Tony hawk

poruka: 6
|
čitano: 1.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Tony hawk

Zna neko koji je najnoviji dio Tony Hawk igrice?Imam tony hawk underground2 al trazim neki gde je velika mapa da se voza da nemoras zadatke radit imao sam prije na ps1 neki dio na kom je bila velika mapa i ides radis sta oces na ovom ima vreme naprimer 2 minuta.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Tony hawk

dosadašnje tony hawk igre:

Tony Hawk's Pro Skater     1999     PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast, Game Boy Color, N-Gage    
Tony Hawk's Pro Skater 2     2000     Playstation, Nintendo 64, Dreamcast, Windows, Mac, iPhone & iPod Touch, Game Boy Color, Game Boy Advance, Xbox    
Tony Hawk's Pro Skater 3     2001     PlayStation, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo 64, Xbox, Windows    
Tony Hawk's Pro Skater 4     2002     PlayStation, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, Windows, Mac, Xbox, Tapwave Zodiac    
Tony Hawk's Underground     2003     PlayStation 2, GameCube, Xbox, Game Boy Advance, Windows (Australia Only)    
Tony Hawk's Underground 2     2004     PlayStation 2, GameCube, Xbox, Windows, Game Boy Advance, Mobile phone, PSP, Windows    
Tony Hawk's American Wasteland     2005     PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, Nintendo GameCube, Windows    
Tony Hawk's American Sk8land     2005     Nintendo DS, Game Boy Advance    
Tony Hawk's Project 8     2006     PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox, Xbox 360, PSP    
Tony Hawk's Downhill Jam     2006     PlayStation 2, Nintendo DS, Game Boy Advance, Wii    
Tony Hawk's Proving Ground     2007     PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo DS, Wii, Xbox 360    
Tony Hawk's Motion     2008     Nintendo DS    
Tony Hawk: Ride     2009     PlayStation 3, Wii, Xbox 360    
Tony Hawk: Shred     2010     PlayStation 3, Wii, Xbox 360    
Tony Hawk's Pro Skater HD     2012     PlayStation Network, Xbox Live Arcade

davno je već bilo kad sam igrao tony hawka na ps1 al ak se dobro sjećam bila je opcija free ride il tak nekak za vježbanje koja nije imala ograničeno vrijeme

čini mi se da od TH project 8 je primijenjen sandbox način igre, ono voziš slobodno okolo, a ak želiš koji zadatak raditi priđeš liku iznad kojeg je znak i onda ide vremensko ograničenje

15 godina
neaktivan

Šteta što nema za PC više :(

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
18 godina
neaktivan
uuf to je bila igra za gubljenje dana i dana na samo jednoj mapi i nabijanje miliona :) kad se samo sjetim koliko sam promijenio joisticka zbog te igre ugh
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
15 godina
Tony hawk

Stariji naslovi su mi bili puno bolji nego ovih par zadnjih. Imali su veci faktor zabave :)

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Hvala brate :) Ja mislim da sam imao ovaj Pro Skater 3 i 4 sam imao.A znas na kom djelu ima opcija free ride za windows?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice