Warcraft 3 dota

poruka: 12
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota

dali netko zna kako da kickam igraca u doti ako igram preko garene.ja hostam i ocu ga kickat kako da to napravim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dota

Nikako nemozes. Jedino se igrati sa net limiterom ali nisam siguran dali ce on moci to 100% napraviti ali sam cuo da se moze pa sretno.

17 godina
neaktivan
Warcraft 3 dota

Ma mozes, jednostavno tijekom hostanja(ono kada jos joinaju)upres na njegovo ime i onda ti se pokaze ono, open, close, computer(easy) itd... I onda kada upres na njegovo ime stitsni open.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warcraft 3 dota
Living.Dead kaže...

Ma mozes, jednostavno tijekom hostanja(ono kada jos joinaju)upres na njegovo ime i onda ti se pokaze ono, open, close, computer(easy) itd... I onda kada upres na njegovo ime stitsni open.

Da, to je istina ali ja mislim da je on mislio kako kickati ljude tokom igre Cool.
17 godina

da ja mislim kickat tokom igre

17 godina
neaktivan
probaj custom kick od shadow frencha al nisam ziher da to detekta ko hack
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

A tijekom igre se ne može, zato na pazi joinanja pazi na lvle. Predlažem ti cro dota room 2, dosta pro igraci.

17 godina
neaktivan
Warcraft 3 dota

točno tako... postoji custom kick al se tretira kao hack... što je i uredu... ako ti se ne igra sa nekim stavi ga na ban list i rijeseno.... custom kick je lame jer dopusta njubovima da kickaju protivnike dok ne budu dovoljno jaki da pobjede... lame

ako si dobar počni u cro 2 i upoznaj ekipu.. a kasnije kreni u high lvl room kad postanes malo bolji :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sinco kaže...

točno tako... postoji custom kick al se tretira kao hack... što je i uredu... ako ti se ne igra sa nekim stavi ga na ban list i rijeseno.... custom kick je lame jer dopusta njubovima da kickaju protivnike dok ne budu dovoljno jaki da pobjede... lame

ako si dobar počni u cro 2 i upoznaj ekipu.. a kasnije kreni u high lvl room kad postanes malo bolji :D

Da da samo upali shadowfrench i garenu i možeš se pozdraviti sa accountom, dobiješ lijepo ban još ako si visok lvl bye bye Cool. Garena koristi neki "anti-cheat" engine i skenira ti programe koji su ti trenutno upaljeni tako da ti ja preporučam da se neigraš s tim. Ako hoćeš gejmove bez livera, nađi si još četvoricu i u clan war roomove tamo ti nema livera a i igre su 5 puta zanimljivije. I da ako stvarno hoćeš kickati nekoga tokom igre bez nekog hacka probaj se igrati sa net limiterom, to ti je bar ja mislim jedina šansa, ali bolje ti je onaj prijedlog prije što sam ga stavio, toliko od mene.
Pozz
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 0:07 (Psycho_Cro).
17 godina
Warcraft 3 dota

ok onda necu to ni pokusavat... i a igram po eu roomovima ali igram i u cro01 i cro03 zato sto sam 12 lvl pa nemogu u cro02...dodajte me na garenu ako ocete..igram dosta dobro imam dobar skill ..xD

GARENA= mariovk

ako ima neki pro molio bih da me doda da odigram jednu protiv njega da malo naucim ..xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warcraft 3 dota

Aj dodat cu te pa cemo bacit koju partiju. Ja sam Living.Dead(naravno:) lvl 18. BTW ovo naravno se ne broji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warcraft 3 dota

Pa jednostavno se prijavi za CDL testgame i ako ti nakon odigrane vouch prođe igraš sa normalnim igračima i nemaš brige da moraš kickavat nekoga :D. Inače budem i ja u cro2, ali bacim game-dva najviše dnevno, dop** mi već polako.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice