koji qurac je bullet king
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj lik šta ga moš farmat u autumn hopeu.
Nafarmao sam jučer oko 300 credita i uzeo si blueprint za vector 45 acp (154 kredita) i za extended mag blueprint (84). Dušu dao glitch
Sutra će sa tim novi patchom to biti ispravljeno tako da kome se da neka si nafarma.
Meni je od tog bossa pao Caduceus (i to dva) high end assault weapon. Vrh oružje za početak dok ne skupiš dovoljno phoneix kredita da si možeš uzeti blueprint za vector :)
Koje vrijedi bluprinte uzet.
Imam nekih 250 phoenixa
Imam nekih 250 phoenixa
Vector 45 acp i extended mag obavezno pošto je to najbolje oružje u igri trenutno ako se ne varam. Za ostale blueprintove nisam siguran.
Imam nekih 250 phoenixa
Vector 45 acp i extended mag obavezno pošto je to najbolje oružje u igri trenutno ako se ne varam. Za ostale blueprintove nisam siguran.
da primjetio sam kako je dobar. kad se boriš sa ljubičastim level 30. kad dođu lvl 32, sakriješ se iza grma i moliš da ne dođu. a ja sa žnj snipom 300k HS, i pomalo, zaklon po zaklon dok ne popadaju. a ne dao bog da naleti mačak sa sačmaricom, pomelje sve te vektoriče instantno.
ne dao bog da naleti mačak sa sačmaricom, pomelje sve te vektoriče instantno.
Kad skupiš koliko toliko kvalitetan gear, Vector će ti biti top (iako nisam fan SMG-a da se razumijemo, kud sreće da ih nerfaju pa da malo trčkaram s AR-om naokolo).
Uglavnom, trenutno s njim bez problema s pola magazina ubijem shotguna u challenge modu - a da ne govorimo nekog u Dark Zoni (bilo PC ili NPC).
Krenuo download, 2,12 GB.
Imam nekih 250 phoenixa
da primjetio sam kako je dobar. kad se boriš sa ljubičastim level 30. kad dođu lvl 32, sakriješ se iza grma i moliš da ne dođu. a ja sa žnj snipom 300k HS, i pomalo, zaklon po zaklon dok ne popadaju. a ne dao bog da naleti mačak sa sačmaricom, pomelje sve te vektoriče instantno.
da i ja gledam kaj se fama radi oko tog vectora, ja stojim na drugom djelu mape sa poluautomatskim sniperom ( M1A ) lupim pulse i minimalno svaki drugi mi je crit sa po 500.000 dam, ak nije crit onda lupim 130.000 a to je rjetkost dok je pulse aktivan tak da Vector hvala ne hvala, bolji mi je m4 light onda sa Accuracy talentom i nabildanim stability-em preko drške, optike itd koji sipa sve metke u centar i to sa fine udaljenosti ..
Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zone:Please note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one
* Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits
* Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits
* Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits
Ništa od povećanog PC dropa u današnjem patchu zbog jer navodno stvara probleme clientu. Sve drugo u patch notesima stoji, iako mi ovo nije nikako jasno. Kad su smanjili drop rate, pazi i to još u hotfixu, nije stvaralo probleme, a sad kad treba povećati drop u patchu - odjednom frka :D
Da, drop Phoenixa uništava stabilnost klijenta, smiješno...
Estimated downtime 3 sata, još 2 sata čekanja...
http://forums.ubi.com/showthread.php/1416321-Weekly-Scheduled-Maintenance-Tuesday-March-22
Znaci ako ne ukljuce poboljšani drop u DZ na lv31/32 to bude dosta ljudi ohladilo od igre ( jer drugo ima ne preostaje nego loviti gold nesto kaj žele u DZ ) - to je bio najbitniji dio u patch-u i sad odjednom izmišljaju gluposti,, ne znam baš da im je to pametan potez, u biti to im je najlošiji potez od izlaska igre :(
aha samo phoenix cred. onda ok - bolestan sam pa sam malo glup danas :) to je čak i ok, ja bi i zabranio farmanje jedne te iste misije na challenge, fino oces farmat onda izvoli različite misije a ne istu pa će ti za jednu trebati 20min a za drugu 2.5 sata pa nakon par dana kad kupiš neki blueprint onda budes ga cjenio ovak je to svedeno na tj dana farmanja i eto sve ti je otvoreno
Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zone:Please note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one
* Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits
* Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits
* Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits
Ništa od povećanog PC dropa u današnjem patchu zbog jer navodno stvara probleme clientu. Sve drugo u patch notesima stoji, iako mi ovo nije nikako jasno. Kad su smanjili drop rate, pazi i to još u hotfixu, nije stvaralo probleme, a sad kad treba povećati drop u patchu - odjednom frka :D
ma ovo je teski bs!
Ma meni je svejedno :) ne trebaju mi phoenixi vise jer sam se nakupio prvi dan lvl-a 30 prije prvog nerfa (barem za sada dok ne stignu novi weaponi/itemi) - A pazi, nisam farmao Bullet Kinga uopće. Ubio sam ga 3-4 puta da vidim kako radi i odustao jer me nije bilo volja skupljati PC cap bez potrebe. Eventualno sam nekim frendovima davao svoju instancu da ga farmaju.
Ionako sam rogue 24/7 u DZ od pred 2 dana :) tako da me veseli povećan HE drop rate i krađa istih od drugih igrača! Jedva čekam doći kući s posla da krenem u napad
Brojim minute do odlaska kuci i trpanja ljudi u DZ! Danas ne mislim biti na poslu duze od 16:15 tak da sam u 17:00 u DZ i dahcem nekome za vratom koji ceka extraction.
Evo popravio sam ti
Šalu na stranu - jedva čekam!
EDIT: Tko može neka gleda trenutni live stream developera dok se serveri spremaju. Pričaju o današnjim promjenama i o novostima koje će dodati. Ja ne mogu trenutno :( pa samo čitam komentare na redditu ali uglavnom vjerojatno dolaze guildovi/klanovi, rogue penalty je masivno smanjen (pričaju nešto o postotku trenutnog levela 20% a ne više ukupnog xp-a) itd itd.
Igra je UP!!!
Igra je UP!!!
Navodno su sjebali nešto i ni jedan change nije live. DZ chestovi bacaju plave još uvijek i Bullet King se respawna. Možda serveri opet idu dole :D
EDIT: DZ ako umreš od mobova ne gubiš ništa xp-a ni fundsa. Navodno ni Rank1 rogue (1 kill) ne gubi ništa. Ovo mi smrdi na nekakav problem trenutno s patchem.
Nadam se da budu sve pokrpali da dok dojdem s posla ne moram gledat u neki server down. Moram se spojit na komp da prek tw pokrenem update.
Ne gubiš ništa ako umreš dok imaš manhunt (Rank5) rogue :D Kažu ljudi da je DZ trenutno insane bloodbath... koljaža na svakom koraku. Ali developeri su se oglasili i kažu "We are aware that the patch didn't deploy as intended and we are looking into it."
Uglavnom, trenutno je sve ostalo po starom i ne postoji penalty za rogue pa tko može nek se ide iživljavat u DZ
Kakvi suto idioti pa to istine nisu, tak skupa igra, toliki tim, takav brutalan grafički engine i toliko vremena potrošeno na razvoj igre a o0 marketing da ne pričam i onda im se desi takav nenormalno epic fail kod patch-a pa to istine nisu, uopce si ne mogu zamisliti toliku dozu nemara od tako skupog projekta pogotovo ovak rano u igri ( nije 2 tj prošlo od kad je izašla )
i sad ce se naravno izlevelat u DZ za kaj bi im inace trebali tjedni i preci ce lv50, nafarmat se Phoenix kredita, pokupovati b.printe i silovat dok ne naprave savršenu opremu i biti u prednosti od bar 30% nad svim ostalima - baš u lošem smjeru je krenulo
Osim ako ne naprave server rollback na pre-patch. Prilično sam siguran da backup postoji jer koliki idiot bi morao biti da ne napraviš backup prije major update-a tako da... No, svašta je moguće.
Iskreno se nadam rollbacku.
Pratio sam division od samog predstavljanja,mislio sam kupiti ali listam temu ovdje i nije ništa drukčije od diablo 3 teme,samo grindanje loota.
Jeli ima nešto drugo da se radi u igri?
Pratio sam division od samog predstavljanja,mislio sam kupiti ali listam temu ovdje i nije ništa drukčije od diablo 3 teme,samo grindanje loota.
Jeli ima nešto drugo da se radi u igri?
Ima, PvP.
znaci ekipa koja inace igra zajedno sad ubijaju jedni druge i likove su se u 5min digli sa 30 na 38lv toliko o tome, za sat vremena ce svi koji su doma biti preko lv50 DZ a svi znamo kaj to znaci - fino je Ubisoft ili massive ili ko vec ovo odigrao, svaka čast
Kad su vec vidli koliki je zajeb trebali su ugasiti servere dok to ne isprave..
Prvo omoguce svima da skupe phoenixe easy i onda level up u DZ da mogu potrosit iste.
Igra je bila skoro pa mrtva a danas su je definitivno ubili. Sutra vise ne bude zive duse u DZ, a danas ove koje budemo genkali ne bude opce smetalo jer ne gube bodove.
Gašenje servera za 13ak minuta...