Uprising - Join or Die

poruka: 4
|
čitano: 804
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Uprising - Join or Die

Nakon dugotrajnog traženja naslova igre, pa traženja instalacije same igre, instaliranja windowsa 98 napokon sam uspio upogoniti igru na starom računalu sa instaliranim windowsima 98se.

Igra radi bez problema ali se javlja problem kod kampanje, odnosno kod otključavanja novih planetarnih sustava. Naime, u prvom sustavu postoje 3 planeta, ali kad god završim misiju na bilo kojemu od njih u meniju se neće pojaviti ''mission completed'' tako da ne mogu otključati druge sustave. Obzirom da nisam na googleu uspio pronaći rješenje za ovaj problem otvorio sam ovdje temu ako ima netko tko je igrao ovu igru.

Ako nekome treba da se podsjeti o kojoj je igri riječ na ovom linku je opis igre i screenshootovi iz igre.

http://www.mobygames.com/game/uprising-join-or-die

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uprising - Join or Die

Mislim da sam ovo davno igrao, ali takvih problema se nemogu sjetiti. Jesi siguran da nije do tebe a ne do igre, možda negdje griješiš.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:13 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uprising - Join or Die

Pa mislim da je do igre jer sam pokušao više puta odigrati svaku misiju i na kraju uredno kaže ''mission completed''. Misija se neće ni završiti ako ne ispuniš ciljeve tako da ne vidim neku mogućnost unutar same misije...

Isto tako ako netko ima popis kontrola na tipkovnici (hotkeys) neka stavi link, gotovo svaka tipka na tivkovnici nešto uključuje a ne mogu naći popis nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 14:04 (Adoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uprising - Join or Die

Instalirao sam u međuvremenu nekakav patch i situacija je slijedeća:

U prvom sustavu postoje 3 planeta: Solaris, Priva i Erudara ali koju god misiju da odradim ''mission completed'' se pojavi na Solarisu. Ove druge dvije jednostavno neće promijeniti status.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice