Warhammer 40,000 - Space Marine 2

poruka: 12
|
čitano: 3.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci
protjeran

Nema teme za ovu igru. Kao veliki fan universa i jedinice, čekao sam nastavak 13 godina. Bome fine ocjene na Metacriticu, upravo downloadno i krećem igrati. Volim ove Gears style igre, a setting mi je masu puta draži od samih Gearsa.

U traileru kompanija Ultramarinaca dolazi u pomoć Cadijskom pješačkom regimentu (da, oni sa najvažnijeg carskog planeta-utvrde Cadije), koji slove za najbolje "obične" vojnike carstva, a zajedno se bore protiv Tyranida (koji pripadaju istoj skupini kao i oni iz RTS-a Dawn of War 2, tko je igrao prepoznat će Hive Fleet Leviathan).

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2024 19:19 (Kido Butai).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ehhm igra ko, ja se dvoumim da kupim, 43 na aleyykeyu. 

Prvi dio mi je bio fora iako se ne sjecam detalja

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Warhammer 40,000 - Space Marine 2
Nakon HCL recenzije kao netko koga zanima samo SP ova igra mi je razočaranje. Kampanja od samo 10 sati se za tu cijenu ne isplati. Gold I Ultimate verzije su isključivo orijentirane na MP. Kupit ću u budućnosti ali minimum 50% popusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Odigrao SP i solidno je, kratko i old school. 3/5 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Warhammer 40,000 - Space Marine 2

8/10. Prekratko i repetitivno. U WH sam preko 25 godina i kao HC fan, velim- čekajte popust. Ne vjerujte glupim fanboy youtuberima koji bi za govno upakirano u Warhammer dali pozitivnu ocjenu.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 15:34 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A dobro, uzeo ovak i onak boltgun za malo napucavanja, i meni se 40 malo čini puno za 8h sp. MP me bas ne zanima. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pve je odličan i zabavan, ako netko igra neka me doda

buraz i ja nekad igramo

MoRsKka DZuKeLA
igra je top, od kampanje do pve,a  i pvp je nešto novo, nije sweaty kao ostalo smeće na tržištu, definitvno je sjeo vrhunski

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 mjeseci
protjeran

Ja sam odigrao igru i oduševljen sam. Prije ovog dijela po treći put sam prešao jedinicu, čisto radi refreša storyja i mehanike igre. Nastavak je superioran u svemu, gameplayu, grafici (očekivano) i priči. Igra je baš pogodila taj Warhammer setting do kraja, gameplay je zarazan, trajnost taman pogođena. Ne slažem se s kritikama da je ova igra prekratka, jer da je duža bila bi prerepetitivna. Za one koji traže još imate MP gdje igrate misije koje imaju priču i paralelno se odvijaju s onima iz kampanje. Sve one misije o kojima Titus komunicira drugim timom tokom kampanje se mogu odigrati i iz njihove perspektive.

9/10 od mene, odličan old school TPS u modernom ruhu.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Dobro urađena i dobro izgleda bez RT i kerefeka. Sponzoriran od AMD bolje radi na nevidiji ali sve je to zanemarivo slično. Nema drivera još.

Edit:8gb vrama dovoljno za 4k znači developeri znaju posao.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2024 14:10 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ponavljam upit, igra li netko operations, treba mi netko tko iole shvaća game mehaniks, strašno je public igrat na većim težinama

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Pozdrav, ekipa, igra li tko operacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

igrali buraz i ja aktivno otkako je izašla, sad malo chill, ali mislimo opet.

add me na steam, poslat ću ti privat

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice