Danas sam instalirao igru, mogu reci da mi je osobno odlicna sto se tice gameplaya. No jedna stvar mi stalno rusi uzitak igranja. Svako malo mi igra zastane zajedno sa zvukom na 1 do skoro i 5 sekundi.
Smanjivao sam detalje da vidim jel zbog toga ali se isto dogada i s time.
Imam instaliran MSI afterburner pa sam gledao stanje, mislio sam da je do VRAM-a, ali sa nizim detaljima nije bio niti priblizno zapunjen. Tako da sam opet vratio stare postavke jer to nije rjesenje. Internet veza je uredna, nije do toga nego nesto ili do igre ili mog hardvera.
Niti u jednoj drugoj igri nemam takav problem. Trenutne su mi postavke 1080p, teksture na medium, TXAA na 2X, neki detalji medium, neki low. Sama igra se vrti na oko 40 FPS-a i svejedno se to dogodi.
Jel netko jos imao problem sa ovime? Mozete vidjeti moju konfiguraciju pod Moj PC. Stvarno ne znam, ako bih rekao da mi je ista slabo u konfiguraciji, rekao bih da je procesor, ali opet spada u onaj minimum potreban za igru. Hvala unaprijed.
EDIT: Sada probao 720p rezoluciju sa svime iskljucenim sto je moglo, ostalo na low. Potpuno ista stvar. Rekao bih da ipak nije do hardvera, ali opet ne znam kako rijesiti problem. Driveri za grafu su zadnji.