodatki išta vrijede?
Dali mi išta znači na KV3 i Tigeru(uskoro na tigeru 2) gdje ih trenutno koristim?
Mene to isto zanima.
Sad uskoro researcham (kupujem) ISa i Hummela, te imam Lowe-a ... kasnije cu jos researchati Medium i TD rusku liniju (ali do toga imam jos za igrati) ...
Ako upadneš sa dobrom ekipom nebi trebalo bit problema igrat s arty-jem. Ja uvijek upadnem sa budalama koji rush-aju na bazu i ostave arty same -.-
Ja bas nisam zadovoljan sa hummelom kao money makerom. Ovako je super za igru i nije da sam bio u minusu, ali te baca u velike tierove i tesko si u nekom posebnom plusu jer puno para trosi, 1 granata 1000 srebra, a ispucas ih 10-15 bez frke. Najbolje sam zarađivao sa pz IV (75mm L70 gun) i malo camp igranja jer si puno slabiji od topa koji nosis i ne smijes izletit direktno na KV ili T1 jer ce te zgazit, ali ga zato sa pola mape gađaš gdje god hoces. Prosjek zarade oko 5000 za izgubljeni meč i 10000+ za dobiveni (rekord mi je 25000 sa 8 kill-ova :-D )
Ali je najgori bio put do pz IV, jer je pz III katastrofa...
da se malo pohvali Tiger II u garaži
naravno kad si bio samnom u platoonu
naravno kad si bio samnom u platoonu
siema
da al je bio i samnom :) u platoonu.Ti si vozio neki mali tenkić a ja mausa :)