Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 133.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

hmmm kupia sam igru priko g2a i ukuca sam serial, i samo mi u transaction historyu stoji da sam aktiviira i nigdi drugdi..idem kao kupit bon i samo mi nudi da kupim igru jer je on valjda ne vidi aktiviranu ?! 

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

trebalo bi ako idemo isti server na guild izabrati onda isto izmedu dominiona i exile-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Frend i ja smo exile, vjerujem da ce se naci dosta istomisljenika. Forsirat exile ili dominion sad izmedju forumasa... mislim svak nek igra sto voli, suludo je ocekivat da ce netko promijenit stranu radi nekog drugog forumasa.

Isto vrijedi i sa klasama i sa ulogom unutar igre/guilda koju pojedini forumasi zele. Naci ce se nakraju svi negdje, a tko ce trebat drustvo, a nadje se slucajno u blizini, uvijek je dobrodosao.

Ono drugo sto sam htio reci, bilo je svakakvih komentara kako se igra previse trudi biti cool, kako ima/nema dovoljno zanimljivog sadrzaja, kako krajolik djeluje genericki i slicno... Iako mogu shvatit dio recenog, pogledajte ovaj filmic koji ukratko sumira Wildstar i recite da vas barem malo ne privlaci:

U prvih 5 minuta igra doista ne djeluje takva i mozda animacija trcanja/skakanja/plesa na pojedinim likovima nije najbolja... Ali koliko je to bitno nakon sto vidite taj link?

EDIT: da, zaboravio sam ranije napisati, serveri su up - skoro cijelu vecer sam igrao PvP, tko zeli, a nije mu kasno moze mozda igrat jos neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 23:14 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO
Dekinho14 kaže...

hmmm kupia sam igru priko g2a i ukuca sam serial, i samo mi u transaction historyu stoji da sam aktiviira i nigdi drugdi..idem kao kupit bon i samo mi nudi da kupim igru jer je on valjda ne vidi aktiviranu ?! 

Evo ja isto kupio sad, ukucao serijal i potpuno ista situacija. Neznam, mozda mora tak biti, ak otkriš kaj novoga u vezi toga pls javi :) .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Jučer sam se raspitao na advice chatu, ljudi kažu da će serveri biti up u 9:00 am u subotu. Znači ujutro u 9 , a ja radim .... jesus..... Btw , ja ću isto na exile stranu, pa ako netko ima guild molim da napiše na forum.....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
weco75 kaže...

Jučer sam se raspitao na advice chatu, ljudi kažu da će serveri biti up u 9:00 am u subotu. Znači ujutro u 9 , a ja radim .... jesus..... Btw , ja ću isto na exile stranu, pa ako netko ima guild molim da napiše na forum.....

Ma di je prisa, ionako ce vjerovatno serveri bit zaguseni :P

Moj plan je lipo ujutro u 9 u gym, budem gotov do 10:30, onda se ide po novi GPU.

Doma do 11:30, dir po rivi s zenom jedno pola sata, rucak do podne ipo, i onda instalacija grafike cca 15 min, i ostatak dana Wildstar ^^

Ah ko ce docekat sutra....

17 godina
Wildstar MMO

Covjece igrao sam jucer battleground sa lvl 12 stalkerom u pretezito lvl 5-8 gearu (samo do lvl 6 sam bio u PvE, ostalo sam izlevelo u BG, a ne padaju mi bas itemi u PvP reward bagu) jer ne mogu docekat igru... Ti ces sutra na releaseu setat rivom, ic u gym i slicno :D

Jedva cekam ostavit klince kod staraca da imam slobodan vikend, i iskreno zalim sto igra krece u 9, a ne u 11 kad cu doc doma nakon jutarnje kave - cisto jer necu bit online na releaseu.

Ti stvarno imas celicnu volju ili nesto, ako ces svojevoljno odgodit ulazak u prerelease pola dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 9:29 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Covjece igrao sam jucer battleground sa lvl 12 stalkerom u pretezito lvl 5-8 gearu (samo do lvl 6 sam bio u PvE, ostalo sam izlevelo u BG, a ne padaju mi bas itemi u PvP reward bagu) jer ne mogu docekat igru... Ti ces sutra na releaseu setat rivom, ic u gym i slicno :D

Jedva cekam ostavit klince kod staraca da imam slobodan vikend, i iskreno zalim sto igra krece u 9, a ne u 11 kad cu doc doma nakon jutarnje kave - cisto jer necu bit online na releaseu.

Ti stvarno imas celicnu volju ili nesto, ako ces svojevoljno odgodit ulazak u prerelease pola dana.

Hahaha, iskreno oduvik sam bia poprilicno discipliniran.

Jedva cekam zaigrat Wildstar, bit ce tesko ujutro se natirat u auto pa 20 min voznje do Splita i teretane, ali sta se mora mora se.

Ali takoder previse sam "launchova" gleda login screen i bia izbacivan sa servera, sjedia u queue-u i gleda u razno razne error poruke, tako da mi iskustvo govori da necu previse propustit :)

A i zena ce bit puno mirnija i manje ljuta sta cu ostatak dana provest zalipljen za komp, ako proveden nesto vrimena s njom i sinom :P

P.S. nova grafulja dolazi tako da je to jos jedna stvar zbog koje jedva cekam sutra \o/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 9:44 (Ashelor).
12 godina

Nemojte si previše planirati vrijeme da budete slobodni prilikom starta igre, na način da uzimate godišnji, uvalite klince ženi, starcima itd., jer prvih par dana u svakom MMO-u je krš i lom sa serverima i slabo se može igrati.

Ja ću za vikend odraditi obiteljske obaveze po PS-u, a kolko stignem igrati stignem. Idući tjedan počinje prava zeka.

17 godina
Wildstar MMO

Nista ne radim van uobicajenog :D

Jedino sto sam predhodnih tjedana manje visio po kompu, bilo je dana kad nisam ni palio, vodio sam zenu/djecu van, bio pristojan muz i otac - do mjere da me zena pitala sto mi je. Sad sve dolazi na naplatu, imam osjecaj da sam si kupio dva tjedna "pretjerivanja" sa game-timeom... Iskreno, i dalje cu bit sa njima, ali kad se u 7-8 navecer sjednem na komp imam osjecaj da cu naletit na razumjevanje sa njene strane, pogotovo sto sam joj najavio da mi krece nesto ovaj vikend.

Godisnji odmor radi igre mi ne pada napamet... Ima srecom posla u firmi, pa pitanje kako cu ga i preko ljeta moc uzimat, ali radije 9. mjesec zapalim tjedan-dva sa klincima i zenom na more, nego tjedan dana pred ekranom... Nije godisnji za to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ja sam uvijek na relase-u uzimao 2 tjedna godišnji ( Swtor , GW 2 ) , i onda bi se vratio raditi poput zombija.... Ono dioptrija par minusa gore :) . Al za Wildstar nažalost ne mogu ....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

8 nas ide u pvp zasad, pa da vidimo ko ce na koju stranu... Ja sam planiro Dominion al mi nije pretjerano vazno jer sam human.

I onda se treba za CMa dogovorit ako ima par ljudi koji bi htjeli bit CM, ja osobno sam uvijek izbjegavo tu ulogu XD

3 Dominion
4 Exile
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
z4yl kaže...

8 nas ide u pvp zasad, pa da vidimo ko ce na koju stranu... Ja sam planiro Dominion al mi nije pretjerano vazno jer sam human.

I onda se treba za CMa dogovorit ako ima par ljudi koji bi htjeli bit CM, ja osobno sam uvijek izbjegavo tu ulogu XD

Meni je isto svejedno koja frakcija, samo da je PvP server.

Edit: Ovdje bi trebali biti podaci o serverima i gildama (nakon što stranica opet proradi).

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 11:42 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

ja i bro dominion :)

0 0 hvala 0
15 godina
Wildstar MMO

Jel ima negdje možda wildstar do 200 kuna? Gledam malo cjene okolo, ali ništa da nađem povoljno. Baš me svrbi novčanik {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Sutra se obavezno moram maknuti iz kuće bar do večernjih sati. Poznavajući prošlost izgubit ću cijeli dan u boksericama, oblokavajući se kavom i neću vidjeti ni sat vremena gameplaya.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

meni isto svejedno,gdje se vecina odluci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Uzeo i ja na g2play, ista priča kao i gore u postovima. Vjerojatno to tako mora biti, sutra ujutro ćemo vidjeti. {#}

Vjerojatno idem na Hazzak s Kazzaka, a sad je pitanje samo Dom or Exi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 13:10 (zeNNoN).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Evo ja sam se prijavia za ovaj guild http://www.auvaguild.eu/

Vidit cu oce li to licit na ista :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Posto jos neznam sta sve hocu od igre neplaniram odma uletit u neki hardcore guild, vise mi pase manja skupina domacih igraca za pocetak pa kad svi vidimo ko sta hoce od igre lako se prebacimo u guildove koji se orjentiraju toj vrsti igre.

doso sam do 6og lvl jos u beti i nisam htio dalje jer sam alergican na rerollanje XD pogotovo u ovoj igri jer mi se onaj pocetak za dominion nikako nije svidio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

bas si razmisljam kako cve start izgledat,uz malo servera, kad ude hrpa ljudi,nek ih samo bude 100,kako ce ici ti qs i koliko ce igru "usporit" kad se tolko igrace nade na jednom mjestu. brojku od 100 sam ovako lupio, vjerujem da ce ih biti dosta vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Frend i ja smo exile, vjerujem da ce se naci dosta istomisljenika. Forsirat exile ili dominion sad izmedju forumasa... mislim svak nek igra sto voli, suludo je ocekivat da ce netko promijenit stranu radi nekog drugog forumasa.

Isto vrijedi i sa klasama i sa ulogom unutar igre/guilda koju pojedini forumasi zele. Naci ce se nakraju svi negdje, a tko ce trebat drustvo, a nadje se slucajno u blizini, uvijek je dobrodosao.

Ono drugo sto sam htio reci, bilo je svakakvih komentara kako se igra previse trudi biti cool, kako ima/nema dovoljno zanimljivog sadrzaja, kako krajolik djeluje genericki i slicno... Iako mogu shvatit dio recenog, pogledajte ovaj filmic koji ukratko sumira Wildstar i recite da vas barem malo ne privlaci:

U prvih 5 minuta igra doista ne djeluje takva i mozda animacija trcanja/skakanja/plesa na pojedinim likovima nije najbolja... Ali koliko je to bitno nakon sto vidite taj link?

EDIT: da, zaboravio sam ranije napisati, serveri su up - skoro cijelu vecer sam igrao PvP, tko zeli, a nije mu kasno moze mozda igrat jos neko vrijeme.

Da nisam igrao betu mozda bi me i privlacilo... Mozes napravit vrtuljak kraj kuce, super {#}.

13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

A što tebe peče taj housing , kao da je to jedini dio igre... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

U želji da izbjegnem hype, više od godinu dana uspješno sam izbjegavao bilo kakve vijesti vezane uz igru. Čak me i interes za igru polako popuštao.

I do jučer navečer, nisam imao pojma ni koje rase će biti zastupljene, ni što su pathovi, warplotovi itd. Ne bi ni znao da headstart počinje već ovu subotu.

No onda sam na Youtubeu naletio na WildStar DevSpeak: Raids video. 

Jebote led.

Odmah me uhvatila nostalgija iz vanilla WoW dana, kad sam večeri provodio sa kolegama iz guilda na TeamSpeaku, pripremajući se za prvi susret sa C'Thunom. Vanilla i TBC WoW su mi još uvijek jedno od najdražih gaming iskustava. I od tada mi niti jedan MMO naslov nije uspio pružiti toliko zabave i uspomena. A probao sam ih puno.

Ni minutu nakon završetka videa već na official stranici upisujem PayPal lozinku.

Još nisam odlučio ni na čijoj strani ću igrati, ni rasu, ni path. Isto kao i WoW prije 9 godina, u igru ulazim bez predrasuda i bez očekivanja, čekam da me iznenadi ili razočara.

That awkward moment when you get in the van and the old man has no candy.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Nemojte zezat mquanya, ima covjek pravo rec svoje misljenje.

Meni je recimo super kaj kraj kuce mozes napravit vrtuljak. Nitko te ne tjera i nicem previse ne sluzi. Dapace cijeli housing segment igre svatko koga ne zanima moze preskocit (iako se time odrice odredjenih bonusa). Stvar je u tome da onaj dio ljudi kojima je to supic i super turbo cool, i stogod ostalo, mogu se time bavit.

Ne kuzim samo kak vas moze smetat "visak" sadrzaja.

Nekom je izvrsno da su svi drugaciji, koliko god to blesavo izgledalo, nekog zadovoljava da ko u WoW-u svi imaju identican gear identicne boje i oblika - ja ne vidim razloga da me smeta kaj netko drugi ima na sovm housing plotu ili kakav armor ili mount ima, znam sto meni pase, sto se meni svidja i sto cu ja imat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

SVe teče po planu, serveri su down, a druga kava je na stolu.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

ja jos cuclam prvu... trebat ce icu u nabavu nove vrece ako ovako nastave...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

A ja na poslu , ljut ko pas ......  Znači još su down serveri ???

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dragi ne tresi se , loggat cemo se oko 2 :) evo 304 put upisujem sifru..authenticating...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice