Zna neko koji je najnoviji dio Tony Hawk igrice?Imam tony hawk underground2 al trazim neki gde je velika mapa da se voza da nemoras zadatke radit imao sam prije na ps1 neki dio na kom je bila velika mapa i ides radis sta oces na ovom ima vreme naprimer 2 minuta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dosadašnje tony hawk igre:
Tony Hawk's Pro Skater 1999 PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast, Game Boy Color, N-Gage
Tony Hawk's Pro Skater 2 2000 Playstation, Nintendo 64, Dreamcast, Windows, Mac, iPhone & iPod Touch, Game Boy Color, Game Boy Advance, Xbox
Tony Hawk's Pro Skater 3 2001 PlayStation, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo 64, Xbox, Windows
Tony Hawk's Pro Skater 4 2002 PlayStation, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, Windows, Mac, Xbox, Tapwave Zodiac
Tony Hawk's Underground 2003 PlayStation 2, GameCube, Xbox, Game Boy Advance, Windows (Australia Only)
Tony Hawk's Underground 2 2004 PlayStation 2, GameCube, Xbox, Windows, Game Boy Advance, Mobile phone, PSP, Windows
Tony Hawk's American Wasteland 2005 PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, Nintendo GameCube, Windows
Tony Hawk's American Sk8land 2005 Nintendo DS, Game Boy Advance
Tony Hawk's Project 8 2006 PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox, Xbox 360, PSP
Tony Hawk's Downhill Jam 2006 PlayStation 2, Nintendo DS, Game Boy Advance, Wii
Tony Hawk's Proving Ground 2007 PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo DS, Wii, Xbox 360
Tony Hawk's Motion 2008 Nintendo DS
Tony Hawk: Ride 2009 PlayStation 3, Wii, Xbox 360
Tony Hawk: Shred 2010 PlayStation 3, Wii, Xbox 360
Tony Hawk's Pro Skater HD 2012 PlayStation Network, Xbox Live Arcade
davno je već bilo kad sam igrao tony hawka na ps1 al ak se dobro sjećam bila je opcija free ride il tak nekak za vježbanje koja nije imala ograničeno vrijeme
čini mi se da od TH project 8 je primijenjen sandbox način igre, ono voziš slobodno okolo, a ak želiš koji zadatak raditi priđeš liku iznad kojeg je znak i onda ide vremensko ograničenje
Šteta što nema za PC više :(
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Stariji naslovi su mi bili puno bolji nego ovih par zadnjih. Imali su veci faktor zabave :)
Hvala brate :) Ja mislim da sam imao ovaj Pro Skater 3 i 4 sam imao.A znas na kom djelu ima opcija free ride za windows?