Veliki CoD 4 turnir u Osijeku

poruka: 15
|
čitano: 2.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VELIKI CoD4 TURNIR U OSIJEKU

.

Organizira se veliki turnir u igri "Call of Duty 4" sa početkom u subotu, 4.listopada 2008. godine, u 19h. Trajanje je predviđeno do nedjelje, 5. listopada u 9h.

Mjesto održavanje je sajamski prostor "Pampas" u Osijeku, u šatoru površine cca. 700 kvadrata. Sam turnir se radi u sklopu velike međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja pod nazivom "Budi uzor", čiji je organizator Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku.

Želja je okupiti što veći broj igrača, ne samo iz Hrvatske, nego i šire. Uspjeh ovog eventa zagarantirat će njegovo ponovno održavanje te i samo proširenje uz cilj koji si je zadao organizacijski odbor.... da ovaj event postane VODEĆI GAMING EVENT U CIJELOJ REGIJI!

Sad malo o nekim pravilima:

- Igrat će se Free For All mod igranja u trajanju od 30 minuta po partiji.
- ukupan broj sudionika će se podijeliti u grupe od 10 ljudi a prvih 5 iz svake grupe ide u idući krug natjecanja
- svaka grupa će međusobno glasati na kojoj mapi će se igrati
- da bude sve u skladu sa zakonom, budući da će se turnir igrati u večernjim i noćnim satima, maloljetni sudionici su dužni donijeti pismeno dopuštenje barem jednog roditelja/staratelja
- hrane i pića će sigurno biti na mjestu događaja...da li sendviči ili ćevapi/pljeskavice, pivo, sokovi....još se nezna točno što...
- svaki sudionik mora DEINSTALIRATI postojeću verziju igre koju ima na računalu jer će se na mjestu događanja instalirati originalna (licencirana) verzija koja će se po završetku također brisati.

- BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN NA 100...

Kotizacija za učešće na turniru će iznositi 30kn i plaćat će se prilikom dolaska na turnir dok se sudionici trebaju prijaviti ranije....najkasnije do petka 3. listopada 2008. godine u 17h.

Nagradni fond je koncipiran na način da pobjednik turnira osvaja 50% od ukupne svote uplaćene za sudjelovanje na turniru, drugoplasirani 30%, a trećeplasirani 20%.

U toku su pregovori sa vodećim nacionalnim IT firmama za dodatne nagrade kojih će sigurno i biti!

VAŽNO je napomenuti da svaki sudionik ovog turnira mora na mjesto događanja donijeti vlastito računalo i potrebne kablove, kako od računala tako i one produžne ukoliko je moguće.
Znam, nekima će ovo predstavljati problem, ali i uz veliki trud i angažman malog broja članova organizacijskog odbora bilo je nemoguće osigurati toliko veliki broj računala koliko se ljudi očekuje i zbog toga je ovo koncipirano na navedeni način.

Isto tako bih molio da potencijalni sudionici svojim dolaskom pomognu u održavanju ovog eventa.

Organizacijski odbor bi vas pravodobno izvjestio o svim novostima i promjenama vezanim uz održavanje turnira.

ZA SVE INFORMACIJE I ZA PRIJAVU NA TURNIR OBRATITE SE NA BROJ TELEFONA:

099/ 414 -9971
odn.
+385994149971 , Ivan Weyrer

ILI NA E_MAIL:

iweyrer@yahoo.com

p.s. - molim moderatore foruma da nezamjere ukoliko sam oglašavanje ovakog eventa na forumu trebao prvo njima najaviti....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 15:22 (ivanweyrer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VELIKI CoD4 TURNIR U OSIJEKU

Mala napomena: nije potrebno koristiti sva velika slova u naslovu. Također, riječ "event" ima prijevod u hrvatskom jeziku koji glasi: "događaj". :)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

Super je ovo, samo sto vam ja mogu garantirat da bi vam se vise ljudi odazvalo da se igra COD2 (i ja medju njima)!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kakav cod2, cod4 igraju prave muškarčine Cool

i ne razumijem zašto free-for-all turnir? znam da su problemi računala koja treba donesti al opet... ja bi došao ali sam daleko. nadam se da će biti dobra ekipa i da će biti još takvih turnira (samo da nije ffa) Namigiva

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Veliki CoD 4 turnir u Osijeku

Ovak mene zanima oce se tam igrat pro mod il pam4 jel nemislim igrat neki ranked mod s GL-om i ostalim shitom i kaj ak ja vec imam org igru?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

biti che obavezno reinstalirati igru jer to otklanja  moguchnost varanja pomochu nekih instaliranih hackova...i neihraju se nikakvi modovi nego "pure old fashion CoD4" :)

17 godina
ivanweyrer kaže...

biti che obavezno reinstalirati igru jer to otklanja  moguchnost varanja pomochu nekih instaliranih hackova...i neihraju se nikakvi modovi nego "pure old fashion CoD4" :)

znači za njubove sa gl-om i marty-em? heheh! to će onda više biti sreća nego skill tko će biti prvi ali dobro...
17 godina
neaktivan

Pa to se lako sredi,onaj tko ga upotrijebi odmah diskvalificiran.

Ako će biti instalirana nova igra,šta ćemo s profilima?

17 godina
neaktivan

Kopiraš svoj config fajl (profil) i to je to.

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
File kaže...

Kopiraš svoj config fajl (profil) i to je to.

koji mu samo radi uz njegov cd-key s kojim je instalirao igru, a on će sigurno dobiti neki drugi pošto se igra sa oriđiđi igricom...
17 godina
neaktivan

Točno,neće vam to funkcionirati,igrači če morati imati svoje verzije CoD-a.

17 godina
neaktivan

Od ovog turnira ni t

kontam otići ću malo vidjeti šta ima kad ono poljubio vrata...tj nisam ni došao do vrata nego do zaštitara...(njega nisam ljubio)

a "taj" famozni organizator je mogao barem reći razlog neodržavanja...

aj bog

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
16 godina
neaktivan

Zašto baš u Osjeku,,kaj to nije moglo biti u zagrebu??? to mi se ne isplati ići,,,,Plač

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xero kaže...

Zašto baš u Osjeku,,kaj to nije moglo biti u zagrebu??? to mi se ne isplati ići,,,,Plač

Prema postu iznad tvog nije bilo ni u Osijeku...
16 godina
neaktivan

Aha,,nisam do kraja pročito,,my mistake

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice