Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
14 godina
protjeran

Preslabo. HD5670 pa dalje za veće rezolucije.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

Pa koja bi onda meni bila optimalna rezolucija :S

15 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Pa koja bi onda meni bila optimalna rezolucija :S

stavi ko ja na 800x600.....

ici ce puno brze.

take no prisoners comrade!
15 godina
protjeran

pogledaj moju konfu i meni radi sve na hight i rezolucija 1440x900 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 16:26 (renoboXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa onda bi meni morala raditi i na vecoj rezoluciji mozda je stvar u cracku :? i na tvojoj rezoluciji mi steaka do neigrivosti :S

Mislim kupio sam komp nema ni 7 dana i to sa procesorom amd 4core znam da graficka nije nesto bajna ali opet igra je izasala prije 3 god imam osjecaj ko da mi procesor radi sa samo jednom jezgrom

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 16:04 (kaw_liga).
15 godina
neaktivan

Do prije 4-5 mj igrao sam gta4 sa "solidnih" 25-27 fps-a  a  40-50 uz obalu....(na medium)

I sad mi se poceo dogadjat frame-drop...

ona fora sa 24 fpsa padne na 15-14 tako jedno 5 sec i onda opet bude 25?

ima li rijesenje? nova grafa ili?

grafa: ATI RAEDON HD 4300/4500 512 mb.

proc: intel celleron 3400 dual-core 2.66 ghz

ram :4 gb rama

hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kewin kaže...

Do prije 4-5 mj igrao sam gta4 sa "solidnih" 25-27 fps-a  a  40-50 uz obalu....(na medium)

I sad mi se poceo dogadjat frame-drop...

ona fora sa 24 fpsa padne na 15-14 tako jedno 5 sec i onda opet bude 25?

ima li rijesenje? nova grafa ili?

grafa: ATI RAEDON HD 4300/4500 512 mb.

proc: intel celleron 3400 dual-core 2.66 ghz

ram :4 gb rama

hvala unaprijed.

Mislim da bi GTA IV više cijenio promjenu procesora ;)

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is a reality.
14 godina

Stvarno mi nije jasno ja imam Procesor   QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200).. i Grafička karticu   ATI Radeon HD 5500 Series  (1024 MB) i steka mi na medium grafici (imam i onaj crack)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

I jel se može nekako volan naštelat? koja je štela?

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Stvarno mi nije jasno ja imam Procesor   QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200).. i Grafička karticu   ATI Radeon HD 5500 Series  (1024 MB) i steka mi na medium grafici (imam i onaj crack)

GTA 4 je sam po sebi jako neoptimizirana igra. Jel sta je bio problem ROCKSTAR je vidio priliku u tome da je prodaja za ps3 i x-box odlicno isla pa su je iz pohlepe nabrzinu preradili za pc.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 6:58 (Kewin).
15 godina
protjeran
Kewin kaže...
kaw_liga kaže...

GTA 4 je sam po sebi jako neoptimizirana igra. Jel sta je bio problem ROCKSTAR je vidio priliku u tome da je prodaja za ps3 i x-box odlicno isla pa su je iz pohlepe nabrzinu preradili za pc.{#}

ndadam se da neče radit gta 5 iz pohlepe za pc.....

14 godina

kad igram gta  svako malo mi zapinje i sve je nekako usporeno a nevjerujem da je do konfiguracije jer je dovoljno jak (barem ja mislim da je) postavke grafičke kartice u igri sam sa high stavio sve na medium i ista stvar pogledajte  moj "Moj PC" pa ako me neka komponenta ruši recite

hvala

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

kad igram gta  svako malo mi zapinje i sve je nekako usporeno a nevjerujem da je do konfiguracije jer je dovoljno jak (barem ja mislim da je) postavke grafičke kartice u igri sam sa high stavio sve na medium i ista stvar pogledajte  moj "Moj PC" pa ako me neka komponenta ruši recite

hvala

Prvo nisi naveo jel igra pir*t

i jesi li stavio najnoviiji patch?

14 godina

da,igra je piratluk...kakav patch nisam ništa stavljao ali probat ć...što se tiče konfiguracije sve je OK??...još jedno pitanje na svaku glupost mi govori da se ulogiram u onaj social club ili windows games live...nemogu ni load game da me to ne prekine...jel se to sranje ikako može isključit??

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matkoGSi kaže...

da,igra je piratluk...kakav patch nisam ništa stavljao ali probat ć...što se tiče konfiguracije sve je OK??...još jedno pitanje na svaku glupost mi govori da se ulogiram u onaj social club ili windows games live...nemogu ni load game da me to ne prekine...jel se to sranje ikako može isključit??

Da pročitaš 1 post ove teme puno bi ti bilo jasnije

14 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

hvala

tvoj komp je preslab za gta 4 !

15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

hvala

radje si nabavi jos 2 gb tako da imas 4 to bi trebalo barem malo poboljsat situaciju.....

Uvijek isto nikad drugaćije!
15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

kakav patch nisam ništa stavljao ali probat ć...

Instaliraj ovaj patch

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
matkoGSi kaže...

Instaliraj ovaj patch

Ja sam instalirao patch taj koji je prilozen, udjem u igru nema nikakvog errora i vidim gta4 i jos jedan gta? udjem u gta4  igra se ucitava prodju dvije i pol slike i igra se srusi?

nemam POtPIs
17 godina
neaktivan
bobo-123 kaže...
matkoGSi kaže...

hvala

tvoj komp je preslab za gta 4 !

Ja ga igram na MOJPC sa prosječnim FPS-om od 20...

IRebic
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...
mario1990 kaže...
matkoGSi kaže...

Instaliraj ovaj patch

Ja sam instalirao patch taj koji je prilozen, udjem u igru nema nikakvog errora i vidim gta4 i jos jedan gta? udjem u gta4  igra se ucitava prodju dvije i pol slike i igra se srusi?

zna li neko rijesenje?

nemam POtPIs
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...
Kewin kaže...
zna li neko rijesenje?

Mozda da instaliras games for windows ako vec nisi.

15 godina
neaktivan

isto je {#}.

nemam POtPIs
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 13:48 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da sam neki đek ko što nisam ovu bih temu zakljucao i u prvi i zadnji post stavio ovo:

Da bih igrali GTA 4 normalno,kao sto to ta igra i zasluzuje kupite obavezno procesor sa 4 jezgre jer je to najbitnije sa tehničke strane.ostalo će zadovoljiti 2 GB rama i grafička kartica geforce 9 serije pa na gore.

Dalje,pod obavezno skinuti zadnji patch naziva 1.0.7.0 i ako imate onu verziju i odgovarajući znate već šta

Updejtate svoje grafičke drivere i dirext X na najnovije verzije i ako ste sve dobro napravili apsolutno nikakvih problema nema uz gore ispunjenje uvjete.

Malo je glupo da se 70 stranica vrte ista pitanja ej kaki mi je krek ej koji je to peč ej bok ekipa imam pentium 4 igra mi šteka na visokim detaljima.

{#}{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

da sam neki đek ko što nisam ovu bih temu zakljucao i u prvi i zadnji post stavio ovo:

Da bih igrali GTA 4 normalno,kao sto to ta igra i zasluzuje kupite obavezno procesor sa 4 jezgre jer je to najbitnije sa tehničke strane.ostalo će zadovoljiti 2 GB rama i grafička kartica geforce 9 serije pa na gore.

Dalje,pod obavezno skinuti zadnji patch naziva 1.0.7.0 i ako imate onu verziju i odgovarajući znate već šta

Updejtate svoje grafičke drivere i dirext X na najnovije verzije i ako ste sve dobro napravili apsolutno nikakvih problema nema uz gore ispunjenje uvjete.

Malo je glupo da se 70 stranica vrte ista pitanja ej kaki mi je krek ej koji je to peč ej bok ekipa imam pentium 4 igra mi šteka na visokim detaljima.

{#}{#}

Da ja stavih 1.7 patch ali mi je sraoUsra igru?  sad ispada da imam i eflc i gta4 a rusi se nakon loadinga.........

i da ima ljudi kojima steka gta4 i na i7 procu...

nemam POtPIs
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 14:11 (Kewin).
14 godina
neaktivan

e poz da pitam dali mogu da pokrenem igru na moj racunar i ako moze da se pokrene na kojim detaljima mogu igrat ?

imam :

Intel i3 540

4 GB DDR3

Intel P55 Chipset DDR3

Nvidia GT 240 1 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da, medium-high.
3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Da, medium-high.

ok hvala.

15 godina
neaktivan

Evo ja sam igru nanovo instalirao i stavio patch 1.7 pre zadovoljan sam.

nemam POtPIs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi,nadam se da nisam fulao temu...možete mi reći koje bi patcheve trebao staviti?Sve ili samo neke određene?

I da li mi preporučate nekakav mod za grafiku(enb ili sl.) s obzirom na moju konfu?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice