Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 241.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Dex, daj meni kod ak ti neces :) meni ce se skinut za ispod 2 sata i kod mene igru ceka gtx970 ;)

Ja isto se moram dignut ujutro, samo kaj ja moram na posao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo član ZeljaCro mi dao da probam na njegov account - puno ti hvala baš si me razveselio, svaka čast :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Tom Clancy’s The Division PC
VooDooZg kaže...

Dex, daj meni kod ak ti neces :) meni ce se skinut za ispod 2 sata i kod mene igru ceka gtx970 ;)

Imam filing da ću pokupit neopravdane.

13 godina
Dex.pwn kaže...
VooDooZg kaže...

Imam filing da ću pokupit neopravdane.

da je bar meni "pokupit neopravdane", ja moram doc sutra u 8 živ-mrtav :) kolega si je uzeo godišnji tak da me pakao čeka sutra, ali dobro brzo skida ovo hvala Bogu 5.9 konstantno već je na 7gb

14 godina

Evo ja sam se naigrao. Ako neko hoće da mu posudim uplay account nek javi.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I ja dobio betu malo prije. Ako ima netko brz net i želju da zaigra betu neka mi se javi.

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gle, ima dobrih ljudi!

Svaka čast svima

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kad ta beta staje po našem vremenu?

1 0 hvala 0
14 godina

Mislim da završava oko 01:00 iza ponoći.

Marko Ištuk
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Marko008 kaže...

Mislim da završava oko 01:00 iza ponoći.

Osim ako ne! 12pm CET. Znači sutra u podne.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 18:32 (Butcher).
16 godina

In order to allow everyone who has access to fully enjoy the Beta, we’re happy to announce we’re extending the duration by 24h for all players.

As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
odjavljen

Želim osjetiti šmek Jabukice :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Volio bi isprobat betu ako ima tko dobre duše nek mi javi u inbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Igra mi ubagovala. Pokrenem je i samo vidim bijeli windowed prozor. Windows 10 Pro x64 je u pitanju. U pozadini ima oko 1.7 GB u RAMu i dere preko 70% CPUa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što ovo znači da su produžili betu jer sam je skinu baš jučer al nisam stigao odigrat???

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

PC version of The Division will be plagued with cheaters

Almost all stats (excluding currencies and health) are calculated and stored on the client, and server just accepts it without any checking. You can have unlimited ammo in a mag, super-speed (this, actually causes players to go invisible also), any desired critical chance, no recoil, unlimited medkits and nades and so on and on.

And this is not just lack of anticheat, it is global networking architecture fuckup. I highly doubt that this will be fixed any time soon after release. You probably might wanna stay away from PVP area while this problem is present.

Pic with unlimited mag: http://puu.sh/mQClm/81f67ceeb4.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Izgleda da ništa od moje Bete. Jednostavno ubode na početku, vidim samo bijeli Windowed prozor, kasnije vidim i miš od The Divisiona i to je to. Ubagovo. Pokušao sam ponovno instalirati, postavio mod kompatibilnosti na Windows 7, opet isto.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Do kad sad traje beta da znam jer sam na poslu pa nemogu pogledat?

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Do kad sad traje beta da znam jer sam na poslu pa nemogu pogledat?

do utorka

12 godina
neaktivan

oo onda ću isprobat ako će se to ikako vrtjet :D

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

PSN - DeniZg80
14 godina
odjavljen

De ljudi pomozite, i ja imam osjećaje, i ja bi igrao malo Betu

0 0 hvala 0
12 godina

Šta jest jest, prelako je varati u ovoj igri. Sa Cheat Enginom mogu si dati novaca koliko hoću i kupovati što hoću.

BF4: hRci_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...

ovo je nažalost najrealni i najtočniji review igre :(

Glavni problem je kaj su oružja i oprema apsolutno neinteresantni, sistem di te 300 metaka pogodi a ti se sakriš iza pa ti health bar polako raste natrag - mislim nemoj me j., metci se restock-aju kaj rpg/loot element ubije do kraja, modovi za oružje su očajni ( npr jedan Payday2 ima milion puta bolji sistem modanja oružja i odabir modernog oružja, a igra je pljačkanje banaka i klanje s murjom a ne Tom Clancy - ono wtf ), di je nestao one-shoot-one kill iz Rainbow six ( onaj iz dobrih dana tipa Raven shield ), ili iz Operation Flashpoint: Red River sistem...

Ne mogu ja imati RPG loot filing kad ne znam jel bi nekog napucao ili mi se ne isplati metak trošiti na njega, nemam taj filing ako se ne moram moliti da idem u neku istancu di ću potrošiti sat vremena ako sam sa dobrom ekipom da bi možda iz ne znam kojeg puta napokon našao ACOG scope jer na njega vidim 50m dalje pa sam sretan ko malo dijete narednih 5 dana jer sam ga napokon dobio - tu baca sve i svašta a razlika između lv1 scopa i lv7 scopa je kaj mi lv7 scope daje 10% više na headshoot !?!?!?  wtf, ono vidim istu udaljenost s jedim i drugim i dobio sam ga nakon 25 minuta igre  ...

Koliko sam dugo čekao ovu igru i koliko sam nade polagao da će to biti ta igra ali ovo je lošije od najmanjeg čemu sam se nadao, ovo je 50x manje i lošije - grafika je fenomenalana i svi samo kenjaju o grafici kak je lošija nego u najavama - mislim da sad i razumijem zašto su igre sve gluplje i sve jednostavije i sve nezanimljivije, bitno je samo da e zadovolji da je grafika "drkica" i da se napucava s nekim bez mozga, uletiš, krepaš, opet uletiš bez da si bilo kaj izgubio, pa ti ubiješ pa tebe neko pa .....   katasrofa..

14 godina
odjavljen
Meni bi bilo kul kad bi sustav napucavanja bio kao u Bf3...
12 godina
neaktivan

Probao igru jučer čak i dobro radi na mom procu (mada se to može i bolje optimizirat), igra je ajde recimo zanimljiva, sviđa mi se lutanje po gradu, nisam igrao baš dugo pa nisam baš stekao preveliki dojam. Malo me ovo napucavanje živcira što treba sto metaka da nekog ubiješ, pa nije od kamena.....al ostalo je oke

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Navodno do kraja mjeseca spremaju open betu. Nije potvrđeno, ali dosta informacija je već procurilo. Više info na:

http://www.eurogamer.net/articles/2016-02-01-looks-like-the-division-is-getting-an-open-beta-this-month

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/43o7mk/open_beta_confirmed/

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

jbg, nisu trebali raditi RPG igru (i to jos iz treceg lica) smjestenu u sadasnjost sa realnim pljucama

zato su i morali staviti da grindas za scopove i ostale shitove izmedju kojih je razlika u postotcima (kao sto je u fantasy RPGovima gdje imas milijardu maceva i razlikuju se po damageu i statsima)

ako stavis sistem kao u BF4, gdje je skoro svaka pljuca podjednaka i gdje par hitova znaci kill, onda nemas osjecaj progresije, tj to vise nije RPG nego obicna pucacina

bilo je nerealno za ocekivati neki realisticni shooter gdje je svaki headshot siguran kill - ljudi bi se samo nazivcirali zbog konstantnog respawna (koji nema smisla u open world shooter igri) i hodanja nazad do fajta

cijeli koncept im je u banani 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ja se toliko veselio sta cu igrat betu , i eto nakraju je produze a meni igra sprzila Napajanje , Salim se nije igra ali dok sam igrao samo mi se komp ugasio i eto nece se upaliti . Ja mislim da mi je napajanje otislo koje je vec na reklamaciji u linksu . Neznam dali ima smisla da sada nekome posudujem acc za betu jer ce ubrzo zavrsiti ali ako netko hoce nek mi se javi na PM ... 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel netko imao dropove na 10-15-20 fpsa s konfom slicnoj mojoj? Neovisno o postavkama..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice