War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 435.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
War Thunder

Čisto preporuka za voip -> https://discordapp.com/

TS, skype, ventrilo i svi ostali postanu smiješni :)

Razlog leži u jednostavnosti korištenja, pošaljem ti link i u 2 klika si na mom serveru, nema instalacije, nema kreiranja korisnika, nema unosa ip adresa. Čisto i jednostavno, pogotovo kada igraš s random ekipom :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
War Thunder

Mnogo puta sam "otišao" nakon slijetanja ako sam bio zadnji igrač i svaki otpor je bio uzaludan.

Ovo što ti opisuješ je trolanje i kao takvo bih kaznio. Jedno je otići u hangar i tekma je gotova, a drugo je ovo skakanje i čekanje

da AAA nešto napravi.

mag.iur.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: War Thunder

Ma što će benati. Benali su me iz chata jer sam napisao liku da ne siluje spawn i to silovanje je bila uvreda. Isto je i na njihovom forumu spomeneš rape i odmah di brišu post.

Teamkilleri i abuseri prolaze nekažnjeno non stop. Pa ima onaj jedan lik što je prvi na leaderboardsu u b25 ili b17(uglavnom neki od USA bombandera sa dobrim turretom iza). To je izveo tako da je u najviše u sim, a tu i tamo i realistic stajao negdje na podu sa bombarderom i pucao po avionima iznad njega, imao je neku lokaciju na kojoj ga teško pogoditi,a njegovi gunneri sve skidaju. I boli ih briga, a ovakvi su mi najgori kao što ih ti spominješ. Vide da će izgubiti i onda lete iznad svoje baze ili se spuste i čekaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 18:07 (Jack Sparrow).
15 godina
Super64 kaže...

Ekipa kavo je vase misljenje oko "airfield bail out abusea"?

Jucer igrao partiju na siciliji, skinuli smo sve spitove sa neba, ostali sa cetri lovca i jednim dornierom. Misli smo da je gotovo kad ono jos jedan negdje. Otiso provjerit njihov af, p51 na stazi. Vrtim oko njega na 5k, on ne mrda. Reko afk je lik, vidim mu nick crveni se, spicim na njega dive on nestane, izvucem on se pojavi. Odem natrag do svoje baze, rearmam vratim se sve isto s time da su ga jos dvojica iz ekipe napadala to vrijeme. Osim sto je passive behaviour, jos je i exploiter, abuser. Ne da sam popizdhio..... ovo treba popravit, ovakve pi... od igraca treba banat.

Još prije godinu dana je rečeno da će napravit nešto po tom pitanju i još ništa.

Ja sam osobno pisao teme i teme na njihovom forumu uvezi ovoga, bug reportove i ostala sranja kako bi to mogli popravit. Otkako su napisali da će "popravit", odonda nisu spomenili ni riječi uvezi toga.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 18:40 (Nisam Ja,Nisi Ti).
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Još prije godinu dana je rečeno da će napravit nešto po tom pitanju i još ništa.

Ja sam osobno pisao teme i teme na njihovom forumu uvezi ovoga, bug reportove i ostala sranja kako bi to mogli popravit. Otkako su napisali da će "popravit", odonda nisu spomenili ni riječi uvezi toga.

Restartao sam temu na ofisl forumu, i mogu ti reci da se dosta rasprava rasplamsala. Cak je lik potegao glasanje "dal si veca kukavica ako napadas zadnjeg neprijatelja na stazi" ili "koristis J abuse": za sad je reza pozitivna, iako tanko 60:40. Drugi se pak k...ci da to koristi i nije ga sram, jer kao kad neko na njega potegne Blind Hunt (non-stop trkelja, ak je moj tim igrao lose, necu sad JA to fasovat) onda je to njemu opravdano. Ima bas svakavih likova - ali ljigavih da ne vjerujes.

17 godina

daj link teme...

mag.iur.
11 godina
14 godina
War Thunder

Pozz ekipo.novi sam u ovoj igri pa me zanima cemu sluze oni bodovi pokraj kojih je kao zarulja? Koje granate koristite na tenkovima? Inace igram igru dva mjeseca na ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lange kaže...

Pozz ekipo.novi sam u ovoj igri pa me zanima cemu sluze oni bodovi pokraj kojih je kao zarulja? Koje granate koristite na tenkovima? Inace igram igru dva mjeseca na ps4

Pa to su ti nešto kao free research bodovi koji možeš ako imaš golda rasporediti na bilo koji tenk ili vozilo želiš. Dakle kupiš sa parama one zlatne orlove i sa njima možeš konvertitrati te bodove iz žarulje i tako boostati istraživanje nekog tenka ili aviona.

Granate ili ti shellove koristim kako na kojem topu i kako za koji tenk. APBCHE sa T34 i IS1,2,3 su mi inaće najbolji i samo njih uzimam jer kad probiju to je obično oneshot. Na Pershingu koristim APCBC i APCR, APCR za one mete koje su jako oklopljene pa mi treba bolje porbijanje ali sa tim moraš obavezno gađati posadu ili neku komponentu ako znaš di se nalaze, a APCBC za sve ostalo. Na topovima velikog kalibra kao što su KV2, SU152 koristim samo čisti HE(žuti) jer manje pada i brže leti, a 50kg eksploziva oneshota skoro pa sve ako gađaš pravo mjesto.

Uglavnom tako svugdje koristiš neku granatu koji ima dosta dobro probijanje i ima dobar efekt nakon probijanja, ako ima eksplozivni filter u sebi onda se uzme to, ako pak nema nego je samo čista AP granata po mogućnosti sa nekom kapicom za dobro probijanje. Ako imaš i APHE i APCR koji je samo za probijanje dobar onda uzmeš svakoga malo pa prebaciš ammo kad treba. Uglavnom moraš nauciti slabe točke na tenku i tu ne mislim samo na armor nego i komponente i posadu, pa onda gađaš to jer time ili oneshotaš ili disableaš tenk. Ma skužit ćeš već što ti najbolje odgovara kak igraš i skužiš malo bolje mehaniku igre.

E da i anti air tenkovi su ti isto koristni i mogu ubiti dosta toga sa strane ili s leđa.

Ako ti je još nejasno imaš na youtubeu i internetu mnogo tutoriala za to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 9:50 (Jack Sparrow).
13 godina
lange kaže...

Jack Sparrow kaže...

Ja se naprimjer držim stockanih granata na bilokojemu tenku!Zaista ne znam zašto,ali nekako su mi one najbolje.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina
Milka30 kaže...
lange kaže...

Jack Sparrow kaže...

Ja se naprimjer držim stockanih granata na bilokojemu tenku!Zaista ne znam zašto,ali nekako su mi one najbolje.

Ma jok. Mislim ima ponekad da je baš daj defaultni shell najbolji, ali kod T34 moraš koristiti MD-8 fuse i sl.

15 godina
neaktivan
War Thunder

Zapeo sam sa is-2 i t-44 kod rusa i izgleda da su sada rusi u high tieru dosta lošiji... Dolazi sve moderniji tenkovi od strane britanaca  i amerikanaca koji imaju post war municiju koja probija i boga i isusa. Sad razmisljam dal da krenem sa amerima ili britancima....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Ja ne znam sta je tim budalama u Gaijinu. Sad opet skidat 3 i pol gige zbog updatea. Pa jel ne mogu to nekak drukcije izvest?I sta je najgore poslje tog updatea ce jos ic 100 malih po 50 mb.

0 1 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

Zapeo sam sa is-2 i t-44 kod rusa i izgleda da su sada rusi u high tieru dosta lošiji... Dolazi sve moderniji tenkovi od strane britanaca  i amerikanaca koji imaju post war municiju koja probija i boga i isusa. Sad razmisljam dal da krenem sa amerima ili britancima....

4 tier rusi nisu baš nešto al opet u petom opet rulaju, isto ko i u trećem. IS2 ima najbolji gun u svom BR-u ali je trom ko cigla, predugačak reload i nema nikakav gun depresion. T44 je solidan tenk, pogotovo za gradske mape, al APHE granata mu nema baš najbolju penetraciju.

Dosta ljudi veli da Britanci nisu baš nešto jer nemaju dobru granatu(nema uopće eksploziva u njoj) ali ja recimo imam 6.5 sec reload(Caemarvon i Centurion Mk.3) sa 285 mm penetracije tak da ja ispucam 4-5 granata u ubijem mu makar jednog po jednog čovjeka unutra dok ispuca samo jednu.

Ne bih ti htio govorit s čim da kreneš, ameri ili britanci. Oboje imaju zabavne tenkove. Recimo kod amera volim igrat s Pershingom a pogotovo sa T32 koji mi je vjerovano najdraži tenk u igri iako je trenutno malo overtieran, al treba doć do toga jer ispod 4 tiera većinom sve sucksa po mojem mišljenju. Jedino kaj se trenutno mogu sjetit da valja je M18 koji je super tenk. Britanci imaju solidne tenkove i na nižim rankovima počevši sa Achillesom a pogotovo Cometom. Onda već dalje dolaziš do Caemarvona kojim obožavam igrat zbog kratkog reloada. Stavio sam i talisman na njega i dnevno znam napravit preko 150-200 k RP-a dok nemam ništ drugo pametnog za radit. Uglavnom istražio sam skoro sve britance u malo više od dva tjedna 

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 17:36 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Kewin kaže...

4 tier rusi nisu baš nešto al opet u petom opet rulaju, isto ko i u trećem. IS2 ima najbolji gun u svom BR-u ali je trom ko cigla, predugačak reload i nema nikakav gun depresion. T44 je solidan tenk, pogotovo za gradske mape, al APHE granata mu nema baš najbolju penetraciju.

Dosta ljudi veli da Britanci nisu baš nešto jer nemaju dobru granatu(nema uopće eksploziva u njoj) ali ja recimo imam 6.5 sec reload(Caemarvon i Centurion Mk.3) sa 285 mm penetracije tak da ja ispucam 4-5 granata u ubijem mu makar jednog po jednog čovjeka unutra dok ispuca samo jednu.

Ne bih ti htio govorit s čim da kreneš, ameri ili britanci. Oboje imaju zabavne tenkove. Recimo kod amera volim igrat s Pershingom a pogotovo sa T32 koji mi je vjerovano najdraži tenk u igri iako je trenutno malo overtieran, al treba doć do toga jer ispod 4 tiera većinom sve sucksa po mojem mišljenju. Jedino kaj se trenutno mogu sjetit da valja je M18 koji je super tenk. Britanci imaju solidne tenkove i na nižim rankovima počevši sa Achillesom a pogotovo Cometom. Onda već dalje dolaziš do Caemarvona kojim obožavam igrat zbog kratkog reloada. Stavio sam i talisman na njega i dnevno znam napravit preko 150-200 k RP-a dok nemam ništ drugo pametnog za radit. Uglavnom istražio sam skoro sve britance u malo više od dva tjedna 

U slovo se slažem sa tobom.

Samo bi rekao da bolje da ide na britance jer su Cromwelli jako zabavni, a kasnije i firefly i comet i sl. do kad ne dođeš do Caernarvona i onda počinju samo odlični tenkovi. Kod amera su osim M18 hellcata i možda chafee ili loctus nema ni jedan dobar tenk sve do pershinga i sad super pershinga.

Imaš 3 praktički ista shermana koje svi probijaju, a sa njima ti treba po 5 čistih pogodaka da uništiš nekoga, a Jumbo osim armora ima preloš top za svoj BR i tako oba dva. 

Dakle kod amera je dobro od početka sve do M4A1 76W, a kod britanaca je zabavno igrati od početka sve do kraja, možda firefly malo lošiji ali sve dalje dosta dobro.

U 70-80% partija kad vidim da britanci dobivaju ruse za sad, barem u BR6.3 pa na dalje. Izgleda da konačno ima neka nacija da im kontrira.

14 godina
War Thunder

A svabe?

poceo sam sa njima.cilj mi je doci do tigra.jel je cemu?

onaj v2 ili kak se vec zove mi je ono..blago razocaranje.presporo puni top.

btw ja mislim da su ipak rusi najjaci.ono ulozrno dobiveno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lange kaže...

A svabe?

poceo sam sa njima.cilj mi je doci do tigra.jel je cemu?

onaj v2 ili kak se vec zove mi je ono..blago razocaranje.presporo puni top.

btw ja mislim da su ipak rusi najjaci.ono ulozrno dobiveno

Švabe imaju dobar top, ali ih je dosta lako ubiti. Tigar ima onu ravnu ploču naprijed koju svi probijaju i disableaju ti tenk kompletno, Panther dobar od naprijed, ali nije za borbu na blizinu jer ti na daljinu teško pogoditi kupolu koja je slaba točka, sa strane pak te i BT7 može uništiti, a i neki imaju jako sporo okretanje kupole te sporiji reload od tigra.

SPGevi su kod njim jedino dobro, stugovi solidni ali panzer IV/70 i sve dalje skoro pa neprobojno od naprijed, oni sve probijaju.

Oni rani PZIV i III su solidni tenkovi koji su isto kao i tigar.

Tigar II je nekako balansiran između prvog tigra i panthera, ali se bori protiv boljih tenkova sa druge strane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 19:52 (Jack Sparrow).
15 godina
War Thunder

Potpuno se slažem s ekipom

Ameri najgora nacija do tier 4 tenkova, sporo, losi topovi, nepostojeci armor, ili kada i imaju solidan armor top je smeće, samo rage :)

Njemci kao da nemaju armora naprijed, sve probija, panther u igri nije nista naspram onome sto je znacio u WWII, daju se igrati ali mi se sve vise cini samo kao snajperi
Rusi su solidni cijelim putem a na zadnjim tierovima rasturaju, najbolja grana za pocetnike i opcenito najlaksa nacija
Engleze jos nisam krenuo, ali po pricama vidim da su najslicniji rusima

Po meni

Rusi -> Englezi -> Njemci -> Japanci (nemaju tenkove uopće) -> Ameri :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

Potpuno se slažem s ekipom

Ameri najgora nacija do tier 4 tenkova, sporo, losi topovi, nepostojeci armor, ili kada i imaju solidan armor top je smeće, samo rage :)

Njemci kao da nemaju armora naprijed, sve probija, panther u igri nije nista naspram onome sto je znacio u WWII, daju se igrati ali mi se sve vise cini samo kao snajperi
Rusi su solidni cijelim putem a na zadnjim tierovima rasturaju, najbolja grana za pocetnike i opcenito najlaksa nacija
Engleze jos nisam krenuo, ali po pricama vidim da su najslicniji rusima

Po meni

Rusi -> Englezi -> Njemci -> Japanci (nemaju tenkove uopće) -> Ameri :)

A dobro pa nisu ameri baš tolko loši na 4 i 5 tieru :)

SVEMOGUĆI
17 godina
War Thunder

A sada da čujem komentare i reviziju nacija - avijacija.

mag.iur.

0 0 hvala 0
15 godina
Korny1603987 kaže...

Ne mogu reći za tier 5 avione jer ih nemam, ali do tier 4 mi se sve čini dobro balansirano :) Nisam primjetio neke velike nedostatke kao ni neke prednosti, ovdje skill prevladava, barem po meni.

live and let live
11 godina
Korny1603987 kaže...

Moze malo konkretnije. Kakva revizija? Jedino sam filing imao sa Germanima da mi nes ne valja, Ruse i Japance ne igram. Ne mogu konkretno reci jer moze bit do gaijinovog magicnog matchmakinga.

13 godina
Korny1603987 kaže...

Moj sud:

AMERI:1-2 tier ništa posebno,odlican armor,li-la gunovi,pomalo malo tromi.3 Tier odlicni u svakome pogledu,gunovi razvaljuju(Aircobre,Kingcobre,P400...)Tu je i Lighting koji rastura u simulatoru ili realisticu.Isto tako Mitchell koji je odlican za farmanje u realisticu i simulatoru(gunneri i udri volju na veselje).4 tier ameri pomalo opadaju,opcenito izuzev Bearcata koji su totalni OP.B-17,meni pomalo preosjetljivi,gunneri OK.Libreator,nis posebno.Tier 5 Odlicni u svakome pogledu.

ŠVABE:1-2 Ok su za pocetak,vec na drugome tieru zavidni bombarderi.3 Tier isto tako,bombarderi ok,od lovaca A-1 koji ima bug,da se pregrijava mašina u realisticu i simulatoru,ali za arcade OP.4Tier Švabe su opčeniti lagani OP.Dornieri sa odlicnom izdrzljivosti i velikom nosivosti.Lovci od A5-U2,K4,Bf ekipa...cannoni odlični,idealno za boom-and-zoom!Doduše u simulatoru malo nestabilni,ali ok.Idealna nacija za sqadron battle.Tier 5.Iako ih poneki ljudi hvale,meni su dosta loši,poprilicno tromi,cannoni nista posebno.

BRITANCI:1-2 tier nista posebno,ok su za simulator i realistic,prvi Spitfire sa cannonima totalni OP.3 tier meni osobno bombarderi loši(iako ih dugo nisam igrao,koliko cujem da su na Wellingtonima gunneri znatno poboljsani).Tu je Beaufighter koji je perfekt za farmanje u simulatoru.Lovci su jako dobri u tome tieru.4-tier pojavljuju se bombarderi koji imaju zavidnu nosivost,ali opet lošu obranu.Spitfirei,Typhooni,totalni OP,idealni za sve vrste igranja.Tier 5-Od pocetka do samoga kraja odlicni u svakome pogledu.OP totalni.

RUSI:1-2 tier totalni OP,kako god okrenes razvaljuju u svakome pogledu.3 tier,opet OP...4 tier-zavidno padanje u kvaliteti.Lovci dosta loši,dosta tromi i slab def.Yerovi su jedino sto valja u ovome tieru,samo zbog ogromne nosivosti.IL u tome tieru dosta loš-mozda je samo ok za realistic...mozda.Tier 5- Jako loši!

JAPANOSI:1 tier-totalna patnja,gunnovi su toliko loši da je zaista tesko ista ubiti.Tier 2-Zavidno dizanje u kvaliteti,Zeroi su odlicni,G4M1 odlicne gunnere ima-idealan avion za farmanje u simulatoru.T3-isto tako odlicni lovci,bombarderi isto tako......to je to sta do sada znam,jos Japanose otkljucavam.

Kod Japanosa je odlicno sto ih ne mozes "zaspinati"tj. upasti u barrel roll u simulatoru,idealni su za nekoga tko se zeli okusati u simulaciji.

JBG ako sam nekakve avione stavio u pogresan tier ili ih krivo nazvao,jbg ne sjecam se vise,ali uglavnom to je moje misljanje!

11 godina
War Thunder

Dakle, Germani su nerfani, mislim na neki nacin koji je neobjasnjiv (u nekoliko zadnjih rundi Britanci su nas razvalili dosta lako, a to do prije ovog patcha 1.57 bas i nije bio slucaj). Jedan osjetni nerf je da su FW familiji maknuli combat flaps - samo jedan WTF. Cak ni Dora vise nema combat flaps.

Njemacki YAK1, sada neobjasnjivo i vrlo brzo pada u G-lock u dogfajtu - opet "subjektivno", ALI do sada nisam imao bas toliko s time problema, i da ako sam dobro promjetio uglavnom u misijama kontra Ruske strane. Ima tih nekih sitnica koje me zacudjuju i nerviraju, a ne mozes se konkretno uhvatit za "aha to je to, opet sam istu gresku napravio", kao da igra ima nekakve trigere kako ce se avion ponasati protiv odredjene nacije. Netko ima takvih iskustava?

P-47 je navodno sheban, ima neki bug vezan uz brzinu. Opet su se zalili igraci koji su igrali Njemacku varijantu thunderbolta.

Sto se avijacije tice i nacija koje igram, patch 1.57 mi se NE SVIDJA!

0 0 hvala 0
17 godina

Inače igao sam sve nacije aviona na simulatoru i nakon toga na realisticu - samo fightere, ne volim bombere i atackere.

Ne da mi se pisati detaljno.

1. Ameri loši - do tiera 3 sam došao vozeći a6m2 na simulatoru - ali kasnije mi se svidio P47. Bombere im mrzim iz dna duše od kada su ih spamali kada sam igrao japance.

2. Britance imam tier 4, ali ih ne igram previše. Ne smatram ih lošima. Dapače.

3. Švabe - volim sve fightere koje imaju - FW190 A-4 i A5 su mi omiljeni

4. Japan - s njima sam učio simulator - ki43 OTSU u tieru 3 je najveći OP da mu niti yak3p ne može ništa.

Skriveni dragulj je KI61 Hei Hien (njemački topovi) i energy borba. - s njima sam se prestao bojati bombera.

5. Rusi :-D Kada su protiv mene su OP, kada sam ja rus onda prosječni.

S njima sam krenuo igrati i prvih 2 mjeseca u arkadi sam pomalo došao do tiera 4. A nakon toga krenuo na japance i simulator.

mag.iur.
15 godina
neaktivan
War Thunder

Jedna dobra runda.... i nije mi jasno dal moj tim nezna koristit dalekozor ili šta..... kolko puta sam zbog njega uspio pogodit preko neke uzbrdice i onda mi poslje piše u chat da sam haker....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Meni je ovo bila najbolja ikad:

Nego zanima me jel ima kod drugih nacije sličan avion kao P47 thundebolt? Pod sličan mislim da može nositi rakete, bombe ili bez raketa pa samo puno bomb kojim mogu uništiti više tenkova i još plus je fighter koji se može boriti sa ostalim zrakomlatima. Ovo me zanima samo radi realistic ground battlesa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
War Thunder

Ameri su losi? Dakle mozda su bili, ali zadnji patch im je donio puno, jako puno. Igrao sam danas samo Amere - Aircobra n verzija je br 3.0, tier 2, a avion je sad bolji od bfg2, penje ko spriher, wepas cijelu partiju temperature ne dodju do zutog. Apsolutni kralj tiera 2. Corsair prva verzija, tier 2, u obrusavanju je samo od tog aviona p47 bolji, i to samo malo bolji. Deset partija - devet dobivenih, samo jedna izgubljena i to od Japanaca. Njemci su nerfani na taj nacin da im je previsok BR za gotovo sve avione. Rusi u realitiju lagano dolaze na svoje mjesto, nebitnih, iako neopravdano bolji od Njemackih aviona.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Točno, ameri uopće nisu loši i imaju dobre avione. Loši su igrači koji s njima igraju i ne trude se uopće penjat gdje se američki avioni najbolje i ponašaju, na 5-6 k alt.

edit: evo kad smo već kod najboljih rundi 

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 20:52 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego zanima me jel ima kod drugih nacije sličan avion kao P47 thundebolt? Pod sličan mislim da može nositi rakete, bombe ili bez raketa pa samo puno bomb kojim mogu uništiti više tenkova i još plus je fighter koji se može boriti sa ostalim zrakomlatima. Ovo me zanima samo radi realistic ground battlesa

Pa IL kod Rusa ti to sve moze,nosi rakete,bombe i ima znatno jaći cannon(neke linije još imaju i gunnera)XD!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice