Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 312.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

imam osjecaj da ova igra ima velikih potencijala ali nazolost količina zabave je jako narušena katastrofalnom optimizacijom te gameplay i AI bugovima

kako si je CA to mogao dozvoliti???

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam štopao loadinge 2min za turn i 1.5min za bitku.A o konstantom trzuckanju da ne govorim. /uninstall...

Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Re: Total War: Rome 2
AsAsiN kaže...

Pozdrav, evo uzeo sam Rome 2 i pokrenuo i igru i odma los FPS, jedva da se vuce na 20-30FPSa, pa me zanima jel i vi imate jos uvijek takvih problema jel je prosli petak bio neki patch koji je to kao trebao rijesit? Na Shogunu sam bez problema imo lock na 60, a rome 2 mi se uopce ne cini ko neki napredak u grafici, cak mi shogun i ljepse izgleda.

Neoptimiziranost, ne brini nisi jedini.

Sve te spike kako će napraviti igru koja radi na low end mašinama su pale u vodu, bar dok sa 50 pačeva ne riješe to.

patch nije ništa ispravio, barem meni.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Pozdrav, evo uzeo sam Rome 2 i pokrenuo i igru i odma los FPS, jedva da se vuce na 20-30FPSa, pa me zanima jel i vi imate jos uvijek takvih problema jel je prosli petak bio neki patch koji je to kao trebao rijesit? Na Shogunu sam bez problema imo lock na 60, a rome 2 mi se uopce ne cini ko neki napredak u grafici, cak mi shogun i ljepse izgleda.

Da, veelika vecina {#}

Sve sta mozes je cekat u nadi da ce izbacit fix. Ako ti se igra, cita sam po forumima da na perfomanse najvise utjecu sjene, unit details i unit size. Ovo zadnje mozda najvise..

play2much
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AsAsiN kaže...

Neoptimiziranost, ne brini nisi jedini.

Sve te spike kako će napraviti igru koja radi na low end mašinama su pale u vodu, bar dok sa 50 pačeva ne riješe to.

patch nije ništa ispravio, barem meni.

Ma to sam i mislio, a nista onda cekam negdje 20.-25.9. dok to ne pokrpaju(bar malo), razocaralo me to sad, svaki Total War do sad mi je bio super(Empire, Napoleon, Shogun 2), valjda ce i ovaj bit ok, kad ga pokrpaju.

EDIT: Ma necu sad onda ni igrat, cekat cu da se to malo sredi, mislio sam da ce mi bar onda Arma 3 bit ok, kad vraga, skinem i sve isto ko u Beti(neoptimizirano), izgleda da se vracam Shogunu i BFu.

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 19:20 (AsAsiN).
17 godina
odjavljen

Zar vam nije jednostavnije skinuti Demo ili piratsku verziju pa tek nakon sto vidite kako ce se igra ponasati na vasem racunalu kupiti orginal?

Odavno je znano da podatke koji daju proizvodjaci o system requirementsima su uglavnom krivi.

http://isvijet.com.hr

1 2 hvala 0
17 godina

Sa guru3D foruma:

"I've been in several Alpha's that were a million times more stable than this."

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Zar vam nije jednostavnije skinuti Demo ili piratsku verziju pa tek nakon sto vidite kako ce se igra ponasati na vasem racunalu kupiti orginal?

Odavno je znano da podatke koji daju proizvodjaci o system requirementsima su uglavnom krivi.

Demo nema, piratsku sam mogao ali bit će bolje, na kraju pokrpaju igru.

Nemojte unnistalirat igru, popraviće je oni samo je pitanje vremena, do tad nazad na Shogun i uživancija.

13 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Edge kaže...

Nemojte unnistalirat igru, popraviće je oni samo je pitanje vremena, do tad nazad na Shogun i uživancija.

nadam se planiram kupit novi komp i ocekujem da cu moci vrtit na max tad

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:04 (njuska11).
16 godina

Nemogu vjerovat ali eto i meni stigla igra danas.Instalacija na tri dvda.:D kao nekad na pet cd-a :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:50 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
Vakaka kaže...
Edge kaže...

nadam se planiram kupit novi komp i ocekujem da cu moci vrtit na max tad

Ma uopce ti nije bitan komp, trenutno, dok to ne pokrpaju, ima ljudi sa kompovima od 15k a igra im radi na jedva 40-50FPSa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:21 (AsAsiN).
16 godina

khm khm...

kakva pljuska...još mi zuji u ušima a toliko sam čekao čika poštara

ja i dalje vjerujem da ima vas koji nemate nikakvih problema ali ovo što vidjeh još mi se nije dogodilo.

dakle...ukratko

krenem igrat igru custom battle samo da vidim kako to sve radi(postavke izmješane od very high do ultra sa uključenim AA).AI dobar.odma buba flank i zabija se u moje s tim da je malo pričekao da vidi šta ću napraviti.

u međuvremenu mi se igra vrti na nekih 18fpsa što je za mene apsolutno ne igrivo a unitsi izgledaju onako...ok.ništa posebno s tim da je mapa mjestimično osvjetljena kao da je dan :S

ok brzo ja to prekinem.upalim grand kampanju kad ono 23 sličice po sekundi  a mapa izgleda kao rigotina omanjeg slona.bebe slona recimo.mladunčeta.malog.ni pišu još nema.

gledam i nevjerujem.ok.upalim sve do jaja kad ono isto rigotina(slika).od antialiasinga ni A.voda od kopna odrezana kao kuhinjskim nožem.nazubljeno sve što može bit nazubljeno.drveće poput gvalica balca.UŽAS.

produkcija braće baldwin.nemogu vjerovat

očekivao sam ja probleme jel svaki total war ih je imao.možda napolen najmanje u početku ali svaki je imao.kad se sjetim empirea kojeg nikad nisu uspjeli dotjerat do reda kako treba do shoguna bez AA u početku ali niti jedan nije imao ovoliko problema to je sigurno.uvijek je nešto štekalo ali nikad sve kao što je sada slučaj. iskreno za ovu igru će trebat mjeseci da se dobije onako fina igrica za ubijat sate. na kraju za nekih 6 mjeseci kad još izadje 10-15 dlca ovo će bit igretina samo takva ali sada trenutno je stvarno igra u nekoj test fazi.

ono što me ljuti je to da prodaju ne dovršen proizvod i živim za dan kad će se to počet najoštrije kažnjavat.kao da mi prodaju auto bez da je olakiran. žalosno da to prolazi.ono što mislim je da su oni to znali.nemoguće da nisu,da im je promaklo da je igra ovako loša tj nedovršena.

uglavnom eto.dobio sam dvije malo knjižice u kutiji tako da ih idem sad čitat i njuškat jer miriše baš lijepo

laku noć

EDIT:koliko se sjećam..u ranijim total war igrama nikad nisam imao problema sa fpsom kada su e pečirale pa bi po toj logici rome 2 trebao ići na extreme.emipre sa sa 4870 igrao na full baš kao i  nakon 6 mjeseci.napoleona i shogun sa gtx 460 zotac takodjer na full nakon pokojeg peča

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 0:43 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Cini mi se da nisi dobro postavio opcije za grafiku. Citaj ovaj post, obrati paznju na Unlimited Video Memory tick-box.

16 godina

Ma probao sam i s tim i bez.Svakako sam probao.

Krenuo sam igrat barem nekako sa suebima na very hard....i mogu reć da ai nije pasivan i da je u borbi dobar(ima bugova itekako ali nije baš katastrofa kako sam očekivao).Nakon tri poteza mi je pleme do mene objavilo rat.

U borbi mi je ai napravio što dosad nikad nisam vidio niti u jednom total waru.

Imao je dvije vojske manje i napao me tek kada su se svi skupili i regrupirali.Inače je podrška uvijek dolazila kasnije jedna po jedna jedinici.Ovo je baš izgledalo fino.trčali su preko mape da se skupe i ona bam.borba je trajala možda dvije minute i odma su izgubili moral ali to se da lagano riješit pečem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovatno ce izdati ROME 2 second edition.Download size 9.99 GB.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

ma to je neka zajebancija, ovaj lik na slici je iz prvog romea, a tko normalan trazi jos 10 eura za nesto sto smo trebali po defaultu dobiti?

kuku lele

1 0 hvala 0
16 godina
Legiija kaže...

ma to je neka zajebancija, ovaj lik na slici je iz prvog romea, a tko normalan trazi jos 10 eura za nesto sto smo trebali po defaultu dobiti?

{#}{#}

15 godina
Legiija kaže...

I ja kažem!! Dobro si im rekao!!

{#}

(ako nisi ubra, to je šala bila, ta slika)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina

Evo i meni konacno stigla igra. Ima bugove, al je zato kutija super {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš je super. Kutija obljepljena "Best game ever,best strategy ever ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Romano kaže...

Baš je super. Kutija obljepljena "best strategy ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.

Pise best strategy game i to na E3(i da stvarno je dobio nagrade od IGNa i ostalih, to sta je trenutno sj**ana, ce se popravit, valjda), nego jel neko skino Patch 2 Beta? Ja sad skidam nadam se nekim poboljsanjima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:36 (AsAsiN).
16 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...
Romano kaže...

Baš je super. Kutija obljepljena "best strategy ..." Toliko laži na toliko malom formatu papira nisam pročitao u cijelom svom životu.

Pise best strategy game i to na E3(i da stvarno je dobio nagrade od IGNa i ostalih, to sta je trenutno sj**ana, ce se popravit, valjda), nego jel neko skino Patch 2 Beta? Ja sad skidam nadam se nekim poboljsanjima.

Kaj ti ne skida steam sam patcheve?

15 godina
neaktivan
Tsar kaže...
AsAsiN kaže...
Romano kaže...

Kaj ti ne skida steam sam patcheve?

Skida, al ovo je beta patcha, "pravi" tek dolazi u ponedjeljak, tak da ovaj moram rucno skinut.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:39 (AsAsiN).
16 godina
neaktivan

U ovom slucaju ne jer je beta i ti sam odredis oces ga stavit il ne, dok ne dode live.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma bit ce to ok, nakon 3.-4. patcha, sam steta sto nisu odma igru izdali kak spada, mogli su je izdat 20.9. do tad fixat i dovrsit sve stvari sta nevaljaju, a ne se sad krpat s patchevima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:43 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš li staviti link za beta patcheve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Možeš li staviti link za beta patcheve?

Nema linka, odi sam na igru na steamu, desni klik, properties i onda imas karticu BETAS tam imas strelicu di ti se otvori padajuci izbornik i odaberes patch2beta i onda kad stisne PLAY skinut ce ti patch.

EDIT: patch je poboljsao performanse, taman jos jedan patch(patch3 koji dolazi 23./24.9.) i igra ce bit super.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:55 (AsAsiN).
13 godina

change log patcha 2

http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_2

• Reduced infantry run speed, charge speed and acceleration in battles.
  • The low level casualty moral penalties have been significantly reduced in battles.
  •  

ide nabolje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:20 (Fanu).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina

Igra sa ovim beta kobajagi pečem ide još lošije.

Na karti imam od 4 do 23 fpsa. Postavke grafike na slici

EDIT: započeo novu kampanju i sad imam od 25 do 30 fpsa.nemoš vjerovat koja debilana

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:47 (Kill Frenzy).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan

Izgleda da igra mrzi radeone.

WoT: GuntherPrien
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka: