Moras crackat.
Bude li još itko spominjao crack ili davao nekakve savjete u vezi crackiranja dobit će direktno crveni karton.
ma je piratski je.ali se instalira sve do kraja,stavi ikonu na desktop i kada kliknem na nju kaže mi da ubacim original dvd.dali možda nešto treba krekirati.hvala unaprijed
Nije loša igra, ali Driver je Driver
Pozdrav,
Kako preci onaj dio kad se moras prestrasiti onaj cikica Felipe u autu, ne kontam sta se mora uraditi da se zavrsi, na mapi nema gdje ga moram odvuc i tako to .... znal ko ???
Dali bi igra radila na
Proc 3.66 Intel
Grafika 512 MB GeForce
Memorija 1,50
???
Dali bi igra radila na
Proc 3.66 Intel
Grafika 512 MB GeForce
Memorija 1,50
???
Yep
Medium predpostavljam
Možda nešto i high.
Zna li neko zasto ne mogu pokrenuti navedenu igru kada treba da pise pres enter sve usteka mozda mi trebaju 9.9 drajveri.
Jos jedino da probam sa ATI 6.6 drajverima.Ša mislite?
Samo trebaš ludo voziti i to je to.
Instalirao sam igru i kada pokrenem new game poćne glazba, i onda se pojavi crni ekran (glazba i dalje svira) i ništa se ne događa
. Znam da mi je procesor preslab, ali mislim da bi na low detaljima ipak mogao igrati. Jel netko uspio igrati sa single core procesorom?
Ovo su minimalni zahtjevi:
Processor: Intel Core 2 DUO @ 2 GHz
Memory: 2 GB
Hard Drive: 9 GB Free
Video Memory: 512 MB (NVidia GeForce 7900/ATI Radeon x1950)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Hvala fareee-u, instalirao sam starije drajvere koje sam dobio sa grafičkom i sada mi radi 
Sa drajverima 10.1. mi nije radilo, a sa 8.12. mi radi
Instalirao, i igrao malo.
Prvi utisci baš i nisu dobri.
Kao prvo igra nema mogućnost menjanja podešavanja grafike sem što ima mogućnost menjanja rezolucije.
Foot gameplay mi je slab.
Dok ovako vožnja je ajde recimo ok.
Solidna igra 5/10.
Prije nekoliko dana instalirao sam wheelman na pc pokrenuo i sve radi kako treba ali nema zvuka, dali neko mozda zna u cemu je problem. Sve ostalo je predobro i igrica je ekstra. Unapred hvala !!