TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
TitanFall

A gle da nebude zabune,da imam konzolu i ljepo se zavalim u krevetac nakon kaj sam sprašil marleya,kontroler u ruke i peri,al za PC ipak ocekujem malo vise hakla od igre a to nikako da dođe za PC,sve konzolaški naslovi prilagođeni stilom i igrom za hebeni kontroler,a ionak sam očekival da bude igra takva al ko voli nek igra i netreba previše čitat kaj ko piše o igri jer svako doživljava to na drugi način i svaka igra bi trebala imat ne betu nego demo play da ne kupuješ mačka u vreči pa bi se i deve potrudile napravit gotov proizvod.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: TitanFall
$inke kaže...

A gle da nebude zabune,da imam konzolu i ljepo se zavalim u krevetac nakon kaj sam sprašil marleya,kontroler u ruke i peri,al za PC ipak ocekujem malo vise hakla od igre a to nikako da dođe za PC,sve konzolaški naslovi prilagođeni stilom i igrom za hebeni kontroler,a ionak sam očekival da bude igra takva al ko voli nek igra i netreba previše čitat kaj ko piše o igri jer svako doživljava to na drugi način i svaka igra bi trebala imat ne betu nego demo play da ne kupuješ mačka u vreči pa bi se i deve potrudile napravit gotov proizvod.

Stari moj ako očekuješ prave PC naslove izmisli si vremenski stroj i vrati se u 2000-ete, tamo ćeš do mile volje otkidati samo PC ekskluzive više manje.

NE branim ovu igru, već konstatiram da su danas više manje sve igre portane sa konzola, a bf4 dio svog netcodea duguje upravo konzolama,a da ne pričamo i navodimo dalje.

Nebitno nećemo u off, šteta što je toliko hejt za igru ovdje...malo je ljudi kojima se igra svidjela. {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
12 godina
neaktivan
$inke kaže...

Pa mozes se sa i PC-em zavaliti u kauc sa kontrolerom...svi zivi kontroleri su kompatibilni sa njime.

Slazem se ,sve vise AAA FPSova ukljucujuci i Titanfall je "konzolirano" sto i nema bas previse smisla jer je igranje FPS-a sa kontrolerom skroz protu intuitivno.

Igra mi se svida i uzeo bih je i po punoj cijeni ali ako nece biti normalnih dedicated servera i normalno text chata nego samo ovi lobbyiji sa mikrofonima kao na konzolama samo ce zeznuti komunikaciju i zajednicu i to onda nije to.

Ako nitko ne komunicira i nemas svoje omiljene servere gdje se nalazis sa ekipom onda je to skoro kao da igras sa botovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 20:54 (fade).
14 godina
fade kaže...
text chata nego samo ovi lobbyiji sa mikrofonima kao na konzolama samo ce zeznuti komunikaciju i zajednicu i to onda nije to.

text chat je disabled za betu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 21:10 (fila2208).
15 godina
neaktivan
TitanFall

do kad još traje beta? Ako sam dobro negdje pročitao, to je noćas oko 3:00?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Možemo do sutra raspravljati o no skill, no recoil itd ali brate ovaj dečko otkida.

Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
TitanFall

Evo, za one koji nisu imali pristup beti, malo mojeg kratkog gameplaya ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 14:04 (Komunist Izet).

3 0 hvala 3
12 godina
odjavljen
TitanFall

Gdje je najpovoljnije uzeti igru ?

0 0 hvala 0
12 godina
Armageddon 2033 kaže...

Gdje je najpovoljnije uzeti igru ?

Mexico

Doduše ja nisam uspio tamo, ali zato jesam malo skuplje na kinguinu

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 12:03 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
TitanFall

Meni je Titanfall jednostavno nevjerovatan mozda me je uhvatio malo hype jer sam ponovo pregledao Evangelion i obozavam sve sto ima veze sa mecha, ali sam jednostavno uzivao u gameplayu, nije uopce bilo puno stvari koje su mi smetale.Vidim da se dosta ljudi zalio na smart pistol ali mene su jednio uspijeli ubiti sa njim kada nisam bio svjestan da me lockaju, inace kada smo 1v1 a ja ima carabin mozda sam izgubio jedan firefight.Sada je pitanje da li nam treba pistolj koji sam za tebe cijlja u FPS igri, da je ovo bilo u BF4 ili nekoj slicnoj igri rekao bi apsultno ne, ali ovo nije obicna FPS igra, ovo je igra u kojoj imas ogromne Titane jetpackove i ostale stvari tako da treba malo o tome razmisliti prije nego sto podete pljuvati po igri.

Malo ovo ovome 6v6 i AI botovima. Npr. na Angel City mapi 6v6 mi je bilo i vise nego dovljno jos pogotvo kada se nade koji Titan na mapi, no na ono drugoj sam primjetio da malo fali ljudi. AI botovi nisu nikakav challenge i sluze samo za skupljanje poena, smanjivanje cooldowna od Titana i popunjavanje prostora.Trebamo sacekati da vidim sve mape, velicine i to da bi mogli suditi da li je malo ili ne.Po mom ukusu 8v8 i manje AI botova bi bilo savrseno iskustvo.

Malo me zivcira sto nema servera i koriste loby system no ako gameplay u full verziji igre zadovolji ovo se ajmo reci lako zanemari.

Vidim ovdje da se dosta ljudi zale da im igra brzo dosadi, iskreno ja sam je znao igrati po par sati bezprestanka i nije mi dosadila, ali opet imajte na umu da je ovo samo beta, imali smo samo 2 mape, samo jednoga titana i odredni broj perkova.U finalnoj verziji igre biti ce 14 mapa, 3 titana i tko zna koliko oruzja gadget-a, perkova i ostali stvari tako da bi o tome trebalo malo razmisliti.

Takoder sam primjetio da se dosta ljudi zali da puske nemaju recoil, po meni u ovako brzoj igri i ne bi trebao biti neki recoil, jer piloti stalno skacu, sprintaju, itd i ovako brza igra jednostavno nedozvoljava velik recoil.

Sve u svemu jedva cekam da igra izade i mislim da cu vec napraviti preorder, ali opet napominjem ovo dolazi od mecha fana, i kako sam vec rekao prije par dana sam pregledao Evangelion pa sam jos vise zagrijan za igru pa mozda nisam niti primjetio neke nedostatke :D

I za kraj evo jedan odlican video

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 1:10 (scarface797).
Moj PC  
4 2 hvala 1
16 godina
odjavljen

Odlična je igra, već sada možeš preorder na Originu (doduše taj je skuplji pa ja čekam jeftinije ponude). Zaista vrlo zabavan FPS.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
TitanFall

imas na kinguinu za ~32€.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TitanFall

Eto jedan od razloga,zasto nedam pare prije izlaska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najbolji video vezan uz Titanfall koji sam vidio.

That wall run {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
13 godina
TitanFall

Titanfall: Official Collector's Edition Unboxing

To je kutija! :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Titanfall: Official Collector's Edition Unboxing

To je kutija! :)

Grozno je biti niža srednja klasa :)

www.kolarek.com
15 godina
TitanFall

Gdje se može najjeftinije proć prilikom kupnje igre ?

Vidio sam nešto s kupovinom preko meksika i origina pa ako može netko zalijepit koji link s više informacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 20:45 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AmonZero kaže...

Gdje se može najjeftinije proć prilikom kupnje igre ?

Vidio sam nešto s kupovinom preko meksika i origina pa ako može netko zalijepit koji link s više informacija.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=34&jumpto=4103583&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
15 godina

Dali da uzmem preko Origin mexico (220kn) ili preko go2arene (260kn) ?

Dali će može bit nekih problema s igrom ako se uzme preko origin mexico ? S Bf4 je sve bilo uredu ? (referiram se na onaj link iz BF teme)

13 godina
AmonZero kaže...

Dali da uzmem preko Origin mexico (220kn) ili preko go2arene (260kn) ?

Dali će može bit nekih problema s igrom ako se uzme preko origin mexico ? S Bf4 je sve bilo uredu ? (referiram se na onaj link iz BF teme)

Origin se mora trgati za igrace, EA je napravi velika sranja u zadnje vrijeme tako da sigurno nece biti problema.

Najgora stvar, koju sam pronasao na cijelom internetu, koja se dogodila nekome prilikom takve kupnje, je da je dobio mail da nesto nije stimalo prilikom kupnje, maknuli su mu s liste igara, i dobio je natrag lovu na racun. TO je najgora stvar :)

Imam BF3 iz Rusije, BF3 premium iz Indije, BF4 i premium iz Meksika.

Vec tri godine bez i jednog problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 12:52 (CyberDemonVZ).
15 godina

Ok onda budem uzeo preko mex.

Hvala na brzom odgovoru {#}

14 godina
TitanFall

Predobra!{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
TitanFall

Novi trailer

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
TitanFall

You sent a payment of $499.00 MXN to EA Swiss Sarl

Kupio preko mehiko za nekih 210kn. Prejeftino. Sad čekamo i onda praši :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Novi trailer

Ovo prodaje igru, odličan!
Stvarno je igra dinamit, ali me brine onih 48gb što traži prostora, ne radi prostora već, jesu li išta optimizirali ili su sve teksture pustili tek tako.

Hoće se mehanički diskovi mučiti zajedno sa karticama? ostaje da vidimo. 

15 godina
Iskreno, i mene je malo toga strah. Beta mi je radila na nekih 30 FPS-a, doduše niti laga,niti stutteringa,ničega. S tim da mi je na full i low postavkama radila totalno isto…
14 godina
Arabarran kaže...
Iskreno, i mene je malo toga strah. Beta mi je radila na nekih 30 FPS-a, doduše niti laga,niti stutteringa,ničega. S tim da mi je na full i low postavkama radila totalno isto…

Jes, upravo to, 50gb igre...a ima manje sadražaja od bf ili tako nešto...rekli su nove hd teksture za full game i strah me kako će to bit složeno.

Čekat ću da igra izađe i dobro razmisliti, baš radi toga.

16 godina
odjavljen
TitanFall

Zašto te brinu mehanički diskovi? Teško da će njima propusnost biti problem. Dosta VRAM-a i imat ćeš manje problema s perf. jer će učitati više odjednom.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TitanFall

Ne vidim nikakvu razliku između ovog i nekog prosječnog trailera za COD.

2 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice