Nice!!!
THANK YOU FOR REGISTERING FOR TOM CLANCY'S THE DIVISION™ BETA
You now have guaranteed access to the Tom Clancy's The Division™ Beta!
We will send you your key via email when the beta begins.
Nice!!!
THANK YOU FOR REGISTERING FOR TOM CLANCY'S THE DIVISION™ BETA
You now have guaranteed access to the Tom Clancy's The Division™ Beta!
We will send you your key via email when the beta begins.
Hvala za onaj link za uzeti key ;)
Večeras ide download
Nego, bio sam malo gledao taj preorder (tj. uzet igru nakon šta probam betu). Dal ima negdje za uzet za manje od tih $60? Mislim si sad uzet kad neke pare sjednu al glupo mi je platit punu cijenu ako ima za manje para.
Izgleda sam zakasnio za key, jel vama još radi? Mene traži Shield Code.
Nego, bio sam malo gledao taj preorder (tj. uzet igru nakon šta probam betu). Dal ima negdje za uzet za manje od tih $60? Mislim si sad uzet kad neke pare sjednu al glupo mi je platit punu cijenu ako ima za manje para.
Ja sam uzeo na g2play LINK. Sa maržom za paysafecard nešto ispod 300kn, ali sigurno ima i jeftinije.
Izgleda sam zakasnio za key, jel vama još radi? Mene traži Shield Code.
To je i mene prvo tražio. Probaj ponovo tražit key pa bi trebalo proć
Uživajte
DJ1WV34T7D9P
9Y834PLIIGI3
Uživajte
DJ1WV34T7D9P
9Y834PLIIGI3
Okasnio sam izgleda.
A na mail ne dobivam ništa.
Izgleda sam okasnio anyway.
EDIT: dobio preko nVidie
Svi koji ne uspiju iz prve pokušajte više puta, raditi će makar iz 10 pokušaja, provjereno.
https://contests.nvidia.com/en-gb/the-division-beta-key-giveaway
Svi koji ne uspiju iz prve pokušajte više puta, raditi će makar iz 10 pokušaja, provjereno.
https://contests.nvidia.com/en-gb/the-division-beta-key-giveaway
Baš taj link sam već linkao.
Evo, počelo je!
ZAK9PI6J3M6R
zna netko u koliko sati se aktivira beta?
Navodno danas u 13:00.
jel zna tko gdje se još može nabavit ključ?
Ma lako za preload. Ali tek od 13:00 se može igrati.
BTW ak me želite dodati za frenda na uplayu : Solid_Snake_CRO
ekipica ak ko slucajno zgrabi koji key viska bio bi zahvalan da mi ubaci kod u inbox.. nisam uspio ulovit nijedan na giveawayu a nisam ga ni osvojio s prijavom prije nekih cca 10tak dana.
mislio sam uzet na kinguinu al se prasci sad malo zaletili pa su digli cijenu i najjeftiniji key za betu je cca 30kn pa navise.. nije do love nego ono davat 20-30-50 kuna da bi isprobo igru.. koji qrac
Nema više keyeva nigdje :(
kaj fakat onda po nasem vremenu u 1 popdne tek?
kaj fakat onda po nasem vremenu u 1 popdne tek?
da ,u 1 popodne počinje.
Baš me zanima, kak bude funkcionirala kombinacija LMG+DMR (LMG pun k municije i close do mid range i DMR za long/mid).
Kolko traje beta?
Bilo bi ljepo kad bi AMD konačno izbacio te drivere za Tomb Raider i The Division betu.
Baš me zanima kako veliki bottleneck če biti moj CPU.
Beta traje 2 dana. Završava negdje u nedelju.
Baš me zanima, kak bude funkcionirala kombinacija LMG+DMR (LMG pun k municije i close do mid range i DMR za long/mid).
ma sve će to biti dobro ali najbitnija stavka će ti biti dps
Igram sa jednim likom iz švedske CS:GO i spomenem ja kak čekam Division da vidim kak će izgledat, da ima potencijala, ali da je to Ubisoft i da pitaj Boga što će ispast XD
Kaže on meni "hoćeš insider", isprva nisam skužio na što misli reko možda dobijem kakav KEY hahaha ali mi onda kaže da sestra njegovog best frenda radi kao developer u Ubisoftu i da igra nije gotova i da nije zadovoljna što je ispalo od nje...to je bilo prije tjedan dana.
Evo ne znam kako da to protumačim. Očekujem dosta od igre, al opet ne sjećam se kad je Ubisoft izdao "dobru" stvar, još od Assassins Creed 2 i BF :/
tak oda željno iščekujem YouTube snimke da vidim XD
Siege je dobar proizvod,jest bugovit ,al rade na njemu,ali sve u svem dobra je igra.
pa imaš već hrpu videa bete po youtubu, igra ima nekih problema ali sve u svemu kaj sam vidio čisto solidno se igra
Jučer sam odgledao nekoliko sati xbox bete, i po onome što sam vidio zadovoljan sam. Iako dosta ljudi uspoređuje igru s Destiny-om, a očito je da su to ljudi kojima je to bio prvi MMO i misle da je Destiny izmislio loot system :P U koliko na pc-u bude problema s performansama, nadam se da će ih brzo riješiti. Problem u full verziji može biti manjak end game contenta, ali za to moramo sačekati službeni release igre + par dana da se dodje do max lvl-a/rank-a.
Btw. već su najavili 3x DLC :)