Danas situacija , ostalo mi 10 granata, spotam kv-a ... iza kamena , i vozim sve okolo da ga napadnem sa leđa , priđem mu metar do njega opalim i ništa , probao sam sve moguće pozicije i zaletavanje ( bt-7)... nula bodova .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KV-3 posada na 100%, poslao sam ih na dodatne treninge, 3 na repairs, 2 na firefighting i 1 na camouflage. Ima da mi popravljaju golim rukama kvarove i pišaju po vatri. Ovaj camo lik ima da nabavi romulanski cloaking device.
hahaha koji post :DD
KV-3 posada na 100%, poslao sam ih na dodatne treninge, 3 na repairs, 2 na firefighting i 1 na camouflage. Ima da mi popravljaju golim rukama kvarove i pišaju po vatri. Ovaj camo lik ima da nabavi romulanski cloaking device.
Epic
Ajde bugovci dolazite. Neki platoon da sredimo. Ne da mi se sam lutat.
jos nista od koda
Haha...dečki iz [JNA] su pobjedili developere...svaka čast.
Inače dev. su od 20 partija izgubili samo dvije..
Znači, skoro su dobri kao i mi...
Znači, skoro su dobri kao i mi...
Da, nama je malo falilo da nađemo developere
ja cu poludit sa ovim t28 evo vec 6 runda i svih 6 puta pogino a bi mozda dvojicu tenk je pusiona i slab a top da ne pricam pogodim bilo koga nis ne skinem a plus jos me mece sa pet puta jacim tenkovima!
Ja evo sa ovim Hetzerom i mogu nešto pogodit, sa 10,5 cm topom. Samo je problem što slabo XP-a dobivam, cca 100 po bitci. Do Stuga mi fali još 10k XP-a. Valjda ću skupiti do nagodinu
Dosla nova 3 promo kljuca ;D
Dosla nova 3 promo kljuca ;D
a bkte ja poslo prije tjedan dana i jos nisam ni jednog dobil!
zašto mi KV i VK3601 nisu postali elitni tenkovi a imam sve research-ano za njih?
ja cu poludit sa ovim t28 evo vec 6 runda i svih 6 puta pogino a bi mozda dvojicu tenk je pusiona i slab a top da ne pricam pogodim bilo koga nis ne skinem a plus jos me mece sa pet puta jacim tenkovima!
Probaj sa onim 57mm topom,meni je on razbijac,skine mi i do 15% na KV-u.
Inace onaj SU-85b,protiv njega je KV obicna limenka KVplus.Danas iz zasjede sam KV-u 75% u 3 hica skinuo i naravno ubio ga.Reload time mi je oko 2 sekunde pa racunajte da dok KV se okrene i nacilja me,ode u jabuke.
Kakav je hetzer? Trenutno iden na njega, pa me zanima. Premda mi neće bit primarni tenk, već ova linija američkih mediuma, jači sherman pa T20 itd...
Kakav je hetzer? Trenutno iden na njega, pa me zanima. Premda mi neće bit primarni tenk, već ova linija američkih mediuma, jači sherman pa T20 itd...
Minda su par puta danas sa nama u platoonu lijepo razvalili,ali on je uspio nekog ozlijedit,da se razumijemo nisam ni ja nekog uspio ubit.
Uzmi ga ako znas igrat sa TD-ima.
Dobar je..
Btw. sad mi se prvi put desilo da mi je puko ammo rack..-.-
Stiglo 6 kodova
Jbte se..:P
Ima meni ko za donirat jedan, dva...
tak i treba... hehe
ja imam 11k zlata, premium 24 dana, vise od 15 slobodnih mjesta u garzi.... ;D
I meni
I meni
Khm,khm,nemojte da idem u Caritas trazit kodove za WoT.
I meni
E mogao bi, možda imaju kojeg
Ja cu poludit dok moji dodu ako uopce dodu !!
Napokon postena runda sa t28 skuzio sam kak igrat s tim tenkom inace rusham i ubim 2-3 al s ovim tenkom se treba kempat i kresat ubiti treba bit kao s lovcima!
I meni
E mogao bi, možda imaju kojeg
Trebao bi Bug organizirat nesto,pa dajte,kaj je to tako tesko?
Ako su ovi mogli,a forumasi bi mogli imat neku povlasticu,ono kao 2-3 koda vise.Kada bi se to dogodilo,pa ja,ja,ja bih igrao kao ludjak WoT,onda bolje ne.

Evo i meni 3 koda došla, poslao prije točno tjedan dana :)
Još očekujem jedan, točno sam odgovorio na jedno pitanje, al bi trebalo stići tek za nekih 3 dana...
Zanimaju me neke stvari u vezi ove igrice:
Jel se može skupit ekipa pa igrat u timovima?
Koliko vremena vam dnevno oduzme (prosječno).
I zadnja: Da ju krenem igrat?
Zanimaju me neke stvari u vezi ove igrice:
Jel se može skupit ekipa pa igrat u timovima?
Koliko vremena vam dnevno oduzme (prosječno).
I zadnja: Da ju krenem igrat?
1. Damage je osnovao BUG klan a posto smo se ospkrbili kodova platooni rastu kao gljive nakon kise pa se troje ljudl ako okupi, takodjer, imas i trening bitke...
2. Previse
3. Da