War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: War Thunder
Milka30 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nego zanima me jel ima kod drugih nacije sličan avion kao P47 thundebolt? Pod sličan mislim da može nositi rakete, bombe ili bez raketa pa samo puno bomb kojim mogu uništiti više tenkova i još plus je fighter koji se može boriti sa ostalim zrakomlatima. Ovo me zanima samo radi realistic ground battlesa

Pa IL kod Rusa ti to sve moze,nosi rakete,bombe i ima znatno jaći cannon(neke linije još imaju i gunnera)XD!

IL je solidan isto al se nemre baš fajtat s drugim avionima ko P47.

SVEMOGUĆI
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Točno, ameri uopće nisu loši i imaju dobre avione. Loši su igrači koji s njima igraju i ne trude se uopće penjat gdje se američki avioni najbolje i ponašaju, na 5-6 k alt.

edit: evo kad smo već kod najboljih rundi 

IS-2 me toliko naživcirao ovaj vikend da sam ga počeo istraživati. Želim i ja biti OP kralj na mapi. Inače Tiger H je totalno u krivom BR.u
Nema ni T od njegovog imena na terenu. Nema ni tenka koji me ne može probiti sprijeda, hulldown, angle 45°, skriveni prozor od vozača, samo 35 granata gotovo ništa ne znače! Užas kako se naživciram u zadnje vrijeme kada igram Njemce, imam osjećaj da su svi upareni s end war tenkovima i da su nikakva prijetnja na terenu. Na kraju tko se još skriva od Tigera, dapače frontalno jurišaju na mene dok ja plačem kada me 1 shootaju. Istražujem sada IS-2 čisto da vidim da li ne znam igrati Njemce ili je balans u igri opako na strani Rusa.

live and let live
15 godina
neaktivan
War Thunder

Dugo sam igrao  sa is-2 i is-2, mod 1944 (velika razlika pogotovo slope armor obican is-2 pogine uzasno lako) i realno tenk je lagan dosta za igrat... top je odlićan ali kupova je laka za probit tako da se s njime treba igrati s dosta skrivanja jel nije baš izdržljiv pogotovo ako onaj ko te gadja zna tvoju slabost.IS-2 municija je solidna ali se vidi nedostatak iste municije ako ti uleti neki heavy tank tipa tigar 2 H ili ferdinand a moze  i jagtigar.  Njemci su mi bezveze do nekog 4 ili 5 tie-ra.... sad sam krenuo amere upravo istrazio hellcat-a i zadovoljan sam sa američkom linijom tenkova... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 12:08 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Za američke avione ne znam što bih rekao.

Recimo to ovako - 95% pilota ih igra krivo - i prije ili kasnije krenu igrati turnfajt

onih ostalih 5% nisu krivi za to, ali mi idu na živce.

Dakle momci igraju kako treba. Uzmu p51, odvedu ga na 6-7 000m. Imaju brzinu na ravnome i nitko ih ne može uloviti.

Ti piloti znaju da je brzina i visina zakon. Kapa do poda.

Ipak ostane 1 dobar pilot p51 u igri. Nas njemaca ostane 4-5. Lik samo bježi ravno na 7000m

Pokušava igrati na headon, ako izbjegneš on samo nastavi ići pravocrtno ravno. Nitko mu ne može ništa, a gorivo je sve bliže kraju.

Netko će ga srediti. U to nema sumnje. Ali brate ne da mi se ganjati jednog ili dva mustanga 40 minuta nakon što je američki tim ubijen za manje od 10 minuta.

mag.iur.

0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Jesu li oni što mjenjali po pitanju rewarda za silvere i popravke tenkova? Pa skoro stalno sam blizu 0 ili minus. Ubijem jučer 5 likova oni meni unište 2 tenka, sa time da sam zauzeo jednu bazu i dobije 10000silvera na kraju, a popravci me koštaju 8000. I tako stalno.

Eto sad ubio 5 tenkova. 1 sa avengerom, 2 sa Typhoonom 1 sa fireflyem i 1 sa achillesom. Na kraju dobije 13k silvera, a popravci me dođu 14k i nešto sitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 12:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Bez premiuma se ne isplati igrati high tirovi... pogotovo arkada di mozes skršit sve avione.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Bez premiuma se ne isplati igrati high tirovi... pogotovo arkada di mozes skršit sve avione.... 

Ma realistic ground battles igram, a arkadu ne. Kad želim pare idem Realistic air igrati, ali opet strašno kako slabo zarađuju tenkovi.

13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

IL je solidan isto al se nemre baš fajtat s drugim avionima ko P47.

Ma naravno da ne moze,ali kolega je pitao za avion koji nosi rakete i bombe,kao Thunderbolt,jer mu treba za ground unitse!

To je onda jedino IL!

Ali...nije IL tako niti loš avion za fight sa drugim avionima (ne za dogfight)ali,ima te cannone dalekoga dometa te plus taj nekakav cudan spread metaka u metu,tesko za objasniti,ali u head-to-head situacijama IL ce razvaliti svakoga.Još kada,poput mene,khm...naucite kako ciljati sa Iljušinom na 1.5 km,nema vam ravna!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
Korny1603987 kaže...

Za američke avione ne znam što bih rekao.

Recimo to ovako - 95% pilota ih igra krivo - i prije ili kasnije krenu igrati turnfajt

onih ostalih 5% nisu krivi za to, ali mi idu na živce.

Dakle momci igraju kako treba. Uzmu p51, odvedu ga na 6-7 000m. Imaju brzinu na ravnome i nitko ih ne može uloviti.

Ti piloti znaju da je brzina i visina zakon. Kapa do poda.

Ipak ostane 1 dobar pilot p51 u igri. Nas njemaca ostane 4-5. Lik samo bježi ravno na 7000m

Pokušava igrati na headon, ako izbjegneš on samo nastavi ići pravocrtno ravno. Nitko mu ne može ništa, a gorivo je sve bliže kraju.

Netko će ga srediti. U to nema sumnje. Ali brate ne da mi se ganjati jednog ili dva mustanga 40 minuta nakon što je američki tim ubijen za manje od 10 minuta.

Otkad su to Američki avioni postali kraljevi BnZ taktike? Prosječni su penjači i slabi su im topovi. Njemci su tu kraljevi, iako, uz par BF iznimki, nisu posebno dobri penjači, posebno FW serija, gunovi su na mjestu.

Teza da je brzina i visina bitna vrijedi za sve avione, svi trebaju energiju?!? Ipak neki imaju bolji turn time pa su dobri u dog fightu, neki su mix svega ali Njemci su uvijek bili kraljevi BnZ taktike :) Zar se to promijenilo?

Samo moje skromno mišljenje. 

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 13:20 (smiglcro).
17 godina
Problem je što su se ova 2 penjala od samoga početka. Najviši su avioni u meču, izravnaju se na 7500m i idu samo ravno preko 500 kmh. Dok mi njih uočimo i krenemo se penjati brzinom 250 kmh za to treba vremena. Ne možeš na njima raditi bnz jer bi se ti morao popeti na 9000 m, imamo možda 20 min goriva, a da im se približiš trebaš 15 minuta. Izbjegneš headon njihov i okreneš se za njima.... Ne možeš ih stići. Trollovi. Neće nas bnzati, neće ništa osim headona i drže brzinu i visinu. Obično kad im priđem imam goriva za 3 min borbe, a ne mogu ih sustići.
mag.iur.
11 godina
smiglcro kaže...

Otkad su to Američki avioni postali kraljevi BnZ taktike? Prosječni su penjači i slabi su im topovi. Njemci su tu kraljevi, iako, uz par BF iznimki, nisu posebno dobri penjači, posebno FW serija, gunovi su na mjestu.

Teza da je brzina i visina bitna vrijedi za sve avione, svi trebaju energiju?!? Ipak neki imaju bolji turn time pa su dobri u dog fightu, neki su mix svega ali Njemci su uvijek bili kraljevi BnZ taktike :) Zar se to promijenilo?

Samo moje skromno mišljenje. 

Po mojem iskustvu, a igrao sam najvise Njemce, da promijenilo se (naglasak na zadnji patch). Uvodjenjem termodinamike, Ameri su se izjednacili (ako cak ne i u laganoj prednosti). Manual Engine Control je sada obavezan, i tu Ameri imaju vise opcija koja im omogucuju izvlacenje maksimuma iz aviona. 99% Njemaca ima samo kontrolu zracnog ili uljnog hladnjaka, nema kontrole smjese, napadnog kuta propa, superchargera. Kao sto sam spomenuo jucer FWi su izgubili combat flaps.

16 godina
War Thunder

Najbolje iskorišteni boost IKAD

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Najbolje iskorišteni boost IKAD

Dobar,dobar,JBG kud nisam sacuvao da vidiš moj score od nekidan:

+500%RP-na dobiveni talisman(prva pobjeda)

+50%RP-na simulator event sa avionima

+300% silver-na dobiveni talisman

Ukratko,oko 1.5h igranja,bačeno oko 35 tona bombi na baze i 12 killova...

dobio sam

oko 230 000 RP i 600 000 silvera XD

-Nakon patcha skuzio sam jedan zajeb u simulatoru na Dornierima 4.7 b.r,gunnerima NIKOGA ne mozes ubiti,nikako-niti pod razno?

-Njemacki fighteri su znatno poboljšani u stabilnosti!

11 godina
Milka30 kaže...

-Njemacki fighteri su znatno poboljšani u stabilnosti!

Ovo nije tocno. Low tier bf e3 i e7 sad na granicnim brzinama ne rade valjak , vec bure valjak. To nikako nije poboljsana stabilnost vec upravo suprotno.

13 godina
Super64 kaže...

Ovo nije tocno. Low tier bf e3 i e7 sad na granicnim brzinama ne rade valjak , vec bure valjak. To nikako nije poboljsana stabilnost vec upravo suprotno.

Pa dobro sada,nisam igrao low tier,tako da za njih ne znam!

Ali evo,upravo izlazim iz bitke sa D9,A5-U2 i K4,ma do jaja su,naslagao sam 7 killova i mozes zaista se sa njima ponasati kao sa Japanosima!

11 godina
Milka30 kaže...
Super64 kaže...

Pa dobro sada,nisam igrao low tier,tako da za njih ne znam!

Ali evo,upravo izlazim iz bitke sa D9,A5-U2 i K4,ma do jaja su,naslagao sam 7 killova i mozes zaista se sa njima ponasati kao sa Japanosima!

Ne igram arkadu. U realitiju je glock sad sveprisutan. Prije su Njemci bili kao malo imuniji na to, vise nisu, iako to nema veze sa stabilnoscu, ima sa time da mi je totalna nepoznanica da su sad ti avioni ko Japanski. Meni nisu ni blizu. Letnih karakteristika istih kao prije, ali su drugi napredovali dodatkom raznih opcija koje sam spominjao.

13 godina

Kolega,ja cijelo vrijeme govorim o simulatoru.Stabilnost ti nema nikakve veze sa arcadom.

Prije u simulatoru je bio potreban mali trzaj mišem i vec si u barrel rollu,sada mrdaj koliko god hoces.

U simulatoru!

13 godina
War Thunder

Ovo se zove "lucky punch"!

I nije mi se desilo slucajno,ono da sam pucao bezveze,nego sam ga u trenutku prvoga slow motiona skuzio i pomislio-jbg sta mogu izgubiti!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako igraš sa mišem.... zašto ne vidim ono polje po kojem se miš kreće. (Prije sam igrao i ja mišem, oko 900 mečeva - "mouse joystick standard" postavke)

mag.iur.
13 godina
Korny1603987 kaže...

ako igraš sa mišem.... zašto ne vidim ono polje po kojem se miš kreće. (Prije sam igrao i ja mišem, oko 900 mečeva - "mouse joystick standard" postavke)

Izvučeno je sa replaya.

15 godina
War Thunder

Jako zanimljivo
http://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=306248

I fala k da je tiger H1 dobio malo ljubavi :) 

live and let live
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
smiglcro kaže...

Jako zanimljivo
http://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=306248

I fala k da je tiger H1 dobio malo ljubavi :) 

Uuuuuu ovo ce biti hebena stvar(ovo sa grmljem),za sve nas koji igramo simulator na max grafici,biti ce poprilicno zajebana stvar!Ionako su tenkovi teško uocljivi,a ovako ga neces vidjeti nikako!

Naravno,ima ekipe koji igraju na low postavkama i oni ce biti u prednosti!

Isto tako TU za dodatke armora!

15 godina
War Thunder

Kako mi ovo sve smrdi na prvi april :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Kad ce bit updateano to s grmljem? I dali ce to svi moc koristit ili samo premium korisnici?

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

Kad ce bit updateano to s grmljem? I dali ce to svi moc koristit ili samo premium korisnici?

Vjerovatno uskoro(par dana) a prema prvim informacijama kupovat će se sa golden eaglovima

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
War Thunder

Jedna stvar mi nije jasna u tenkovima. Zasto se nekad commander,gunner ili driver onesvjeste kad dobijem šus od nekog tenka a opce nisam propucan? Od čega padne u nesvjest nije mi jasno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

90% šanse da te pogodio ruski tenk ;).. S moje strane gledišta ako si u malom prostoru kao tenk i dobiješ granatu koja ti zatrese tenk moguče da od tog šoka neko lupi glavom ili slično...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 15:15 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

90% šanse da te pogodio ruski tenk ;).. S moje strane gledišta ako si u malom prostoru kao tenk i dobiješ granatu koja ti zatrese tenk moguče da od tog šoka neko lupi glavom ili slično...

Tako nekako je to u pravom životu, navodno kakav god pogodak makar ne probija je tolko glasan unutra da ne čuješ jedno vrijeme. A HE granata ili neka velikoga kalibra makar ne probije ima takav utjecan da sa druge strane odlomi komadiće metala i može ozljediti posadu. To tako otprilike u igri funkcionira sa HE grantama i raketama. Ali opet sve bi to on morao čuti, a ne da nema nikakvog zvuka, što je vjerovatno bug jer se i meni znalo desiti. Jednostavno ti pola posade krepa, a nisi ni vidio ni čuo metak što bi moglo biti do laga ili nekakve neuspijele sinkronizacije između servera i igre.

E da ponekad se i posada ozljedi kad udariš i neki predmet, desilo mi se nekoliko puta da mi piše crew K.O. Pogotovo ako je lag pa te vraća naprijed-iza pa završiš u nekom predmetu ili kući.

15 godina
War Thunder

Last man standing je takvo besmisleno smeće. Mislim gdje je tu opće logika... Za AA mi treba 5 granata dok pobijem sve...

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Dobra je to stvar avi ovisno o situaciji u kojoj se nalatiš... normalno da mi je beskorisna ako u mene cilja 4 tenkova sa sve strane... Ali u realisticu bi bila dobra stvar za situacije gdje si nekoga upravo ubio i on je prema tebi ispalio granatu... pa poslje laganini se pomicati i po potrebi pucati i tako radit izmjene...

Btw evo upravo istražio modifikaciju za  dodatni "armor" Šteta što se nemoze stavit po volji..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 10:25 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice