imam osjecaj da ova igra ima velikih potencijala ali nazolost količina zabave je jako narušena katastrofalnom optimizacijom te gameplay i AI bugovima
kako si je CA to mogao dozvoliti???
imam osjecaj da ova igra ima velikih potencijala ali nazolost količina zabave je jako narušena katastrofalnom optimizacijom te gameplay i AI bugovima
kako si je CA to mogao dozvoliti???
Sad sam štopao loadinge 2min za turn i 1.5min za bitku.A o konstantom trzuckanju da ne govorim. /uninstall...
Pozdrav, evo uzeo sam Rome 2 i pokrenuo i igru i odma los FPS, jedva da se vuce na 20-30FPSa, pa me zanima jel i vi imate jos uvijek takvih problema jel je prosli petak bio neki patch koji je to kao trebao rijesit? Na Shogunu sam bez problema imo lock na 60, a rome 2 mi se uopce ne cini ko neki napredak u grafici, cak mi shogun i ljepse izgleda.
Neoptimiziranost, ne brini nisi jedini.
Sve te spike kako će napraviti igru koja radi na low end mašinama su pale u vodu, bar dok sa 50 pačeva ne riješe to.
patch nije ništa ispravio, barem meni.
Pozdrav, evo uzeo sam Rome 2 i pokrenuo i igru i odma los FPS, jedva da se vuce na 20-30FPSa, pa me zanima jel i vi imate jos uvijek takvih problema jel je prosli petak bio neki patch koji je to kao trebao rijesit? Na Shogunu sam bez problema imo lock na 60, a rome 2 mi se uopce ne cini ko neki napredak u grafici, cak mi shogun i ljepse izgleda.
Da, veelika vecina
Sve sta mozes je cekat u nadi da ce izbacit fix. Ako ti se igra, cita sam po forumima da na perfomanse najvise utjecu sjene, unit details i unit size. Ovo zadnje mozda najvise..
Neoptimiziranost, ne brini nisi jedini.
Sve te spike kako će napraviti igru koja radi na low end mašinama su pale u vodu, bar dok sa 50 pačeva ne riješe to.
patch nije ništa ispravio, barem meni.
Ma to sam i mislio, a nista onda cekam negdje 20.-25.9. dok to ne pokrpaju(bar malo), razocaralo me to sad, svaki Total War do sad mi je bio super(Empire, Napoleon, Shogun 2), valjda ce i ovaj bit ok, kad ga pokrpaju.
EDIT: Ma necu sad onda ni igrat, cekat cu da se to malo sredi, mislio sam da ce mi bar onda Arma 3 bit ok, kad vraga, skinem i sve isto ko u Beti(neoptimizirano), izgleda da se vracam Shogunu i BFu.
Zar vam nije jednostavnije skinuti Demo ili piratsku verziju pa tek nakon sto vidite kako ce se igra ponasati na vasem racunalu kupiti orginal?
Odavno je znano da podatke koji daju proizvodjaci o system requirementsima su uglavnom krivi.
Sa guru3D foruma:
"I've been in several Alpha's that were a million times more stable than this."
Zar vam nije jednostavnije skinuti Demo ili piratsku verziju pa tek nakon sto vidite kako ce se igra ponasati na vasem racunalu kupiti orginal?
Odavno je znano da podatke koji daju proizvodjaci o system requirementsima su uglavnom krivi.
Demo nema, piratsku sam mogao ali bit će bolje, na kraju pokrpaju igru.
Nemojte unnistalirat igru, popraviće je oni samo je pitanje vremena, do tad nazad na Shogun i uživancija.
Nemojte unnistalirat igru, popraviće je oni samo je pitanje vremena, do tad nazad na Shogun i uživancija.
nadam se planiram kupit novi komp i ocekujem da cu moci vrtit na max tad
nadam se planiram kupit novi komp i ocekujem da cu moci vrtit na max tad
Ma uopce ti nije bitan komp, trenutno, dok to ne pokrpaju, ima ljudi sa kompovima od 15k a igra im radi na jedva 40-50FPSa.
khm khm...
kakva pljuska...još mi zuji u ušima a toliko sam čekao čika poštara
ja i dalje vjerujem da ima vas koji nemate nikakvih problema ali ovo što vidjeh još mi se nije dogodilo.
dakle...ukratko
krenem igrat igru custom battle samo da vidim kako to sve radi(postavke izmješane od very high do ultra sa uključenim AA).AI dobar.odma buba flank i zabija se u moje s tim da je malo pričekao da vidi šta ću napraviti.
u međuvremenu mi se igra vrti na nekih 18fpsa što je za mene apsolutno ne igrivo a unitsi izgledaju onako...ok.ništa posebno s tim da je mapa mjestimično osvjetljena kao da je dan :S
ok brzo ja to prekinem.upalim grand kampanju kad ono 23 sličice po sekundi a mapa izgleda kao rigotina omanjeg slona.bebe slona recimo.mladunčeta.malog.ni pišu još nema.
gledam i nevjerujem.ok.upalim sve do jaja kad ono isto rigotina(slika).od antialiasinga ni A.voda od kopna odrezana kao kuhinjskim nožem.nazubljeno sve što može bit nazubljeno.drveće poput gvalica balca.UŽAS.
produkcija braće baldwin.nemogu vjerovat
očekivao sam ja probleme jel svaki total war ih je imao.možda napolen najmanje u početku ali svaki je imao.kad se sjetim empirea kojeg nikad nisu uspjeli dotjerat do reda kako treba do shoguna bez AA u početku ali niti jedan nije imao ovoliko problema to je sigurno.uvijek je nešto štekalo ali nikad sve kao što je sada slučaj. iskreno za ovu igru će trebat mjeseci da se dobije onako fina igrica za ubijat sate. na kraju za nekih 6 mjeseci kad još izadje 10-15 dlca ovo će bit igretina samo takva ali sada trenutno je stvarno igra u nekoj test fazi.
ono što me ljuti je to da prodaju ne dovršen proizvod i živim za dan kad će se to počet najoštrije kažnjavat.kao da mi prodaju auto bez da je olakiran. žalosno da to prolazi.ono što mislim je da su oni to znali.nemoguće da nisu,da im je promaklo da je igra ovako loša tj nedovršena.
uglavnom eto.dobio sam dvije malo knjižice u kutiji tako da ih idem sad čitat i njuškat jer miriše baš lijepo
laku noć
EDIT:koliko se sjećam..u ranijim total war igrama nikad nisam imao problema sa fpsom kada su e pečirale pa bi po toj logici rome 2 trebao ići na extreme.emipre sa sa 4870 igrao na full baš kao i nakon 6 mjeseci.napoleona i shogun sa gtx 460 zotac takodjer na full nakon pokojeg peča
Ma probao sam i s tim i bez.Svakako sam probao.
Krenuo sam igrat barem nekako sa suebima na very hard....i mogu reć da ai nije pasivan i da je u borbi dobar(ima bugova itekako ali nije baš katastrofa kako sam očekivao).Nakon tri poteza mi je pleme do mene objavilo rat.
U borbi mi je ai napravio što dosad nikad nisam vidio niti u jednom total waru.
Imao je dvije vojske manje i napao me tek kada su se svi skupili i regrupirali.Inače je podrška uvijek dolazila kasnije jedna po jedna jedinici.Ovo je baš izgledalo fino.trčali su preko mape da se skupe i ona bam.borba je trajala možda dvije minute i odma su izgubili moral ali to se da lagano riješit pečem
ma to je neka zajebancija, ovaj lik na slici je iz prvog romea, a tko normalan trazi jos 10 eura za nesto sto smo trebali po defaultu dobiti?
ma to je neka zajebancija, ovaj lik na slici je iz prvog romea, a tko normalan trazi jos 10 eura za nesto sto smo trebali po defaultu dobiti?
I ja kažem!! Dobro si im rekao!!
(ako nisi ubra, to je šala bila, ta slika)
Baš je super. Kutija obljepljena "Best game ever,best strategy ever ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.
Baš je super. Kutija obljepljena "best strategy ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.
Pise best strategy game i to na E3(i da stvarno je dobio nagrade od IGNa i ostalih, to sta je trenutno sj**ana, ce se popravit, valjda), nego jel neko skino Patch 2 Beta? Ja sad skidam nadam se nekim poboljsanjima.
Baš je super. Kutija obljepljena "best strategy ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.
Pise best strategy game i to na E3(i da stvarno je dobio nagrade od IGNa i ostalih, to sta je trenutno sj**ana, ce se popravit, valjda), nego jel neko skino Patch 2 Beta? Ja sad skidam nadam se nekim poboljsanjima.
Kaj ti ne skida steam sam patcheve?
Kaj ti ne skida steam sam patcheve?
Skida, al ovo je beta patcha, "pravi" tek dolazi u ponedjeljak, tak da ovaj moram rucno skinut.
U ovom slucaju ne jer je beta i ti sam odredis oces ga stavit il ne, dok ne dode live.
Ma bit ce to ok, nakon 3.-4. patcha, sam steta sto nisu odma igru izdali kak spada, mogli su je izdat 20.9. do tad fixat i dovrsit sve stvari sta nevaljaju, a ne se sad krpat s patchevima.
Možeš li staviti link za beta patcheve?
Možeš li staviti link za beta patcheve?
Nema linka, odi sam na igru na steamu, desni klik, properties i onda imas karticu BETAS tam imas strelicu di ti se otvori padajuci izbornik i odaberes patch2beta i onda kad stisne PLAY skinut ce ti patch.
EDIT: patch je poboljsao performanse, taman jos jedan patch(patch3 koji dolazi 23./24.9.) i igra ce bit super.
change log patcha 2
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_2
ide nabolje..
Izgleda da igra mrzi radeone.