World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.480
|
čitano: 9.255.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Moj savjet svima je da pored tenkova imaju jednu artiljeriju ili TD. Sa vecim tierima ce biti problema sa parama. Sjecam se kad sam u beti imao IS-7, popravak oko 30k i svaki shell oko 1100 kredita. Ako ne odigrate dobru partiju, sigurno ste u minusu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Savjet: Ovo je igra u kojoj je jako jako tesko uc izmedju neprijatelja i ostat ziv.Ili moras bit dosta nadmocniji i imat puno vise iskustva ili imat srece pa se spasit ako su neznalice neprijatelji.Kampiras malo po malo,nakon 1-2 minute se pomaknes na drugu poziciju,po mogocnusti negdje iza zaklona ili u grm i tako pomalo i doc ce neprijatelj.

Ne trosi streljivo bez veze i pazi da se ne sudaras sa prijateljskim tenkovima jer su velike sanse da ces se osteti.

Ne rusi stabla jer to neprijatelj vidi bez da te spota.

Kreci se u grupama,ako bas imas sansu onda flankaj.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jos jedno pitanje: kako se spota? dali je automatski cim neprijateljski tenk ude u podrucje dometa radia ili moras neku posebnu tipku klikat?

evo drugo: Moze jedan link ili objasnjenje za tenkovske module: gdje se koji nalazi i kako kojeg lakse unistit: sa AP ili HE (to vrijedi i za posadu).

Hvala

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CRT kaže...

evo jos jedno pitanje: kako se spota? dali je automatski cim neprijateljski tenk ude u podrucje dometa radia ili moras neku posebnu tipku klikat?

evo drugo: Moze jedan link ili objasnjenje za tenkovske module: gdje se koji nalazi i kako kojeg lakse unistit: sa AP ili HE (to vrijedi i za posadu).

Hvala

Sam spota, da, ali ne kad neprijatelj uđe u domet radia, već view range-a, koji ovisi o kupoli i tenku, a ne radiu. Radio ti samo služi da bi dojavio drugima gdje se koji tenk nalazi.

Module kao takve, kao i posadu, je lakše uništiti HE, ali AP napraviš više damage-a samom tenku. Gdje se nalaze moduli? Pa to znaš? Gađaš kupolu i gusjenice. Ako mu dođeš iza, gađanjem u onaj stražnji dio ispod kupole, možeš pogoditi spremnik s gorivom ili motor.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran
World of Tanks

Odigrao 3 partije na brzinu.

Must play!!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Odigrao 3 partije na brzinu.

Must play!!!

Rekao sam ti ^^

Isplatio se svaki kb sto si skinuo ... :D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 22:48 (rebelsy).
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Oće ko otvorit bug hr kanal ili tako nešto da se nalazimo? Ili kakav klan?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno kupio panzera III Auf.A sad mogu ic mirno spavat :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

kupil sam Marder II, sad skupljam za 76 mm canon jer sad imam onaj mali sa Jagdpanther II 50mm. 
Prva koju sam igro odma sam igro protiv KV i nekoliko Leoparda tak da sam bil malo u soku ( "direckt hit" - 100% helta :(   hehe igra je brutala   

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ima koji premium korisnik da me pozove u platoon? {#}

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja sam napravio clan dok je zlato jos bilo besplatno, ali problem je sto se sada ime klana ne moze promijeniti. Neznam da li bi BUGovcima smetalo ime clana. Ako ne smeta, ovo moze biti "primarni" clan Bug foruma.

Hardware Base Tanks [HWB]

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da nije sad baš prikladno proglašavati taj klan "primarnim" klanom Bug Foruma, kad mu ime upućuje na konkurenciju..:P

Btw. klan od Bug-online-a bi imao zgodan tag - BOLT (Bug OnLine Tanks)..=)

16 godina
World of Tanks

Jedan video koji je bio namjenjen kao Božićna čestitka. Meni je još uvijek smješan:

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Još malo love pa se rješavam papirnog t46 i idem na t28, a onda prema KV, jedva čekam. KV je loš, ali mi je ostao drag još iz CC3, kad sam s njima zaustavljao Mark 4 panzere pred Moskvom :D

BTW, koji top na KV je ona ružna kutija? 107mm?

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

To je kupola u pitanju, prva je trezor druga je ona bliže KV-3u.

17 godina
moderator
Profesor Jakov kaže...

To je kupola u pitanju, prva je trezor druga je ona bliže KV-3u.

Aha, da, zaboravio sam da se kupola mijenja neovisno o topu. Znači standardna je onaj kontejner, a ona ljepša je nadogradnja?

16 godina
DrNasty kaže...

Još malo love pa se rješavam papirnog t46 i idem na t28, a onda prema KV, jedva čekam. KV je loš, ali mi je ostao drag još iz CC3, kad sam s njima zaustavljao Mark 4 panzere pred Moskvom :D

BTW, koji top na KV je ona ružna kutija? 107mm?

Ta kupola je potrebna kako bi se stavio 152mm ili 107mm top.

17 godina
moderator

Znači, ako planiram 107mm top staviti (što planiram), zaglavio sam sa onim ružnim smećem koje se vidi ako se sakriješ iza planine? Bed... :)

16 godina
World of Tanks

Koji tenk ste prvi kupili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji tenk ste prvi kupili?

PzKpfw 35 (t) i još uvijek igram s njim...;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

T26

1 0 hvala 1
15 godina

AT-1   cinio mi se zanimljiv po citanju sa nekih stranih foruma. Nisam pretjerano zadovoljan, tesko je s njim jer nema rotirajucu kupolu..

15 godina
protjeran
World of Tanks

evo jedna iz bete još več sam je stavio ali mislim da joj se ljudi nisu dovoljno divili pa eto opet

zadnji lik koje je bio ostao je izašao iz partije zadnji lik koje je bio ostao je izašao iz partije

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guest_185 kaže...

evo jedna iz bete još več sam je stavio ali mislim da joj se ljudi nisu dovoljno divili pa eto opet

Jel to SPG ili sta?

16 godina
World of Tanks

Evo i ja prešao sa light tenkova na destroyere, kupio Mardera, samo mi se nekako da me lakše unište nego sa Panzerjägerom I

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemogu vise igrati s ovim g?vnima od light tenkova, prodajem i prelazim na nesto drugo ... jednostavno nisu za moj tip igre..

Sad se ne mogu odluciti Tank Destroyers ili SPGs ? 

Dobre i lose strane?

Tank Destroyeri - ne mogu okretati kupolu, dalje?

SPGs - cini mi se komplicirano :S

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 15:31 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji vam je najbolji skor u jednoj partiji do sad (ne racunajuci betu)?

meni samo bijednih ~5000, sa 4 killa sa SPGom....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Nemogu vise igrati s ovim g?vnima od light tenkova, prodajem i prelazim na nesto drugo ... jednostavno nisu za moj tip igre..

Sad se ne mogu odluciti Tank Destroyers ili SPGs ?

Dobre i lose strane?

Tank Destroyeri - ne mogu okretati kupolu, dalje?

SPGs - cini mi se komplicirano :S

Meni je bolji destroyer, skinem i do 4 komada po rundi. Ako su neki veći tier onda se šuljam iza nekog većeg tenka i pucam kada protivnik reloada. Ili se popnem na uzvisinu i gađam ove u blizini. Zgodni su i jer možeš uletit ispred nekog bez većeg straha. Jedini je problem što im je oklop gotovo nikakav, pa je potreban jedan pogodak odozada ili sa strane da te uništi, a od naprijed možeš primiti 2-3. Tako je barem s Panzerjägerom I, a Mardera nisam dovoljno igrao da kažem kako je

16 godina
CRT kaže...

Koji vam je najbolji skor u jednoj partiji do sad (ne racunajuci betu)?

meni samo bijednih ~5000, sa 4 killa sa SPGom....

Isprika za dupli post.

Meni je 4 killa sa Panzerjägerom I

15 godina
protjeran

to ti je marder 2 njemački tier 3 td u tom trenutku služio mi ko twink jel sam več imao sve ostale tenkove (u beti 10.6k partija) znači 100% posada 100% camouflage, coated optics, gun laying drive i camo net

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice