Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 244.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Opet mi ne želi pokrenuti igru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Dex.pwn kaže...

Izgleda da beta ima problema sa dual core procesorima. Slijedeći video je pomogao nekima.

"If your game gets stuck in the Medical Attention message and never loads or you have The WhiteScreen problem, this will help you!
Also, if you have an AMD Card, download Catalyst 15.11 BETA Drivers, WhiteScreen doesn't happen with those drivers
I do also suggest to try setting the compatibility as ''Windows 7'' to TheDivision.exe"

I nemoj zaboravit pokrenut Extreme Injector kao administrator!

12 godina

na mojoj konfi FPS se vrti izmedju 35-50 na max detaljima (ukljucujuci i u zatvorenim prostorima)

izgleda OK igra, ali kontam da bi brzo dosadilo konstantno napucavanje generickih neprijatelja (koje vecinu vremena nemos ni vidjeti jer svjetle narancastom bojom lol)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To ia mislim da ce igra u ovakvom obliku dosadit jeako brzo, a dlcovi ce se nagomilat ali nebi dao tim lihvarima jos 20-30-40+ eura za dlcove jer brijem da nema takve igre koja vrijedi 100 eura nakraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igrao sam sat i pol i onda izletilo ovo i neće natrag u igru (tj. isti ekran nakon svakog loadanja):

Netko drugi s tim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...
Dex.pwn kaže...

Izgleda da beta ima problema sa dual core procesorima. Slijedeći video je pomogao nekima.

"If your game gets stuck in the Medical Attention message and never loads or you have The WhiteScreen problem, this will help you!
Also, if you have an AMD Card, download Catalyst 15.11 BETA Drivers, WhiteScreen doesn't happen with those drivers
I do also suggest to try setting the compatibility as ''Windows 7'' to TheDivision.exe"

I nemoj zaboravit pokrenut Extreme Injector kao administrator!

Opet isto.

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Teknokyo kaže...
Dex.pwn kaže...

"Also, if you have an AMD Card, download Catalyst 15.11 BETA Drivers, WhiteScreen doesn't happen with those drivers"

Opet isto.

Probao si i s ovim driverima koje sam naveo gore? Kompletni uninstall starog drivera, zatim čišćenje "ostataka" pomoću DDU iz safe moda te insalacija ovih 15.11 beta  drivera?

17 godina
TomoR kaže...

Igrao sam sat i pol i onda izletilo ovo i neće natrag u igru (tj. isti ekran nakon svakog loadanja):

Netko drugi s tim problemom?

Obrisao sam The Division file-ove is Documents/My Games i za sad radi...

12 godina
neaktivan
Meni se cini da je ovo dosadna igra,jos ovaj lik mutav niti rici nije progovoria. Ali jedino sto lipo izgleda
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da li je ova beta dostupna za svih? Htio bi isprobati igru i kupiti je ako mi se svidi :)

Hvala na odgovorima :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baldurion kaže...

Da li je ova beta dostupna za svih? Htio bi isprobati igru i kupiti je ako mi se svidi :)

Da, dostupna je za sve. Ali skidaš 26GB, sad je pitanje koliko brzi net imaš.

14 godina

Podlegao i ja iskušenju, skinuo betu, odigrao nekih 2 sata... 

Neznam, nisam oduševljen, nema onaj WOOOW učinak, ništa spektakularno nisam ni vidio ni doživio. Dojma sam da bi bilo puno zanimljivije da je iz prvog lica, ovako mi je nekako nespretno. Onaj spunge efekt što se tiče neprijatelja nije toliko izražen koliko ljudi kukaju, ajde, to je pozitivno. 

Definitivno je neću kupovati po punoj cijeni, možda kad jednom bude na popustu....

14 godina
TomoR kaže...
Baldurion kaže...

Da, dostupna je za sve. Ali skidaš 26GB, sad je pitanje koliko brzi net imaš.

Skinem za kojih 30min to ;) Do kojeg je datuma dostupna open beta? 

Hvala na info :)

14 godina

za vikend je đabe

14 godina

Odigrao jedno sat vremena, sami početak. Ono što mi je zapelo u oko je da sam morao trčati skroz do početka di sam startao igru da bi rješio neki quest nestale žene (neka kineskinja lau ja mislim) i to mi je zasmetalo. Onaj đir neki da te vozaju questovi vamo-tamo, napred-nazad. Znam da nije 1h dovoljno ni blizu da se stekne dojam o igri, ali me nije ništa posebno impresionirala, grafika je dobra, a gameplay je ok, ništa više od toga.  Možda još sutra joj dam šansu pa zaigram još sat-dva, ali sumnjam da će mi se mišljenje značajnije promijeniti. Sa obrizom kako su je najavljivali u trailerima mislio sam da će biti neka next gen igra. Ništa naročito posebno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 4:53 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

meni je igra razocaranje takoder, cak i kad poriktam postavke da dobijem lock 60 fps sve je nekako trzuckavo puno stuttera itd.. oni prvi traileri su obecavali brda i doline, al nema veze ako nista hvala im na open beti pa bar znam da igra nije za mene, eventualno u teskoj nestasici materijala za igranje kupim tamo tek za par mjeseci na nekom debelom popustu kad to popeglaju i izbace par patcheva za optimizaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni se svida igra. mogli bi poradit jos malo na optimizaciji.sve u svemu napravio Preorder

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 9:07 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ništa posebno, questovi jednolični, ai također, hodanje po mapi gore-dolje ubija, Dark zone izgleda dosadno jer nema ništa u njemu, sumnjam da će i u full igri biti nešto sadržajniji.
Jedino se možda isplati kad bude na nekom velikom sniženju za par € pa preći priču jer sumnjam da će ovo imati neki dobar endgame koji će držati bazu igrača.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

S obzirom da je trenutno maintenance servera, moj kratki osvrt. Lvl 8 sam u "normal-u" i Dark Zoni, za sad.

Beta je očito jako ograničena (ne možemo birati perkove, čak ni otključati sve "station-e" u bazi). Ideja upgrade-a vlastite baze mi se sviđa. To je onaj dio koji će trebati valjda bar 50 sati da se sve otključa, prateći priču. Šteta što nisu dali uvid šta se sve može sa crafting-om, tj. koji je max. lvl rijetkosti opreme koji se može napraviti. Također možemo samo 2 skilla koristiti, možda 3 u full igri (jer je jedan zaključan).

Početak priče, koji nismo vidjeli, zašto je došlo do kontaminiranja, bolest koja hara itd, možda je čak i pristojno odrađena. I priča, u koliko toliko modernom setting-u, bi mogla biti osvježenje u odnosu na ostale RPG-ove koje danas igramo. No, jednom kad završiš priču vjerojatno ti ostaje samo Dark Zone. Osim ako želiš na većoj težini ponovno odrađivati misije (ja sam recimo onu prvu medical odigrao 2 puta na hard, jednom na lvl 6 i jednom na lvl 8, mobovi su u tom slučaju jači i prilagođeni tvom levelu). Padalo je i nešto plavih stvari u tom slučaju.

Eh, Dark Zone i itemi.

Imamo 4 (5 tier-a) item-a. (Bijele), zelene, plave, ljubičaste, žuto-narančaste. Mogu se prodavati, rastavljati na dijelove za crafting (koji u beti ne radi). Kod "normal" vendora ima zelenih i plavih itema za kupit, kod Dark Zone ulaza plavih i ljubičastih, a u Safehouse-ima i žuto-narančastih za kupiti. Ako izdržim toliko i uštedim tih 6-7000 Dark Zone novaca probat ću kupiti taj koji leg item pa da vidim koliko je bolji od ovih zelenih (sa uglavnom sve plavim upgrade-ima koje koristim).

Probao sam random matchmaking da s nekim idem unutra. Lik je naravno prvo zapucao po drugim ljudima, i automatski smo obojica postali Rogue. Ubilo nas, pa reko, ajde čovjek neće više, ali za svaki slučaj idem na drugi dio mape. On opet zapuca i iako sam ja 200m od njega, ja postanem rogue i samo njih 5 odjednom trči na mene i izroka me ko malog zeca...

Nakon toga sam išao sam, pa trčkarao za drugim većim grupama ako sam ih vidio (BTW, ako netko pogine u Dark Zone-i, sve iteme što je skupio tamo dropaju se pa ih može bilo tko pokupiti). Jedan od takvih je postavio turret, i očito sam bio na liniji pucanja turret-ja-mob, pa je turret počeo ranjavati mene. Ja se okrenuo (mislio sam da mob puca po meni), zapucao na turret i postao sam Rogue, malo blesavo. Nakon toga sam sam lutao, sve dok nisam naletio na neka dva nijemca pa sa njima zajedno igrao - voice dosta dobro radi ingame, i to mi je bio najbolji dio igranja.

Od itema, mobovi u Dark Zone-i su meni isto dropali samo max plave iteme, pretpostavljam da se može dobiti bar ljubičaste od mobova/chest-ova (ne nosim ni jedan ljubičasti za sad). Da li na ovom levelu ima i drop narančastih ili će se oni samo moći kupiti? Ako je samo kupnja, to je dodatni razlog za grind Dark Zone-a.

Dodatna stvar, ako je Dark Zone endgame, kolika će biti zaštita od cheater-a ingame? Skupljaš po zoni, nađeš fora predmete i onda te netko samo tako sroka? Recimo aimbot/damage boost su jako upitni za PvP dio. Ne znam kako Ubi kotira po tom pitanju.

Završna, uglavnom mi se igra sviđa, ali za pre-order još nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ovo 3rd preson pucanje rpg nije bas za mene, a mislim da i nije bas za multplayer format, cak bih i mogao igrati da je singleplayer, ali ovako nekoga pucati u glavu 5 puta dok umre, ne.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

Ovo 3rd preson pucanje rpg nije bas za mene, a mislim da i nije bas za multplayer format, cak bih i mogao igrati da je singleplayer, ali ovako nekoga pucati u glavu 5 puta dok umre, ne.

Kada staviš scope na oružje, desni klik + TAB, i u 1st personu si 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 11:36 (TomoR).
11 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Mquany kaže...

Kada staviš scope na oružje, desni klik + TAB, i u 1st personu si 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
16 godina

jel igra ima i single player mode ili je samo za multi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
loky4i4 kaže...

jel igra ima i single player mode ili je samo za multi

Igra ima priču koju možeš odraditi solo ili u grupi do 4 igrača. Što se tiče Dark Zone, isto možeš solo, ali je bolje u grupi.

U osnovi, igra nema SP kao takav, moraš se ulogirati na server svaki puta, pa čak i solo igraš u kvazi MP okruženju.

13 godina

jel to zaključano na lv8 max jer napunio sam lv8 i više ne zbraja niti prebacuje na lv9 ostao na 16023 / 16000 ili tak nešto !??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VooDooZg kaže...

jel to zaključano na lv8 max jer napunio sam lv8 i više ne zbraja niti prebacuje na lv9 ostao na 16023 / 16000 ili tak nešto !??

Meni se puni do lvl-a 9, negdje sam na pola al nema vise misija tako da mislim da je 8 najveci

16 godina

Kako vam se igra vrti,ima li tko da je zadovoljan optimizacijom i 60 fps lock ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

misje  možeš ponavljati, npr ja sam bolnicu odigrao na hard 10x 

meni se vrti super, na ultra sam stavio GTX970 i imam AMD mislim 960T i 8gb rama, ništ "Spešl" - vrti se čisto fino od 40-60fps ovisno koliko ima ljudi valjda ali ne pada mi ni kad je ona mečava koja je btw vrhunski napravljena stvarno je atmosfera onda kao da si tamo - ne vidiš 5metara ispšred sebe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo CoOp gameplay komentara u četvero.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

Malo CoOp gameplay komentara u četvero.

Video super opisuje betu. Nezz da li ste probali dark zone, gdje smo prijatelj i ja nekoliko puta naletili na jaku skupinu s kojom je bilo dobre i dugotrajne borbe, razlog tome je bio veći level protivnika.

Na kraju se nadam da će puna igra imati više akcije, te da neće biti toliko linearna. Čekam prve recenzije i komentare za punu verziju.  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice