vidio sam u zadnjem broju buga video o igri Trackmania? čini mi se vrlo zanimljivom. zanima me jel to vrijedi igrat? vidio sam da se igra online, a jel može i singleplayer?
Po meni se bome isplati. Jako zabavna arkadna utrka, i vrlo jednostavna: gas, rikverc i ljevo/desno. Mislim da nema single-player, eventualno samo vježbe po raznim stazama... a staze su jednostavno ludilo....
trackmania forever ili ?
igra je super i vrlo je zabavna,nema nekih komplikacija..
ima neki sp,tj prelaženje staza i osvajanje medalja i kad to prođeš piči na mp jer je igra zakon,taman kad si je spomenuo moga bi je opet instalirat!!!
imaš dost sp-a,ne mogu ti reć koliko sati ali imaš dosta,ja sam igra forever i zabavio sam se preko sp-a i to dosta vremena i ako ti bude dosadno napraviš neke svoje staze...sad ne znam možda je sp u unitedu duži,al ne bih ti znao nisam ga igrao...
odlicna igra za LAN ili neko drugi oblik MPa, super super zabavna umirali smo od smijeha dok smo igrali, dobra je i za ubit vrijeme u SPu kad nemas sta radit, probat osvojit 4tu medalju na zahtjevnijim stazama i tome slicno. Preporuka!
Ako ciljas na trackmaniu united nju neces moci igrati prek neta jer ces trebati org key.......a ako mislis na trackmaniu nations forever ona je besplatna i nju ces moci igrati.....ja igram nations forever i mogu reci da je odlicna........
Ako oćeš igrati puno SP,nabavi si Trackmaniu,Trackmania Sunrise,Trackmania Sunrise Extreme,Trackmania United i Trackmania Forever.U svakoj imaš posebno dodane nove staze za igru,pa buš imal kaj igrati dva-tri tjedna.Uz to imaš na netu više milijuna staza za skinuti kaj su ti drugi ljudi radili.
Ja igram trackmania nations forever na mp,a povremeno radim i svoje staze.
Igra je odlična!
Također tople preporuke. SP je dobar, poprilično sati zabave za osvajanje svih zlatnih medalja. Ali MP... zaraza
Nisam znal da trackmania nations forever može igrati MP besplatno, idem si ju odmah "nabaviti"
sve trackanije nations forever, united forever (najnovija)...imaju i single i multi player...multi je punooo zabavniji na serverima ima cak i muzika...dosta zabavna arkadica
kako je rekao battlefox takmo i ja mislim
na kojim serverima najčešće igrate ?
zabavno...:)

I ja sam igrao TM, Nations i Nations Forever, u obje san bio odlican, u jednoj san bio 500 i neki(mozda i bolji al nemrem se sitit), u drugoj 600 i neki.
Imao sam dosta nickova, jer zaboravio bi lozinku, a ima i mojih staza za skinut na tm-exchange, i jos san bio ubaciva ona druga auta a ne formule, pa cak i loptu koja se okrece.
na Let's Rock Forever su opake staze
ja sam prelazio TM united forever,pre fora je a najbolje mi je preskakanje platformi sa onim ko nekim lamborghinijem ono autic ide 1000kmh i jos kad stavis 3D cvike joj bas izgleda fora
igra je vise nego dobra pogotovo na high detaljima...
ja sam igral mp al ne dugo, puno mi je žderalo mb, a sobzirom da iam paket od 1gb.. al svakak preporuka, bilo je preludo
Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?
Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?