Wings of Prey

poruka: 46
|
čitano: 12.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Wings of Prey
Minoza kaže...

I have a translation for anyone who wants it, it's not perfect, but it's working for me so far.

Main Menu:

Single Player
Profile
Credits
Exit

Single Player Menu:

Tutorial
Campaign
Single Missions
Training
Back

In Game Menu:
Resume
Options
Restart
Bail Out
Quit Game
Quit Mission

The following menus are the sub-menus of the main menu:

Profile:

Options (top)
(after this, there are a few sub-menus I could not translate.They are only in the full game. )
Back (bottom).

After this, there is the options menu:

General
Audio
Controls
Back

The next key sub-menu is the controls menu:

Key Mapping
Devices
Back

If you want to change any of the following commands, just look for the following letters in the key mapping sub-menu( these are the ones I changed.)

Default keys:

Toggle Gear = G
Wheel Brake = B
Toggle Airbrake = A
Increase Throttle = Num +
Decrease Throttle = Num -
Toggle Engine = E
Fire Guns = C
Drop Bomb = D
Toggle View = V

this is the devices sub-menu. (what it should look like in English).

Ailerons Axis (Top)
Elevator Axis
Rudder Axis
Throttle Axis

I have only changed these four, the setup I used for my joystick is:

Ailerons Axis (No invert)
Elevator Axis (Invert)
Rudder Axis (No invert)
Throttle Axis (Invert)

I hope this helps at least one person lol. The game is practically playable if you can assign the basic keys and controls. Hopefully a English crack will be out soon. :P

NoXinecrotic

Eto privremeno rjesenje by NoXinecrotic sa tehparadox foruma. Meni je uvelike olaksalo, sad je igrivo. :D

3D Designer
16 godina
neaktivan
Wings of Prey

Na žalost glavni problem i dalje ostaje,svaki put podešavati postavke iz početka ,poslije nekog vremena zamori......(koliko god igra bila dobra)Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skooto kaže...

Na žalost glavni problem i dalje ostaje,svaki put podešavati postavke iz početka ,poslije nekog vremena zamori......(koliko god igra bila dobra)Plač

U stvari, ja ipak nemam taj problem. Meni sve ostaje podeseno onako kako sam prvobitno postavio. Dakle ne znam u cemu je problem u tvom slucaju...Mršti se

3D Designer
17 godina
neaktivan

ja sam skinuo igru s neta,negdje sam je našo neznam ni ja di,uglavnom mogu trenutno igrat samo demo jer neogu nigdje naći jebheni cr.ck  i to mi neide u glavu!

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
neaktivan
debs kaže...

ja sam skinuo igru s neta,negdje sam je našo neznam ni ja di,uglavnom mogu trenutno igrat samo demo jer neogu nigdje naći jebheni cr.ck  i to mi neide u glavu!

Ako si skinuo ''pravu'' verziju tada bi ti se pritiskom na ''Demo'' zapravo trebala pokrenuti ''full'' igra. Nadalje, 1.0.2.1 verzija je dobila ''fix'' ali je na ruskom. Dakle ti si ili skinuo krivu verziju ili nisi svjestan da zapravo imas full igru.

3D Designer
17 godina
neaktivan

ja imam full igru i imam opciju kad ju pokrećem  play demo i play full samo me za full traži key pa ja sad pitam dali postoji crack

16 godina
neaktivan

Kao sto sam vec rekao. Verzije sa neta su ''pre-fixed'' (barem ona koju sam ja nasao) i jednostavno stisnes na play demo i nakon toga se automatski pokrene full igra na ruskom.

3D Designer
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Kao sto sam vec rekao. Verzije sa neta su ''pre-fixed'' (barem ona koju sam ja nasao) i jednostavno stisnes na play demo i nakon toga se automatski pokrene full igra na ruskom.

haval na pomoci alo u mom slucaju nije tako ja imam mogućnost demo mode i activate,i isto tako u samoj igri i ne pokrenemi se cjela igra :(,di imaza skinut ta verzija o kojoj ti pričaš?

16 godina
neaktivan
Wings of Prey

Zna li netko što se dobije sa dodatkom 1.0.2.1......poprilično je velik  1.7gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wings of Prey

ja sam skinuo demo i imam patch 1.0.2.1 i šta sad trebam napravit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

instaliraj ga u folder gdje ti se nalazi igra i to je to

17 godina
neaktivan
Wings of Prey

I onda dobijem full igru (još stavim crack) right?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokrenes u Demo modu kada te pita za aktivaciju i to je to. Imas full igru.

15 godina

Svi koji hoće wings of prey full preko "zabranjenih sajtova" nek se jave na pm

15 godina
neaktivan
Wings of Prey

kupio sam wings of prey kopija sa tri diska prva dav diska su u redu lahko se instaliraju,netrazi mi treci disk na kojem je patsch i vitality nakon instalacije nemogu pokreniti igricu trazi mi serijski broj od igrice moze li mi neki pomoci hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Wings of Prey

Da li je netko ovo odigrao do kraja, meni nešto nije u redu s jednom misijom, u Battle for Stalingrad, zadnja misija, nemogu je proći, naime treba zaustaviti sve njemačke avione, transportere da ne prođu, ali ne ide, tj. uvijek piše mission failed iako nijedan avion ne prođe pokraj mene, sve ih srušimo?

Men aren't fat, only fat women are fat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice