Pokusao sam.Ali samo 2 tenka imam otvorena i kada odem u battle,automatski mi prebaci na avione...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je moguće da mi pz 3 m roka okomito na moj armor kao arty
Kako je moguće da mi pz 3 m roka okomito na moj armor kao arty
Neki odbijanac? Ili te pogodila njegova artiljerija s prvim metkom?
veli da me direktno njegov shell opalio
Nije to njegov shell nego ti prikaže shell od artiljerije koju je on bacio.
Počeo sam malo igrat tenkiče pa me zanima u kojim situacijama se koristi različita vrsta ammo-a? Recimo kad se koristi AP, kad HE itd...?!
Počeo sam malo igrat tenkiče pa me zanima u kojim situacijama se koristi različita vrsta ammo-a? Recimo kad se koristi AP, kad HE itd...?!
Sve piše
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/145355-tank-shells-and-choosing-your-loadout/
Koju koristiti u KV-2?
3 | High expolsive |
---|---|
1 | Anti concrete |
Sa HE shellovima trebaš ciljati u okomite površine, loše funkcionira na sloped armoru.
Žute ili HE granate ne koristim niti pod razno!
He granata AKO probije ubija sve živo,znaći naglasak je na AKO!A ona baš i ne probija tako lako-osim ako je pravi kut,tanak lim,vlažnost zraka.....pa čak niti tada!
E sada pitam se ja,zašto na KV2 koristiti HE granate kada ona obična one shoota sve živo i neživo?
Al ajd dobro,kod nas se kaže "svaki muto,voli žuto"!---Šala mala!
Žute ili HE granate ne koristim niti pod razno!
He granata AKO probije ubija sve živo,znaći naglasak je na AKO!A ona baš i ne probija tako lako-osim ako je pravi kut,tanak lim,vlažnost zraka.....pa čak niti tada!
E sada pitam se ja,zašto na KV2 koristiti HE granate kada ona obična one shoota sve živo i neživo?
Al ajd dobro,kod nas se kaže "svaki muto,voli žuto"!---Šala mala!
Naravno ne preporuča se koristiti HE na malim topovima, ali ovaj od 152mm kojeg ima KV2 ili 122mm kakvog ima SU122 je preporučljivo samo HE. Sa KV2 nećeš probiti Tigar od napred sa normalnom granatom ili ćeš mu se morati približiti da ga rokneš u onu ravnu ploču jer je top neprecizan i gubi penetraciju na daljinu, a sa HE ga rokneš u kupolu i radi efekta češ mu barem uništiti top, ali u večiti slučajeva ga uništiš ili dok mu pogodak u tup strga gusjenice. Čak i ako pogodiš u tlo isped njega možeš ga onesposobiti.
Najbolje si je možda furati obije vrste pa s onim AP rokati PZIV i takve male tenkiće, a HE za one velike poput tigra. Ali ja samo rokao samo sa HE jer ako i ne uništi tenk iz prvog pogotka napravi mu štetu kojom će se repaira minutu-dvije, a to je dosta bitno pošto top ima eksta dugi reload.
Redovno pljuskam tigra u kupolu sa he iako ne penetrira pobije mu posadu i ubije ga
Nemojte zaboraviti SU152, mog osobnog favorita. Reloada dosta brže od KV2.
Naravno ne preporuča se koristiti HE....
Vozam 5-ice,tako da nisam duugo vozikao KV2,ali dok sam ga vozao nije bilo nikakvih problema sa one-shootanjem BILOKOGA.
Naravno da neces Tigera frontalno,di je najdeblji,ali zato kupola se otkida pogodkom u nju-a da ne govorimo sa boka!
Žute(jbg nemam pojma kako se zovu) granate,zaista treba izbjegavati,jer mi ne trebaju...Na bojištu ja ne zelim razmišljati hoću li nekoga probiti ili ne,pogotovo u KV2 kojemu je reload preko 30 sec sa elitanom posadom,nema svrhe,nema vremena.
Ako hočete slušati nekoga koji ima otključane sve Ruse i Njemce,nekoga tko je 82 lv,onda zaboravite žute granate,jednostavno su nepraktične!
Podkalibarna municija je OK za daljinsko gađanje ili idealna za T44,Pz.Kpfw.Ausf M,Befelsfwagen(Premium),u bilokojoj situaciji.
Za sve ostalo je municija KOJA IMA VIŠE KILA (tip mnogih iskusnih igrača).
Za protuavionce(koji skidaju samo avione)birajte self destroy high explosive municija!
A gle večina youtubera kao i onaj guide s foruma preporuča samo HE na KV2 i takvim velikim topovima. Tigera su mislim malo podebljali na kupoli s prijeda jer prije sam ih znao i sa T34 85(d5t) probijati, a sad više ne. A sa strane tigrao kao i večinu tenkova i PZIV može probiti, pa čak i sa T50 su neki ljudi uništavali tigrove sa strane tako da je to nebitno.
Isto tako su ljudi sa onim shermanom koji ima 105mm top uništavali IS3 sa HE grantama dok s normalnim to nebi bilo moguće.
Jedan veliki minus HE granata, od kada su uvedene gradske mape, pogotovo na Polandu, je što ne prolaze kroz ograde.
Ali što se tiče čistog fun factora nema im ravnih. :D
Baš igram od nedavno i na čudu sam...
Igram Air realistic battles te na Smiplified controls upravljanje avionom je odlično dok u borbi jedva gađam, a na Mouse Aim opciji upravljanje avionom je nešto lošije, a napucavanje osjetno lakše...
Nemam pojma....
Ne kontam!
Nemoj se ljutiti,ali meni je video glup...jednostavno ne kontam!
Napravio si odličan video.Svaka čast
A oni koji ne ¨kontaju¨ neka naprave bolji.
"Oni koji ne kontaju neka naprave bolji" wtf hahahahaha
Ala ga ti kenjaš!
Ajd ti meni objasni o čemu je video!
O tome kako je kreator loš i cjelo vrijeme fula protivnika?
Kakve veze ima Ron sa videom?
Kako da napravim bolji?-Jesam,napravio sam puuno "boljih" videa!
Jedino imam "zamjerku" što je stavio navodnike na povjesni,jer je video rađen u old movie efektu,pa je zaista "povjesni"
spomenuo je rona zbog kraja videa na kojem on nesto govori
Pozz decki, poceo sam igrati sa burazom ovu igru, tj. on me navukao. 7. smo level obadvojica, ja furam neke ruske migove. Je li moze par savjeta u borbi, kako nekog brzo da ubijem itd ? I kakva je korist od aviona kojem je 40 sec cooldown metaka ? Ja sa tim rijetko ubijem koga. I kako to da mene ubiju iz metka, a ja njih pola dana ubijam ?
I kako sa kontrolama ? ispred mene uvijek ima neki lik koji se uspije okrenuti direktno u mene, kako to uradi ?
Najbolje bi ti bilo da pogledaš tutoriale i videe od nekih dobrih igrača sa youtuba.