TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
TitanFall

Tak, igra je solidna. Nije ono VAU, al nije ni loša zasad. x)

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
TitanFall

Dajte vi koji igrate napišite kakav vam je framerate, kako se igra vrti. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall

Zahvala Petru Hr što sam na njegovu pomoć upao u betu.Bravo majstore stvar funkcionira pa tko želi mislim da se još može upiknuti key.

Što se tiče same igre moram priznati da baš nisam nešto oduševljen. S obzirom na reputaciju Respawna ili IW mislio sam da će to biti vau igra kad ono još samo jedan fps.Podsjeća me malo na Crysis 3 mp.Igra nije loša zabavno je malo skakati po zidovima ,napucavati ...ali mislim da će to brzo dosaditi. Tko voli run and shoot fps za njega bi to mogla biti  odlična igra za mene je ok ali ništa više od toga.Mislim da ću ostati na Bf 4 koji je uz sve svoje probleme daleko bolji (bar po mojem mišljenju). Šteta mislio sam da će Respawn izbaciti nešto origigi.Vidi se da marketing i hype odigraju svoje a sam sadržaj ne pokriva igru,tim više što igra ima samo mp.Mislim da tu ne bude kruha za njih.Znam da to nije kompletna igra već samo djelić ali samo igrivost mi nije toliko zarazna da bi me prikovala za nju. Super što su dali betu pa se može vidjeti da li se isplati dati novac za igru.Grafika je ok ,zvukovi tako tako modovi standardni jednom rječju deja vu.

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
TitanFall

Samo da nadodam što se tiče fps nisam mjerio mogu to napraviti ali vidim da se to super vrti a nafrljio sam grafiku do maximuma  ali tu dobru optimiziranost sam i očekivao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: TitanFall
DrNasty kaže...

Igra drži 60fps skoro pa konstantno na Insane texture sve na High što je i najviše što ide i 8X MSAA.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 11:53 (Firefox72).
15 godina
DrNasty kaže...

Evo baš sam mislio to spomenut. Snimao sam jednu rundu sa Frapsom na high postavkama(sutra će bit uploadano.), fps cijelo vrijeme 60, par puta je bio neki sitni drop na 55.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 11:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
TitanFall

ja cu moci sa svojim laptopom na nekih medium igrat valjda

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TitanFall

Odigrao par rundi i došao do level 9. 

Igra je dobra. Animacije i pokreti su fluidni. Parkour je zakon i funkcionira vrlo dobro. Botovi su braidead i nevide te kad stojiš metar ispred njih. Grafika je solidna. 

Dok ti jednom ide dobro onda nemožeš prestat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 12:05 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxis kaže...

Zahvala Petru Hr što sam na njegovu pomoć upao u betu.Bravo majstore stvar funkcionira pa tko želi mislim da se još može upiknuti key.

Što se tiče same igre moram priznati da baš nisam nešto oduševljen. S obzirom na reputaciju Respawna ili IW mislio sam da će to biti vau igra kad ono još samo jedan fps.Podsjeća me malo na Crysis 3 mp.Igra nije loša zabavno je malo skakati po zidovima ,napucavati ...ali mislim da će to brzo dosaditi. Tko voli run and shoot fps za njega bi to mogla biti  odlična igra za mene je ok ali ništa više od toga.Mislim da ću ostati na Bf 4 koji je uz sve svoje probleme daleko bolji (bar po mojem mišljenju). Šteta mislio sam da će Respawn izbaciti nešto origigi.Vidi se da marketing i hype odigraju svoje a sam sadržaj ne pokriva igru,tim više što igra ima samo mp.Mislim da tu ne bude kruha za njih.Znam da to nije kompletna igra već samo djelić ali samo igrivost mi nije toliko zarazna da bi me prikovala za nju. Super što su dali betu pa se može vidjeti da li se isplati dati novac za igru.Grafika je ok ,zvukovi tako tako modovi standardni jednom rječju deja vu.

Normalno kad u BF 4 imaš kopnena ,zračna i vozila koja idu po vodi + veća mapa i više igrača. BF4 da se ispeglaju svi bugovi i sama sinkronzcija između igrača bio bi igra godine. Ja sam još uvjek na BF 3 i igra mi je još uvjek zabavna i bolja od drugih FPS igara.

''It's not broken, It's a game feature''
15 godina
neaktivan
TitanFall

meni je igra pun pogodak. Druga igra mi je bila 8 pilot killa i 5 titan killa bez smrti. Volim takve akcijske non stop action i run and gun shootere

Baš je doživljaj kad skočiš na leđa protivničkog titana i skineš ga. U modu Last titan standing odmah napustim svog titana, stavim ga da campa spawn i s flanka skačem na protivničke titane. Večina igrača več odmah napusti svoj titan i pokušava me skinuti na podu, no svejedno onda skočim na susjedni krov i opet skočim na njega{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 12:10 (acca).

0 1 hvala 0
13 godina
Dobra je igra,samo mi malo fali neki air support,tj leteći titan koji te dobro izrešeta
robimarko@gmail.com
12 godina
odjavljen
TitanFall

jel ima tko dobar da mi udjeli jedan key ili da mi pomogne nabavit ? :)

Bio bi jako zahvalan

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Bio bi jako zahvalan

pogle zadnju stranicu teme {#}

14 godina
TitanFall

Pauza između rundi je preduga.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
PeTaR_HR kaže...

otidite ovde http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/ pratite upute i upusite ovaj key HWVKQ-KX7YR-FJM7G-JC7FY-H9XHZ dobit cete titanfall u origin library,meni je uspilo na 2 accounta

kolko njima otprilike treba da odgovore? i jel posalju key na mail il samo dodaju direktno na origin acc?

GamingOnline
15 godina
moderator
Mihael610 kaže...

kolko njima otprilike treba da odgovore? i jel posalju key na mail il samo dodaju direktno na origin acc?

Oko 3-4h,igru dobiješ direktno na acc.

سمندری ڈاکو
13 godina
fila2208 kaže...

Pauza između rundi je preduga.

Definitivno,a runda traje prekratko,još malo optimizacije i igra će biti jako dobra

robimarko@gmail.com
14 godina
TitanFall

Ukratko nakon 45min igre.

COD+HALO+STEROIDI+MECHS= TITANFALL.

Igra je brza, kaotična i luda. Sve se dešava tako brzo, toliko toga se može napraviti,a tako je malo vremena.

mape što sam vidio su super, prepune cqb-a kao i opena za titane. Titani su dobri, balansirani i fajtovi su dobri, iako nikako da uspijem skočit na titana, uvijek me zgazi, a mene uvijek naskoče i onda idioti od teamamtea ne pucaju da mi ih skinu, što ja za njih redovito radim.

Igra je zabavna, ali imam blagi osjećaj da će brzo dosaditi.... lvl7 sam zasad, dobio neke karte pa ću to kasnije vidjeti.

Odlično da mi popuni vikend!

Na prvu, prolazna ocijena, zabavno i energično. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
acca kaže...
Arnold Layne kaže...

Bio bi jako zahvalan

pogle zadnju stranicu teme {#}

jesam i taj nacin mi ne radi 

12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...pogle zadnju stranicu teme {#}

jesam i taj nacin mi ne radi 

otidite ovde http://help.ea.com/en/article/titanfall-beta-code-platform-issue-and-workaround/ pratite upute i upusite ovaj key HWVKQ-KX7YR-FJM7G-JC7FY-H9XHZ dobit cete titanfall u origin library,meni je uspilo na 2 accounta 

za par sati ces dobit igru u origin

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 14:25 (PeTaR_HR).
16 godina
moderator

Ja sam to uradio jutros, još ništa nema.

12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

ovisi sve dok ti ne odgovore ako im je guzva ili su na pauzi mozes cekat i do navecer

14 godina
neaktivan
TitanFall

Dobio betu. Još 2 čuke :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
PeTaR_HR kaže...
DrNasty kaže...

ovisi sve dok ti ne odgovore ako im je guzva ili su na pauzi mozes cekat i do navecer

aha znaci treba cekat odgovor :) ok napravio sam to jutros i sad mi jedino cekanje preostaje

15 godina
TitanFall

Zna možda neko el je dopušteno stavljat gameplay-e na YT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TitanFall

Odigrao training i bacio jednu rundu.

Brzo, jako brzo :)

Napucao sam sve postavke na max i igra jako dobro izgleda, a i radi... za razliku od nekih khm, khm ;)

Hitreg nije omanuo niti jednom :D

Ova mapa koju sam igrao je fora... otovrena neka, nemam pojma kako se zove... prva u izborniku... ili je to mod?

Nema veze, odo još malo pičit pa javim dojmove :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Zna možda neko el je dopušteno stavljat gameplay-e na YT?

dopusteno je

11 godina
neaktivan
TitanFall

Kako je igrica bolesna ajme , ne mogu stat igrat ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
TitanFall

Matchmaking u kitu marjanovu... treća runda mi je bila prilično lagovita :(

Za sad su dojmovi pozitivni.

Bio sam skeptičan jer su mi videi izgledali dosadni, ali nije tako.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
moderator
TitanFall

Došlo, baš da vidim dal mi comp može to gurati, jer source engine nije u cvijetu mladosti.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice