Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 127.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Wildstar MMO

pa odavno je free ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wildstar MMO
cropunk kaže...

pa odavno je free ?

Kupis jednom game i onda igras " free " bez mijesecne naknade ...  Trenutno isto tako mozes igrati znaci b2p al isto tako je u beti f2p ... Jer prelazi na f2p model  tako nekako uglavnom : / A kolko sam procitao doci ce u 9 mijesecu " f2p " 

Finger Up :)
16 godina
Wildstar MMO

aha, znam da  sam igrao free kad su to objavili ali ocito je kupio onda...ne sjecam se vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wildstar MMO

Il si igro , dok je sama igra bila u beti :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

izgleda da sam igrao kolko sam gledao na free trial - imao sam 10 dana..moj zajeb

evo bas idem skinut opet pa da vidim sta kako ide i naravno opet problem sa instalacijom.Nije mi htio pokrenut, to sam imao isto i prije ali sam nasao rjesenje ako isto nekog zeza.Posto imam win 10, ne znam da li i drugima,makar mislim da sam isto imao i na win 8.1

uglavnom otvorite ovaj link u IE i skroz na dnu ima download client i onda pokrenite i proradit ce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wildstar MMO

LoL nasao u starijim postovima ove teme , neiskoristen cd key... I usao pa imam sad 10 dana trial taman dase skontam akko ide game i to , al sto me najvise pogodilo je FPS ... Previse dropa  barem meni i na medim i na low i na high nebitno na sta stavio : (. Kako je vama ostalima ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Ne ocekuj bajne performanse, pogotovo u gradu. Dungeoni i ostalo ce ti biti OK, raid mozda malo stekuckat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Ne ocekuj bajne performanse, pogotovo u gradu. Dungeoni i ostalo ce ti biti OK, raid mozda malo stekuckat.

I mislio sam si tako nesta,  jer kad je NCSOFT dao igru da je optimizirana lol 

12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Je se zna kad dolazi F2P?

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Nemojte se samo rajcat toliko na igru, od 6 ljudi sto nas je pocinjalo igrat, 0 nas je igralo nakon 2 mjeseca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Wildstar MMO

Dali tko planira poceti sad kad izade 29.9 na f2p model ? 

Koju classu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Warrior je najkorisniji, barem kad smo mi igrali - najbolji tenk, najveci dps, zivotinja ukratko. medic je dobar melee group healer, ima velike telegraphe, relativno OK za pvp dps, najbolji rng dps i dosta koristan heal je spellslinger.

Ja sam igrao stalkera i moram rec da jest brutalan, ali da danas pocinjem ponovo uzeo bih radije warriora ili spellslingera. Stealth olaksa daily questove i opcenito prolazenje kroz igru, te je poprilicno zabavna mehanika, ali sama klasa nije me se dojmila ko war ili spelsling. Engie je navodno bolestan tenk, ali je ranged tenk i malo je to zanimljiva mehanika, meni osobno se nije toliko svidio, iako je povremeno djelovao zabavno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Wildstar MMO

Za manje od 20h otvaranje F2p  Modela :)))

Nadam se da se vidimo in game ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Kontam da ću isprobati malo, nisam dugo zaigrao neki MMO..Nego što se tiče restirkcija kako će to izgledati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wildstar MMO

Na kojem realmu (serveru) ima najviše naših? Kakve su restrikcije kao f2p igraču?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glogić kaže...

Na kojem realmu (serveru) ima najviše naših? Kakve su restrikcije kao f2p igraču?

http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-05-28-wildstar-is-going-free-to-play-heres-all-you-need-to-know/

Smrducka na lagani Pay2Win.

15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Kolko sam pročitao postoje samo 2 servera.

Jabbit (PvE) i Luminai (PvP).

Nisam ništa čitao o restrikcijama, ali čak i da ih ima opet možeš kupiti subscriber status s in game valutom (C.R.E.D.D.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HAL kaže...
Glogić kaže...

http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-05-28-wildstar-is-going-free-to-play-heres-all-you-need-to-know/

Ma i da bude p2w ne opterećujem se. Malo da probam igru sad kad je f2p. Ako mi se svidi na duže staze platit ću sub koji mjesec, a ako ne vraćam se u GW2. Kolko vidim s tablica, vremenski aspekt je na strani igrača koji plaćaju, brže levelanje (xp boost). Za iteme ne vidim ništa. Možda su cosmic pointsi vezani za gear pa bi to ujedno i značilo da je p2w.

12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Sad me bas zanima, za sve vas koji ste govorili da nemate vremena igrati ovu HC igru i placati mjesecnu pretplatu... dali sad namjeravate igrati igru -.-

I nije bas Pay2Win, naravno da ima prednosti kad se pretplatis ali nisu prevelike. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mene nije smetao HC aspekt, jer ionako nemam previše vremena, tako da taj aspekt igre niti ne "konzumiram".

Po meni je problem bio ponajviše u optimizaciji (koja je navodno dosta popravljena), nepreglednom sučelju, "kill 10 rats" questovima, te samom doživljaju u igri koji je po meni malo "prenaporan" (paleta boja je dominantno fluorescentno zelena i fluorescento ljubičasta, humor je agresivan i nezreo itd.)

Ali, ako su poporavili optimizaciju, sučelje i questove, mogla bi ovo biti vrlo dobra igra. 

PSN - DeniZg80
12 godina
Wildstar MMO

Ni mene ne zeza previse sto mozda i je p2w .... 

Cisto igrati neko vrijeme ako se svidi game nista nije problem...  Danas dok sam malo igro bio je problem sa algom uzas , nisi mogo kako spada igrat...

Ako bude kaki nas guild , koji ce trpiti newbie's pa da se druzimo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Optimizacija je bolja ali ne opet onoliko koliko bi trebala biti.

Evo upravo igram.

Igrao sam kad je igra izasla jos sam preorder bacio. Ako bude trebalo zovite igrat cemo ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Mene nije smetao HC aspekt, jer ionako nemam previše vremena, tako da taj aspekt igre niti ne "konzumiram".

Po meni je problem bio ponajviše u optimizaciji (koja je navodno dosta popravljena), nepreglednom sučelju, "kill 10 rats" questovima, te samom doživljaju u igri koji je po meni malo "prenaporan" (paleta boja je dominantno fluorescentno zelena i fluorescento ljubičasta, humor je agresivan i nezreo itd.)

Ali, ako su poporavili optimizaciju, sučelje i questove, mogla bi ovo biti vrlo dobra igra. 

Apsolutno neistinito je sve što si napisao , osim možda optimizacije. Ostalo totalna neistina.  

13 godina
neaktivan
HAL kaže...
Glogić kaže...

Molim te pronađi mi jednu stvar koja smrdi na P2W , Napiši ju ovdje svima. Inače, molim , bez laganja.

12 godina
Wildstar MMO

Nemrem se spojit, unable to connect. Jel to do njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Glogić kaže...

Nemrem se spojit, unable to connect. Jel to do njih?

yap malo prije je bio shutdown :D 

12 godina
Wildstar MMO

Kad će serveri bit up? Link ili nekaj da pratim da ne zamaram ovdje po forumu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
weco75 kaže...
DeniZg kaže...

Apsolutno neistinito je sve što si napisao , osim možda optimizacije. Ostalo totalna neistina.  

Ha gle, za optimizaciju i sučelje bih čak rekao da su činjenice. Ovo ostalo je moj subjektivni dojam, što sam i napisao.

Koga taj dio ne smeta, sve 5, meni je drago, jer ipak sam otvorio ovu temu, tako da nastojim biti objektivan.

PSN - DeniZg80
12 godina
Glogić kaže...

Kad će serveri bit up? Link ili nekaj da pratim da ne zamaram ovdje po forumu :)

Lazy 

17 godina
Wildstar MMO

Što se tiče restirkcija nisam ni ja baš primjetio da je pay 2 win(barem iz onoga što sam pročitao na njihovoj stranici), manje više mi se čini da su restrikcije kozmetičke, te naravno f2p igračima sporije lvlanje i kojekakve gluposti kao i u ostalim igrama takvog tipa, a neke posebne zabrane nisam primjetio(npr, skillovi, instance itd.). Još mi se nekako čini najmanje restrikcija u usporedbi sa ostalim MMO-ima koji su prešli u f2p...ali ovo sve govorim iz pročitanog, upravo mi je instalacija na nekih 95% pa ću uskoro i isprobati da vidmo kako je u praksi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 18:16 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice