The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
TopoGigio kaže...

Ekipo kako ćete igrati novu ekspanziju, fresh start ili nastavljate, ja sam recimo lvl 38, da ne budem odmah na početku nekoliko lvl iznad prvog questa ....

Ja sam si loadao sejv sa završetka igre i samo nastavljam...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
14 godina
The Witcher 3

isto nastavio sam sa starim sejvom lvl 41, ekspanzija je ludilo, novo podrucje izgleda predivno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Jesam ja lud ili je Wolven armor bugged ? skupio sam sve lvl 64 armore,krenuo danas sve da ih craftam ali Wolf armor rukavice i legse nema uopste jednoga dijela koji mi treba da bi nastavio craftanje do najvecega upgrejda.

0 0 hvala 0
16 godina
TopoGigio kaže...

Ekipo kako ćete igrati novu ekspanziju, fresh start ili nastavljate, ja sam recimo lvl 38, da ne budem odmah na početku nekoliko lvl iznad prvog questa ....

Fresh Death March

17 godina
The Witcher 3

Učinilo mi se da čujem neke zvukove kada sam prolazio pokraj mačke pa sam i na službenom forumu našo temu...

Mačke su sada lore friendly te kada im se Geralt približi nakostriješe se, zašištaju i pobjegnu

Mnogo raznih sitnica je dodano

U bogu mi se čini da ima više magleefekt kod ronjenja je kao onaj u Sword of Destiny traileru itd...

A nova regija ima potpuno drugačiji kolorit i dizajn od svega....

Iako krenuo sam ispočetka tako dok ja dođem do BaW ekspanzije možda izađe još jedan patch...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 16:54 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Krx kaže...
TopoGigio kaže...

Fresh Death March

za mene nastavak nakon kraja HoS. kad cu pocet igrat pojma nemam, s obzirom da imam dosta obaveza u narednih mjesec dana igranje ce bit svedeno na minimum... mislim da cu se tek preko lita uhvatiti igre onako kako prizeljkujem, narocito kad krenem ponovo sa new game +

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
The Witcher 3

Ja sam isto u poslu do grla, biti će vremena navečer nadam se, još bolje jaaaako pomalo ću to guštat. Nemam pojma za ng+, ja sam počeo pa odustao jer mi je bilo prelagano, krenuo sam ponovno drugi prelaz sve ispočetka. Možda se upustim i u treći, pogotovo kada su sve doradili ... ludi su ti polaki

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Fan: "Feeling kinda bipolar at the moment. Extremely happy for the new expansion, incredibly sad that it is the last adventure with my good friend Geralt..."

CDPR: You know what the say: "Something ends, something begins."

Witcher 4 confirmed

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Fan: "Feeling kinda bipolar at the moment. Extremely happy for the new expansion, incredibly sad that it is the last adventure with my good friend Geralt..."

Witcher 4 confirmed

Ja sam to više shvatio kao Cyberpunk 2077 ^^ To ide preorder jer im vjerujem budući da nemaju nekog EA-a koji bi upravljao njima.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
10 godina
Lovac kaže...
doktor1 kaže...

Witcher 4 confirmed

Ja sam to više shvatio kao Cyberpunk 2077 ^^ To ide preorder jer im vjerujem budući da nemaju nekog EA-a koji bi upravljao njima.

aj sad kad si već to spomenio, hoće cyberpunk biti 3d person rpg? je li to uopće potvrđeno? znam da će biti rpg i najavili su da će svijet biti jako veliki i radnja je u budućnosti

11 godina
The Witcher 3

Ja uopste ne znam sta ce biti ta igra ali znam da cu je kupiti :)

Ako mogu birati tj nadati se nadam se da cemo dobiti FPS/RPG nesto poput fenomenalnoga  prvoga Deus Ex-a nismo imali tako kvalitetnu igru  (da onaj novi je dobar nije zakazao ali prvi Deus Ex je imho i dalje vrhunac kad je FPS/RPG u pitanju) a ako itko moze to da odradi mogu ovu ljudi.

3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne mogu a da se ne složim.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
24 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Novi iterface je odlican, itemi su veci, preglednije je, brze, odlicno odradjeno. Nazalost ekipa se nije zabavila jednim od najvecih problema igre, a to je AI, blago receno to je A za ovo I nema bas mjesta u ovoj igri :-(. Nisam neko vrijeme igrao witcher i sada kada mi je DS3 combat svjez ovo mahanje macem po zraku u witcheru je nekako meh, ako mi je combat bio 4/5 kada je igra tek izasla sada mi je nekako 2/5, mix mahanja macem po zraku i retardirani AI, not good. Nadam se da ce prica i novi likovi u exp biti vrlo dobri ili odlicni i da ce opravdati cijenu exp od 20e.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Opet Dark Souls fantomi iz sjene.... Po 234543546846 put...

Inalče Immersive CAM je sa svojim dodacima updejtan za 1.21 patch...

Meditacija je odlična.. Sve je to već unutar igre, (kao npr animacija za meditaciju, animacije ispijanja napitaka, kvalitetniji LOD itd) igre samo je CDPR zaključo i neda se.... Moderi moraju to otključavat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 16:40 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

koristis mozda reshade ili sweetfx?

17 godina
The Witcher 3

Definitivno svima preporučam Immersive Camera mod, (te dodatak Immersive Motion for Gamepads; opciju koja vraće mogučnost "doziranja" kretanja sa ljevom gljivom na gamepadu koju je CDPR maknuo nakon par patcheva, a koja je bila prisutna po izlasku igre). U tom modu je također uključena opcija kao sa E3 prezentracije na kojoj Geralt pogledom isprati ljudfe ovisno na kojoj se blizi od njega nalaze, (podesivo unutar igrinih opcija) - to se vidi na onom mom screenshotu iz posta prije gdje Geralt gleda djete na podu koje se igra...

Toliko je jednostavan za podešavanje i vraćanje na deafult postavke te funkcionira odlično... Kada odlučlimo kakvu poziciju želimo spremanjem igre sprema se i naša kamera; pritiskom na END tipku vraća se na defult itd...

Ja sam npr podesio kameru iza konju sličnu kao na E3 2014 prezentaciji jer je mnogo preglednija!

Vanilla VS Immersive Camera

P.S. ne koristim reshade... To je vanilla grafika, (uz gustoću trave podignutu na 3000, (2400 ultra), nvidia FXAA + AFx16).

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 21:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

doktor1 Gustocu trave si povecao u usersettings.ini ili ? Koji parametar i koliko ti je perfomance hit ? Jel moras unositi svaki put kad ulazis u igru ili si stavio read-only na usersettings.ini ? 

EDIT : nasao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 21:47 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

doktor1 Gustocu trave si povecao u usersettings.ini ili ? Koji parametar i koliko ti je perfomance hit ? Jel moras unositi svaki put kad ulazis u igru ili si stavio read-only na usersettings.ini ? 

Netreba stavit read only; samo će ti ta opcija u igrinim opcijama nakon editiranja biti na low i dok se ona ne dira ostaje kako se editiralo u ini datoteci...

Do 3200 nemam nekog udara na perofrmanse...

Evo video sa kamerom i impreoved motionom za gljive... Stvarno neznam zašto su promjenili onu kamerusa E3 prezentacije, tj primarno onu kada galopiramo na konju!?

17 godina

5 novih witcher setova, grandmaster kvalitete ali nazalost nema upgrade za viper set :(

takoder, ne svida mi se sto postoji kapuljaca na cat setu. naravno kako sam anpravio viper set pobacao sam sve stare armore, narocito cat kojeg sam koristio tako da cu se napatit dok napravit grandmaster verziju armora. al eto, sta je tu je. treba vidjeti kakvi su bonusi za pojedini armor pa tek nakon toga odluciti sto praviti. ako ne bude velike razlike u statovima izmedu viper i grandmaster armora necu ih ni praviti, ali mislim da ce bit razlike. trenutno se mislim izmedu wolf i manticore, s tim da macevi iz bear seta su jako fini, pogotovo zbog crit damage varijante.

13 godina
dani20 kaže...

koristis mozda reshade ili sweetfx?

Definitivno bi trebao probati igru sa ReShadeom,imaš ih na destke kvalitetnih samo je stvar tvojih preferenci oko boje,oštrine,DOFa itd itd...evo ti par mojih sličica, Cine Revised ReShade...

http://i.imgur.com/PuP5KYT.png

http://i.imgur.com/ghmtsPt.jpg

http://i.imgur.com/4A49EsX.png

http://i.imgur.com/VWklyfa.png

http://i.imgur.com/S0MuXaQ.png

17 godina
protjeran
The Witcher 3

Utječe li taj reshade ili sweetfx na performanse? Sinoć sam instalirao igru s zadnjim ekspanzijama i patchem, izgleda predivno.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Ni sa update 1.21 a ni sa dlc.om B&W meni nije popravljen ovaj side quest sa ovim "fisherman.om" 

Usput, BiW izgleda prelijepo, evo par slicica razlike u ostatku mape i na biw, zvuk je premocan, grafika dosta bolja nego prije a i cini mi se da igra bolje radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xpider kaže...

Ni sa update 1.21 a ni sa dlc.om B&W meni nije popravljen ovaj side quest sa ovim "fisherman.om" 

Usput, BiW izgleda prelijepo, evo par slicica razlike u ostatku mape i na biw, zvuk je premocan, grafika dosta bolja nego prije a i cini mi se da igra bolje radi.

mozes li navesti točnu lokaciju quest givera i ime quest da i ja provjerim, odnosno da vidim da li sam ja imao problema sa tim questom

11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
doky01akablava kaže...

Netreba stavit read only; samo će ti ta opcija u igrinim opcijama nakon editiranja biti na low i dok se ona ne dira ostaje kako se editiralo u ini datoteci...

Do 3200 nemam nekog udara na perofrmanse...

Evo video sa kamerom i impreoved motionom za gljive... Stvarno neznam zašto su promjenili onu kamerusa E3 prezentacije, tj primarno onu kada galopiramo na konju!?

Kako ta igra dobro izgleda pa to nisu istine, nisam ju igrao od izlaska Hearts of Stone... Sad kad sam vidio ovo drvece odma sam se nabrijao, super taman jucer zavrsio dvojku sad ide Blood & Wine :)

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
Prince-Artas kaže...

Utječe li taj reshade ili sweetfx na performanse? Sinoć sam instalirao igru s zadnjim ekspanzijama i patchem, izgleda predivno.

Utječe,ali kako koji...najčešće od 3-5 fps  a ovi sa ultra settings do 15 fps,ali većina ekipe čije ReShadese mozes skinuti uglavnom ima lite/standard/ultra verzije...naravno ako su ti proc i kartica malo stariji i pati ti gameplay ne preporucam...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 15:36 (iv4n).
13 godina
Obi Wan kaže...
Xpider kaže...

mozes li navesti točnu lokaciju quest givera i ime quest da i ja provjerim, odnosno da vidim da li sam ja imao problema sa tim questom

Skellige / Urialla Harbor

Eto imas na prve dvije slike tacnu lokaciju, lik ima uzvicnik iznad, ali ne moze se pricati sa njim, nema uopste ono da pridjes i da pritisnes E, kao obicno.

17 godina
Xpider kaže...

Skellige / Urialla Harbor

Eto imas na prve dvije slike tacnu lokaciju, lik ima uzvicnik iznad, ali ne moze se pricati sa njim, nema uopste ono da pridjes i da pritisnes E, kao obicno.

posjetio sam skellige i taj lik mi ne nudi nikakav quest. ili sam ga prije napravio ili je i meni broken. o cemu se u tom questu uopce radi?

17 godina
iv4n kaže...

Definitivno bi trebao probati igru sa ReShadeom,imaš ih na destke kvalitetnih samo je stvar tvojih preferenci oko boje,oštrine,DOFa itd itd...evo ti par mojih sličica, Cine Revised ReShade...

Ja sam radio jedne od najpopularnijih SFX preseta za Witcher 3, (i Dishonored, ili Rome II Total War, Dead Island) i diskutiro o tome na službenom forumu... Tako da znam šta SFX radi! I sa sigurnođću ti mogu reći da 90% SFX preseta uništava prezentaciju same igre! Teško je napravit kvalitetan SFX poreset, a ono šta se sve nađe na Lazy netu je smjeh!! Jedan od najkvalitetnijih ljudi šta radi SFX presete je k-putt... Ova sva ostala pretjerivanja sa bojama, mreakom, sjenama i ostalim sranjima su pizdarija...

Jednostavno sada mislim da ova igra ne treba SFX; ima tako užasnih SFX preseta koji unište crnu, bijelu ili koju već boju i onda se ljudi klanjaju tome, a pojma nemaju šta su stavili....

Ova galerije od poznatog jim2point0 člana sa neogafa i guru3d foruma pokazujew da W3 netreba "apstraktne" SFX presete, (ovo je vanilla Witcher 3 gdje je samo SMAA stavljen preko reshade plugina);...

Evo moj SFX nakon izlaska W3 - slika1 --- slika2

Sadašnji Witcher 3 samo može dobit lighting overhaul u EE verziji ako se pojavi; ali doslovno developersku promjenu osvjetljenja, jer SFX ne mjenja osvjetljenje igre - stavlja filtere preko istog!

Itd, itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 20:54 (doktor1).
16 godina
The Witcher 3

Ne znam,meni je default osvijetljenje super u igri,u Blood and Wineu je jos odlicno osvijetljenje kako pristaje mediteranu,a voda je jos bolesnija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice