The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.508
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
chutac kaže...

To je onaj quest sa kozom, žena je ispred špilje u kojoj je medvjed.

Iako mi je igra super, imam jednu primjedbu : kretanje je jako shebano, pogotovo na kontroleru. Često mi se dogodi u combatu da izgubim neprijatelja sa ekrana ili kada jašem, često gledam u nebo ili u pod.. A o ronjenju da ne pričam, katastrofa.

I pitanje još jedno. Kad mi je inventory pretrpan, jel normalno da mi nekad ne prihvati udarce u combatu?

Sjećam se questa, ali se ne sjećam tijela, možda je random npc kojeg je ubio medvjed. Možeš pokazati na mapi gdje je ta spilja mogu otici da vidim da li je skriptirano ili nije, ali kako god mislim da tu nema problema, ja još nisam naišao na neki quest kojeg nisam mogao zvavršiti zbog sličnih stvari.

Samo spasi kozu!!

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
The Witcher 3

PS:Mozete castati onaj isti sign sto na konja bacite da ga smirite i na kozu mislim da je lakse odraditi quest tako.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Sjećam se questa, ali se ne sjećam tijela, možda je random npc kojeg je ubio medvjed. Možeš pokazati na mapi gdje je ta spilja mogu otici da vidim da li je skriptirano ili nije, ali kako god mislim da tu nema problema, ja još nisam naišao na neki quest kojeg nisam mogao zvavršiti zbog sličnih stvari.

Samo spasi kozu!!

Ne sjećam se više, a ne da mi se tražiti 

Wack kaže...

Imas alternative movment opciju koja je milion puta bolja ali ja sam igrao na mouse i KB pa ne znam ugl imas 2 vrste kretanja ja se sjecam isto da mi je jedna bila uzasno losa dok je druga bila odlicna i puno vise slobode kretanja sam imao.
Nadam se da ce ti to pomoci.

To mi je upaljeno.

Crkle baterije u kontroleru pa sam igrao na miša i tipkovnicu - jedno gore od drugog 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
The Witcher 3

dokle ce biti ova public beta za gwent?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja vjerujem da ce serija biti super odrađena. Netflix zna sta radi👍
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

GOTY na steamu 25 eura do 02.06. akcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 20:47 (Raskolnjikov).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Fino, nema dva tjedna da sam ju platio 50..

Ali vrijedi, što je, je.

17 godina
neaktivan
chutac kaže...

Fino, nema dva tjedna da sam ju platio 50..

Ali vrijedi, što je, je.

I da nema ovog midweek madnessa, opet bi se zeznuo jer ce nekad uskoro ljetna rasprodaja

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan

Hvala što me tješiš 

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moze savjet, uzo sam na steamu dvije ekspanzije ( 12,5 E), je li najbolje prec vanila igru, pa onda hots i b&w? Da li je ustvari uopce moguce prec drugim redoslijedom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Tako je zamisljeno, da. Osnovna igra -> HoS -> BaW, iako ako se zeli se moze i drukcije. Ali levelom je HoS veci od osnovne igre, a BaW jos veci. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

I ja stojim iza tog da za witcher 3 goty se isplati odnosno vrijedi dat novac, pa cak i punu cijenu. Nisam jos uzeo, al imam namjeru sa GOG-a uzet, tako da nemoram ni palit steam kad je igram DRM free kompletno, i nije mi zao jer je zasluzila. Toliko posla ulozeno, truda i svega, pokazali su da im netreba nikakva zastita, i da iako se igra piratizira njihova prodaja je super.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
The Witcher 3

Grijeh bi bio ovu igru piratizirat, ja ju imam na PS4 kupljena day one base igra i ekspanzije kak su izlazile također day one po punoj cijeni.

Najbolja igra koju sam ikad igrao, hands down 

nedavno su izbacili igru gwent na store a povodom toga i novu temu i avatare za ps4, naravno sve je đabe   

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ako vam treba jos Witcher fixa knjige su dosta dobre a Witcher 2 je ostario odlicno,i dalje je fantasticna igra iako nije open world,a prica je isto super jer nije kao u W3 i vecini igara save the world nego je vise save your own ass sto je bila odlicna i osvijezavajuca promijena.

W1 ima jedan od najboljih mind fuck storija uz BioShock Infinite i KOTR(1 ili 2 ne mogu da se sjetim proslo je dosta godina:P ) ali W1 nazalost nije ostario kao W2 sto se tice dosta drugih stvari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.6.2017 21:58 (Wack).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wack kaže...

Ako vam treba jos Witcher fixa knjige su dosta dobre a Witcher 2 je ostario odlicno,i dalje je fantasticna igra iako nije open world,a prica je isto super jer nije kao u W3 i vecini igara save the world nego je vise save your own ass sto je bila odlicna i osvijezavajuca promijena.

W1 ima jedan od najboljih mind fuck storija uz BioShock Infinite i KOTR(1 ili 2 ne mogu da se sjetim proslo je dosta godina:P ) ali W1 nazalost nije ostario kao W2 sto se tice dosta drugih stvari.

Ufff ja nikako nisam mogo progutat ono baratanje macem u prvom witcheru, odma sam ga na pocetku izgasio i nikad vise ga nisam zaigro, ustvari  mu nisam ni dao sansu hahaah nadam se da cu ga odigrat jednom, mora bit dobra igra...

11 godina
infernoxcro kaže...
Wack kaže...

Ufff ja nikako nisam mogo progutat ono baratanje macem u prvom witcheru, odma sam ga na pocetku izgasio i nikad vise ga nisam zaigro, ustvari  mu nisam ni dao sansu hahaah nadam se da cu ga odigrat jednom, mora bit dobra igra...

Da combat u W1 je cudan meni licno nije smetao ali mi je sigurno bolji combat u W2 i W3.

13 godina
neaktivan

Ovo je zapravo jedna od rijeđih igra di sam doslovno sve zivo pokusao saznat, od obicnih prica, questova do side questova i uglobalu svega. Posebno kod price, znam da zute recenice idu dalje u razgovor, i ako ima bjelih ispod, sve ih prvo prodjem, sta nekad zna i pomoc, razotkrit razne stvari prije nego zavrsis dalje u prici, naprimjer shvatis da te netko laze, ili skriva nesto. Citam i one knjige, uglobalu citam sve sta se moze procitat, i nesjecam se kad sam pridavao toliko paznje nekim tamo "obicnim" side questovima, jer ovdje zapravo su zanimljivi, imaju svoju pricu i nisu samo "idi tamo i tamo, ubi to i to i vrati se" nego sve ima smisla i zasto to radis. Svaki side quest je zapravo zasebna prica za sebe,a neke cak imaju i zajednicke stvari. Stvarno svaka cast im za trojku, jedinica mi se nije svidla radi borbe, dvojka jer nije open world..al trica..pun pogodak. 

Origin ID: ReaLazio
17 godina
The Witcher 3

...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
Jel mozete preporuciti jos nesto kvalitetno kao w3 ili je to retoricko pitanje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spacecraft kaže...

Witcher 3 Blood and Wine

Witcher 3 Hearts of stone

MadeInCroatia
10 godina
The Witcher 3

Na koji način igrate?

24 tipkovnica i miš
13 gamepad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Romansirao Triss, 19. level. Zaostao mi je jedan contract i dva questa koji su već sivi level, to moram. Onda u Skellige i tako...

Baš je kompleksna igra. Želiš dalje u priči napredovati, a ne možeš jer imaš neriješenih stvari tu gdje jesi.

A igram na gamepadu, ne mogu ja rpg-ove na tipkovnici 

11 godina
Spacecraft kaže...

Jedina igra koja me iznenadila i odusevila kao W3 je nova Zelda ali stvar je da su to potpuno dvije razlicite igre iako su obje open world ali Zelda nema ni blizu kvalitetne questove ni likove ni story kao Witcher ali sam gameplay,istrazivanje,kombinacije i interakcije sa abilitijma i okolisom  i sloboda koju imas je meni licno do sada nikada vidjena u ni jednoj drugoj igri.

Ali opet kazem po kvaliteti i wow faktoru mi je tu sa W3 ali su potpuno razlicite, nisam prije nikada Zelda igre igrao do ove ali Breath of the Wild je nevjerovatno gaming iskustvo koje svakome preporucujem uz W3 kao must play igre.

Switch kao konzola evo nakon 2mj koristenja i svih ovih najava igara  za nju iako je offtopic toplo preporucujem ako ne patis za grafikom Switch je nesto odlicno so far a Zelda BotW ima daleko najljepsi art style koji sam u zivotu vidio prava umjetnost u pokretu.
Prvi prelazak mi je trebalo oko 100 sati a nisam ni obavio sve Shrines, ni skupio 30% nekih stvari koje skupljas za upgrejde raznorazne.

I da Ghost777 ti je dao najbolji odgovor  ako nisi expanzije presao fenomenale su Blood and Wine je skoro pa W4 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 13:46 (Wack).
14 godina
Spacecraft kaže...

Jedina igra koja je, po meni, atmosferom, grafikom i općenito game play-om blizu (a možda čak i na istom nivou) kao witcher 3 je alien isolation. Samo moje skromno mišljenje 

9 godina
The Witcher 3

ako netko ne zna po čemu su dobili nazive runestone (svarog, dazbog, perun, stribog, triglav, veles, morana, chernobog, ) iz witchera.

http://www.index.hr/lajk/poster/188898/zaboravljeni-bogovi-otkrivamo-u-sto-su-zapravo-vjerovali-stari-hrvati-i-slaveni

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Spacecraft kaže...

PS4 - Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Uncharted serijal, The Last of Us

PC - Rise of the Tomb Raider, Darks Souls 1-3, Mass Effect 1-3, Dragon's Dogma

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Romansirao Triss i odbio Yen. Jadna Yen, izgledala je baš povrijeđeno :(

Sad prelazim ovako, ali imam save dan prije romansiranja Triss, pa ću na drugi način.

Malo mi se ne da opet dio istih stvari, ali moram 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ovaj quest na Undviku sa ledenim divom mi se tako svidio, jedan od jacih questova koje sam odigrao u igrama dosad. Cijeli otok je dizajniran odlicno, ona obala, pa kanjoni oni, scena kad vidite brod na navozu, cijela prica oko otoka tog, ma ludilo. Vrhunski film bi se mogo napravit samo na temelju tog questa.

Ova igra je stvarno predobra

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Postoji li neki mod, ja nisam uspio nac, koji mi daje da bindam vise itema iz inventara, potione, hranu itd? Ona 4 itema su mi na 1,2,3,4, glupo mi je sto postoji milijun potiona a mos samo 4 bindat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prije si ima samo 2 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice