Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 235.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Ipe77 kaže...

sto da ja zakljucim neznam sad se dvoumim dal probati ili ne 

Probaj, možda prvo odgledaj/odslušaj video:

11 godina
odjavljen
TomoR kaže...
DZ (Dark Zone koji je PvE/PvP u jednom) je nažalost pun ekipa koja je min/max i cheatera povrh toga - u DZ odavno nisam ušao.

Hvala Tomo

Osobno sam mislio kupiti ovu igru.Čitao sam mnoge recenzije, također puno ljudi se žali na službenom forumu na cheatere.

I onda se nameće pitanje: Zašto kupiti igru u ovakvom stanju gdje developeri nemaju riješenje ili neće priznati da imaju veliki problem sa cheaterima?

Šteta.. gledam gameplay igra je vrlo dobra, ali ovo sa cheatrima me odbija da ju kupim.

16 godina
MacolaToni kaže...
TomoR kaže...
DZ (Dark Zone koji je PvE/PvP u jednom) je nažalost pun ekipa koja je min/max i cheatera povrh toga - u DZ odavno nisam ušao.

Hvala Tomo

Osobno sam mislio kupiti ovu igru.Čitao sam mnoge recenzije, također puno ljudi se žali na službenom forumu na cheatere.

I onda se nameće pitanje: Zašto kupiti igru u ovakvom stanju gdje developeri nemaju riješenje ili neće priznati da imaju veliki problem sa cheaterima?

Šteta.. gledam gameplay igra je vrlo dobra, ali ovo sa cheatrima me odbija da ju kupim.

Ako nemam ekipu od 3-4 ne ulazim u DZ, ali sada sa Patch 1.4 DZ uopće nije i potrebno posjetiti.

Vjeruj mi, kada nema cheatera, osjećaj koji te obujmi kada si u DZ-u ne može se baš dobiti ni u jednoj drugoj igri.

13 godina
neaktivan
MacolaToni kaže...
TomoR kaže...

Hvala Tomo

a ono neznam koliko su tocni podatci ali od kada je igra izasla kroz par mjeseci je izgubila oko 90% svojih igraca koji su ostali jako razocarani kao i ja sam sto nije mali postotak.....super je dok si van DZ-a i zabavno je prelaziti no to dosadi ako nema pravih igraca i krenes igrat DZ kad tamo sve se koristi kako bi se prevarilo i iskoristilo svaki nedostatak igre tj. svaki bug ili glich jer u jednoj ovakvoj igri koju k tome radi/izdaje Ubisoft tih stvari ima i previše i ljudi su se vec u ranoj fazi razocarali i otisli s igre....

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan

pa ono mozda bih se i vratio ali bi mi trebala i ekipa za igrat se sam definitivno ne bih 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 21:38 (Ipe77).
12 godina
neaktivan

evo ja sam mozda malo glup nemam pojma,al me zanim kad skinem ovaj PTS,dal moram ostavit onu prvu verziju igre instaliranu il je mogu pobrisat?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 2:36 (robyvk24).

0 0 hvala 0
16 godina
robyvk24 kaže...

evo ja sam mozda malo glup nemam pojma,al me zanim kad skinem ovaj PTS,dal moram ostavit onu prvu verziju igre instaliranu il je mogu pobrisat?

PTS je samo verzija za testiranje, štogod tamo radiš može se bez ikakve najave obrisati.

Preporučam da ne brišeš "full/normal" igru.

16 godina

The Division | Patch 1.4 Verdict w/ Marco, Arekkz, LikeButter, BreezyPeazy, Tinkkz & Skill Up! (više od sat vremena, ali zanimljivi su):

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

SOTG, uncut:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo pričaju na streamu o 1.5, Survival itd.

Novi PTS danas popodne počinje, bit će World Tier 5, named gear pieces itd... (nisam čuo dio o tome što će biti na PTS-u, da ne bi bilo razočaranih dok skinete)

https://www.twitch.tv/thedivisiongame

EDIT:

Misle streamati Survival upravo sada!

EDIT 2:

Survival se igra na kompletnoj mapi, i možeš naletjeti na druge igrače, izgleda jako zanimljivo. Moraš craftati odjeću jer vanjska temperatura ima utjecaj na preživljavanje itd.

EDIT 3:

The Division | Survival Reveal Stream (UNCUT)!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 13:33 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Patch notes za 1.5 i Survival koji su sad na PTS-u:

http://forums.ubi.com/showthread.php/1515568

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvi pokušaj Survivala na PTS-u, solo, uspio sam naći antivirus i izaći sa chopperom iz DZ-a. Osjećaj igranja je stvarno super.

Još sam oživio lika za kraj, doduše, mogao me jedan s leđa srediti da je htio - trojica nas izašla s chopperom. Cachevi koji se dobe su dupkom puni, mislim da ću taj DLC dosta igrati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Službeni trailer za Survival:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo je u tijeku SOTG na twitch-u.

U 1.5 misle povećati stash na 150!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

SOTG Highlights 10.11.2016:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nepotvrđeni datum izlaska Survival-a je 22.11.2016, pa valjda i Patch-a 1.5. Leakano na XBOX-u:

Taj datum i dalje stoji tamo:

http://www.xbox.com/en-US/games/division

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 12:18 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo rekli na SOTG, 22-og je patch 1.5 i Survival za PC i XboX One.

PS4, 1.5 par dana kasnije, a Survival prije Božića.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

SOTG Highlights (17.11.2016):

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Tom Clancy’s The Division – Expansion 2 – Survival Launch Trailer

Sutra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Službeni 1.5 Patch notes:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-275402-16&ct=tcm:148-76770-32

EDIT:

Navodno bi trebalo proraditi do 12:30 po našem vremenu, komp doma radi, valjda će sam skinuti patch (koji je oko 7GB, navodno).

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 9:51 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Tomo jel se ti igraš ili samo gledaš vide(j)e i ljepiš ih u temu ?

Kakvo je trenutno ingame stanje? Nisam igrao....pa ono...skoro od izlaska igre. 

Brain.exe has stopped working!
16 godina
ZeroC00l kaže...

Tomo jel se ti igraš ili samo gledaš vide(j)e i ljepiš ih u temu ?

Kakvo je trenutno ingame stanje? Nisam igrao....pa ono...skoro od izlaska igre. 

Nafarmao sam 40 mil ingame love da mogu kupiti cach-eve i bar kakav takav build posložiti u 1.5. Imam ljudi koji su nafarmali preko 100M. 1 Cache u WT5 košta 400k.

Igram, igra je puno bolja nego u početku. Ponekad se zasitim pa ne igram neko vrijeme pa se vratim. Patch 1.5 sa Survival DLC-om bi trebao biti pristojan. Čitera i dalje ima (ali ih je ipak manje, doduše na Reddit-u kažu da ih se jako puno vratilo sad pred patch), pa DZ uđem da odradim daily, a Survival ću vjerojatno većinom igrati PvE opciju.

Na 2 lika sam očistio kompletnu mapu od telefona i điđa, na jednom sam riješio lvl 40 Underground, uglavnom solo, itd.

BTW, "ciljevi" tj. achievementi za Survival:

10 godina
neaktivan

A taman sam se ponadao da je DZona postala HakfreeZona...naivac. Ugl, planiram si piknuti Seasons pass i još nagovaram frenda da se priključi pa me zanima u slučaju da on kupi samo standard verziju dal možemo ganjat jedan drugoga ili mora i on imati DLC(e)?

16 godina
ZeroC00l kaže...

A taman sam se ponadao da je DZona postala HakfreeZona...naivac. Ugl, planiram si piknuti Seasons pass i još nagovaram frenda da se priključi pa me zanima u slučaju da on kupi samo standard verziju dal možemo ganjat jedan drugoga ili mora i on imati DLC(e)?

Možete igrati zajedno, sve što se tiče otvorenog svijeta i DZ-a osim Dragon's Nest inkurzije. On ne bi mogao ući u Survival i Underground s tobom.

S&D + HVT su sasvim pristojni sad, a i "obične" misije fino skaliraju s obzirom na broj igrača. Oprema sada pada svugdje, i to ovisno o World Tier-u na kojem se igra. Viši WT "jača" oprema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 12:50 (TomoR).
10 godina
neaktivan

Hvala za info. Nadam se da se vidimo kroz koji dan na bojištu 

16 godina

The Division | State of the Game Highlights (24th Nov) Feat. PS4 Release
Date

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Upravo kupio Division, pa ide co-op s frendom..valjda će sve delati, ...i nadam se da ću biti zadovoljan igrom(nisam si spoilao s reviewsima itd) 

<----skorvy----> [tcbalkan.eu]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
skorvy kaže...

Upravo kupio Division, pa ide co-op s frendom..valjda će sve delati, ...i nadam se da ću biti zadovoljan igrom(nisam si spoilao s reviewsima itd) 

u svakom slucaju ces biti zadovoljan sa co-op misijama do level 30 - jako zabavno prelaziti singleplayer porciju, pogotovo sa prijateljima

12 godina
odjavljen

Odmah problemi u startu...

Kao prvo igra mi neće na 1080p u fullscreeen, samo na 1440p. Ajd nema veze.

Drugo, nemogu se spojiti s frendom u co-op, kada smo u igri, vidljivi smo na mapi, ali ne možemo se join u grupu, piše potrebna nekakva aktivacija. Kad dođe online točno napišem što je, neznam napamet.

Any clues?

up:

Piše još da je potrebno kao:"complete activation to enable grouping".

I evo slika jedan

jedan jedan
<----skorvy----> [tcbalkan.eu]
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 11:15 (skorvy).
12 godina

jesi odradio prvih par misija, tj otkljucao bazu? 

mislim da ne mozes u coop prije toga

Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice