Da, za sve.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav, evo skida mi se WOT pa da pitam: postoji li bullet drop i dali je prilicno realna razvijena fizika: ostecenja tenkova, nepreciznost pri pucanju dok se kreces, itd.
Evo ja ka jedan može se reć noob sa tenkovima ću ti dat svoj dojam.
Toga ima, ali ipak nije toliko "bolno" realno da ne možeš igrat, igra je prvenstveno zamišljena za zabavu a manje ka simulacija. Oštećenja tenkova ima i po meni su dobro sređeni, nakon svake bitke ako ti je tenk oštećen kupuješ nove djelove, odnosno popravljaš ga.
Nepreciznost pri pucanju u vožnji je također prisutna ali opet, smatran da je dobro riješeno te se svak može zadovoljit sa ovon igron.
Meni cak i dobro zna ic.Neki put je dosadna partija,nitko ne napada jedno 10 min i onda arty ucini svoje,onda odjedanput juris na neprijatelja i svi poginu,tako svaka 4 ili 5 partija.
Danas sam sa Bizonom rjesio 4 kampera,mislim da su bila 2XT28,1xBizon i 1xT26,nisam siguran.
evo upravo igram ''tanks companies''
ufff... mrtav sam odma na pocetku jer su protivnici svi lvl 5 ... cak ima i lvl 6 i 7
Meni cak i dobro zna ic.Neki put je dosadna partija,nitko ne napada jedno 10 min i onda arty ucini svoje,onda odjedanput juris na neprijatelja i svi poginu,tako svaka 4 ili 5 partija.
Danas sam sa Bizonom rjesio 4 kampera,mislim da su bila 2XT28,1xBizon i 1xT26,nisam siguran.
Meni je Bizon, zakon, al spor do bola, i ako se odmah nekamo ne sakrijem ode sve ....
Samo za razliku od KV3 su ovome još i "metu" nacrtali lol.
Jedva čekam da ga sretnem na bojištu i silujem.
Citiram.
KV3 ima kiosk umjesto kupole, a ovo je tako mi svega, još i ako uzmemo boju u obzir, jedan od onih mobilnih toaleta što se instaliraju po koncertima.
Ako ta kupola nema oklop poput mausa, a kontam da nema, defiivno ce biti silovanje. Ovo čudo sa boka ne možeš promašiti :)
na sta obratiti paznju kad kupujem novi tenk (t46) ..
jel mi posada starog (t26) mora biti istrenirana na 100%?
De recite mi jeli se plaća šta ta igrica-mjesečno ili je besplatna?
free, ako zelis mozes kupiti premium acc i onda imas neke pogodnosti...
katastrofa - u igri nemam više od 5 fpsa (jedni ako gledam u pod, tada imam oko 17) sve mi steka i neigrivo je....
grafika je na low (sve) jel se netko susreo s takvim problemom... bad company 2 u multiplayeru ide prilicno dobro i neznam zasto ova, manje zahtjevna igra steka.....
katastrofa - u igri nemam više od 5 fpsa (jedni ako gledam u pod, tada imam oko 17) sve mi steka i neigrivo je....
grafika je na low (sve) jel se netko susreo s takvim problemom... bad company 2 u multiplayeru ide prilicno dobro i neznam zasto ova, manje zahtjevna igra steka.....
Nekaj si krivo postelal, ja imam slabiji komp od tvojeg i jos je k tome notebook, pa mi ide u 30FPS-a na low postavkama
Sve ugasi i samnji na low ,onda resetiraj igru jer neke postavke se tek onda promjene.
mislim da nije do kompa vez do internetske veze... ali nema mi smisla, na low postavkama svega 4 fpsa (ako imam srece 5) a ostale mrezene igra (BFBC2) idu puno bolje a zahtjevnije su.....
neznam sta da radim.... napominjem da nisam fulao server vec da sam na europskom a ne na americkom....
Šta postoji bullet drop? To sam jedino za artije primjetio ali i tamo ti je sve namješteno da nemreš fulat.
Šta postoji bullet drop? To sam jedino za artije primjetio ali i tamo ti je sve namješteno da nemreš fulat.
Da pada malo, ali malo.
Joj kako me živcira što se nemrem odlučiti s kojim da krenem tenkovima....
Imam M2 MEDIUM,Pzkpfw II luchs,T57 i AT-1.
I nikako da se odlučim s kojim da idem dalje!!!!!!
rijseno: update nvidia drivera i directxa cini cuda
Joj kako me živcira što se nemrem odlučiti s kojim da krenem tenkovima....
Imam M2 MEDIUM,Pzkpfw II luchs,T57 i AT-1.
I nikako da se odlučim s kojim da idem dalje!!!!!!
Ako ti se igra Heavy onda odi USA, ako artiljeriju onda Švabo, TD USSR i Medium preporučam USSR.
Jučer sam plesao sa svojim t46 oko KV-a, oštetio ga dobro (dok su ga i drugi tukli), onda sam stao i to je bilo to, ali čovjeka veseli iskustvo (koje sam dobio nakon partije :D).
igrao sam cjelu vecer i dana ujutro i pitam se: Zar ima samo tri mape?
igrao sam cjelu vecer i dana ujutro i pitam se: Zar ima samo tri mape?
Nema, to san i ja mislia. http://wiki.worldoftanks.com/Maps
Ima hrpa mapa i dovoljno se cesto mijenjaju da ne bude dosadno, a da uspijes naucit puteve relativno lagano. Meni je najjaca mapa ona po snijegu gdje je most u sredini a preko puta svakog kraja mosta zastave baze, Erlenbeg mislim da se zove. Ufff tu bude rokanja :)
Koliko vam ide tenk (brzina)? onaj prvi ruski ili svabo, meni to nesto pre sporo....cca 10km po ravnom..
Poceo sam juce i slabo kontam jos :) Na onaj mapi livada i neko selo.. dodju do nas i porokaju nas s brda u 3 min...
jel koristite opciju automatsko popravljanje ili rucno to radite?
Meni je najbolja mapa Malinovka.
Nego i ja sam jedan od onih kojeg SPG jako nervira, sad me malo prije dvije runde za redom odmah prvog sa jednim hicem uništio M37. Ali je zato poslastica vozikati se oko njih i gledati ih kako se znoje jer su bezmočni.
Sto se tice brzine tenka, svakome mozes kupit upgrade za gusjenice / motor i jos neke pa ti se i taj slabi tier 1 tank ubrza. Ja osobno koristim automatsko popravljanje (nije neki trošak) ali i resuplajanje amunicije, namjestim si samo omjer prije i to je to.
pogodim lika -> commander mi kaze ''critical hit'' -> njemu isti HP :S
znači da si ga pogodio, ali armor je toliko jak da niš od toga
pa znaš onu tenkovsku mantru, lupaj po gusjenicama :) ne po kupoli
jbg...nisi uspio penetrirat u njega
probaj s drugim granatama...
Koliko vam ide tenk (brzina)? onaj prvi ruski ili svabo, meni to nesto pre sporo....cca 10km po ravnom..
Poceo sam juce i slabo kontam jos :) Na onaj mapi livada i neko selo.. dodju do nas i porokaju nas s brda u 3 min...
jel koristite opciju automatsko popravljanje ili rucno to radite?
Meni t-46 ide oko 55km/h,po ravnom i 50km/h,ali kada se spusta onda je to 58 km/h