Warhammer 40,000 - Space Marine 2

poruka: 15
|
čitano: 6.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
neaktivan

Nema teme za ovu igru. Kao veliki fan universa i jedinice, čekao sam nastavak 13 godina. Bome fine ocjene na Metacriticu, upravo downloadno i krećem igrati. Volim ove Gears style igre, a setting mi je masu puta draži od samih Gearsa.

U traileru kompanija Ultramarinaca dolazi u pomoć Cadijskom pješačkom regimentu (da, oni sa najvažnijeg carskog planeta-utvrde Cadije), koji slove za najbolje "obične" vojnike carstva, a zajedno se bore protiv Tyranida (koji pripadaju istoj skupini kao i oni iz RTS-a Dawn of War 2, tko je igrao prepoznat će Hive Fleet Leviathan).

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2024 19:19 (Kido Butai).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ehhm igra ko, ja se dvoumim da kupim, 43 na aleyykeyu. 

Prvi dio mi je bio fora iako se ne sjecam detalja

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Warhammer 40,000 - Space Marine 2
Nakon HCL recenzije kao netko koga zanima samo SP ova igra mi je razočaranje. Kampanja od samo 10 sati se za tu cijenu ne isplati. Gold I Ultimate verzije su isključivo orijentirane na MP. Kupit ću u budućnosti ali minimum 50% popusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Odigrao SP i solidno je, kratko i old school. 3/5 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

8/10. Prekratko i repetitivno. U WH sam preko 25 godina i kao HC fan, velim- čekajte popust. Ne vjerujte glupim fanboy youtuberima koji bi za govno upakirano u Warhammer dali pozitivnu ocjenu.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2024 15:34 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A dobro, uzeo ovak i onak boltgun za malo napucavanja, i meni se 40 malo čini puno za 8h sp. MP me bas ne zanima. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pve je odličan i zabavan, ako netko igra neka me doda

buraz i ja nekad igramo

MoRsKka DZuKeLA
igra je top, od kampanje do pve,a  i pvp je nešto novo, nije sweaty kao ostalo smeće na tržištu, definitvno je sjeo vrhunski

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
neaktivan

Ja sam odigrao igru i oduševljen sam. Prije ovog dijela po treći put sam prešao jedinicu, čisto radi refreša storyja i mehanike igre. Nastavak je superioran u svemu, gameplayu, grafici (očekivano) i priči. Igra je baš pogodila taj Warhammer setting do kraja, gameplay je zarazan, trajnost taman pogođena. Ne slažem se s kritikama da je ova igra prekratka, jer da je duža bila bi prerepetitivna. Za one koji traže još imate MP gdje igrate misije koje imaju priču i paralelno se odvijaju s onima iz kampanje. Sve one misije o kojima Titus komunicira drugim timom tokom kampanje se mogu odigrati i iz njihove perspektive.

9/10 od mene, odličan old school TPS u modernom ruhu.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dobro urađena i dobro izgleda bez RT i kerefeka. Sponzoriran od AMD bolje radi na nevidiji ali sve je to zanemarivo slično. Nema drivera još.

Edit:8gb vrama dovoljno za 4k znači developeri znaju posao.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2024 14:10 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ponavljam upit, igra li netko operations, treba mi netko tko iole shvaća game mehaniks, strašno je public igrat na većim težinama

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Pozdrav, ekipa, igra li tko operacije?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

igrali buraz i ja aktivno otkako je izašla, sad malo chill, ali mislimo opet.

add me na steam, poslat ću ti privat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

iznenadilo me koliko je igra živa i igrana, ekipa radi, bacajun pečeve, preko 20k igrača aktivno.

nova klasa je top.

Igra tko?

Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine

Praise the Omnissiah, sacred father of the forge of man!
Techmarine je top, samo da je bolji polozaj onih sentry ili da imamo neki skill ili kao granade slot samo za techmarina kao postavljanje novog sentry to bi bilo topcina!!!!

15 godina
ITguy404 kaže...

Praise the Omnissiah, sacred father of the forge of man!
Techmarine je top, samo da je bolji polozaj onih sentry ili da imamo neki skill ili kao granade slot samo za techmarina kao postavljanje novog sentry to bi bilo topcina!!!!

op pun krc bi bio

sentrye redovno nađem kad počistimo sve, ali svejedno njegov top je strašno satisfaktoran da nisu istine :)

predobar dodatak igri je tech, a priča li se šta za apotekara?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice