Pri pokretanju igrice, znači start new game ide mi onaj loading(onako usporeno) i nakon 1 min pokaže mi se plav ekran na 2,3 sec(nisamo ni uspio pročitat kaj piše, ugl neki errror il nešto) i komp mi se restarta. Probao sam smanjiti rezoluciju, detalje, uvijek isto. Imam Nvidiu geforce 7300, intelov procesor 1.8 i gigu rama. Please Help :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isti problem iman i ja... Moja je konfiguracija Athlon 3800+ X2, 7600 GS i 1GB RAM-a. Je li u pitanju nedovoljno jaka konfiguracija ili je ipak nekakva greška u vezi sa samon igron?
Nebi trebao bit problem s konfiguracijom, dali netko može pomoći?
Pokušajte, ako postoji opcija za podešavanje grafike i njenih ostalih opcija prije pokretanja same igre, odabrati obične postavke bez antialaisinga i high textura, ako nema te opcije, provjerite da li imate zadnje drivere za grafičku, www.guru3d.com probajte beta drivere... pa javite...
slaba grafa dječaci
javim kad pogledam...
slaba grafa dječaci
Kazu ovako :
Minimum System Requirements
# OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
# CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz
# RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory
# GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)
# SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
# DVD-ROM: DVD-ROM drive
# HARD DRIVE: 8 GB Free Space
# INPUT DEVICES: Keyboard and mouse
Recommended System Requirements
# OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)
# CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+
# RAM: 2 GB system memory
# GRAPHICS: nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800
# SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers
# DVD-ROM: DVD-ROM drive
# HARD DRIVE: 8 GB Free Space
# INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller
Ja mislim da opet nvidia sa driverima po standardu zez. Ma sljedeca kartica koju stavljam je ATI - zlo mi vec od NVIDI-e i njenih stalnih propusta.