The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Zajeb kaže...

Prije si ima samo 2 :D

E ovo im je minus, jer ne znam koja logika i teorija stoji iza toga

14 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
Zajeb kaže...

Prije si ima samo 2 :D

E ovo im je minus, jer ne znam koja logika i teorija stoji iza toga

Vise potiona veci toxicity.

Osobno nisam nikakve potione koristija u igri tako da mi nikad nije smetalo. Vise je stala hrana tu nego ista.

11 godina
The Witcher 3

Alchemy tree je amo rec op, ali zabavno mozes 7-8 lvla vece contracte rijesavat. Imam tri decotiona i jos ima mjesta za dva tri potiona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Bok svima, prešao sam igru dva puta, nekako me hvata nostalgija pa razmišljam o trećem prelasku ... čitao sam o modovima, da li koristite iste, kakav prijedlog ? Nemam iskustva sa time, uglavnom da nešto malo promijenim ako se može sa trećim prelaskom, hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Alchemy tree je amo rec op, ali zabavno mozes 7-8 lvla vece contracte rijesavat. Imam tri decotiona i jos ima mjesta za dva tri potiona.

Ma igra je nije nimalo teska, bar meni osobno, ni ne trebaju ti nikakvi potioni za igrat, sve rjesis sa onim alt dodgeom i macem

15 godina
TopoGigio kaže...

Bok svima, prešao sam igru dva puta, nekako me hvata nostalgija pa razmišljam o trećem prelasku ... čitao sam o modovima, da li koristite iste, kakav prijedlog ? Nemam iskustva sa time, uglavnom da nešto malo promijenim ako se može sa trećim prelaskom, hvala.

Literatura...

10 godina
Kvod kaže...
TopoGigio kaže...

Literatura...

ove nude, naked i vaginas modove bi morao isprobati, nisam ih još vidio, razlog za ponovni prelazak

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

ubo witchera  na steamu i  stvarno je igra vrh..  prezadovoljan.. bas se gustam i jedva cekam njihov sljedeci masterpiece cyberpunk 2077 . nisam igrao 1-2 nekako me zaobisao taj witcher nazalost.

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

W1 se ne drzi bas najbolje ali kada sa W3 zavrsis slobodno i W2 pikni i poigraj i dalje izgleda odlicno i fantasticna je igra.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kvod kaže...

Literatura...

Nema više onih pederskih glatkih obrijanih vagina nego samo prave žemske tople vulve? Tako da ostane puna šaka "brade"?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
11 godina

Ne znam zašto ali meni je w1 puno bolje sjeo od dvojke, prešao ju do kraja s užitkom dok sam se w2 tjerao da igram i odustao na pola igre.

15 godina
skank666 kaže...
Kvod kaže...

Literatura...

Nema više onih pederskih glatkih obrijanih vagina nego samo prave žemske tople vulve? Tako da ostane puna šaka "brade"?

Ofkors. Od frizurice do hairy pussy(bushy mod). Pussy lovers...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.6.2017 16:47 (Kvod).
9 godina
The Witcher 3

tnx. Inače, instalirao sam "ghost mode" - fenomenalno, tek sam na početku ali težina combata se može podesiti i kudikamo je teža nego vanilla dead march, uz masu stvari i bugova koje su pokrpani. Također preporučam "friendly hud", totalno druga dimenzija gameplaya.

0 0 hvala 0
17 godina

kad vec pricamo o modovima... da li ovaj mod radi sa pocetnim kaer morhen armorom?

It's not who you are, it's who you know.
10 godina
The Witcher 3

Presao sam withcer 3 main i oba dlc i 117 sati sve skupa, nisam igrao gwent nikako jer sam igro na beti na ps4, main game dosta sporednih i malo scavenger hunta tu je bilo oko 85 sati. Hots sam samo pricu igro tu je bilo oko 7 sati, a blood and wine vecinu sporednih ako ne i sve, sve contracte i 26 sati sam tu izvukao. 120 dana sam igrao prosjecno svaki dan sat i dvije minute, no bilo je zaredano po nekoliko dana da nisam igrao nikako. Strašna igra jednA od najboljih kojih sam igrao doduše nisam rpg fan vec radi priče i ostalih elemenata sam zavolio igru, nisam se bakćo oko geara alchemya itd. Priča je strašno uradjena i svi ti zavrsetci su amazing, No dobro witcher mi je uzeo 4 mjeseca nisam nista drugo palio sve igre su cekale zavrsetak wicera,sad ide na red bf1, dirt4, paladins, gwent beta, fifa, mgs5, wd2, mafia3, outlast 2 :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pozdrav, ima li koja posebna fora sa modovima u GOTY ediciji ili budu radili ok svi?

Normalo se instaliraju, napravi se mods folder i tamo se kipiraju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.7.2017 23:09 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Pozdrav, ima li koja posebna fora sa modovima u GOTY ediciji ili budu radili ok svi?

Normalo se instaliraju, napravi se mods folder i tamo se kipiraju?

kao sto si rekao, napravi se mod folder i sve tamo utrpas. meni radi, tako da trebalo bi i tebi

It's not who you are, it's who you know.
11 godina
Da ne mogu odobrit modove za ps4,strvinari jedni.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
hanteed kaže...

Presao sam withcer 3 main i oba dlc i 117 sati sve skupa, nisam igrao gwent nikako jer sam igro na beti na ps4, main game dosta sporednih i malo scavenger hunta tu je bilo oko 85 sati. Hots sam samo pricu igro tu je bilo oko 7 sati, a blood and wine vecinu sporednih ako ne i sve, sve contracte i 26 sati sam tu izvukao. 120 dana sam igrao prosjecno svaki dan sat i dvije minute, no bilo je zaredano po nekoliko dana da nisam igrao nikako. Strašna igra jednA od najboljih kojih sam igrao doduše nisam rpg fan vec radi priče i ostalih elemenata sam zavolio igru, nisam se bakćo oko geara alchemya itd. Priča je strašno uradjena i svi ti zavrsetci su amazing, No dobro witcher mi je uzeo 4 mjeseca nisam nista drugo palio sve igre su cekale zavrsetak wicera,sad ide na red bf1, dirt4, paladins, gwent beta, fifa, mgs5, wd2, mafia3, outlast 2 :D

Mislim da si propustio otprilike pola igre... Ne racunajuci PoI i Scavenger Hunts.

10 godina
Minneyar kaže...
hanteed kaže...

Mislim da si propustio otprilike pola igre... Ne racunajuci PoI i Scavenger Hunts.

rješavao sam upitnike u main game pogotovo na pocetku, no nisu mi zanimljivi ne igram radi geara da sve lotam itd.(samo sam borderlands tako igrao) jer sam bio dobar u borbi, koji potion napravim i tjt. znam da je jos toliko sai poi i scavenger ali nije mi to bilo toliko napeto kao main i side questovi. Po trudu 10/10 ocjena stvarno svaka čast šta su ubacili u igru i koliko je sadržajna

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
The Witcher 3

prvi put sam krenio igrat ponovno W3, i učitao sam lika s kojim sa sve prešao, pa mi sad neke stvari nisu jasne. vidim da sam lvl koji sam bio i da imam svu opremu od prije, i oružje, armor i napitke, e sad vidim da je ovaj witcher armor koji dobiješ na početku jači od mog grandmaster armora, ista stvar je i za mačeve, dakle nagađam da ću morati skupljati ponovno sve diagrama i armore jel tako?

kakva je stvar za napitcima, jel ih moram skupljat ponovno ili ne? vidim da nemam gwent karte i da to treba ispočetka, što mi se baš i ne sviđa s obzirom na to da bi bilo zanimljivo da imam sve karte od početka a da su protivnici dosta jači, al ajd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ček, šta?

Možeš proći igru i sa istim likom opet ispočetka? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
chutac kaže...

Ček, šta?

Možeš proći igru i sa istim likom opet ispočetka? 

možeš

14 godina
neaktivan

Super 

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prošao glavni quest i imam pitanje.
Sad je Ciri witcheress, a draga je Triss. Želim drugi playthrough sa Yen.

Da odmah riješim DLC-ove ili da loadam NG+ i onda poslije DLC-ove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chutac kaže...

Prošao glavni quest i imam pitanje.
Sad je Ciri witcheress, a draga je Triss. Želim drugi playthrough sa Yen.

Da odmah riješim DLC-ove ili da loadam NG+ i onda poslije DLC-ove?

Prvo ih rijesi sad, pa onda NG+ i sve ispocetka sa Yen :)

14 godina
neaktivan

Ok, hvala! 

10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nakon nekog vremena stanke, krenuo sam na trecu knjigu o witcheru

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

Ja na zadnjoj (sedmoj)

Knjige su super i cd projekt je dobro "popratio" događaje iz knjige. Upravo čitam dio kada Eredin ubije vilenjačkog kralja Auberna (retrospektivu tog događaja iz knjige vidimo u questu "trough time and space") i njegov prvi okršaj sa Ciri i zašto on ustvari nju toliko proganja.

Jedva čekam da završim sa čitanjem pa se bacam ponovo na cijelu game trilogiju.

10 godina
JackIsBack kaže...
Shivi kaže...

Ja na zadnjoj (sedmoj)

Knjige su super i cd projekt je dobro "popratio" događaje iz knjige. Upravo čitam dio kada Eredin ubije vilenjačkog kralja Auberna (retrospektivu tog događaja iz knjige vidimo u questu "trough time and space") i njegov prvi okršaj sa Ciri i zašto on ustvari nju toliko proganja.

Jedva čekam da završim sa čitanjem pa se bacam ponovo na cijelu game trilogiju.

navodno da će netflixova serijavjerno slijediti događaje iz knjiga, jedva čekam 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice