ACF Fiorentina 0-2 Manchester United FC
Manchester United FC 3-0 Fiorentina ACF
gg wp
ACF Fiorentina 0-2 Manchester United FC
Manchester United FC 3-0 Fiorentina ACF
gg wp
Salke 2:2 Newcastle
Newcastle 2:2 Salke
FC Shakhtar 6 - 0 AC Fiorentina
AC Fiorentina 0 - 4 FC Shakhtar
GG
Real Madrid CF 3:3 Juventus
Juventus 1:1 Real Madrid CF
E samo da ti kazem da si krivo upisal u tablice, zadnja grupa.
Liverpool - AC Milan 0:1
Odmah ce mo to rijesiti...
Swansea City - Manchester City 7:3
kako je moga izgubit s cityem ????????
Sta je vazno s kim igras ? :D
Pa normalno kad sam pre jak..tak ćeš i ti završiti... :)
Ekipa, veceras cu upisati rezultate...Sada moram brzo do grad jer ce me ubiti mala...G1g1 i dex, ispravio sam greške...opet pogledaj te za svaki slucaj...pozzzz
EDIT:
BTW. Ubija ovaj Milan, kao u stara dobra vremena A bogme i Srna and Dudu
Zamolio bih gospodina sa origin id: divosapro da me prihvati u prijatelje kako bismo odigrali utakmice!!!
Pa normalno kad sam pre jak..tak ćeš i ti završiti... :)
hahaha jedva čekam
NEWCASTLE-CHELSEA 2:0
Vidim bilo je žestoko između Juventusa i Reala
Ako se desi da vas ne želi spojiti, probajte sljedece:
Kada uđete u igru, idite na PLAY, pa zatim na +MORE -> MATCH LOBBIES. Dole pri dnu vidjet ce te Y (kreiraj sobu), te potom na svom gamepadu kliknite Y ili trokut. Nakon klika pojavit ce vam se room settings. Napisite ime sobe, slozite password i stavite friends only i skoroz na kraju kliknite na create room. Kada ste kreirali sobu, sa RB pozovite frenda u nju (malo gey zvuci, ali sta bi sada ). Kada se pojavite obojica, neka jedan od vas pozove onog drugog...Cjeli postupak ponovite kada budete igrali drugu tekmu.
Ovako smo JA i ManOfTheMatch141 rijesili stvari, jer nas nije htjelo uobicajeno spojiti.
Svi rezultati su upisani a grupe ažurirane...Malo pročešljajte stanje u tabelama i ako ima grešaka, javiteee...Laku noc!
AC Milan - Liverpool 7-2
Odigrali do 55min 3-2, izbacilo nas iz igrice
pa smo odigrali 35min 4-0.
Tko ima za odigrati sa Interom, moze danas iza 19h... :D
Hvala
AC Milan - Liverpool 7-2
Odigrali do 55min 3-2, izbacilo nas iz igrice
pa smo odigrali 35min 4-0.
Cestitam Milanu i njihovom Manageru, jer su prvi osigurali prolaz u knock-out fazu bez poraza.
Man City 0:4 Bayern
Bayern 3:1 Man City
Pozivam ove u grupi C da živnu malo.Kada bi ste po danu igrali samo jednu tekmu, zavrsili bi ste do sljedece nedjelje. Potrebno je izdvojiti smijesnih 12 min.
Nemojte dozvoliti da sav trud bude uzalud.
Ja VAS lijepo molim.
Što točno ce odlucivati o prolasku grupne faze u slučaju istog broja bodova? Međusobni susreti ili gol razlika? Da se to odmah riješi da nebi bilo :)
Što točno ce odlucivati o prolasku grupne faze u slučaju istog broja bodova? Međusobni susreti ili gol razlika? Da se to odmah riješi da nebi bilo :)
Međusobni susreti, pa tek onda gol razlika(dopisano i u početni post post).
BTW. Upisao sam ti 2 boda. Nemoj da mislis da sam loš matematicar, kao ni to da te zelim zakinuti ...Bio sam odlican ucenik od 1. osnovne do 4. srednje, a na faksu nije bilo matematike (bit ce da sam zbog toga zakrzljao).
Bayer 04 3 - 2 FC Shakhtar Donetsk
FC Shakhtar Donetsk 1 - 0 Bayer 04
Leverkusen 3 - 2 FC Shakhtar
FC Shakhtar 1 - 0 Leverkusen
Nemojte me krivo shvatit, ali ovo Ultra Def i High pressure gluposti... unistava cijelu igru... samo L1 + trokut i rokaj... treba se nekako limitirat da se igra pravi nogomet...
FC Shakhtar 0:3 Manchester United FC
Manchetser United FC 3:2 FC Shakhtar
gg wp
ultra def sam igro od 80min u prvoj, u durgoj od drugog poluvremena jbg vidim i ja daje sime bolji od mene ali eto nije zabio svoje sanse... high pressure nisam igro nikako
FC Shakhtar 0:3 Manchester United FC
Manchetser United FC 3:2 FC Shakhtar
gg wp
ultra def sam igro od 80min u prvoj, u durgoj od drugog poluvremena jbg vidim i ja daje sime bolji od mene ali eto nije zabio svoje sanse... high pressure nisam igro nikako
Bravo za Man United...Odradio je grupnu fazu glat (sto bi rekli). Maximalnih 18 bodova.
Ma necu te tući...Imas cijeli tjedan, a ti bi odustao odmah prvi dan. Jbt., imas najči klub u skupini a bojiš se. Mislim stvarnooo...
Kad sam rekao da se bojim? Danas me nema doma cijeli dan. Javio sam ekipi da možemo sutra odigrati između 11 i 14h. Poslije idfem na pravi nogomet pa me nema do kasno navečer.
Dakle, tko je samnom u skupini možemo odigrati sutra od 11 do 14h. Bit ću za računalom
@kodak
primiosam 5 golova a ne 2 pa ispravi kad stignes
Ma necu te tući...Imas cijeli tjedan, a ti bi odustao odmah prvi dan. Jbt., imas najči klub u skupini a bojiš se. Mislim stvarnooo...
Kad sam rekao da se bojim? Danas me nema doma cijeli dan. Javio sam ekipi da možemo sutra odigrati između 11 i 14h. Poslije idfem na pravi nogomet pa me nema do kasno navečer.
Dakle, tko je samnom u skupini možemo odigrati sutra od 11 do 14h. Bit ću za računalom
To je više bilo da te isprovociramo kako bi se trznuo...Ništa loše nisam mislio moj frendu.
Sad lijepo odradi grupnu fazu, pa se vidimo u Round 16
Sravnio sam sve sve grupe i raspored tekmi...Trenutno nema gresaka. Pozzzz!!!