Trackmania

poruka: 167
|
čitano: 39.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trackmania

vidio sam u zadnjem broju buga video o igri Trackmania? čini mi se vrlo zanimljivom. zanima me jel to vrijedi igrat? vidio sam da se igra online, a jel može i singleplayer?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trackmania

Po meni se bome isplati. Jako zabavna arkadna utrka, i vrlo jednostavna: gas, rikverc i ljevo/desno. Mislim da nema single-player, eventualno samo vježbe po raznim stazama... a staze su jednostavno ludilo....

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Trackmania

trackmania forever ili ?

16 godina
neaktivan
ma ne znam . pa valjda je. vidio sam da samo piše trackmania united
16 godina
neaktivan
Trackmania

igra je super i vrlo je zabavna,nema nekih komplikacija..

ima neki sp,tj prelaženje staza i osvajanje medalja i kad to prođeš piči na mp jer je igra zakon,taman kad si je spomenuo moga bi je opet instalirat!!!

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ma ja bi to svakak htio igrat, ali imam 56k modem i carnet pa baš ne bi išlo multiplayer. zato pitam jel može singleplayer
16 godina
neaktivan
Trackmania

imaš dost sp-a,ne mogu ti reć koliko sati ali imaš dosta,ja sam igra forever i zabavio sam se preko sp-a i to dosta vremena i ako ti bude dosadno napraviš neke svoje staze...sad ne znam možda je sp u unitedu duži,al ne bih ti znao nisam ga igrao...

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

to je jedna vrlo dobra igra koja se isplati igrati a potpuni užitak osjetit češ u multyplayeru.

evo screenshot u multyplayeru i singlplayer:

multyplayer multyplayer
singlplayer singlplayer
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 13:45 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlicna igra za LAN ili neko drugi oblik MPa, super super zabavna umirali smo od smijeha dok smo igrali, dobra je i za ubit vrijeme u SPu kad nemas sta radit, probat osvojit 4tu medalju na zahtjevnijim stazama i tome slicno. Preporuka!

16 godina
neaktivan
Trackmania

Ako ciljas na trackmaniu united nju neces moci igrati prek neta jer ces trebati org key.......a ako mislis na trackmaniu nations forever ona je besplatna i nju ces moci igrati.....ja igram nations forever i mogu reci da je odlicna........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trackmania

Ako oćeš igrati puno SP,nabavi si Trackmaniu,Trackmania Sunrise,Trackmania Sunrise Extreme,Trackmania United i Trackmania Forever.U svakoj imaš posebno dodane nove staze za igru,pa buš imal kaj igrati dva-tri tjedna.Uz to imaš na netu više milijuna staza za skinuti kaj su ti drugi ljudi radili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Trackmania

Ja igram trackmania nations forever na mp,a povremeno radim i svoje staze.

Igra je odlična!

omgwtfbbqroflmaolol!!!!!1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

Također tople preporuke. SP je dobar, poprilično sati zabave za osvajanje svih zlatnih medalja. Ali MP... zaraza Šutim

0 0 hvala 0
16 godina
Trackmania

Nisam znal da trackmania nations forever može igrati MP besplatno, idem si ju odmah "nabaviti" Osmijeh

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trackmania

sve trackanije nations forever, united forever (najnovija)...imaju i single i multi player...multi je punooo zabavniji na serverima ima cak i muzika...dosta zabavna arkadica

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
ma ja bi to svakak htio igrat, ali imam 56k modem i carnet pa baš ne bi išlo multiplayer. zato pitam jel može singleplayer
 Ima singleplayer
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
Trackmania

kako je rekao battlefox takmo i ja mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Trackmania

na kojim serverima najčešće igrate ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

zabavno...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na Let's Rock Forever, ako netko igra nek me adda da nabacimo. Nick: independent-cro evo link za Trackmaniu Forever: http://files.filefront.com/TrackMania+Nations+Forever+Free+Full+Game/;10013754;/fileinfo.html
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 22:06 (Independent).
17 godina
neaktivan
Independent kaže...
Na Let's Rock Forever, ako netko igra nek me adda da nabacimo. Nick: independent-cro evo link za Trackmaniu Forever: http://files.filefront.com/TrackMania+Nations+Forever+Free+Full+Game/;10013754;/fileinfo.html
  Ja često igram tamo. Nick mi je isti kao ovdje na forumu. ALi nisam odavno igrao. Sjećam se da sam bio dogurao do 700. mjesta na ukupnoj ljestvici. Evo pukla me nostalgija, sad ću opet malo.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Independent kaže...
  Ja često igram tamo. Nick mi je isti kao ovdje na forumu. ALi nisam odavno igrao. Sjećam se da sam bio dogurao do 700. mjesta na ukupnoj ljestvici. Evo pukla me nostalgija, sad ću opet malo.

Hehe, ma ja sam imao par tisuca bodova, nesjecam se vise, i onda je frend prestao igrat pa se ni meni nije vise dalo, ajd instalirat cu sutra pa cu te addat pa da nabacimo maloSmijeh
17 godina
Trackmania

I ja sam igrao TM, Nations i Nations Forever, u obje san bio odlican, u jednoj san bio 500 i neki(mozda i bolji al nemrem se sitit), u drugoj 600 i neki.
Imao sam dosta nickova, jer zaboravio bi lozinku, a ima i mojih staza za skinut na tm-exchange, i jos san bio ubaciva ona druga auta a ne formule, pa cak i loptu koja se okrece.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 0:36 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Trackmania

na Let's Rock Forever su opake staze Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 možeš i multiplayer :D
vjeruj mi, ja sam na 56k igrao i još k tome dosta često pobjeđivao... prošle godine u 8 mjesecu dogurao sam do 37.000 mjesta u svijetu.. al onda je bilo oko milijun igrača.. nisam igrao čitavih 6 mjeseci, jer me modem počeo zaj**avat... nedavno sam dobio maxadsl i vidio da sam na ljestvici oko 145.000, je al sad ih ima preko dva milijuna xD

ukratko - možeš igrat multiplayer, ali povremeno očekuj lag-ove i zastajkivanja... al uglavnom će ti ić dosta glatko :)
I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
16 godina
neaktivan
Trackmania

ja sam prelazio TM united forever,pre fora je a najbolje mi je preskakanje platformi sa onim ko nekim lamborghinijem ono autic ide 1000kmh i jos kad stavis 3D cvike joj bas izgleda fora

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Trackmania

igra je vise nego dobra pogotovo na high detaljima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

ja sam igral mp al ne dugo, puno mi je žderalo mb, a sobzirom da iam paket od 1gb.. al svakak preporuka, bilo je preludo

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
17 godina
Trackmania

Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
markoal kaže...

Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?

ja sam za !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice