War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 435.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
War Thunder

Pokusao sam.Ali samo 2 tenka imam otvorena i kada odem u battle,automatski mi prebaci na avione...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

Kako je moguće da mi pz 3 m roka okomito na moj armor kao arty

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: War Thunder
Del_Boy97 kaže...

Kako je moguće da mi pz 3 m roka okomito na moj armor kao arty

Neki odbijanac? Ili te pogodila njegova artiljerija s prvim metkom?

12 godina
War Thunder

veli da me direktno njegov shell opalio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Nije to njegov shell nego ti prikaže shell od artiljerije koju je on bacio.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
War Thunder

Počeo sam malo igrat tenkiče pa me zanima u kojim situacijama se koristi različita vrsta ammo-a? Recimo kad se koristi AP, kad HE itd...?!

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 19:42 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Počeo sam malo igrat tenkiče pa me zanima u kojim situacijama se koristi različita vrsta ammo-a? Recimo kad se koristi AP, kad HE itd...?!

Sve piše

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/145355-tank-shells-and-choosing-your-loadout/

12 godina
War Thunder

Koju koristiti u KV-2?

3 High expolsive
1 Anti concrete
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 20:04 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ja samo HE rokao i to samo u kupolu kao i sa SU 122.

Ovo je RL posljedica HE granate iz KV2

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 20:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Sa HE shellovima trebaš ciljati u okomite površine, loše funkcionira na sloped armoru.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Žute ili HE granate ne koristim niti pod razno!

He granata AKO probije ubija sve živo,znaći naglasak je na AKO!A ona baš i ne probija tako lako-osim ako je pravi kut,tanak lim,vlažnost zraka.....pa čak niti tada!

E sada pitam se ja,zašto na KV2 koristiti HE granate kada ona obična one shoota sve živo i neživo?

Al ajd dobro,kod nas se kaže "svaki muto,voli žuto"!---Šala mala!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Milka30 kaže...

Žute ili HE granate ne koristim niti pod razno!

He granata AKO probije ubija sve živo,znaći naglasak je na AKO!A ona baš i ne probija tako lako-osim ako je pravi kut,tanak lim,vlažnost zraka.....pa čak niti tada!

E sada pitam se ja,zašto na KV2 koristiti HE granate kada ona obična one shoota sve živo i neživo?

Al ajd dobro,kod nas se kaže "svaki muto,voli žuto"!---Šala mala!

Naravno ne preporuča se koristiti HE na malim topovima, ali ovaj od 152mm kojeg ima KV2 ili 122mm kakvog ima SU122 je preporučljivo samo HE. Sa KV2 nećeš probiti Tigar od napred sa normalnom granatom ili ćeš mu se morati približiti da ga rokneš u onu ravnu ploču jer je top neprecizan i gubi penetraciju na daljinu, a sa HE ga rokneš u kupolu i radi efekta češ mu barem uništiti top, ali u večiti slučajeva ga uništiš ili dok mu pogodak u tup strga gusjenice. Čak i ako pogodiš u tlo isped njega možeš ga onesposobiti.

Najbolje si je možda furati obije vrste pa s onim AP rokati PZIV i takve male tenkiće, a HE za one velike poput tigra. Ali ja samo rokao samo sa HE jer ako i ne uništi tenk iz prvog pogotka napravi mu štetu kojom će se repaira minutu-dvije, a to je dosta bitno pošto top ima eksta dugi reload.

12 godina
War Thunder

Redovno pljuskam tigra u kupolu sa he iako ne penetrira pobije mu posadu i ubije ga

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 13:48 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Nemojte zaboraviti SU152, mog osobnog favorita. Reloada dosta brže od KV2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Naravno ne preporuča se koristiti HE....

Vozam 5-ice,tako da nisam duugo vozikao KV2,ali dok sam ga vozao nije bilo nikakvih problema sa one-shootanjem BILOKOGA.

Naravno da neces Tigera frontalno,di je najdeblji,ali zato kupola se otkida pogodkom u nju-a da ne govorimo sa boka!

Žute(jbg nemam pojma kako se zovu) granate,zaista treba izbjegavati,jer mi ne trebaju...Na bojištu ja ne zelim razmišljati hoću li nekoga probiti ili ne,pogotovo u KV2 kojemu je reload preko 30 sec sa elitanom posadom,nema svrhe,nema vremena.

Ako hočete slušati nekoga koji ima otključane sve Ruse i Njemce,nekoga tko je 82 lv,onda zaboravite žute granate,jednostavno su nepraktične!

Podkalibarna municija je OK za daljinsko gađanje ili idealna za T44,Pz.Kpfw.Ausf M,Befelsfwagen(Premium),u bilokojoj situaciji.

Za sve ostalo je municija KOJA IMA VIŠE KILA (tip mnogih iskusnih igrača).

Za protuavionce(koji skidaju samo avione)birajte self destroy high explosive municija!

16 godina

A gle večina youtubera kao i onaj guide s foruma preporuča samo HE na KV2 i takvim velikim topovima. Tigera su mislim malo podebljali na kupoli s prijeda jer prije sam ih znao i sa T34 85(d5t) probijati, a sad više ne. A sa strane tigrao kao i večinu tenkova i PZIV može probiti, pa čak i sa T50 su neki ljudi uništavali tigrove sa strane tako da je to nebitno.

Isto tako su ljudi sa onim shermanom koji ima 105mm top uništavali IS3 sa HE grantama dok s normalnim to nebi bilo moguće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 19:31 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Jedan veliki minus HE granata, od kada su uvedene gradske mape, pogotovo na Polandu, je što ne prolaze kroz ograde. 

Ali što se tiče čistog fun factora nema im ravnih. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Vidio sam svašta ali ovo zaista prelazi sve granice!

Ovoj ekipi je zaista stalo da pobjede,pa su koristili talismane...

ANDREY HARDCORE je zaista pretjerao sa 12 spawna,ali AMADIN sa 15 spawna.....

No,ko ih hebe,izgubili su!

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Baš igram od nedavno i na čudu sam...

Igram Air realistic battles te na Smiplified controls upravljanje avionom je odlično dok u borbi jedva gađam, a na Mouse Aim opciji upravljanje avionom je nešto lošije, a napucavanje osjetno lakše...

Nemam pojma....

Evo i galerija slika iz dosadašnjih partija...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Definitivno moj najbolji RB meč do sada, 7 killeva. K tome na kraju sam ostao 1v5 i uspio ih sve prizemljiti 

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 0:04 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
War Thunder

Jedan moj kratki "povijesni" video u kojem sam angažiro i Ron Perlmana

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Ne kontam!

Nemoj se ljutiti,ali meni je video glup...jednostavno ne kontam!

11 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Napravio si odličan video.Svaka čast

A oni koji ne ¨kontaju¨ neka naprave bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 12:42 (MacolaToni).
15 godina
MacolaToni kaže...
doktor1 kaže...

"Oni koji ne kontaju neka naprave bolji" wtf hahahahaha

SVEMOGUĆI
13 godina
MacolaToni kaže...

Ala ga ti kenjaš!

Ajd ti meni objasni o čemu je video!

O tome kako je kreator loš i cjelo vrijeme fula protivnika?

Kakve veze ima Ron sa videom?

Kako da napravim bolji?-Jesam,napravio sam puuno "boljih" videa!

Jedino imam "zamjerku" što je stavio navodnike na povjesni,jer je video rađen u old movie efektu,pa je zaista "povjesni"

12 godina
War Thunder

spomenuo je rona zbog kraja videa na kojem on nesto govori

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
War Thunder

Pozz decki, poceo sam igrati sa burazom ovu igru, tj. on me navukao. 7. smo level obadvojica, ja furam neke ruske migove. Je li moze par savjeta u borbi, kako nekog brzo da ubijem itd ? I kakva je korist od aviona kojem je 40 sec cooldown metaka ? Ja sa tim rijetko ubijem koga. I kako to da mene ubiju iz metka, a ja njih pola dana ubijam ? 

I kako sa kontrolama ? ispred mene uvijek ima neki lik koji se uspije okrenuti direktno u mene, kako to uradi ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 22:10 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Najbolje bi ti bilo da pogledaš tutoriale i videe od nekih dobrih igrača sa youtuba.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice